Детски рожден ден Варна - 11

• 115 538
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Естрея Палас правят детски РД,басейна им е вътрешен.Не съм ходила.

# 331
  • Варна
Азалия - синът ми плуваше там, но не знам колко е най-плитката част.
Беше много, много топло,
Но за температурата на водата не знам.
Обаче, малко се съмнявам, че ще се съгласят от управата на хотела.

# 332
stenly и RosMar благодаря ви bouquet След празниците ще проверя на място,ако на щерката не и хрумне друго  Wink

# 333
Естрея Палас правят детски РД,басейна им е вътрешен.Не съм ходила.
Взех телефон от интернет и се обадих, но в момента хотела не работел.  Confused

# 334
А иначе имат активна оферта в Грабо за басейна, нямам думи.

# 335
А иначе имат активна оферта в Грабо за басейна, нямам думи.
Да, те ми обясниха, че са два хотела, Естрея Резиденс е отворен, там имало работещ басейн за възрастни. Другият бил затворен за зимата.

# 336
Здравейте, някой да е празнувал детски РД в Рататуй с хип-хоп групата Connection crew? Отзиви?

# 337
Искам да попитам някой има ли отзиви от Тринити разбрах , че са сменили собствениците и персонала и са си намалили цените newsm78

# 338
  • На брега на морето
За намаление не знам, излиза си по-скъпо в сравнение с други места Тринити.
Аз съм водила дъщеря ми на РД там, на детенцето на близка приятелка. Беше за първи рождени ден.
По спомен с торта, украса, храна за деца и възрастни им беше излязло около 600 лв.
Имаше някакви плата с хапки и сандвичи. Отделно се поръчваха напитките.
За децата имаше меню. Сок, сандвич и още нещо беше, но дали плодове или зеленчукови пръчици беше...едно от двете.

За по-големи деца с повече гости съответна цената ще расте. Но иначе е много хубаво, аз лично много го харесвам.

# 339
Препоръчайте ми детски кът за рожден ден на 5 годишно дете.Детския център на Рая подходящ ли е или е за по малки деца.Ако някои е ходил там скоро да сподели мнение.

# 340
Малко е, като пространство. Наскоро една приятелка са ходили там на РД и не е останала очарована от отношението на персонала. Цепи ли са секундата,пет минути преди да изтече втория час всичко било прибрано откъм храна, опаковано за вкъщи и изметено.Това прави лошо впечатление на гостите.

# 341
Някой може ли да ми каже от коя сладкарница са тортите в Капела Плей? Най-вече тези с фондан ме интересуват.

# 342
Ако не се лъжа са от Гатто. Фонданът им си е тяхно производство. Лично аз го ползвам за направата на тортите ми с фондан.

# 343
без парти не ги оставям- ако не удома, то в заведение, но не и комерсиалните детски кътове, където за 300+ лв. не усещат нищичко...

А какви са алтернативите?

# 344
без парти не ги оставям- ако не удома, то в заведение, но не и комерсиалните детски кътове, където за 300+ лв. не усещат нищичко...

А какви са алтернативите?
Здравей, никога (с 2 момчета, големия почти на 9г.) не съм правила в комерсиалните детски кътове. В Додо (к. пазар/Хр. Ботев) излиза по-евтинко, Варненче (вътре в спортна зала) е супер управата и е просторно, Рататуй на парти Джак май имат гъвкави оферти. По принцип с внесена торта се оскъпява, затова е хубаво да предвидим такъв д. кът, където да ни харесва сладкарницата, с която работят и така.... Аз мислех да правя в механа Рока но я затвориха. Разбира се до 5-6 годинки може в кое да е заведение, след като и украси човек и измисли забава.

Общи условия

Активация на акаунт