Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 486
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Привет момичета Hug

Сега съм убедена, че феновете на двойката от ЗП няма да харесат и приемат Туба. Ама ми е все едно, де. Другите да  харесат двойката, обикновените зрители!  Peace

Лина  Hug, не съм съгласна Simple Smile
аз обожавам ЗП, Бихтер и Бехлюл, но определено бих харесала Туба, ако ме плени в новата си роля Peace
надявам се на хубав сюжет, на хубава режисъорска работа и на един много вълнуващ и интересен сериал(предполагам, че ще го има Praynig Wink)
просто гледам в бъдещето и това, което предстои за любимеца ми Peace

По отношение на Берен, за мен е една от най, най-талантливите турски актриси, във всяко отношение Peace
имам какво да кажа и за ЕА и КПА, ама ще го спестя Mr. Green Wink

всъщност дойдох да сложа това, ами хубави са един до друг Wink

хубав ден на всички!!

# 511
Airra  Hug Фенче  Hug
Убедена съм, че повечето от гледалите КВФ са го започнали заради БС. (Аз го изгледах защото близка приятелка много го харесваше и исках да си имаме приказка на тази основа Peace Но аз съм от изключенията.) Тези хора са били фенове и на ЗП, и на КТ. И са харесали повече двойката БС- ЕА. Станали са фенове на ЕА. Знаете, че линията между любовта и омразата е много тънка. Просто някои са я преминали...
Аз започнах да гледам турски сериали с "1001 нощи". Харесваха ми всички герои. Гледах филма в нета, много след като беше излъчван и преизлъчван в Б-я. Харесах турските актьори и загледах първия сериал, който даваха по ТВ. Случи се Аси. И много харесах двойката ГГ-и. Ако отсреща нямаш добър партньор, няма как да се получи двойка. Тогава принципно и двамата актьори ми бяха любими.  Peace
След Аси започнах да гледам сериала на МЙ - ЛиН. Актьорът пак си беше добър - погледи, мимика, но установих, че двойката не ми допада. Нямаше онова, което имат харизматичните двойки. Но това си е чисто субективно мое усещане.  Peace На много други двойката им допадна, дори я харесаха повече от двойката Аси-Демир. Те имат различно от моето усещане.  Peace Аз обикновено гледам сериали със сърцето си. Ако ме трогне, развълнува, за мен е успешен, дори никой друг да не го хареса.
Загледах и сериала на Туба, ПС. Знам, че много хора не са харесали двойката, но на мен ми хареса много. Красавецът ДЕ, макар да не играе по моя предпочитан, обран откъм емотикони, начин,  ми влезе под кожата. Започнах да  гледам следващия му проект и разбрах, че този актьор не ми харесва.  ooooh! Гледах и части от предишен негов проект - не, не е мой тип. А с Туба беше мой тип. Защо? Отговорът е ясен. Peace
С когото и да играе Туба, винаги ми се струва, че е най-добрия актьор, че правят най-добрата двойка! Добре ли играе, зле ли играе, не мога да определя, но щом се получава спойката и двойката вълнува - значи отлично играят!  Hug
Започвала съм много турски сериали. На едни харесвам историята, на други - героинята или героя, но ако Туба не играе не мога да изгледам повече от 9 епизода. Там спирам, губя интерес и това е...
Затова и тя е любимата ми актриса.   Peace А актьорите засега се менят. Да видим дали ЕА ще ме задържи и за следващия си проект!  Laughing
Дълго обяснение, но беше колективен отговор на двете ви, дано да сте ме разбрали, защото аз самата почти не се разбирам, защо отговорих точно така... Joy Joy Joy

Надявам се двойката да се получи, а ще го разберем, когато  феновете започнат да пишат стихове и да мечтаят Туба и КТ да са заедно в живота!  Mr. Green

Приятна работа на работещите и приятна почивка на почиващите!  Hug

Сабинка  Hug няма ли линк тази статия, гуги не може от снимка... ooooh!

# 512
Привет следобедно! Hug Hug Hug

За горещия ден-разхладително! Laughing
Скрит текст:

Фенче Hug Линка Hug Саби Hug Аира Hug,доста сте пописали! LaughingИзчетох ви с интерес! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Аира,за колажа-хубави са наистина! newsm10

Аз съм може би пак единствената,която съм гледала всичко по нашите телевизии,като се започне с 1001нощ по Нова ТВ-декември 2008год.!Не съм се спряла! Joy Като разбрах за форума-първо четях,после и прописах!Сега сериалите ги гледам предимно със субтитри-бълг. или руски!За това и като видя актьорите и знам кои са и къде са играли! Laughing Ако нещо ви интересува питайте тук! Wink

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 15:21 от Zlatina3

# 513
Здравейте Hug
И хората , също така и техниките имат нужда от профилактика и лечение.
Канти HugЦвети Hug Боби HugБлагодаря ви за поздравленията
Линка  Hug :Сабинка Hug Благодаря ви за всичко споделено.
Фенка HugАйрра Hug Благодаря за споделените мисли и по често  ни посещавайте.

Злати  Hug smile3501 smile3501 е нашата енциклопедия,знае изключително много за филми,сериали ,артисти,не си задал въпроса докрай  Joy Joy Joyи имаш отговора.Злати,благодаря ти много.  newsm51
Правете това, в което вярвате и вярвайте в това, което правите. Всичко останало е загуба на време и енергия.

Въпрос на усещане е как приемаш даден артист,един го приемаш по един начин,друг по друг начин,ако  харесваш някой  приемаш го със всички положителни и отрицателни неща,но ако не го харесваш виждаш и най малките дребни неща ,които ти се струват големи.Въпрос на усещане,ето това е разликата,която ни прави да приемаме хората по различен начин.

Цитат
Цитат на: Lina_4 в ср, 13 юли 2016, 11:50

Сега съм убедена, че феновете на двойката от ЗП няма да харесат и приемат Туба. Ама ми е все едно, де. Другите да  харесат двойката, обикновените зрители!  Peace

Линка HugПовечето фенове имат някаква нагласа,за нехаресване на даден актьор  или актриса,без да са гледали нещо  което е направил, било то в тандем с някой,нещо с което е докоснал много хора, но просто  са чули нещо ,решили са ,че е така и от там нагласата за нехаресване,което си го отстояват докрай .Но освен ,че има нехаресване има и обратното ,стига да искаш да го разбереш.Всеки има право на мнение,макар и да е различно от нашето и мнението на всеки трябва да се уважава.
Времето е пред нас  и ни предстоят много положителни емоции , а и не малко отрицателни такива,стига СЦ да не ни изваждат от обувките ,заедно с чорапите. Joy Joy Joy

# 514
Цитат
Сабинка  Hug няма ли линк тази статия, гуги не може от снимка... ooooh!

Тц, но коментарът на туитващия беше нещо такова:"Това го знаем. Няма ли нещо ново?"

Турците се похвалиха, че Юнеско е признало турското кафе като нематериално културно наследство на Турция. А защо нематериално, не знам. Може би, защото изчезва в стомаха или се гадае по него - връзка с духа (мнало, сегашно, бъдеще от свише)  Rolling Eyes Афет олсун!

Тибет - където се срещат земята и небето.

http://radarlampung.co.id/read/2016/07/11/tuba-buyukustun-duta-cantik-unicef/

# 515
Дори да забрави човек, че е сряда, в туитър му припомнят!  Laughing
#BugünGünlerdenKaraParaAşk
#TubaBüyüküstün
#EnginAkyürek
#Elmer
#Entu
#BestCouple
#KoşulsuzSevgi

Сабинка  Hug ще участваме ли в петък?

# 516
Линка, зависи как съм с интернета и дали ще имам гости. Peace

А...и да не копая градината на лунно осветление. Party

П.П. Клюка:Спрягат и Джансел Елчин за "Кюсем дизи" - candan_cansel @candan_cansel 
@cansellelcin Sizi #muhteşemyüzyılkösem ' ın kadrosun da görmeyi çok istiyoruz lütfen teklifi kabul edin🙏  @MyyKosem  @TIMSProd

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 18:45 от sabina_m

# 517
Тия Il Divo са страхотни, слушам вече 3-ти път клипа... Heart Eyes

ДЕ ще влиза в Кьосем, ами дано има успех.  Peace Сега четох в руския форум, че Тимур Едикойси, продуцента, е сменил целия актьорски състав, вкл. и БС, и дори режисьора!  Shocked Ще прави нов, различен филм. Филмът е продаден в 30 държави, затова го продължават.
Аз, така или иначе, не гледам исторически саги и няма да го гледам и заради ДЕ. Naughty
Още малко Il Divo

Цвети  Hug не е забравен ДЕ. Даже сме подготвили наши хора за неговото евентуално посещение на Бургаска сцена.  Peace Просто не е така актуален като другите ни партньори.  Twisted Evil

Аби си е направил интересно селфи, вероятно с нови колеги, изкуши ме да ви го покажа!  Wink

Днес, преди точно една година, е излязла последната подсказка за последния епизод на КРА

# 518
Привет момичета Hug
Пълно е с новини тук Laughing Знаете,че ви чета редовно Grinning Писах вече,че очаквам с голямо нетърпение Черно и бяло точно заради двойката Peace Макар че съм енгинка,явно като Марги съм всеядна и харесвам много актьори Wink Преди ЗлатинаЯ  беше събрала под полата си цяла плеяда левенти hahaha Та и аз като нея,включая и от женски пол Party Ама не ми стига мястото отдолу Joy Само се притеснявам,че имам голям сериален опит и напоследък нищо,което заглеждам,не ме увлича Tired Силно се надявам на оригинална история,способен режисьор и оператор,а за играта на ГГ изобщо не се съмнявам-там всичко е бетон bowuu Всичко тяхно съм изгледала-може да ми вярвате Crazy

И да ви почерпя с една хубава песен,че си имам новоизлюпена студентка Heart Eyes

# 519
Дидка  Hug, честито!  Hug
Да ти е много щастливо детето, както е умно и хубаво!  Hug
Като майка си, де!  Heart Eyes

Няма още никакви новини, дано все пак ни известят преди първия трейлър!  Crossing Arms
А колажите не спират да валят, явно има много материал... Laughing

# 520

Лека! Hug Хайде, отивам да крася света. Joy

Е, не като Ана Иванович. Май втора сватба. Rolling Eyes Или сега ще е купона.

# 521
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

И днес не сме дочакали баш новината, ама...  Wink поне сте си дискутирали.  Simple Smile

Линка  Hug добре си ни представила  Peace - вярно е, че мислим по много точки еднакво, макар и да имаме честичко разминавания в ситуации или нюанси.  Simple Smile

За ДЕ  Wink, като казах позабравен, то...  hahaha нали всички бивши ги забравяме с появата на нов, та това имах и предвид, иначе когато си спомням проект не отричам и направеното от актьора ( забележките вече съм си ги казвала и също съм ги забравила  Wink)

Сега наред е този хубавец - чакам с нетърпение момента, както и многото други тихо чакащи или творящи колажи клипове.  Simple Smile

Диди  Hug да ти е жива и здрава студентката  bouquet, дано е избрала точно това, което най-много и било по душа и най-вече дано е доволна от този избор и да не съжалява никога за него.

Фенче  Hug като спомена коя сцена на двойката от КПА те е разсмяла  Wink да ти призная предположих я, преди да съм прочела нататък, ами тя и мен ме разсмя навремето.  Peace Не ми пасваше хич за тези герои - все пак не са тинейджери де  ooooh!

Ама пък тази сцена си беше доста добра.  Simple Smile

И накрая за различните предпочитания за актьори и актриси - знам, че няма как да харесваме едни и същи, съвсем нормално е. По тази причина аз например, споделям с Линка не-харесването на Берен, какво да направя, като нещо в поведението и на екран ( игра, пози, говорът и, еднаквост в мимиките) ме дразни - опитвала съм със старите и сериали кой по тв-то, кой заради ДЕ, ама... не ми се получи)

# 522
Хай, отново момичета мили !  Hug Благодаря ви, че не сте се засегнали от мнението ми за КПА и екранната двойка, която вие явно всички сте харесали Peace
Линка  Hug разбрах те, какво си искала да кажеш  Peace Обаче разбрах и друго - ти си по-голяма фенка на Туба, отколкото аз на Киво  Laughing Защото, ако на мен ми хареса някой сериал, си го гледам до края, независимо дали е с Киво или не. Аз гледам съвсем непредубедено всеки актьор, не си съставям мнение за играта му, без да съм гледала нищо с него. За визия, да, но не и за игра. Аз също се опитах да гледам Фатмата заради Айрето  Heart Eyes която го смята за невероятен сериал, но не ... не ми се получи ... нито историята ме грабна, нито актьорите - след Бихтер не можах да възприема Фатмагюл, а за Керим вече ви казах мнението си. Издържах до 3 серия и го отсвирих, не е моя сериал, определено. Когато не ми харесва нещо, не мога да се насиля да го гледам, за нищо на света, та ако ще и Брад Пит да играе в него. Опитах се да харесам ЕА, е, не успях. Нямам и желание вече да го гледам никъде другаде, ако ще и Оскар да вземе, все тая ... Това не пречи на другите да си го харесват, нали ? Но, аз определено няма шанс да се присъединя към тях. И не защото съм предубедена, не, просто не го усещам, не ми въздейства.
Цвети  Hug въпросната сцена не ми беше смешна толкова заради това,че не са тийнове, а заради хилавото телце на комисаря, можеха да ми го спестят  Laughing Също много се смях, когато се биха с героя на Нихат Алтънкая и го преби, а Нихат е як, мускулест мъж, много нагласена работа беше. И други и други ... големи измишльотини поднесоха сценаристките - как се размятаха бъбреци, правеха се трансплантации в среда, където е немислима подобна операция, как за два дни ставаш и тръгваш с протеза ... Надявам се, че в новия им сериал няма да има такива недомислици  Praynig То, че ще има, ще има, но да са по- приемливи.
На Диди  Hug да и е честито детето и много да се гордее с него!  bouquet
Злати  Hug аз не мога да гледам всичко - отдавна не съм гледала нищо по нашата телевизия, което да ме привлече. За това пък, отново си гледам КГ, за н-ти път и не ми омръзва  hahaha Ето и сега това си гледам по Лейдито  Peace
Вичи  Hug благодаря, ще ви досаждам понякога  Laughing
Саби  Hug страхотни снимки!  Peace
Лека вечер! Hug

# 523

Фенче  Hug няма да се впускам в обяснения и разсъждения за КВФ. И моят сериал не е.  Peace Но си има достойнства и социално значение. Уважавам тези, които го харесват, но за мен беше скучно.  Peace
Там ЕА не ме впечатли, пък и героят му не ми беше на сърце. Героят на ФЧ също не ми беше на сърце, но някак по ми хареса.
Но в КРА  Енго ми хареса и в момента е на първо място в почетната ми стълбичка от любими актьори. Peace
Сериалите не са ми слабост и трудно гледам дълги такива. Затова е необходимо нещо да ме държи. Тъй като историите в турските сериали общо взето са еднакви, или поне много си приличат, не винаги ми е интересно да ги гледам, и когато  има скучни моменти, а то винаги има, при всички други случаи спирам да гледам, но играе ли Туба успявам да ги преодолея.   Mr. Green
Не мога да си представя да гледам нещо, което не ме забавлява. Виж, ако ми плащаха... Wink Mr. Green Sunglasses

Излезе първия фенски трейлър на ЧБ

https://www.instagram.com/p/BHzzX3UA17Z/

Като гледам колко оръжия се размахват, май се очаква много боен сериал... Rolling Eyes
Да не говорим за болници и затвори! Май няма да има излизане от там... ooooh!

Лека нощ с една интересна Зарифе!  Hug

# 524
С тази снимка на Рафаел Рамос ви казвам добра нощ! Simple Smile Hug wavey

Лина, Цвети, Диди, Фенче, Сабина, Боби, Злати, Айрра, Канти,  Hug bouquet

На Вичи на патерица пожелания за здраве и много късмет на сина й. bouquet

На Диди на добър час на студентката. bouquet

Боби, Hug smile3501 smile3525
Да, това е езерото Блед, Алпийската перла на Словения.  smile3501 smile3525

Не съм ходила в Словения и дано ми се отдаде такава възможност, като виждам тези красоти. Simple Smile

И да си дойдем на думата. Ще имаме вълнуваща есен с тази великолепна двойка, доколкото разбирам от споделеното в темата. Thinking
Чудесно! newsm10

Повторих този колаж от поста на Лина, но те всички колажи са хубави. newsm51

На Сабина и Канти благодаря за линковете за филма и при това с български субтитри. Hug bouquet

И като съм почнала със замъци, още един много известен. Laughing

Замъкът от приказките - Баварският замък Нойшванщайн

Лека нощ! Hug bye

Общи условия

Активация на акаунт