Детски рожден ден Варна - 11

• 115 392
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
Синът ми /ще става на 13 г./ иска за РД да заведе приятелите си на escape room /или както там се нарича/.
Къде бихте препоръчали?
Flowers Cherry Blossom
Зависи от бройката, както и дали искат само игра, или и с празненство (т.е. допълнително време за почерпка).

Escape House и Magic Room са двете може би най-оптимизирани за деца escape room стаи във Варна. И на двете места имат детска версия. Тъй като са класически ескейпрум, капацитетът им е 5-6 души, т.е. това е бройката, която може да играе наведнъж, за да се гарантира пълноценна и ангажирана игра за всеки. При по-голяма бройка - на групи.

В ПлейОн пък могат да играят по-голяма бройка наведнъж (май до 12)... Но това си има и минуси. Предлагат и някакви други развлечения.

# 691
  • До морето
Синът ми /ще става на 13 г./ иска за РД да заведе приятелите си на escape room /или както там се нарича/.
Къде бихте препоръчали?
Flowers Cherry Blossom

Escape House и Magic Room са двете може би най-оптимизирани за деца escape room стаи във Варна. И на двете места имат детска версия.

Аз да задам един тъп въпрос, може ли? Тези escape room стават и за големи, така ли?

# 692
Те изначално не са за деца, а за възрастни, хайде да речем 16+. Струва ми се, че после ги приспособиха за деца. Аз не съм ходила, но много от познатите ни се скъсват, обиколили са де що има стаи, те са много. И не винаги успяват за решат загадката, хем отбор от пет 30-40-годишни хора.

# 693
  • До морето
Верно ли?! Боже, колко не съм в час 😀 Винаги чета постовете да тези стаи отгоре - отгоре, защото все си мисля, че са за 8-10-12 годишни, а децата ми са далеч още от тази възраст.

# 694
Да, идеята е като компютърна куест игра, но си в реални измерения.

# 695
Кога мина една година,пак съм в чуденка за РД за детето!!!Колкото по-голямо става,толкова по-зор е работата😜
Търся място за купона на 10 годишна госпожица,която се интересува от момчешки игри😆...
Знаете ли кога се очаква да отворят Плейграунд в Грандмола?

# 696
  • Варна
Вчера бяхме на РД в Додо. С много добри чувства си тръгнахме! Децата бяха масово на 6, а моят (почти на 4) беше най-малкия. Не излязоха от детския кът, не спряха да се забавляват, 1 път не се скараха или да имат повод и време за конфликт. Постоянно ги забавляваха с всевъзможни игри. Имаха и пинята, която беше поръчка на рожденика.
Много приятно изненадана останах. Не съм била до сега на рожден ден, на който децата да имат толкова много организирани игри и да се забавляват така.
Обстановката за родителите не е кой знае какво, но децата наистина бяха повече от очарованите макар, че бяха големи за общото разбиране на възрастова граница за клуба.

# 697
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз пък онзи ден разбрах,че можело да се празнува и в Карин дом.Много ми допадна на снимките.Мисля,че до 10 деца се плащаше по 8лв. на дете,а всяко следващо по 6лв.Това е за 2ч. игра.Имало площадка и батут.Имало оборудвана кухня,която може да ползваш.Паричките отивали в помощ на децата,които се лекуват в Карин дом.

# 698
Здравейте! Бихте ли споделили идеи за рожден ден на открито за 7 год. дете освен Екопарк?

# 699
  • Варна
Екопарк ли, Не, Не и Не!!!!!
Днес бяхме на РД там и се върнахме с подарък кърлеж.
Още "по-приятно" ми стана, щом в болницата ми съобщиха, че миналата година от там са извадили значително по-голяма бройка спрямо всички останали места в града и тази година тенденцията е същата.
Мерси! Да им имам ЕКОто!

# 700
  • Варна
Кога мина една година,пак съм в чуденка за РД за детето!!!Колкото по-голямо става,толкова по-зор е работата😜
Търся място за купона на 10 годишна госпожица,която се интересува от момчешки игри😆...

Мога да препоръчам Creators Dance Center - https://www.facebook.com/CreatorsDanceCenter/?timeline_context_i … _source=671275146
Днес празнувахме там. Нашите деца бяха на възраст от 6 до 12 год, момичета и момчета и всички много се забавляваха! Условията са отлични, децата имат възможност да танцуват с Ицо и да се забавляват с виртуални игри. Ицо по принцип е невероятен (той води хип - хоп школата от години), но днес го видях и в ролята на аниматор. Резултатът-  никой от гостите ни не желаеше да си тръгва много след двата часа ..... Препоръчвам горещо и за момичета, и за момчета!

# 701
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Мога да препоръчам Creators Dance Center - https://www.facebook.com/CreatorsDanceCenter/?timeline_context_i … _source=671275146
Днес празнувахме там. Нашите деца бяха на възраст от 6 до 12 год, момичета и момчета и всички много се забавляваха! Условията са отлични, децата имат възможност да танцуват с Ицо и да се забавляват с виртуални игри. Ицо по принцип е невероятен (той води хип - хоп школата от години), но днес го видях и в ролята на аниматор. Резултатът-  никой от гостите ни не желаеше да си тръгва много след двата часа ..... Препоръчвам горещо и за момичета, и за момчета!
А бихте ли споделили ориентировъчно откъм бюджет как е?

# 702
Не знаех за Карин дом.
От кърлежи и мен много ме е страх. До сега веднъж е имало детето и беше от Морската и то само по централната алея и пред летния театър бяхме ходили, без да влиза в тревата и направо нямам обяснение от къде е дошъл. За съжаление детската ни градина е пълна с кърлежи, дано тия дни да са пръскали и там вече, но преди 10-тина дена две деца от групата бяха с кърлежи, че и заразени, че и антибиотик пи едното, за другото не знам. Оказа се, че знаят, че има много кърлежи, но чакали от общината график да дойдат да пръскат.

# 703
  • Варна
А бихте ли споделили ориентировъчно откъм бюджет как е?
[/quote]

писах Ви, хубава вечер!

# 704
  • Варна
pina, виче съвсем се шашнах. Значи и след градина сме с щателна проверка.

Нашият РД тази година ще е в Room Kids

Общи условия

Активация на акаунт