Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 503
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Скрит текст:
Новата сн., макар да е от скоро, претърпя доста работа върху себе си... ooooh! Така е, като сн са рядкост! Ако се снимаше всеки ден така, онака, всякак, нямаше толкова да й се радват!  Mr. Green

И малко призивни плакати за включване в туит акцията в петък!  Laughing

Има още. Но спирам до тук. Всеки, който не го мързи, направи плакат... ooooh!

И колажи, които ми харесаха (няма я Надин  Hug да ги критикува Wink)

Латинска Америка сега откри, че лицето на Туба, като едно от най-красивите лица в света,  се изучава в университета  Joy

https://www.instagram.com/p/BHwdo_YjoM4/

Скрит текст:
И накрая любимите героини:

Елиф

Аси

Мелек

Хасрет я е сложила Сабинка  Hug (Филмът ще го потърся  Peace)

[/quote]

edna.gomes.10297701Não tem como não admirar cada vez mais , ela é fantástica , tem uma magia em sua beleza que nos deixa totalmente encantadas cada vez mais ... - Невъзможно е да не се възхищавам все повече и повече, това е фантастично, има магия в тяхната красота, която ни оставя напълно омагьосан все ...

Хоп, някакви златни жълъди през октомври ще раздават на Туба и Енгин. Ще се оптат да се свържат с победителите:

https://twitter.com/AflAltinPalamut/status/742030240449433600

Скрит текст:

AFL Altın Palamut
@AflAltinPalamut
Arkadaşlar törenin ekim ayında yapılması planlanıyor.Kazananlarla irtibata geçmeye çalışıyoruz.Katılıma göre ekim ayında tören gerçekleşecek

Някои вече се радват, че ще ги видят заедно...ама надали.

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 19:50 от sabina_m

# 496
Лека от мен! Hug Мамата ми прави номера. Peace Сега пък си виждам поста, без да е сложено "цитат". А цитирах поста на Линка. Rolling Eyes

# 497
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Добре поддържате духа тук  bouquet

Вичи  Hug за малко да забравя  Blush, ама... да ти е живо и здраво момчето, много късмет да има в живота!  bouquet Весело празнуване на всички ви тази вечер!  Peace

Новини може и да няма още, ама... поне нова снимка има  Simple Smile

Нова снимка на Туба!Рускините пишат,че е от Париж,но не знам дали е вярно! Peace

Щом казват, че е от Париж... явно е от там, а подробности и други снимки дали ще има?  newsm78 Това повече ме интересува  Wink

Лека от мен! Hug Мамата ми прави номера. Peace Сега пък си виждам поста, без да е сложено "цитат". А цитирах поста на Линка. Rolling Eyes

Саби  Hug и на мен ми се е случвало подобно нещо с цитирането - бяга едното [/quote] и ако не го намеря  Wink си го копирам и слагам отново  Peace

А пък за колажа... - добър е, само дето младата особа долу не ни е сред любимките, особено на една дружка, моя съгражданка, та... надяваме се да не ни я харижат де.

И за да не съм само с цитати ще добавя и аз някой и друг колаж  Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 20:52 от Cveti67

# 498

Не се косй! Joy Joy Joy
Иди хапни малко сладолед и ще ти мине. Но, реален... Mr. Green

Сега да обърнем малко поглед към новото  очаквано дизи.

Не мога да кажа, че харесвам КТ. Но на тези снимки долу, ми хареса- без зализан перчем, свободна, но не много дълга коса, брадичка - не е лош... Ке свикнем!  Joy Joy Joy

Все се каня да питам, понеже в игралния филм няма много близки планове, не забелязах КТ да има прекалена мимика. Как е в сериалите? Дето сте го гледали - Злати  Hug Цвети  Hug?
Ако по принцип е по-обран от към мимика, може и без брада и мустаци да е. Но ако е много мимичен, брадата ще поприкрие прекалената мимика. Peace
Спомням си в Аси - МЙ не прекаляваше с гримасите и мустаците много пречеха да се види страхотната му, почти незабележима мимика!  Heart Eyes  Все едно беше друг актьор в епизодите с мустаците - не ми хареса, в тези епизоди не беше толкова добър, както в другите - с гладко лице или с леко набола брада. Бяха пропуснали май да му кажат, че  мустаците  изискват повече емотикони!  Joy Жените това не ги бърка - няма как да си пуснат брада.  Mr. Green
Затова ЕА не го харесах като Керим . много гримаси, обсебва екрана, партньорката му се губи и остава някак незабележима.  Crossing Arms
Но като Мустафа и Йомер окосмяването  на лицето тушира тази прекаленост, и много ми хареса... Simple Smile
Разбира се, това си е мое мнение. Нищо лично към актьорите. Харесвам си ги и двамата, и МЙ, и ЕА.  Peace Особено, когато играят с Туба!  Joy Joy Joy

Скрит текст:

И накрая - последната мода в дънковото облекло!  Shocked ooooh! Thinking

Скрит текст:

Цвети  Hug

# 499
  • Русе
Линка, ама каква е тази мода бе - за зомбита ли?  ooooh!
Хич не ми харесва, явно съм по класиката.  Peace

А колкото до мимиката на Киво... занеш ли не съм се замисляла по въпроса, аз твърде не забелязвам такива неща. Като гледам нещо търся убедителност, а щом я открия - харесвам актьора, та... явно той е успял да ме убеди, щом въпреки откъслечното гледане все пак харесвам Къванч. Справил се е добре  Peace

И понеже сега ми е малко по-така настроението - в очакване новото все повече се сещам и за старото, та... един клип на Рина  bouquet

И нашият позабравен вече бивш партньор.

# 500
Цитат
Как е в сериалите? Дето сте го гледали - Злати  Hug Цвети  Hug?
Линка Hug,сега се замислих Laughing,но мисля че не е много по мимиките и жестовете! Peace След като съм продължила да го гледам във всички сериали до сега на мен ми харесва играта му! Peace  Виж с някои от партньорите на Туба други сериали така и не загледах! Laughing

# 501
Здравейте момичета

Малко късно се появявам, ама по-добре късно отколкото изобщо Flutter

Докато не съм забравила да честитя празника на Вичи
 newsm59 Честит Рожден Ден на порасналото ти момче! Да е жив и здрав, и добрият късмет да го съпътства винаги! Peace newsm67 . Наздраве!

Линка, Злати, Сабинка  Hug Hug Hug успяли сте през днешния ден да улавяте случващото се в соц.мрежи. И новата снимка на изненаданата (и може би ядосана от това Туба)./ Или реакцията й се дължи и на разговора по телефеона? newsm78 /, както и съответните реакции на феновете в ТТ
Линка от новата мода в дънковите облекла съм направо така
Може би и аз като Цвети Peace предпочитам класиката.
Скрит текст:
Що е нужно човек да дава пари за нови модели? newsm78 Може  по-старите облекла да се дадат на някоя крава да ги посдъвче и готово Mr. Green

Цвети, Злати yes съгласна съм с вас относно въпроса на Линка за Киво. Не гримасничи когато не трябва и е много изразителен с очите

Понеже днес сте сложили почти всики героини на Туба, но Филизче  и Зарифе не видях  Затова да запълня тези липси Whistling
Една ядосана Филиз    
И една щастлива Филиз

И Зарифе -влюбена

Една прекрасна мисъл на Ошо

"Не вярвай на този, който говори красиво, думите му са само игра.
Вярвай на този, който мълчаливо твори красиви дела."

Ошо
Или казано по друг начин: по делата ще ги познаете  yes

Саби мерси за филма.
Скрит текст:
Намерих го с бг субтитри
http://kinofen.net/filmi/14948-me-before-you-az-predi-teb-2016.html

Нещо кратичко като допълнение към кафето на сутрешната смяна  Heart Eyes
Героичната майка/не го знаех това Embarassed/
Скрит текст:
Веднъж едно малко момче се върнало в къщи от училище и предал на майка си писмо от учителя. Без видима причина майката се разплакала, а после прочела писмото на глас на сина си: „Вашият син е гений. Това училище е твърде малко за него и няма учител, който е способен да го научи на нещо. Моля, учете го сами.“

Много години след смъртта на майката, порасналият син преглеждал старите семейни архиви и попаднал на същото писмо. Отворил го и го прочел: „Вашия син е умствено изостанал. Ние не можем повече да го учим в това училище заедно с всички. Затова ви препоръчваме да го учите самостоятелно в къщи“.

Това момче се казвал Томас Едисон и през това време той станал един от великите изобретатели на века.

Едисон плакал няколко часа. След това той записал в своя дневник: „Томас Алва Едисон е бил умствено изостанало дете. Благодарение на своята героична майка, той станал един от великите гении на своя век“.

Лека нощ!

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 00:42 от kanti

# 502
  • Сливен
          Привет, рано-рано, запленени дружки! Hug

Нали е ваканция, гледам да свърша всичката работа у дома- пазаруване, шетане/основно/ и
Скрит текст:
зумба за разтоварване
Късно сколасвам да вляза и да ви чета.                  

Вичи,  Hug на патерици, но с искрени чувства. Да ти е жив и здрав сина. Да си живее живота, както намери за добре, важното е да е щастлив! bouquet  Peace

Лина, Hug  Злати, Hug, Цвети, Hug  Вичи Hug , Канти,  Hug Рали,  Hug Саби  Hug
   Уловили сте всичко ново за вчерашния ден- снимка, модни тенденции, новини. Благодаря ви! Heart Eyes

И аз открих нещо старо, но не сме го виждали.

Цвети,  Hug Канти,  Hug май, ще излезе ромите да са най- модерно облечените у нас. Канти у дома имаме джак ръсел на 3 години. Той с голям успех може да свърши работата на кравата- в дъвкането е спец!  Оставам си традиционалистка в облеклото.

Сега по-често се застоявам вкъщи. Телевизорът работи непрекъснато. Майка ми много обича Киво. Нарича го-Мойто момче. Имам чувство, че сериалите му направо ме преследват- повтарят Север-юг и Забраненият плод. Дори се хванах да мисля, че е нарочно- да сме подготвени за Черно и бяло. В интерес на истината той много израсна в играта си.

От многото колажи, най харесах този. Пък и текста отразява най-добре мислите ми за новия проект. Има всякакви- критикуващи, радващи се , но НЯМА БЕЗРАЗЛИЧНИ! Това е гаранция, че ще се гледа от всички!  Peace Peace Peace Туба и Киво ще се справят. Вярвам им.

Казах ви, че намерих този филм Черно и бяло  и го изгледах. Малко скучен ми се видя. Има какво да се мисли по него. От 2010 г. Играе чиче от КПА, дядото на Аси- Тунджел Куртис.

Саби,  Hugблагодаря за препоръчания филм. Канти, Hug благодаря , че го намери със сутитри.

Канти,   Hugщях да забравя да ти благодаря за притчата за Героичната майка.

Лина,  Hug приятно прекарване в Родопите. Разкошна наша планини!

Рали,   Hug снимката на замъка на Спящата красавица - много ми заприлича на езерото Блед в Словения. Миналата година ходих там.  

Спирам, че първи петли скоро ще пропеят. Joy Joy Joy

Който се дразни- да не гледа!                    

Лека нощ, дружки!

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 02:35 от boyana05

# 503
Добро утро!  Hug

Ех, Боби, Боби  Hug де да беше така, и аз да отивах за седмица на прохладните Родопи, а не да се пека тук, в жарта... Но не съм аз, а Надин  Hug е тази, която се кефи, преди есенния маратон в отглеждане на внуците. Laughing Хубаво да си изкара, и добре да си почине, й пожелавам!  Hug

Снощи не успях да сложа картинките, които събрах вчера, затова сега ще го направя. Колекционерката има да се чуди от къде да подхване, като се върне!  Laughing

В туитър се надяват снимките на ЧБ да започнат в средата на август. Живот и здраве, ще видим. Peace

Чудя се, защо не я прихванаха Туба в Истанбул, и дали има полети Париж - Бодрум?  newsm78

Пожелавам ви приятен и успешен ден!  Hug

# 504
  • Русе
Добро утро!  Hug

Линка  Hug силен старт на деня с такава колекция  Peace

Ама...  Wink и още могат да се съберат - източници много  Simple Smile

Дано е вярно и това за начало на снимките на ЧБ от средата на август - остава около месец до тогава  Simple Smile

# 505
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug Боби Hug, макар и късно снощи сте заредили с интересни неща в темата! newsm51 newsm51

Линка Hug Цвети Hug,благодаря за споделеното от сутринта! newsm51 newsm51

Приятен летен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 09:11 от Zlatina3

# 506
Привет, момичета!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено!  bouquet Аз едва сега се запознавам с Туба ... нищичко не знаех за нея. И аз, както Лина  Hug Къванч , я харесвах на някои снимки и толкова. А сега ще бъда наистина разочарована, ако тези двамата не се снимат заедно ... Но, не вярвам, убедена съм, че ще бъдат партньори след толкова изписано за това. Дано!  Praynig
Лина  Hug когато харесам нещо, не се отказвам, докато не го изгледам до края, така, че няма начин да се откажа от 20 минути  Peace Признавам, че някои сцени ми идват в повече, но гледам  LaughingСега, благодарение на теб, установих защо не успях да харесам  ЕА, много гримасничи, действително. Пък и никак не го харесвам чисто визуално, това също оказва въздействие. Но, и това няма голямо значение за мен, има грозновати актьори, които са ме залепяли за екрана. Та явно покрай него, не успях да харесам двойката в КПА, колкото съм гледала от него, де. Аз започнах да го поглеждам заради Йойкю Карайел, но бързо ми втръсна, не ми бяха убедителни полицаите в този сериал, ама хич, особено комисаря ... имаше сцени, в които се смях искрено. Не е той за такива роли, мое мнение.Но, пък други актьори от този сериал ми харесаха неимоверно как играят. Както и да е, знам, че вашето мнение е различно, надявам се да не се засегнете Peace
Прочетох какво те вълнува в КТ. И Цвети  Hug и Злати  Hug но, най-вече Канти  Hug са ти обяснили много добре - той наистина прави много добра игра с очи, не прекалява с гримасите, само от мимиките на лицето му разбираш какви чувства раздират героя му - щом изгледах Забранения плод на турски и разбрах всичко, без да зная бъкел турски, смятай колко са били добри всички актьори. И най-важното, поне за мен - кара те да му вярваш, да преживяваш, заедно с героя му. Нещо, което не успя да направи ЕА с мен, въпреки, че явно е отличен актьор за мнозина. Въпрос на усещане е това ...
Аз лично, ще бъда разочарована, ако Туба не стане партньорка на Къванч в новото дизи, настроила съм се и това е  Laughing Мисля, че могат да станат легендарна двойка, да! Дано!  Praynig
Боби  Hug майка ти е мой човек  Laughing и аз си го наричам Киво моето момче  Peace
Хубав ден ви пожелавам! Пък, дано най-сетне ни зарадват с нещичко  Praynig

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 11:40 от queen_fenka

# 507

Фенче  Hug,
Много се радвам, че написа мнението си, че да мога да дискутирам малко, де... Laughing
Жадна съм за дискусия.  Mr. Green Моят главен опонент в момента отсъства по уважителни причини, и няма с кого да се "скараш"  Joy Joy Joy
Момичетата, които пишат в темата са добри, позитивни, широко скроени. Не са дребнави, не налагат мнението си, дават право на всеки да има собствено такова. Но, за щастие, или за съжаление, по повечето въпроси имаме приблизително еднакви мнения, затова пишем и в една тема, разбира се.  Peace
Та всяко мнение различно от нашето е добре дошло и ме нахъсва да мисля и споря. Благодаря ти!  Hug

(и чилийците почнаха да правят колажи  Whistling Whistling Whistling)

СЦ на 20 минути Керем Дерен и Пънар Булут са някак специфични, по мое мнение. Техни са СЦ на Сускунлар, Езел, Малкия проблем на Елюл, може да имат и други, но не ги знам. Всичките им СЦ са адаптирани, или най-малкото - идеята е взета от някой филм или произведение. Оставам с впечатлението, че им липсват оригинални идеи. Но в развитието на вече захапаната идея са отлични. Много са жестоки във всяко свое произведение, и това много потиска и уморява. Всички изброени завършват трагично, освен 20 мин., но не съм сигурна дали защото така завършва оригиналния филм, или защото на Туба  всички сериали, където играе гл.роля завършват щастливо. Мисля, че тя настоява за това, защото в едно интервю беше казала, че сериалите са приказка, която актьорите разказват. Simple Smile А ние знаем, че хубавите приказки имат щастлив край!  Laughing

Мнението ти за ЕА и КРА не ме учудва, нито ме обижда. Аз си имам обяснение.
Между ЕА и КТ има съревнование. Разбира се, не истинско, а само в главите на феновете им! hahaha
Вината за това, както може да се очаква, е на жена - БС. Успешната двойка с КТ, а след това също успешна двойка с ЕА.
И без да искат, феновете на едната двойка намразват партньора от другата двойка. Абсолютно нормална човешка реакция. Не са виновни нито феновете, нито актьорите.  Peace
И започват взаимните обиди от едната и другата страна, хваленето на любимеца, обожествяването му... Mr. Green
Но ако се абстрахираш от тези две двойки и погледнеш без фенско пристрастие, ще забележиш, че и ЕА е много добър актьор. Разбира се, той има друг темперамент и начин на изразяване на чувствата, който може и да не ти допадне, но може и да ти хареса.  Wink Peace
Не казвам, че съм различна от теб. И аз, в отношението си към БС, не съм обективна. Просто не я харесвам. Гледала съм с нея КВФ и Есенни страдания. А също и много клипчета и откъси от Спомни си любима, Забранения плод, игрален филм за едно сляпо глухонямо момиче и др.  Когато беше нашумял "Забранения плод" гледах няколко клипчета, извадени от контекста, със страстните любовни сцени. Не се впечатлих. Може би защото европейското и американското кино изобилства от къде къде по-страстни и красиви сцени, а като не гледаш целия филм, не можеш да "усетиш блуса"... За мен тя е доста еднообразна, еднаква в емоциите си, а и гримасничи и преиграва. Но, както казах, не съм обективна!  Stop
Сега съм убедена, че феновете на двойката от ЗП няма да харесат и приемат Туба. Ама ми е все едно, де. Другите да  харесат двойката, обикновените зрители!  Peace

Дълго стана, но още две думи. Много теми си засегнала, и все такива, които и мен ме вълнуват!  Laughing
Разбрах, че харесваш Ойко К. Отначало я мразех, заради героинята й, и така и докрая не харесах Ипек. Но за актрисата не мога да кажа лоша дума - нежна кожа, красиви, изразителни очи, прекрасно тяло, макар и миньонче, красива стойка, добра актриса.  Peace
Това, което много ме дразнеше в нея беше носовия й говор. Не играе добре с гласа си, много неприятно звучи. Мисля, че актрисата трябва да обърне внимание на това и да го отстрани. Убедена съм, че има техники за това. Сега гласът й е безизразен и дразнещ! Мое мнение. Извинявам се, ако някого обижда.  Peace

Спирам до тук и благодаря за търпението на тези, които ме прочетат!  Joy Joy Joy

# 508
 Аз изглежда, че трябва да пожелая ;приятен обяд! Hug

Цитат

Цвети, това е една от последните снимки (общо 5) на Джансел с котарака. Преди месеци той се изгуби и до сега той не го показа отново. За съжаление може би не го намериха. Cry

Туба Бююкюстюн с фенове от Бурса(сета на КРА). И ти, Луно, земя македонска, къде си да ги осветиш?:

# 509
Линка  Hug благодаря ти!  bouquet Аз и за това си позволявам да пиша при вас, защото ви усетих, че сте готини!  smile3503
Аз съвсем не съм от феновете на Бихтер и Бехлюл и изобщо не сравнявам едната двойка с другата. Просто едните ми доставяха удоволствие да ги гледам, другите не ме развълнуваха, това е. Даже, имаше една сцена с Елиф и Йомер на някакъв басейн - ами ... какво да ти кажа, беше ми смешно, вместо да ме развълнува  Laughing И не заради Елиф  Laughing
Именно за това казвам, че е въпрос на усещане ...
Далеч не съм почитателка и на Берен ... харесвам я и толкова. Аз на никоя актриса не съм почитателка, само има някои, които ми харесват повече от други. Сигурно си права за Берен, не зная , освен в ЗП не съм я гледала никъде другаде, посмъртно не можах да се накарам да изгледам Фатмагюл .... Но, като Бихтер беше невероятна! И с нея е така, както с ЕА - някои я обожават, други не я харесват ...
Йойкю Карайел ме плени в Север Юг - първа роля, а я изигра прекрасно. И нея не я харесаха всички  Laughing Хората сме различни, и това е хубаво - не може всички да харесваме едно и също. Мен не ме дразни гласът и, теб да. Може и да си права, не съм се впечатлила, аз просто я гледах, без да обръщам внимание на това именно. Но, ми хареса много повече в КГ, не в КПА. Сега казват, че е много добра и в Кьосем, но не съм я гледала. Та, така ... Може и да ти хареса играта и самия КТ, а може и да не - предстои да видим, само да ни дадат възможност  Laughing
Желая прекрасен летен ден, аз отивам да поработя  Laughing До скоро! Hug

Общи условия

Активация на акаунт