Детски рожден ден Варна - 11

• 115 532
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
  • В центъра на моретата
Здравейте,
Интересува ме вариант за празнуване на рожден ден на 10 г. дете. В PLAY ON вече ходи на два рождени дни на деца от класа и много й хареса, както и на всички от класа й, които бяха канени. Интересувам се за нещо подобно, но на друго място, за да не им омръзне на децата.

# 346
В Гранд Мола има, но ще излезе като цена по-скъпо.

# 347
# 348
  • Варна
Здравейте,
Интересува ме вариант за празнуване на рожден ден на 10 г. дете. В PLAY ON вече ходи на два рождени дни на деца от класа и много й хареса, както и на всички от класа й, които бяха канени. Интересувам се за нещо подобно, но на друго място, за да не им омръзне на децата.
Според теб тази ескейп рум с посочената тематика подходяща ли е за 9г момчета?

Търсих информация в сайта за подходяща възраст, но не намерих.

# 349
За горния линк, който дадох, пише за деца над 10год. За Плей он пишеше няякъде, мяркала съм го, но не помня.

# 350
Всички са за над 10, но ако се пита на място може и да разрешат за 9 г. Друг е въпроса като са по-малки как ще се справят със задачите.

# 351
  • Варна
Благодаря ви!
Точно, заради справянето със задачите ме интересува.

# 352
Задачите са си трудни и без помощ няма да се справят децата. Добре, че им помагат. Та затова си питайте на място дали ще се съгласят за 9 год.

# 353
В Гранд Мола има, но ще излезе като цена по-скъпо.

Честно казано не бих повторила там, доста скучаха децата след като излязоха от стаите( в нашия случай криеницата). Да не говорим че и там са ги претупали.

# 354
Ние ходихме преди няколко месеца на РД там. Криеницата се хареса на децата, но много бързо свърши и после се чудиха какво да правят.  Peace

# 355
без парти не ги оставям- ако не удома, то в заведение, но не и комерсиалните детски кътове, където за 300+ лв. не усещат нищичко...

А какви са алтернативите?
Здравей, никога (с 2 момчета, големия почти на 9г.) не съм правила в комерсиалните детски кътове. В Додо (к. пазар/Хр. Ботев) излиза по-евтинко, Варненче (вътре в спортна зала) е супер управата и е просторно, Рататуй на парти Джак май имат гъвкави оферти. По принцип с внесена торта се оскъпява, затова е хубаво да предвидим такъв д. кът, където да ни харесва сладкарницата, с която работят и така.... Аз мислех да правя в механа Рока но я затвориха. Разбира се до 5-6 годинки може в кое да е заведение, след като и украси човек и измисли забава.

Изглежда аз не разбрах нещо. Нали не сте правили в детски кътове, а тях ми посочвате? Питам какви са другите варианти, ако не се организира в детски кът.

# 356
без парти не ги оставям- ако не удома, то в заведение, но не и комерсиалните детски кътове, където за 300+ лв. не усещат нищичко...

А какви са алтернативите?
Здравей, никога (с 2 момчета, големия почти на 9г.) не съм правила в комерсиалните детски кътове. В Додо (к. пазар/Хр. Ботев) излиза по-евтинко, Варненче (вътре в спортна зала) е супер управата и е просторно, Рататуй на парти Джак май имат гъвкави оферти. По принцип с внесена торта се оскъпява, затова е хубаво да предвидим такъв д. кът, където да ни харесва сладкарницата, с която работят и така.... Аз мислех да правя в механа Рока но я затвориха. Разбира се до 5-6 годинки може в кое да е заведение, след като и украси човек и измисли забава.

Изглежда аз не разбрах нещо. Нали не сте правили в детски кътове, а тях ми посочвате? Питам какви са другите варианти, ако не се организира в детски кът.
Е, посочвам малко по-скромни откъм бюджет измежду детските кътове (който има опит знае...) на поляна, на плажа, наем на зала в "Щурче с анимация и зала от Бате Ицо. И още и още...с само желание да има и лев де

# 357
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
То пък Рататуй и Додо са едни бюджетни,думи нямам.

# 358
  • Варна
В Додо съм ходила. За мен е кибритена кутийка и от тази гледна точка е за съвсем малки дечица, 5-6 на брой и толкова възрастни.

# 359
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
То това е едно на ръка, че е мини място за малки дечица.

Общи условия

Активация на акаунт