Детски рожден ден Варна - 11

• 115 378
  • 776
  •   1
Отговори
# 720
  • ВАРНА
МОля препоръка за заведение подходящо за детски рожден ден 5г,като храната да е хубава. Децата ще са в диапазона 2-13г,така че не държа да е единствено детски кът,може с хубав двор или поне безопасно за по-малките. Тримата мускетари Замъка преди ни устройваше,но съм крайно разочарована при няколкото посещения миналата година,обслужването беше ужасно.За Олеа обмислям,но не съм ходила там,на снимките има хубава градинка,незнам стълбите и близостта до улицата как са...Ще се радвам на препоръки и идеи,благодаря Simple Smile

# 721
  • Варна
Бяхме на рожден ден в Терма Палас, Кранево. Малко е далеч, но беше много хубаво за децата. Има двор с детски площадки, трева, пейки. Тийновете може да се забавляват в басейна. Има и съвсем малък, детски басейн.

# 722
  • ВАРНА
Кранево ми идва малко далеко Simple Smile А БМ Градината как е (храна/обстановка/паркоместа) ,близо е до Делфинариума и евентуално да комбинираме?

# 723
  • Някъде там
Моля, дайте съвет за аниматор и кетъринг на детски рожден ден. 7 години навършва детето. Нямам база за сравнение, за първи път се сблъсквам с това. Повечето деца, които са покканени са на нейните години и ще има няколко по-малки.
Благодаря!
За аниматор препоръчвам с две ръце бате Ицо идва с цялата си техника и прави голям купон Simple Smile
 https://www.facebook.com/%D0%91%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%98%D1%86%D … -108959202508240/ А за кетъринг съм чувала мн добри отзиви от Тримата мускетари

# 724
  • Варна
Кранево ми идва малко далеко Simple Smile А БМ Градината как е (храна/обстановка/паркоместа) ,близо е до Делфинариума и евентуално да комбинираме?
Аз съм само с добри чувства към този ресторант. Празнували сме събития, освен свободните посещения и винаги сме били доволни. Там градината е достатъчна да им извикаш аниматор, ако искаш организирано забавление. Всъщност това ти е възможността, защото нямат детски съоръжения или кът, на които да разчиташ.  
Ние сме правили малката маса в средата в градинката за децата като играят там, а ние бяхме на дългата маса непосредствено до тях.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 22:16 от eli70o0

# 725
Добро утро! Благодаря на всички, които са дали съвет!
Вчерашното търсене на подходящо заведение не даде резултат- Екопарк (зает много отдавна), Максим( не ми допадна), едно приятно заведение зад Хоризонт( много приятно като обстановка, но децата трябва почти само под навеса, не се гледа с добро око да тичат по сенчестата поляна). Накрая тотално слънчасахме, изчаквайки да се освободи любезният управител на Терасата на Хоризонт. Оказа се, че днес официално я откриват Терасата, а Шатрите продължават да са в ремонт и за тях трябва да потърсим съответния управител. Така или иначе Шатрите са по-подходящи (по мои стари спомени на преминаващ покрай заведенето от предишни години). Моля ви, споделете спомени и наблюдения от там. Едва ли ще е нещо по-различно, ще се води детския кът и пак ще има шатри, с уверението, че са устойчиви на дъжд. Можело да има аниматор, но не диджей, все пак се чува музика и от Терасата, и от Ресторанта и няма как да се смесват музиките. Струва ли си да продължавам в посока "рожден ден. на зелено" на квадрат, сякаш ще купувам имот на зелено? Знаех, че трудно ще намеря заведение на открито, което да удовлетвори всички, касаещи ги от семейството, но се изчерпах. Забравих да добавя, че таткото провери и бризовете(заети), Екорай не ни устройва. Та, моля за мнение за Шатрите на Хоризонт, които са в ремонт и трябва официално да отворят на 20.06.

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 06:10 от godgift

# 726
  • Варна
За там:
Ще се съберете ли под една шатра?
Детският кът беше в окаяно състояние, но вероятно това ще бъде ремонтирано. Ако оставят разположението при присъствие на малки деца трябва да има родител прав до пързалките, защото няма да ги видите как ще се пуснат и изчезнат. Наклонът също е доста стръмен за тези дечица.
За дъжд... ок, може да са устойчиви, но да не ви хваща там. Шатрите са само с покрив, но не и със стени.
Виждала съм празнуване на РД там и не ми изглеждаше много впечатляващо.
Отделно заведението винаги е пълно, което означава в детския кът още много деца, който не е особено голям.
Всичко това с уговорката, че остава старото разположение.
Ако изборът се сведе до открито, но не и зелено мога да ти предложа да провериш ЧасовникЪ.
Ако искаш аниматор има къде да се проведе организираното.
Не е перфектното, но явно във Варна намаме такова място.

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 06:49 от eli70o0

# 727
  • Някъде там
Добро утро! Благодаря на всички, които са дали съвет!
Вчерашното търсене на подходящо заведение не даде резултат- Екопарк (зает много отдавна), Максим( не ми допадна), едно приятно заведение зад Хоризонт( много приятно като обстановка, но децата трябва почти само под навеса, не се гледа с добро око да тичат по сенчестата поляна). Накрая тотално слънчасахме, изчаквайки да се освободи любезният управител на Терасата на Хоризонт. Оказа се, че днес официално я откриват Терасата, а Шатрите продължават да са в ремонт и за тях трябва да потърсим съответния управител. Така или иначе Шатрите са по-подходящи (по мои стари спомени на преминаващ покрай заведенето от предишни години). Моля ви, споделете спомени и наблюдения от там. Едва ли ще е нещо по-различно, ще се води детския кът и пак ще има шатри, с уверението, че са устойчиви на дъжд. Можело да има аниматор, но не диджей, все пак се чува музика и от Терасата, и от Ресторанта и няма как да се смесват музиките. Струва ли си да продължавам в посока "рожден ден. на зелено" на квадрат, сякаш ще купувам имот на зелено? Знаех, че трудно ще намеря заведение на открито, което да удовлетвори всички, касаещи ги от семейството, но се изчерпах. Забравих да добавя, че таткото провери и бризовете(заети), Екорай не ни устройва. Та, моля за мнение за Шатрите на Хоризонт, които са в ремонт и трябва официално да отворят на 20.06.
Ето тук ми изглежда добре https://www.facebook.com/pg/%D0%94%D1%8F%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B0 … ref=page_internal

# 728
  • Варна

Та, моля за мнение за Шатрите на Хоризонт, които са в ремонт и трябва официално да отворят на 20.06.

Това за Хоризонт отвън на поляната ли става дума? И чак 20 юни?

# 729
  • Варна
На летния клуб Хоризонт правят отдавна голям ремонт. Не виждам как скоро ще оправят заведението. Вчера май бяха изкарали въпросните шатри да ги прелакират.

# 730
  • Варна
Точно на шатрите(най-близката до площадката) отпразнувахме 3-тия РД на щерката. Смея да твърдя, че се получи доста добре. На шатрата бяхме родителите, а за децата бяха направили маса до нас. На площадката не сме имали инциденти. Играха децата. Бях ангажирала и аниматор. Никакъв проблем да си внесеш торта, не се плащаше май за сервиз. Иначе имаше възможност да се поръчат гризини, хапки, сандвичи, пица... Не е било пълно, но в средата на юли в 10.30ч сутринта може би повечето са по други места. Как ще е след ремонта, нямам идея.

# 731
И аз търся за 5 годишната ми дъщеря.Една позната ми каза за Каса Феличе ,ако правилно го пиша,в Чайка.Било хубаво и мисля да отида да го видя.

# 732
Благодаря на всички, които се отзоваха! И аз си мисля, че на Шатрите на Хоризонт ще стане подходящо за детски празник, но както каза мениджърът "Да се чуем втората половина на юни", а на мен почти сигурно ми е много късно. Едва ли ще се бавят с ремонта, но все пак е ремонт, а аз не мога да чакам.
Моля, дайте съвет за Панамера. Ходила съм един път, преди шест години и ми се стори недобре така да се изразя. Може да са се променили нещата. Мислех и за крайбрежно заведение, но там къде място да подскачат.
Другото, което не знам е аниматор или дисководещ. Кой как ги забавлява и мнение за конкретен.
Каза Феличе е близо до Крамер Кидс, прескочете да видите и него.
Бонели работи от една година. Тихо, спокойно, закътано, но може още да се направи за да е привлекателно за детски рожден ден.

# 733
Има една аниматорка с голяма, черна, рошава коса и силен глас. Някой да има нейни координати?

# 734
Забравих да напиша за Дядовата къща. По телефона ми обясниха, че това е съвсем друг тип преживяване. Целият рожден ден продължава три часа и половина, от които час и половина в гората. Игри, занимавки, ритуали на Бабата, която води рождения ден. Идеята- да се чувстват децата като при баба. По телефона подробно щв ви разкажат, ако решите да се насочите в тази посока.

Общи условия

Активация на акаунт