Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 454
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Сливен
                            Привет, Запленени дружки! :hug:

Туба, си остава вярна на себе си и бърза да успокои феновете си. Браво! Hug bouquet

Ринка,  Hug честит имен ден!

Момичета, Hug благодаря ви за пожеланията към племенника ми. Peace

Още вечерта, като казаха за събитията в Турция, имах усещането, че гледам театър! Легнах в 3 часа.  Жалко, че всичко се оказа точно така. Диди, Hug мерси за статиите и размишленията. И аз мисля, че  Ердоган връща Турция 40-50 години назад. Жалко! Всичко е на гърба на народа. Сега този безумец ще си унищожи за пореден път цвета на нацията/ съдии и военни/, а покрай тях и други може да го отнесат! Embarassed Embarassed Rolling Eyes

Дано нещата бързо се успокоят! Peace Peace Peace

Не знаем повода за това ходене до Анталия, но нашето момиче излъчва позитивизъм. Имаме голяма нужда от това, точно сега!

Хубав и спокоен ден на всички! Peace Hug bouquet

# 601
Ринка,честит имен ден Hug Да се свети името ти!

Линка,колкото и да ни се иска да забравим,няма да ни се даде тази възможност ooooh! Знам,че звучи мрачно, но това е реалната действителност и ние ще почувстваме и видим отразено в живота и дизитата им Tired

Интересите в политиката раждат диктатори и то с мълчаливото съгласие на политиците от цял свят.Жалкото е,че обикновените хора са марионетки и изпитват на гърба си всички жестоки последствия от игрите на властимащите Tired

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 13:29 от dettodorowa

# 602

Линка,колкото и да ни се иска да забравим,няма да ни се даде тази възможност ooooh! Знам,че звучи мрачно, но това е реалната действителност и ние ще почувстваме и видим отразено в живота и дизитата им Tired

Интересите в политиката раждат диктатори и то с мълчаливото съгласие на политиците от цял свят.Жалкото е,че обикновените хора са марионетки и изпитват на гърба си всички жестоки последствия от игрите на властимащите Tired

Скрит текст:

Скрит текст:

Диди  Hug потресох се от тези коментари, особено от аналогията на Е. Кошлуков! Ужас!  #2gunfire

Специално ходих да проверя, и единствения от познатите ми актьори, реагирал на преврата, е МЙ.  Whistling Знаех, че е консервативен, ама чак толкова... Sick
Спирам да го споменавам и коментирам!  #Cussing out

Тази статия предизвика смях в туитър. Какво ли пише?  newsm78

Режисьорът, когото открих благодарение на Туба и ДЕ, и когото много харесвам, Ферзан Йозпетек,  е споделил в ИГ си една статия, която много хора са лайкнали. Ще ви сложа превода на гугъл, и дано правилно съм я разбрала. https://www.instagram.com/p/BH9Co_lh-c6/

Скрит текст:
Чувствата ми са вероятно много от вас се чувстват. ... Първо, бих искал накратко да споделят тези снимки, аз се обърнах аз Tokyo'd един дълъг момент, страници от вестници, опит за преврат в новините също са намерили достатъчно пространство в японски вестник. ... Ако чувствата ми са къси, аз никога никога не подкрепят преврат. Потискането на въоръжена сила на народа срещу моя комплекс. Предишната нощ в Анкара и опита за преврат се проведе в Истанбул (което ние всички остави много въпросителен знак в съзнанието на опитен нощ) не ми харесва от първия момент аз получих новината, моята страна и хората са се чувствали зле име, особено когато се извършва от получените новината за смъртта, аз помислих, че е много нечовешко. Това беше плавен ход от A до Z неправилно. Турските потребители дадоха голяма повреда е причинила големи щети, особено на секуларистите. Защитавай с нашите възможности в ума, с модерния начин на живот, философия, наука .L, това, което искате от областта на изкуството, за да се защити, "ние не се" счупи инициатива. Това е най-сериозната част от бизнеса. Ние вярваме, че за да живеят. Не е смърт. Ние вярваме в осигуряване на принос към човечеството. Ето защо аз обичам Ататюрк; . Е придобила философия, която съществува в света се състезават във всеки клон на турския народ Както много от вас знаят, никога не е тази сила (ПСР) Аз не съм привърженик на най-важните причини; Като идеология, култура и начин на живот, като поддръжник на правителството и аз съм различен, различен от петдесет процента от страната вече. "Демокрация" е точно думата, той трябва да има смисъл в този момент, "равенство на различията", защото това е демокрация. Това "равно живот" Никога не съм изпитвал в продължение на години. Почувствах се отмести. Ние също започна да се чувства на любов, които имаме в нашата страна, в мир и сигурност, в нашата култура, без да са изложени на натиск или зло, които по някакъв начин нашата воля да живеят депонираните престъпност върху нас несправедливо това, което мога да кажа? Този свят - Вселената е точно това създава вярващите могат да бъдат, не вярвам да бъде ", може би това е" тези, които могат, това, което хората това, което могат да мислят, вие вярвате, че ако се вярва това, което животът му се е съдба, че всеки има опашка от хора трябва да бъдат приятели, разликите трябва да останат приятели. Всеки човек трябва да се чувства, че те принадлежат към родния си град. Без затруднения, без да се несправедливост, да могат да живеят в нашия doğallığı.
Дай боже да не се променят плановете и проектите на всички актьори.  Praynig
Дай боже да видим новото дизи на Туба и новия филм на Онур.  Praynig

ПП. Боби  Hug зло да те забрави, джанъм!  Praynig
Покрай тези събития съм пропуснала да ти благодаря за почерпката и да пожелая на новоизлюпения студент успешно учене, здраве и щастлива любов!  Hug

# 603
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Цитат
Цвети  Hug изпуснах това предаване по Нова, ще го потърся в нета. Мерси!  Hug
Линка Hug ето ти предаването-''Събуди се'' от сутринта в Нова плей! Peace
http://play.novatv.bg/programi/subudi-se/752634?autostart=true

# 604
  • Русе
Денят полека-лека се изтърколи, а от очакваните новини ни следа  Sad

Където и да пусна радио или ТВ - все за събитията в Ница и Турция се говори. Теории, догадки...

А ние имаме нужда от друга тема, с такъв потискащ реал - ни трябва нещо по-така. Красиво, забавно, интересно...  Thinking

# 605
Какво да направим, Цвети  Hug като реала е такъв.
Но и в това тежко положение интелектуалците  "се забавляват" с интересен хаштаг в туитър
Cartoon of @LatuffCartoons:
Erdogan and the "coup" in #Turkey

And #OscarGoesToErdogan
Язык твита: английский. Переведено с помощью Bing Ошибка в переводе?
Мультфильм @LatuffCartoons: Эрдоган и «переворот» в #Turkeyи #OscarGoesToErdogan

Щеше да е смешно, ако не беше страшно...  Sick

Два интересни колажа. Wink

# 606
  • Русе
Вярно е, Линка  Peace страшно е, ама според мен най вече заблуждението на огромна част от хората в Турция. Тези, които като стадо следват ''бащицата'' и както каза Бриго Аспарухов в Комбина не се замислят за причините за случилото, а празнуват победа вместо за се осъзнаят. Дано започнат да се питат и за подробности, че иначе... знаем какво следва - властта става неполклатима и ще могат и законите да променят по техен стандарт.  Sad

А нашите хора...  Thinking какво ли ще решат занапред за себе си newsm78

п.п. Не знам къде ми избяга колажа, та... ще добавя и нещо друго  Wink

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 22:02 от Cveti67

# 607
  • Сливен
       Лина, Hug няма нищо. Събитията около нас са тревожни. Надявам се плановете на режисьори и актьори да не се променят ! Peace Peace Peace

Диди,  Hug Страшно е! Rolling Eyes

А колажистите творят без почивка.

Спокойна вечер! Peace Peace Peace Peace Peace

# 608
Новините са такива, че предпочитам да няма новини...

Лека нощ!  Hug

# 609
  • AMS

Лека нощ, момичета!!!
Благодаря ви за реакциите и за всичко споделено!!!
Аз писах на друго място за болката си,
но тук се отбивам не да се хваля с това,
а да кажа, че още ми е много криво.
И по-лошото е, че не се очертава да ми се изправи.
Като си помисля само, че премиера на Спомени на вятъра
не се видя в Истанбул.
Като си помисля, че късометражния филм на Онур за бежанците
се показва само на фестивали.
Като не знам още нищо сигурно за Тясна рокля.
Като се притеснявам, дори за снимките на Още.
Чак стигам до това, да се чудя в новия проект,
дали няма да се каже на Черното Бяло.
Огромни трудности изживяват нашите любими артисти.
А Туба как се гордееше във Ватикана с това, че дизи сектора въври добре
и колко много хора по света започват да учат турски.
Слагам ви за капак
Танцът на вещиците ,  с извинение,
че не мога да ви подобря настроението.

# 610
  • Сливен
      Дива,  Hug наистина е страшно това, което става в момента. Дано бързо хората се вразумат и спрат с безумията!  Peace Peace Peace  Оставам непоправим оптимист, че доброто все пак ще възтържествува! Peace Peace Peace

# 611
Среднощен привет, момичета

За съжаление и днешния ден отмина без новини от/за Туба, Онур или ЧиБ Sunglasses Но отзвука от случлото се в Турция в нощта на петък срещу събота е огромен. И все повече здравомислещи хора разбират в същносттта си кое, какво и защо се случва.
Диди Hug благодаря ти за статиите, които си ни сложила днес. Направо ме стреснаха не на шега.  ooooh! А от статията за изказването на бащицата предложена  ни от Баги Hug се убедих, че човека е с психично отклонение от нормата. И си спомних за една книга, която майка ми много харесваше "Болните, които ни управляват"
Линка Hug и днес си ни предоставила на вниманието написаното по форуми и преса. И аз с тези новини предпочитам да няма такива  yes
Вичи, Злати, Боби Hug Hug  Hug наистина с тези новини от последните дни позитивизма ни малко позатъна Sad

Цитат
Като си помисля само, че премиера на Спомени на вятъра
не се видя в Истанбул.
Като си помисля, че късометражния филм на Онур за бежанците
се показва само на фестивали.
Като не знам още нищо сигурно за Тясна рокля.
Като се притеснявам, дори за снимките на Още.
Чак стигам до това, да се чудя в новия проект,
дали няма да се каже на Черното Бяло.
Дива Hug Да ти кажа право и на мен ми минаваха тези дни такива мисли в главата.
Но няма да си кривя душата и да кажа "Туба да си остане там и да снима" Naughty/това се отнася и за всеки друг актьор, творец и т.н Peace/. По-добре ще е ако смятат, че ще са по спокойни за семействата си и ще имат работа в друга страна - да го направят. Вчера Цвети Peace беше писала като опция за СС Прага. В цялата тази какафония в Европа изглежда, че за момента там е най-добре. Ама дали те самите имат такива идеи.. Thinking  Rolling Eyes

Цвети Hug наистина в тези тревожни дни е хубаво да имаме и някакъв лъч светлина. А какъв по хубав от нашата Лейди Ту Heart Eyes

Ринка, ЧИД! Пожелавам здраве за теб и близките ти и да имаш добър късмет във всички начинания! Praynig

Слагам и един руски клип за Пленителката, който мисля че не е слаган Peace

Едни прекрасни мисли от неизвестен автор за начало на седмицата, която се надявам да бъде по-ведра от изминалата  Peace Научих...

Научих -
че истинското приятелство продължава да расте
дори през големи разстояния.
Същото се отнася и за истинската любов.

Скрит текст:

Научих -
че семейството ти няма винаги
да те подкрепя. Може да изглежда странно,
но хора, с които не си роднина
могат да се грижат за теб и да те обичат
и да те научат отново да вярваш на хората.
Семействата не са биологични.

Научих -
че не можеш да накараш някой да те обича. Можеш само да бъдеш някой, който може да бъде обичан. Останалото зависи от другия.

Научих -
че без значение колко те е грижа,
на някои хора просто не им пука.

Научих -
че отнема години да изградиш доверие,
и само секунди да го разрушиш.

Научих -
че колкото и прецизно да режеш,
винаги ще има две страни.

Научих -
че трябва винаги да се разделяш
с тези, които обичаш с думи на любов.
Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Научих -
че можеш да продължиш напред
дълго, след като си решил че повече не можеш.

Научих -
че сме отговорни за това, което правим
независимо какво чувстваме.

Научих -
че има хора които искрено обичат,
но просто не знаят как да го покажат.

Ако искате да прочетете всичките /което си заслужава/ - това е линка Peace

http://www.obekti.bg/chovek/nauchih-0

Сега вече мога да си и легна Flutter Лека нощ!

ПП. Боби Hug и аз съм от оптимистите, но за да възтържествува доброто хората
(всички) трябва да се обединим в името на мира. Но както знаем хората от изтока не са така образовани. И така могат да бъдат манипулирани по-лесно. Така, че остава бремето за  всички нас да се опитаме да мислим по-ведро и с по-светли краски  Praynig

# 612
Здравейте!
Спокойна нощ!

Поздрави за всички! Hug
Благодаря за споделеното! bouquet

Вие сте споделили вече за случилото се в реала, няма да се повтарям и аз, обобщението ми е кратко- тъжно и страшно е! Rolling Eyes И според мен случилото се неминуемо ще се отрази в киноиндустрията...и не само в тази сфера. Thinking

Туба е успокоила феновете си-чудесно е това.  Peace Аз дори и да не съм нейн познавач в детайли мисля, че след брака й с Онур тя пое тази много адекватна политика за информираност към феновете си, а и не само, изобщо към почитателите си. Успяха с Онур да намерят идеалният баланс между това да опазят личното си пространство и това на семейството им, и в същото време да уважат интереса на всички, които се интересуват от тях.
Поправете ме, ако греша, но преди това Туба бе по-затворена някак и по-трудно, а и по-рядко подаваше инфо за себе си. newsm78

А по повод реакциите на популярните имена от гилдията и не само...ами поред мен всеки има основание/ и право/ сам да реши как да реагира. Едни го правят светкавично и гръмко, други-не, хората са различни, дори и да ги обединява популярността. Не, не защитавам никого-не, просто мисля, че няма как да се знае в детайли и с точност защо някой реагира, а друг- не.

Сабинка,  bouquet  Hug

Дано новата седмица е по-спокойна, по-ведра и с по-добри новини и събития! yes Hands Thumbsup Flowers Four Leaf Clover

smile3524 Hug

# 613
Здравейте Hug
Страшно и много тъжно.
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Линка HugЦвети HugЗлати Hug Цвети HugМарги HugДива HugБоби Hug
Диди newsm10С благодарности за всичко с което ни запозна.
Канти newsm10
Здравейте, скъпи приятели Simple Smile
Пожелаваме ви хубава и спорна седмица, дано бъдем свидетели на по позитивни дни.

Много неща ще се променят при съседите,които ще рефлектират във всички области,ще бъде  всичко по различно от сега ,ще се променят съдбите на много хора.

"Можеш да различиш истинското от фалшивото, защото фалшивото предизвиква тревожно чувство в стомаха ти, докато Истинското изпълва сърцето ти с тихо щастие."

Спокойна и наситена с добри новини седмица. bouquet

# 614
  • Русе
Добро утро!  Hug

Дива, Канти, Марги  Hug и вие не сте пропуснали да наминете снощи.  Peace

Нов ден, нова седмица... дано с прохладата, която е при нас настъпи и отрезвяване сред едни други хора, гледали и търпели случващото край тях. Дано вече идват само хубави новини и виновниците за инфарктните събития от миналата седмица да си получат заслуженото или поне да не задълбават повече към лошото.  Peace

А за нас... нека намираме повече добри неща и усмивки, защото за другото, колкото и да го мислим - нямаме думата, нали сме сами свидетели отстрани.  Peace

Марги  Peace права си - след сватбата си Туба стана по-открита и макар да избягва да се показва директно със семейството си, с Онур намират начини да го правят къде със загадки, къде с намеци или неясни кадри, но... ние сме доволни и на това.  Simple Smile

Вичи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт