Детски рожден ден Варна - 11

• 115 385
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Елиии супер си. Браво благодаря, това място изглежда страхотно и ми е удобно с транспорта.
Само да попитам как са цените приблизително Heart Eyes Hug

# 706
pina, виче съвсем се шашнах. Значи и след градина сме с щателна проверка.
Да, проверявай го. Две деца за един ден не е никак малко, при това от една група, не знам по другите групи как е било. Ние отсъствахме една седмица и се надявам да са пръскали вече! Не съм питала, но дано са пръскали, не че и след това не остава, но все пак много по- малко, надявам се.

# 707
  • Варна
Пръскали са в четвъртък или петък. От нашата група няма пострадали.

Някой вече празнувал в Room kids?
Чудя се за вариантите родители при децата или отделно.

# 708
До осветителни тела Габровски днес видях, че има някакво заведение детско. Някой има ли информация какво точно е и ходил ли е там?
Също разбрах, че на мястото на магазин Штъркел има ново детско клубче. Инфо за там?

# 709
  • Варна
До Габровски е именно Room kids. Не сме ходили, но ще следя мненията ви за там.

# 710
Така ли, не знаех как се казва, а като шофирах само го мярнах. Същото е и за другото заведение, нямам идея как се казва.

# 711
  • Варна
Точно Room kids е. На мен ми хареса. На Ники ще е там. Ново е, хубаво е направено, удобно и ми хареса, че наистина искат да изпълнят всеки каприз и да съдействат. За грижите на аниматорите все още нямам категорично мнение и наблюдение.

# 712
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ако не се бъркам помещението на бившия магазин Щъркел е Хей ръчички, на ул. Битоля. Съществува поне от година.

# 713
  • До морето
The room сме го посещавали няколко пъти просто за игра, не сме били на РД, но и на мен ми харесва. Каките добре ги занимават и децата много се забавляват.  Не е доизмислено това с родителите, аз например не мога да си оставя децата и да ида в другата зала, малки са още, страх ме е, че ще хукне да ме търси дребната. Ходим там, само ако знам, че има място на икейските масички.

# 714
  • Варна
Имало топла връзка за децата. Това с родителите и мен ме притеснява малко. Аз дори и да го оставя някой друг може до не иска. Вероятно ще сме при децата.

# 715
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз за нашия РД се ориентирам към Амичи. Имало вариант и навън да им правят игри,ще ставаме на 7г.

# 716
Аз за малката запазих във Варненче. Дано останат доволни децата.

На батко й няколко години, пък и нейния рожден ден го празнувахме в Амичи Възраждане. Ние сме доволни.

# 717
Моля, дайте съвет за аниматор и кетъринг на детски рожден ден. 7 години навършва детето. Нямам база за сравнение, за първи път се сблъсквам с това. Повечето деца, които са покканени са на нейните години и ще има няколко по-малки.
Благодаря!

# 718
  • Варна
За аниматор Живко от Парти Джак, а за кетъринг Парми.

# 719
  • Варна
Аниматор не сме ползвали, но Парми за кетъринг изобщо НЕ препоръчвам. От ресторантите им харесвам Вила Маре, но кетърингът много ме разочарова. Лежат изцяло на стара слава. Спаружени хапки, нищо интересно, налагани по няколко в голямо плато. Изглеждаха зле, вкусът също не беше добър и свеж.
Добри мнения съм чувала за The catering company. Лично не съм ги ползвала, обядвала съм в заведението им под пазар Чаталджа. Всичко беше много вкусно, прясно, добре изглеждащо. Старият чинар също имат кетъринг, ако някой може да се включи с мнение. Аз лично съм доволна от кетъринга на Бриз 2, но предполагам, че вече в абитуриентско-сватбения сезон ще са заети.

Общи условия

Активация на акаунт