Детски рожден ден Варна - 11

• 115 380
  • 776
  •   2
Отговори
# 735
Мен ме заинтригува тази Дядова къща, интересно ми се видя от снимките, които прецъках. Но сякаш е по- добре да са малко по- големички децата, нашите ще са на 5. Струва ми се на 6-7 е по- подходящо.

# 736
Pina, можеш да попиташ по телефона. Т.н. Баба обяснява подробно. И аз мисля, че 7-8-9 год. е възрастта. Все пак, ако ви се разхожда, може да отидете да видите.

# 737
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно рошавата и крещяща аниматор като съм я виждала в Амичи, поне от 4-5 месеца. Относно Панамера  и Бонели ако не ви е късно ще дам отзиви на 31 май. В Бонели ще ходим на парти по случай завършване на градината. Поканили са Мимо шоу, но да не ви подвеждам.Искаха кувертите за дете и за възрастен. Панамера е мизерия, ходили сме преди 4 години, но по настояване на 2 майки активистки ще празнуваме там завършванети в настоящата градина и там ще ни е тържеството. Предната седмица отидох да го видя-ами още по-мизерно.Ние ще отидем само за тържеството и си тръгваме-обрабитила съм детето, че там е мръсно и не готвят добре.

# 738
И аз съм я виждала в Амичи, но ми се искаше да имам телефон, за да се свръжа без да ходя до там.

# 739
Обади се в сладкарница Атлант, виждала съм във тяхната страница детски рожден ден на площадка и тя е аниматор.

# 740
Погледнах. По- скоро клиентите са я наели и няма общо със сладкарницата, май. Нищо, аз ще намеря отнякъде, но си поислих, че някой тук може да го има.

# 741
Да, клиента я наема. Аз ходих да питам там за РД и казаха, че имали координати на аниматор. Неодобрих условието, че искат персонално за всеки възрастен куверт.Спокойно може човек да поръча някакви плата ама тази простотия от 10-11лв. на възрастен ми идва в повече.

# 742
Оле, сега пък и възрастните с куверти. Наистина като на сватба, често си повтарям, че тези детски РД са като една малка сватба.

# 743
Аз съм си заплюла  едно място за РД на басейн, но е тайна. Никой не го е коментирал тук, но моя приятелка са празнували там и са доволни.

# 744
За тази година ли? Можеш ли да кажеш, като мине? Аз също имам такива планове, но след 2 години, за да може да не е опасно за децата, сега са малки. 7-ми РД го мисля и аз.

# 745
Да, за тази, средата на юли ще станем на 7г.

# 746
  • Варна
"Бонели" не знаех, че работи, ще ми е интересно да получа отзиви.

Миналата година празнувахме РД на малката в лятната градина на "Старата къща", под Морско училище, добре се получи - имат нещо като детски кът. Но, като изключим рожденичката, останалите бяха по-големи - 8-9 годишни и нагоре.

# 747
Да, там изглежда прилично. Винаги, когато минаваме от там го заглеждам.

# 748
  • Варна
Има една аниматорка с голяма, черна, рошава коса и силен глас. Някой да има нейни координати?

И към Парти Джак работи. Може оттам координати. Wink

# 749
Писах им, да видим.

Общи условия

Активация на акаунт