Детски рожден ден Варна - 11

• 115 401
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Сега се сещам за един вариант за открито място с възможност за влизане под навес при дъжд- Кольовите извори. Много кръщенета правят там, доколкото знам. Има много място за тичане, отдавна не сме ходили и не знам как е със съоръженията за игра. Не ми допада пътя до там, това е една от причините да не сме го посещавали скоро. Имаше период, в който всеки уикенд рано сутрин бяхме там.

# 676
Аз отдавна не съм ходила по съвсем детски заведения, но съществува ли още Бонелли?Там беше хубаво- ограден  двор и вътрешно помещение.Друго, за което се сещам е до Кариби, залепено за него заведение с пързалки и батут, гледала съм, че и там правят детски рожден ден.
Когато детето ми беше в ДГ,ходихме на един рожден ден точно до Аквариума.Имаше някаква възможност децата да оцветяват фигурки, имаше видимост към децата.Майката беше купила от онези неща, с които се правят сапунени балони.

# 677
А когато ние ходихме на Еко рай, детото беше едва на 3г3м. На пързалката се напъразля доволно, аз я превеждах по мостчето, за да не падне, високо е, а парапета рехав. Тя се пускаше, а аз бягах (буквално) наобратно, за да я посрещна долу и да я водя пак до мосчето, защото пътя нагоре е много стръмен, имаше пънове и корени за спъване, а беше и кално и се пързаляше. Накрая започнах и аз да се пускам по пързалката, за да не правя тези обиколки бягайки. На тролея беше съвсем ужас, защото трябваше да се качвам на платформата, да я поставям въху 'седалката' и да я пускам, на финала баща ѝ я чакаше да я улови. Да, но през цялото време детето се вее засилено здържайки се само на ръце, понеже и нещото не е седалка, а една топка. И ако падне, както е високо, засилено, а долу също имаше пънове, камъни и коренища, направо може да се убие или осакати. А колко може да се държи едно 3-годишно, то и не осъзнава, че не трябва да се пуска. Та аз като някой пълен идиот тичах след тролея, въобразявайки си, че ако понечи да пада ще я хвана, което по- скоро не е възможно. Добре, че не се спънах и аз да се простра.

Бонели, ако правилно се сещам кое е, от години стои неработещи. До медицински център Изгрев? Но то и не е кефи особено - между блоковете, на плочки, с клатушки... (пригответе си пълен джоб еднолевки)
На Аквариума заведението е много мърляво и западнало, но повече ме дразни нещастната площадка, със старите железни люлки, счупената пързалка и пясъка - целия осран и опикан от десетките котки, които хранят на горната поляна. В целия град ремонтираха стотици площадки, точно тази, на която се стичат деца от целия град и гостите на града - не ремонтираха.
Коьовите извори изглежда може би хубаво, но е далече, някои майки са без коли, според мен трябва да има възможност и за обществен транспорт.

Сещам се, че в Детския кът, в Морската, също правят РД. Има дори зала, а и навес над заведението, но има много други неща, които не харесвам, обаче ще го обмисля.

# 678
Съвсем случайно влязох в темата и видях препоръка за Кольовите извори. Мнението ми не е по темата, но преди няколко месеца (януари) отидохме една събота до там да се разходим с мъжът ми и детето и ако работи заведението-да обядваме. Заведението беше затворено, но времето беше приятно и решихме да се поразходим, за да не сме ходили напразно и още на пътя близо до затвореното заведение ни нападна една кавказка овчарка, отвързана, не знам от къде се появи. Беше по-голяма от мъжът ми и на ръст (изправена)и на килограми. И нямаше жива душа да ни помогне. Никога няма да забравя тази отвратителна случка и как се спасихме.
Както казах-не е по темата, но имайте едно на ум.

# 679
# 680
  • Варна
Аууу, много неприятно! Както казах, отдавна не сме ходили, но преди години бяхме редовни клиенти. Доколкото знам, се смениха собствениците оттогава. Това, което сте преживели е недопустимо!

# 681
Имайте предвид, че беше.....ужасяващо, наистина нямам думи с които да опиша какво преживяхме. Не знам как останахме живи, съвсем сериозно говоря. От тогава си казах, че където срещна информация за това..."заведение", без значение тяхна ли е вината или не, ще ги нареждам.
Отново се извинявам за спама.

# 682
  • Варна
Синът ми /ще става на 13 г./ иска за РД да заведе приятелите си на escape room /или както там се нарича/.
Къде бихте препоръчали?
Flowers Cherry Blossom

# 683
# 684
Не мога да измисля къде да го направим този 5-ти рожден ден и това си е. Започвам да се отчайвам.

# 685
Не мога да измисля къде да го направим този 5-ти рожден ден и това си е. Започвам да се отчайвам.

Пак по стари спомени- в Младост ,до ледената пързалка има една голяма детска площадка с някаква сладкарница
Ако вали,малко ще е скучно, но децата и на закрито си намират занимания

Тримата Мускетари- до затвора-заведението е на открито и закритоВ закритата част има май забавления.

Кариби- отвън слагат някакви батути , мисля че имаше и пързалка.Виждала съм го, като водя детето на басейн , организират рождени дни.

# 686
Кариби е под Кауфланд Възраждане на кръстовището, нали?
Тримата мускетари до затвора съм го посещавала преди 10 години, трябва да видим каква е хавата сега.

Аз се замислих за Детския кът в Морската. Сякаш не е лоша идея? Четох в стари теми, какво е коментирано за там, не е много. Най- вече майките се притесняват децата да не се изгубят в навалицата, когато ги поведат групово по атракционите. Мислих си, ако го направим сутринта от 10, то лятно време в този часови пояс там си е направо празно, няма никаква навалица. Освен това можем аз и мъжа ми да вървим с тях и да ги броим през 1мин, за по- сигурно, някой да не се отклони и да не се запилее. Ясно, че на батковците не може да се разчита. Как ви се струва? Някой дали има лични впечатления от РД там като гост или домакин? Ще имаме към 10 деца на 5 и може би само две по- големи деца, както и едно по- малко братче, май това ще е. Напъвам се да си спомня, мисля чее навалицата там става пролетно време по цял ден, есенно също, а лятото май става след 18ч, а сутрин, по обед и следобед е празно. Ние ще сме на 7 или 8 юли.

# 687
  • Варна
За Детския кът впечатленията ми не са особено добри. Били сме два пъти на рожден ден там - децата имаха право да се качат на 3 атракциона(по избор на домакините), след което се щураха по алеите, за да търсят някакво съкровище. Моето дете и двата пъти се изгуби, тъй като някои деца не харесаха предварително уговорените забавления и решиха да посетят нещо друго, при което групата се разпадна - едни скачаха на батут, други се люлееха, трети искаха на виенското колело... и беше много трудно всички деца да се струпат и овладеят на едно място. Менюто е Confounded

Аз, въпреки описаната случка с кучето, която е наистина ужасяваща, имам много приятни спомени от Кольовите извори. Посещавали сме заведението пролетно време - тучни ливади, поточета, хамаци, цветя, много приятен детски кът, мини зоологическа градина и много, много(!!!) вкусна храна! Пътят до там беше безобразен, но май някъде ми беше попаднало, че вече е ремонтиран.

# 688
Ох..., мерси! Не звучи добре.

# 689
  • Варна
Виждала съм празнуване на РД в Детския кът и не съм оставала очарована. Не сме празнували и не сме били гости там.

Относно навалицата. До миналото лято всяка сутрин минавахме от там и наистина доста пъти сме били сами през седмицата. Уикенда от сутринта е пълно.

Общи условия

Активация на акаунт