Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 456
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен в съботния следобед

Да, както и предполагахме снощи се оказа, че притесненията ни и безпокойството за случилото се снощи в Турция е грозна постановка  ooooh!  От една страна е добре, че не се оказа истина воененния преврат, но от друга - обикновените хора в страната /а и не само там/ преживяха ужасна нощ.  #Cussing out

Много се радвам, че Туба е написала в ИГ няколко реда за тях, че са добре. И наистина в тези смутни времена трябва да отправяме молитви за целия свят. Защото всички ние сме едно! Peace Няма значение кое къде се случва.
И Баги  Hug много хубаво е написала, че с тази провокация  пясъка с който сме си покрили главите бе отвят yes Много ми хареса гифчето и да знаеш, че ще си го крадна Whistling

Диди  Hug благодаря ти за тази статия на Вилдан Байрямова. От нея още малко ми се понаместиха детайлите в главата. А снощи и на мен в главата ми се въртяха сцени от Розичките и Баща ми и синът ми Peace

Линка  Hug да те цитирам, че някой да не реши да те изчисти. Хубаво е, че пуснаха една нова снимка на момичето ни днес, че малко да ни се повдигне настроението

Вичи Hug прекрасно пожелание си сложила сутринта.
Цитат
Светът се променя ,не знаеш какво ще се случи в следващия момент и къде.
Дано днешният ден е различен от предните дни.
Бих добавила  накрая: Всеки следващ ден да е по-хубав и позитивен от предходните Peace

Цитат
Любопитно ми е дали тези екстремни събития ще окажат някакво влияние на актьори и сериали?   newsm78

Цвети Hug и аз снощи си задавах този въпрос. Надявам се на този етап да не окажат въздействие. Но може би ще затегнат повече морала и ще засилят процента на забрадките

Злати Hug

Едно прекрасно клипче с любимата ни последна двойка само от вчера Heart Eyes

ПП. Вичи Hug малко сме се дублирали ама нейсе. Все пак това е Туба

ПП2 Ето един коментар от Божидар Димитров , с който съм съгласна Peace

"Все повече съм склонен да вярвам, че случилото се в Турция е един театър. Толкова висши офицери, толкова полковници и подполковници би трябвало да знаят как се прави военен преврат, каза проф. Димитров. Според него за да е успешен преврата, е необходимо в първите минути още да бъдат арестувани министър-председателят и министрите. След това да се обяви временно правителство и декларация, с която да се заявят целите и намеренията. На трето място проф. Димитров посочи, че е необходимо да се установи контрол върху 19-20 възлови обекта. По думите на Божидар Димитров военните в Турция не са направили нито едно от трите неща. „Ердоган си седеше, пиеше си уискито в Бодрум и по едно време се окикерчи и постави нещата под своя контрол“, посочи Димитров. „Целта е да се ликвидира армията. Преди 10-на години беше държава в държавата и имаше право да се намесва ако прецени, че е нарушен светския характер на държавата“, каза Димитров и припомни за успешните преврати в Турция до момента"l

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 17:06 от kanti

# 586
  • AMS
Привет, момичета!!!
Благодаря ви за новините,
преводите, коментарите, мненията!!!
Честито  за радостите!!!

Жалко за жертвите!!!
Жалко, за всички ни!!!

Не съм регистрирана в ТТ,
за да участвам акцията.
Но имам много гифчета за КРА >>>

Това беше поста, който не пуснах вчера,
защото събитията при комшиите ме отвяха.

Благодаря ви, за всичко написано!!!
Радвам се, че Туба е намерила начин
да каже, че са ОК.

Не мога да разбера нещо ролята на МЙ >>>
Сега слагам едно мнение, което ми се вижда логично.

Какво се случи в Турция -
наблюдения и факти
от един прогресивен турски гражданин

Скрит текст:
"....
Друга популярна теория е, че Ердоган го е организирал,
за да увеличи популярността си.
Дали е вярно или не, това е ефектът от преврата.
Хората са загрижени, че той ще го използва,
за да преследва опозицията и да вкара Турция
в още по-авторитарен период.
....
Каквато и да е истината, трябва да признаем,
че този опит за преврат помага на Ердоган
да засили властта си и да го използва
за своите политически цели. "

Цялата публикация

# 587
Линка Hug,благодаря за новата снимка и инфото  за Туба! bouquet

Цвети Hug,Баги Hug,за преводите! bouquet bouquet

Диди HugВичи HugКанти HugДива Hug за споделеното! bouquet bouquet bouquet bouquet

Каквото и да пишем това е политика!Жалко за използваните хора и жертвите! Peace

# 588
Привет отново Hug
Цвети, с право се притесняваш-убедена съм,че всички тези събития ще окажат огромно влияние върху киноиндустрията,ако не веднага,то лека полека Tired Жалкото е,че башбакана ще се възползва от ситуацията и ще настане повсеместен полицейски произвол ooooh! Сега ще има оправдание за всичките наложени крайни мерки,особено от морално естество Mr. Green Забележете и сравнете само отпреди 10 години,когато нямаше почти никъде в Турция(изключвам източната част) забулени млади момичета с настоящия момент Tired Дали пък военния преврат е по-добрата алтернатива newsm78 За другите държави категорично не е,но тук става дума за Турция. Този малоумник ги върна с поне 50 години назад-представете си какво ще е след още 10 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Баги,в Изменник на родината Халит ще играе радетел за Турска република-т.е. сподвижник на Ататюрк Peace

# 589
  • AMS

Не мога да се примиря, не с неуспеха на преврата,
а с това, че всички официални лица и институции застават
зад лишения от демокрация режим в Турция.

Споделям още една публикация,
която ми направи впечатление,
макар да имам някои забележки.

"Неуспешният опит за преврат в Турция ни дава няколко факта,
от които да си направим някои изводи" >>>

Скрит текст:
ФАКТ
Турският народ не подкрепя действията на военните и не желае те да управляват.
ПЪРВИ (НЕОЧАКВАН) ИЗВОД
Ердоган излиза от историята като герой и защитник на демокрацията.

ФАКТ
Нашенецът живее в измислен свят. В този измислен свят случващото се има смисъл, но само ако отговаря на мнението на нашенеца.

ВТОРИ (ОЧАКВАН) ИЗВОД

Нашенецът понятие си няма от това какво се случва в Турция, какво си мислят хората там, защо така
мислят. Вероятно защото повечето знания за Турция нашенецът търси в слабо познаваната от него история на Османската империя? Или защото си мисли, че познава днешната държава от турските сериали и 3-дневната разходка по чаршията в Истанбул?

ФАКТ
Нашенецът не познава историята на военните преврати в Турция и си мисли, че те са безкръвни, възстановяват демокрацията и са нещо добро.

ТРЕТИ (ОЧАКВАН) ИЗВОД
Липсата на познания е основна за създаването на грешно мнение.

ФАКТ
В Турция до момента близо 300 души са убитите, 1100 - ранените, 1500 - задържаните.

ЧЕТВЪРТИ (ТЪЖЕН) ИЗВОД
От превратите винаги страдат само гражданите - те са тези, които попадат под танковете; по тях стрелят военните; тяхната кръв се лее по улиците.

Тепърва ще се уточняват нанесените щети, а пропуснатите ползи и вредите за Турция едва ли някой ще  може да оцени... А какво ще се случи в резултата на засилване на и без това силната власт на Ердоган - това ще видим всички ние, сред които е и нашенецът - "специалист" по темата.

Разбира се, утре - при следващата международна криза, конфликт или атентат - ще видим отново нашенеца в главната роля на разбирач, познавач и експерт-трепач.

Вени Марковски
https://www.facebook.com/VeniMarkovskiPublic/?fref=nf

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 21:27 от *** Diva ***

# 590
  • Русе
Момичета, ние тук виждаме долу горе по един и същ начин случилото се снощи, а ето, че и доста други, навътре в нещата споделят мнението за ''театър'', лошото е, че каквато и да е целта - пострадаха повече невинни хора.  Sad А виновниците... някой дори и ще спечелят  ooooh!

А пък, колкото до това, че имаме успокоението за СС - този път са добре, при атентата пак бяха, но... живота в Турция става страшен, да се изместят в Париф - пак няма да е сигурно... Ама в Прага може и да са добре, та дали няма да се застояват по-дълго там, когато нямат снимки  newsm78

Дива  Hug хубави гифчета  Peace, а за МЙ - не се учудвам, поне от това, което виждам с него в последните години  Sad Няма вече нищо общо с актьора, който аз харесах в АСИ.

Диди  Peace напълно съм съгласна с теб.  Peace

# 591
Дива,Цвети Hug

Още нещо интересно  Peace
Явно мнозина от пишещите не знаят, че републиканската система създадена от Ататюрк залага на ПЪРВО МЯСТО на армията, като ГАРАНТ за светските устои на нова Турция. Самият той и съмишлениците му, са били турски националисти, атеисти* и врагове на Османската империя, която, според тях е задушавала турската идентичност. Мустафа Кемал е бил реформатор от световна величина. С един замах прави следното:
- прави правосъдието САМО светско и оставя Шариата само за религиозните дела
- отделя мюсюлмянското вероизповедание НАПЪЛНО от държавата
- изравнява правата на ВСИЧКИ граждани, незав от пол, религия, социално положение
- забранява покриването на жените под каквато и да е форма
- въвежда задължително европейското облекло в цялата администрация
- въвежда нова азбука - латиница, вм арабската
- въвежда Грегорианския календар вм мюсюлманския
- въвежда европейската раб седмица (с поч ден неделя)
- въвежда всеобщо европейско образование
Омразата срещу Ататюрк от страна на ислямистите е била безгранична, но той се е ползвал с полубожествен ореол на победител и спасител (оттам и прякорът), а и времето е било такова - турска нац еуфория.
Той, обаче е мислел напред - в Конституцията е записал спец член ГАРАНТИРАЩ намесата на армията, при отклонение от СВЕТСКИЯ ПЪТ на турската република (това армията прави няколко пъти в следващите 70 години).
Отмяната на този член от Ердоган преди няколко години (под аплодисментите на брюкселските зелки) беше повратна точка в борбата на му срещу "кемалистите". След това беше мистификацията "Енергекон" с която разчисти висшите и донякъде средните ешелони на военните от кемалисти. За Ердоган ЕДИНСТВЕНАТА реална сила, която може да му противостои е АРМИЯТА. И той е взел правилните мерки, както стана явно днес. Кемалистите (явно от старшите офицери, защото висшите останаха непоклатимо на страната на Ердоган, а пък младшите вече бяха негов продукт, както и по-голямата част от войн маса) видяха, че времето работи срещу тях и направиха последен отчаян опит (разбира се, има и друга, макар и много по-малка вероятност зад опита да стои другият ислямист - враг на Ердоган, Ф Гюлен).
Разбира се, засега Ердоган не може да замеси името на Ататюрк** - все още авторитетът му е огромен. Но продължава да се работи за ерозия на този авторитет и директния сблъсък между кемалисти и ислямисти все някога ще стане.

Мисля и дано не съм лош пророк,но не всичко е свършило  Tired Написаното копирах от тема в мамата,но личните ми впечатления не се основават само на 3 дни разходка из чаршията Naughty В последните 7 години ходих по няколко пъти в годината не само в Истанбул.Създадох си собствени впечатления и при постоянните си контакти с български мюсюлмани,живеещи и работещи там.Положението става все по-лошо и това съм го споделяла с Линка и другите преди години.Много съжалявам,че страховете ми ще се оправдаят........
"

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 20:11 от dettodorowa

# 592
Привет отново Hug
Цвети, с право се притесняваш-убедена съм,че всички тези събития ще окажат огромно влияние върху киноиндустрията,ако не веднага,то лека полека Tired Жалкото е,че башбакана ще се възползва от ситуацията и ще настане повсеместен полицейски произвол ooooh! Сега ще има оправдание за всичките наложени крайни мерки,особено от морално естество Mr. Green Забележете и сравнете само отпреди 10 години,когато нямаше почти никъде в Турция(изключвам източната част) забулени млади момичета с настоящия момент Tired Дали пък военния преврат е по-добрата алтернатива newsm78 За другите държави категорично не е,но тук става дума за Турция. Този малоумник ги върна с поне 50 години назад-представете си какво ще е след още 10 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Баги,в Изменник на родината Халит ще играе радетел за Турска република-т.е. сподвижник на Ататюрк Peace
Диди  Hug за  съжаление и аз мисля като теб. Sick
Днес цял ден слушам анализаторите и журналистите за случилото се в Турция. Разбрах, че всички, повтарям всички! са на страната на Ердоган, което си има обяснение.   Confused
Чух оптимистични надежди, че Е. ще смекчи политиката и ще ограничи ислямизацията. Чух и песимистични прогнози. Ще видим какво ще стане. Дано оптимистите, я не ние, да са познали.  Praynig
Дива  Hug В.Марковски има основания да ни се подиграва, че сме разбирачи, но не мисля, че го правим с лошо чувство или с надменността на простака.  Naughty Ние се опитваме да разберем  ситуацията, желаейки доброто и за комшиите, и за нас, като най-близки съседи.  Peace
Имам представа за османизацията и османската империя, защото ми се наложи да чета на времето по някаква причина за този период от време, и съм силно отвратена от епохата. Знанията ми не са от турски сериал, нито ще гледам някога подобен!  Naughty Naughty Naughty
Но и аз се удивих на някои от коментарите в линка. Такива сме българите, за жалост...  Sick
Гифчетата са прекрасни, но аз харесвам филма и съм пристрастна.  Peace

Диди  Hug много интересно.  Peace Тези действия ми приличат на на действията на Петър Първи и на Борис І, например.  Mr. Green
Туитър е пълен с отвратителни сцени на насилие върху войниците, които са изпълнявали просто заповеди.  #Cussing out

Малко колажи и майтапи. Животът продължава.  ooooh!

# 593
Здравейте  Hug

Благодаря ви момичета за споделеното Hug Диди на тебе специално и за материалите и анализа Hug

Оказва се, че доста хора професионалисти и лаици имат същото усещане като моето за постановка. Лошото, че всички заеха позиция, криха се зад и оправдаха с демокрацията. А знаем каква е демоокрацията при комшиите - формална!
В. Марковски може и да е надменен, но е прав, че по нашенски разбираме от политика, футбол и всичко, което не ни е професия. Но и не е прав. Защото едно е мнение, друго е добре аргументирана позиция. Да, турските сериали са ни доближили до турската действителност, но не толкова с това, което гледаме на екрана, а това, което сме прочели покрай видяното на екрана и покрай проявите в реала на хората от екрана, които следим.
А и на доста събития някои от нас сме били свидетели, та и оттам сме наясно с някои неща. Спомням си върволиците коли и камиони по нашите пътища след преврата 1980. Покрай Забрадката и Баща ми и сина ми - Канти Hug,  си допълних картината. Мога и да си представя за разлика от В. Байрямова (с другото съм съгласна), ако не хеликоптери над Полиграфическия, то военни БТР-и на няколкостотин метра по-надолу, съвсем истински, сприращи с рязък завой буквално на три метра пред обикновените граждани и думите на един възрастен бивш военен: "спокойно, това е провокация".    
Каквото и да е било нощес, един е печелившият, получил подкрепа, формална и буквална отвсякъде.
И вместо оценка, да припомня едни негови твърдения от миналата година за това кой е достигнал Куба преди Колумб, кой е полетял пръв в космоса и е стъпил на Луната преди Нийл Армстронг: осмаците!
Когато го прочетах, реших, че е майтап, но списанието е сериозно L'Еuropeo. Порових се. Ако на някой му е интересно ето по-подробно инфо:
Скрит текст:
Ердоган: „Османците са първите стъпили на Луната, а не Нийл Армстронг”!
Jul 20, 2015

Османците са първите стъпили на повърхността на Луната, а не Нийл Армстронг, заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган на 5-ти юли по време на ифтара, организиран от турския Зелен полумесец /ислямистки вариант на Червения кръст и Червения полумесец, б.пр./.

„Г-н Ердоган заяви, че мюсюлмански изследователи са достигнали Луната преди повече от 300 години – далеч преди програмата „Аполо“ и обеща да построи джамия в кратера, в който са се приземили.

„Твърди се, че първият човек, стъпил на Луната е Нийл Армстронг през 1969 г.“, каза Ердоган. „Истината обаче е, че ислямските космически изследователи са достигнали нашия спътник 334 години преди това – в 1635 г. Всеки знае историята на Лагари Хасан Челеби /Lagâri Hasan Çelebi/ „Османският ракетен човек“, направил първият в историята успешен ракетен полет от човек в 1633 г. Това обаче, което може би не знаете е, че две години по-късно той се е опитал да достигне Луната и най-вероятно е успял!“.

Историята за Лагари Хасан е описана от знаменития арабски търговец и пътешественик от 17-ти век Мехмед Зили, по-известен като Евлия Челеби /Evliya Çelebi/. В неговите забележителни пътеписи, той съобщава, че Лагари Хасан е построил 7-крила ракета, задвижвана от 50 оки /63,5 кг./ барут, с която бил излетял от Сарайбурну, близо до двореца „Топкапъ“ /Topkapı/ в Истанбул“.

Както пише Евлия Челеби, Лагари Хасан прокламирал преди старта: „О, мой султане! Бъди благословен, отивам да говоря с Исус”, преди да запали барута на ракетата. След това се бил издигнал на повече от 200 метра във въздуха и се приземил в морето, на неколкостотин метра от точката на излитането му. Плувайки към брега, Евлия Челеби твърди, че той бил заявил: „О, мой султане! Исус ти изпраща поздрави!”.

Изненадващото твърдение на президента Ердоган предизвика известни шушукания и смях у аудиторията – реакция, която очевидно ядоса турският политик. Той отвърна подобаващо, за да затвори устите на скептиците, подиграващи се с неговите твърдения заявявайки, че в най-скоро време ще разполага вече и с доказателства за тях.

„Защо не вярвате? Защото никога не сте вярвали, че мюсюлманин може да направи такова нещо така, както никога не бихте повярвали, че нашите предци са докарали кораби в Златния рог след като преди това на ръце са ги пренесли по сушата дотук”, каза Ердоган, намеквайки за завладяването на Цариград от Мехмед ІІ Завоевателя през 1453 г. „Това твърдение не е ново. Много учени в Турция и по света са го лансирали и аз мисля, че те са прави. НАСА може би е унищожила повечето от физическите доказателства за османския успех, по време на мисията на „АПОЛО-11”, но ние ще се опитаме да намерим доказателство, което да вдигне завесата, прикриваща истината”.

Турският президент не даде никакви насоки обаче за доказателствата, които очаква да бъдат намерени нито уточни начина, по който се надява те да бъдат събрани.

Историята за Лагари Хасан Челеби се смята, разбира се, за легенда от мнозинството историци и повечето експерти са категорични, че би било невъзможно „авиаторът” да е оцелял при полет в открития Космос.

Първият му „полет” беше предмет на ТВ-шоуто „Ловци на легенди” /MythBusters/ на 11 ноември 2009 г. в епизода „Катастрофа и пламък” /“Crash and Burn”/. Ракетата, конструирана за шоуто не се доближаваше обаче до описанията на Евлия Челеби, а ив окончателния й дизайн не е бил направен опит да бъдат използвани материал от неговото време.

Екипът отбеляза, че Евлия Челеби не бил дал достатъчно подробна спецификация на дизайна на ракетата, използван от Лагари Хасан, но заключи, че „би било изключително трудно” за някой от ХVІІ век, без достъп до модерните стоманени сплави и завърчни техники да кацне успешно или дори изобщо да постигне някакво стартово ускорение.javascript:void(0);

Този извод беше нагледно подкрепен от факта, че при повторния старт на ракетата, тя избухна по средата на полета й.

Източник: worldnewsdailyreport.com

Дива, не се чуди за МЙ. Трудно ще му разбереш ролята или позицията, но определено можеш да усетиш каква е конюктурата Peace

Диди, благодаря за уточнението за Изменник на Родина. Подвела съм се по заглавието.

И накрая да попитам във връзка със снимката на Туба от Анталия от март - знаем ли  повода за посещението й там newsm78

Дано тази вечер е спокойна, а бесовете ни да се поуспокоят Praynig

# 594
Баги,бях чела за легендата,но за смехотворните твърдения на бащицата сега разбирам ooooh!
Прозвуча ми като надъханите професори-македонисти,които разпалено промиват мозъците на национално ниво  на новоизлюпените македонци Mr. Green Същевременно си давам сметка,че това не е смешно,а страшно,защото една лъжа,която се повтори стотици пъти,се превръща в истина Tired Страшното е,че за да се изправиш пред 70 милиона души и да твърдиш нещо,значи наистина вярваш в него #Crazy Това е лудост или отклонение в психиката-ето кое ме плаши.И като те управлява такова подобие на човек, това неминуемо ще даде отражение рано или късно в начина на живот и разбирания у комшиите ooooh! Жалко за прогресивните и интелигентни хора там-без време ще ги пропъдят.

# 595
Здравейте Hug
Диди HugСпециална благодарност за всички материали и анализа.  newsm10 smile3501
Дива HugБлагодаря ти за всичко споделено.
Баги newsm10 За твърденията на бащицата.В потрес съм
Линка HugЦвети Hug

Дано,днешният ден ни донесе нещо по - позитивно,но това което е почти на прага на домовете  ни,едва ли ,но все пак да мислим позитивно.

Когато за първи път ми попаднаха великите мисли на бащицата ,помислих си че чета нещо хумористично,напомниха ми за твърденията на македонските професори ,че всяко начало ,всяка история тръгва от тях.Но сега когато прочетох цялата статия,просто в потрес съм.Права е Диди Hug,че лъжата, като се повтори много кратно,постепенно става истина  и която се приема,че това е така,а също така и едно такова управление ,естествено ,че ще даде отражение рано или късно в начина на разбирания ,в начина на живот,в бита им,във всяка сфера всичко ще се  промени.Жалко за всички светско настроени прогресивно и интелигентни  хора.

Човек винаги има избор. Но трябва да знае какъв иска да бъде и да поеме всички последствия от своя избор.

# 596
Добро утро!  Hug

Баги  Hug Диди  Hug Е. може и да си вярва на глупостите, за мен той е болен човек. Но тази сутрин слушам, че ще връщат смъртното наказание и започва лов на вещици!  ooooh! Направо е страшно какво ще се случи в Турция.  #Cussing out Между впрочем защо точно съдиите и прокурорите уволняват и арестуват?  newsm78 Никъде не прочетох и не чух причината.
Що се отнася до МЙ, той е изключително разочарование за мен.  Crossing Arms  Дори не желая да го коментирам!  Naughty
Може би трябва СС да заминат за Париж, ако не друго, поне ще живеят в демократична страна.  Peace

Да се върнем на темата, която ни събира с една сн на прекрасната Аси, героинята на един от двата най-хубави турски сериали!  Heart Eyes

А това е от другия!  Confused Laughing Mr. Green

И един колаж, който не е ясно какво иска да ни каже...  newsm78

Вичи  Hug
Приятен ден на всички!  Hug

# 597
Добро утро! Hug

Дива HugБаги HugДиди Hug,за споделеното и коментарите! bouquet bouquet bouquet

Вичи HugЛинка Hug

Какво се чудите на Ердоган!Отдавна е на власт и се стреми да го запомнят в историята! Laughing

Днес е Св.Марина! Peace
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=749000

Ринка Hug,честит имен ден! baloni
Да си жива и здрава!Много щастие и късмет! newsm51

Цитат
И един колаж, който не е ясно какво иска да ни каже...  newsm78
Линка Hug,Мурат е в Бодрум на това място с грузинските му познати от преди събитията с преврата!Феновете веднага са спретнали колаж! Laughing
Ето оригиналната снимка! Peace

Приятен прохладен ден на всички! Hug

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 09:41 от Zlatina3

# 598
  • Русе
Добро утро!  Hug

Дано наистина започнат и позитивните новини!  Peace

Вярно, още дълго ще има коментари и разсъждения по темата за терора и преврата, но... няма как и да се прескочат.  Peace

Баги, Диди  Hug интересни неща сте споделили - колкото и да са нови за нас, толкова и не са изненадващи, все пак случващото се в историята има и известна прилика с други по-стари събития ( като усещания, действия и дори думи), макар и на различни места по света.

Линка  Hug понеже сега съм и на НОВА точно за тези уволнения на магистрати заговори и Георги Първанов ( нали е историк и той има мнение за случилото се).

А колкото до колажите... последният с колибата, даже и не ми се коментира ( май пак някоя  Муратубка го е скалъпила).

Ето това е друго нещо  Simple Smile

И малко музика с ЕМЕР и спомен от ЕТИ  bouquet

Да не забравя и да поздравя Рина  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Много здраве и късмет!  bouquet

п.п.  ooooh! А аз започвам денят и с телефона, та...  Wink поста ми останал не-пуснат  Joy Joy Joy
и...  hahaha Злати  Hug ме е изпреварила с една картинка и доразвила предположението ми за колажа от Линка  Peace

# 599

Честит имен ден, Ринка!  Heart Eyes
Желая ти много здраве, късмет и щастие за всички в семейството!  Hug

Животът продължава и бих искала да спра да говоря за нещата в южната ни съседка, но не мога...
Ето реакцията на прогресивните, и с гордост мога да кажа, че всички турци, които следя в туитър, а те са главно фенове на Туба, и някои журналисти като Ранини, или известни актьори, реагират приблизително така:

Какво действително се случва, и какво се показва на обществеността... ooooh! ooooh! ooooh!
Цвети  Hug изпуснах това предаване по Нова, ще го потърся в нета. Мерси!  Hug
Днес има активност на феновете на Аси. Но на мен ми харесва!  Simple Smile

Дали ще има промяна в плановете на нашата любимка и СС?  newsm78 Надявам се не, но кой знае...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт