Детски рожден ден Варна - 11

• 115 411
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
  • Някъде там
Аз се чудя даа го направя тип пикник някъде да бягат скачат и да се забавляват на спокойствие , но екопарка ми е доста далече а и на гостите също.. Все пак ние сме във владиславово... Имам още време за идей и Мислене Stuck Out Tongue Winking Eye
Над Аксаково колко горички има с пейки и чешмички Simple Smile

# 661
  • Варна
Аз се чудя даа го направя тип пикник някъде да бягат скачат и да се забавляват на спокойствие , но екопарка ми е доста далече а и на гостите също.. Все пак ние сме във владиславово... Имам още време за идей и Мислене Stuck Out Tongue Winking Eye
Над Аксаково колко горички има с пейки и чешмички Simple Smile
Да и аз за там ае зачудих ще има доста майки с коли и ще пренесем всичко
Hug

# 662
  • Варна
Pina, кои са малкото заведения с комбинирана възможност?
Сещам се само за Феличе, ако може та влезе в тази категория и за ЧасовникЪ, но тям лятото не работи вътрешният детски кът, който така или иначе е за 3 деца и то бебета.

Едит: Кое е това заведение? Малка част от площадката им, но по Лукойла някой може да се сети.
https://m.facebook.com/paperworld2014/photos/a.1715758008690446. … ref=page_internal

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 09:43 от eli70o0

# 663
Нищо ново няма да чуеш Simple Smile Например Панамера..., Фратели, може би..., Ред хот пица, ако може да попадне в тази категория. То си е под навес или даже закрито, ако им се свиди да вдигнат найлоните. Отвратителни са ми тези заведения с найлоните, направо гнус. И се водят плажни, открити, а то вътре задух и мизерия, нито гледка, нито бриз - нула.

# 664
В Грабо има оферта за Бистро Закачалката, някой ходил ли е? Какво може да ми кажете за него и дали става за 3 годишни?

# 665
  • Варна
Панамера не искам и да я чувам. То бива мизерия, но те надминаха всякакви очаквания.
Миналото лято отидохме там за едно приятно сутрешно кафе и игра на детето... ами, не се получи.
Вие в Капела ли ще сте, pina?

# 666
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ох,не ми споменавайте Панамера,че,като се сетя ,че две майки активистки от градината резервираха за завършване на ДГ в това пошло заведение и ми става зле.

# 667
  • До морето
Толкова ли е зле Панамерата? Последно празнувахме там през 2016. Такъв двор имат, направо грехота е, че от години го занемаряват.

# 668
  • Варна
Да допълня, че в Еко рай, освен с парк, разполагат и с нещо като малка хижа на два етажа, оборудвана с кухничка, трапезна маса и свободно пространство за игра. На снимки изглежда симпатично, не съм го посещавала лично. Зимата бях помолила за оферта, която беше следната: по 12лв. за дете и по 3лв. за възрастен, наемът на къщата е за 3 чАса, а съоръженията навън се ползват безплатно.
Кухнята е оборудвана с всичко необходимо, може да се готви в нея, или пък човек сам да си занесе каквото и прецени, или да се поръча кетъринг. Варианти много.

# 669
Ели, май няма да сме в Капела. Не можем да го измислим, а трябва да побързаме, защото до 2 седмици трябва да резервирамее, особено за Екопарка може и да е късно. Хем ни мързи с Екопарка, защото ние си отваряме много работа, повече от другите хора, тъй като аз се хвърлям на много украса, готвя всичко сама и изобщо си усложнявам животът. Но е тооолкова красиво! А по клубовете..., ох, напоследък на доста детски РД по клубове ходихме - ами не ме кефи, но е мързеливо.
Значи Еко рай много ме изкушава, с резервния вариант и за закрито още повече. Обаче ни е рано! Става, но родителите ще трябва да стоим до тролеите особено, просто там без поне двама възрастни изобщо не трябва да остава, пък и на пързалката, особено мостчето - също. Не. Догодина може, но сега е рано.

# 670
  • Варна
Била съм на рожден ден в еко рай преди около 4 години.
Всички съображения не бяха безопасни.
Мъжът ми през цялото време беше с детето, което беше на 6 г., за да гледа какво се случва. И въжения тролей и пързалката...
Не знам от тогава има ли промяна в съображенията.

# 671
Искаш да кажеш, че и за догодина не става Simple Smile Гледах, че 6-годишни бяха ставени сами, но трябва да са внимателни и разумни, трябва да умеят да се пазят сами.

# 672
  • Варна
Ако не беше мъжът ми, аз щях да го оставя, защото не мога чак толкова добре да преценявам съображения, но той както щеше само да ни остави и да си тръгне, като ги видя и остана при детето през цялото време.
Тогава пързалката беше едно платнище и той каза, че много лесно може да се счупи крак или подобно като се хвърлиш отгоре върху широкото платнище и след теб още деца летят.
И за въжения тролей пак беше недомислено, ако се засили повече може да се удари и както имаше нещо опасно и в началото му, но не помня какво.
Но това беше преди поне 4 години.
Може да има промяна от тогава, а и се празнуват там рождени дни, просто имам ясни спомени от притеснението на мъжа ми, а в същото време детето ни е спокойно и разумно дете.

# 673
Ние сме ходили преди година и половина и си беше точно както го описваш. От една година е с нови собственици и не знам те дали са променили нещо.

# 674
  • До морето
Ние бяхме сега лятото на рд на 5-годишно. Ми страшничко си е, да ви кажа. Добре, че мойто дете е по-пъзливо и не се качинито на пързалката с платнището, нито на тролея,че на мен ми настръхна косата като ги видях.Даже  повечето деца не се качиха, тичаха насам-натам.
 Тоест нови- стари собственици - промяна няма!

Общи условия

Активация на акаунт