Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 448
  • 737
  •   1
Отговори
# 630

Дива  Hug не съм видяла снимки с надпис предател в туитър.  Peace Хората, които аз следя, не постват такива снимки.  Naughty Това, което пишат в момента, е тревага, че положението е несигурно и има нови провокации.  Cry
Аз следя фенове на Туба, някои журналисти, и някои изявени актьори, като Нежат Ишлер и Есра Акая, Бурак Тамдоган, Мурат Йалдаръм и разбира се, Туба и Онур. Има и други, но не ги помня, а да, новия главен актьор във филма на Онур и др.

http://www.sehirmagazincisi.com/Hbr-3787-Kivanc-Tatlitug-ile-Tub … i-belli-oldu.html

Същата статия. Peace

# 631
  • AMS
....
Дива  Hug не съм видяла снимки с надпис предател в туитър.  Peace Хората, които аз следя, не постват такива снимки.  Naughty Това, което пишат в момента, е тревага, че положението е несигурно и има нови провокации.  Cry
Аз следя фенове на Туба, някои журналисти, и някои изявени актьори, като Нежат Ишлер и Есра Акая, Бурак Тамдоган, Мурат Йалдаръм и разбира се, Туба и Онур. Има и други, но не ги помня, а да, новия главен актьор във филма на Онур и др.
....

Линка,  Hug аз следя и чета доста други теми,
но когато пиша не винаги слагам линк,
особено, ако е нещо от подфорума.
С благодарност към Варна  bouquet
и момичетата, които пишат там  Hug Hug Hug >>>
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=932153.msg33441846#msg33441846

# 632
# 633
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Е, днес освен очакваните добавки и коментари към събитията в Турция, са ни пуснали и нещо ново към инфото за ЧБ  Simple Smile Благодаря за бързото информиране, чуден екип сме се събрали тук - за дежурните   bouquet

Вичи Wink,

Дива Hug,за инфото и репортажа на NTV! Peace
Цитат
Злати, това офисът на Бендикс ли е?
Баги Hug,там откъдето  взех снимката пишеше само зад кадър! Peace Може би е стая, в която са се съхранявали бижутата за Туба! newsm78

Злати  Hug този който е написал ''зад кадър'' не е проверил добре, то не всичко се помни, ама... с проверка - намираме и верния отговор, та...

Снимката си е баш кадър от КПА, щом има и такъв надпис, а помним и епизода - в Италия, първото отиване там.  Simple Smile Тази Елиф много ми харесва, ама то си и личи де  Wink - щом е и в подписа ми  Simple Smile

# 634
Дива  Hug, да, ужасно е!   Cry Cry Cry
Прочетох, че обвиняват ХЕ и БК за протестите за парка Гези.  Сигурно и Туба обвиняват, но не съм срещала до сега, въпреки, че "сериозно" разгледах с гуги ИГ й.
Видях и български поздрав от нашата тема.  Heart Eyes Благодаря на лебедчето, дето го е пратило. Обичам го!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Прочетох, че хора от България, Сърбия, Румъния, Хърватска, Бразилия, Чили, САЩ, Канада, Русия, Украйна, Казахстан, Индонезия, Ирак, Иран, Алжир, Саудитска Арабия и много други страни, благодарят на Туба, че е написала, че СС са добре, пожелават й да е добре и щастлива винаги, и й предлагат закрилата на техните страни.  Laughing "Всяка къща в нашата страна ще ви подслони, ако имате нужда! " - пишат!  Laughing
Посмях се, защото СС вероятно има къде да отиде при нужда.  Peace
Но не вярвам Е. да посегне на такива, международно известни, творци.  Peace
И аз мисля, че няма да се лиши от парите от сериалите, и няма да посегне на тази индустрия.  Peace
Виж, за филмите, е по-различно. Ще видим дали Онур ще успее да заснеме филма си, без проблеми...

# 635
Здравейте!
Спокойна вечер!
Поздрави за всички! Hug

Привет и добре завърнала се на Надин!  Heart Eyes
И току ме усмихнаха думите й и изпаднах в почуда...  #Crazy newsm78

Цитат
За поведението на известните личности и в частност на актьорите си мисля, че както те са свободни да имат позиция или да се спотайват, сковани от страх или в изчакване, така и ние зрителите имаме право да изразяваме мнението си за тяхното поведение. Тук не съм съгласна с Марги Peace
А и не мисля. че точно в нашата тема има нужда да си  Naughty какво и как да пишем. Тук трудно могат да се прочетат квалификации и най-вече обиди по отношение на партньори и "конкуренти".  Ако  има критика или неодобрение по отношение на някого, то те са аргументирани и са по повод на последователност и несъответствие в думи и поведение, а не просто изстреляни с едничката цел някой да бъде уязвен, само защото не ни е симпатиченили ни "засенчва".

Не чета отдавна други теми, така че не знам актьорът Х или У как е реагирал, но съм доволна от реакцията на Туба.  Да, тя не е моя собственост и не живее според моите разбирания. Не й чертая пътя, просто тя се движи по него, затова и съм удовлетворена, че точно нея съм си избрала да следя

Баги,  Heart Eyes уви не разбрах за какво иде реч... Embarassed

Върнах се да се прочета, че вярно писах по нощите... Joy

Цитат
А по повод реакциите на популярните имена от гилдията и не само...ами според мен всеки има основание/ и право/ сам да реши как да реагира. Едни го правят светкавично и гръмко, други-не, хората са различни, дори и да ги обединява популярността. Не, не защитавам никого-не, просто мисля, че няма как да се знае в детайли и с точност защо някой реагира, а друг- не.

Чета се пак...ами изразила съм просто своето мнение, какво притеснително за някого има...не разбирам.... newsm78
Наистина не ми е ясно, но и не ми се влиза в обяснителен режим... Peace Hug

Прочетох инфото за ЧБ, за героинята на Туба, героят на Киво...не съм във възторг, но докато не видя няма как да знам ще се получи ли нещо добро за гледане или не /според мен разбира се/. Та, затова за сега продължавам да съм в очакване. Peace

Мислих да пиша и още нещо, но го оставям за нощната смяна... Wink

bouquet Hug

# 636
# 637
Сабинка  wavey

Цитат
Архивчик
в декабре 2015 г. парень выложил в своём инстаграм фотку закадра КПА и подписал:

"Если бы она была птицей, её бы называли синей птицей", говорит наш брат Эдип. Ее выражение стреляет (бьет) в лицо, очень-очень красивая, единственная.
С Тубой Бюйюкюстюн на съемках

Перевод: Анастасия Новак

https://vk.com/tuba_bustun

Цитат
diziturk-Турецкие сериалы и фильмы
#diziturkHaber

Детали проекта Кыванча Татлытуга и Тубы Буюкюстюн.

Известно, что режиссером сериала "Черное-белое" будет Али Бильгин, а сценарий к сериалу пишут Сема Эргенекон и Эйлем Джанполат, которые ранее работали над "Карадайы" и "Грязные деньги и любовь".

Первая версия сценария не понравилась и была отправлена на редакцию.

Кыванч Татлытуг будет играть роль подчиненного одного нехорошего человека, который приютил его с малых лет. Несмотря на это герой привлекает внимание тем, что является храбрым и честным человеком.
Совершенно случайно герой встретится с героиней Тубы Буюкюстюн, которая является владелицей кафе. Туба предстанет перед зрителями в роли наивной, как ангел, женщины.
В сериале произойдет встреча черного и белого и будет рассказана история страстной любви.

Сериал будет показан на Star Tv, съемки начнутся в конце августа, а на экраны "Черное-белое" выйдет в ноябре.
https://vk.com/diziturk

В този вариант героинята на Туба е собственик на кафене!  Laughing Наистина 100% историята на Нилмет.  Sick Изобщо не ми маресва и на мен. Вероятно ще развият наченките, които дадоха в КРА. Историята е благодатна, ама защо точно Туба!  smile3516 smile3516 smile3516

И накрая  сн зад кадър от 53 епизод.  Peace

Лека нощ!  Hug

# 638
Среднощен привет, момичета

И през днешния ден страниците на къщичката ни са изпълнени с много и интересни мнения, които отразяват все още /няма и как да бъде другояче Peace/ случилото се преди 3 дни в Турция и последиците от този фарс Sad Благодаря на всички, които сте споделили мнения и не само по този въпрос
Вичи, Цвети, Злати, Линка, Дива, Марги, Баги, Боби, Сабинка Hug Hug Hug Hug Hug

Тъжно е, когато уж фенове се навърлят с обвинения към известни личности - актьори, режисьори, журналисти с грозни епитети и обвинения за дадена тяхна гражданска позиция като се крият зад анонимността на никовете си./Визирам предоставената ни от Дива информация от темата на Халит и Берг /   А нали в демократичните държави всеки е свободен да изразява собственото си мнение и гражданска позиция по даден въпрос.  Peace
Хубаво е, че Линка не е открила такива към Туба. Но си мисля, че и към нея и Онур може да има такива нападки Thinking

Надин Hug радвам се, че вече си отново сред нас, нищо че последните събитията те оставиха без думи Sick Много ми хареса местенцето в Родопите. А режима ти е бил трепач Wink

Линка  bouquet благодарности за прекрасните песни от албума на Ишил У. Наистина са с проевропейско звучене Peace Както и за информациите от соц.мрежи и руските форуми

Ето вече и Гечето тиражира  новината за ЧиБ, която Линка  ни е предоставила заедно  с превода на руските дружки  newsm51
http://www.gecce.com/fotogaleri-siyah-beyaz-dizisinin-surpriz-de … ba-buyukustun?p=1

И аз не съм очарована от предстоящата история между двамата ГГ. Наистина ми прилича на историята на Нилмет. Дано двете каки са изнамерили нещо, с което да ни изненадат приятно и да не забележим приликата между двете двойки. Но като ги знам ... ще ги видим какво ще измъдрят Peace

Слагам и две хубави гифчета от ТТ на Елмерите Heart Eyes /не знам има ли начин да се вграждат Rolling Eyes/

pic.twitter.com/JcWF5rNkTB  

pic.twitter.com/B4dL1TLUNd

Като добавка към кафето на раннобудните ни дружки Heart Eyes  ви предоставям
Мъдростите на индианците  Peace
Скрит текст:

Водата няма коси. Добрия човек вижда добри знаци.

За да чуеш себе си, са нужни мълчаливи дни.

За да разбереш себе си, пообщувай с камъка в гората…

Ако си забелязал, че яздиш мъртъв кон – слизай!

Когато Великият Дух дарява нов ден, той го изпраща на – всички и всичко.

Този, който мълчи знае два пъти повече, от колкото дърдоркото.

Животът е като дъха на бизон през зимата.

Има много начини да смърдиш като скункс.

„Трябва“ – единствено да се умира.

Първо погледни на следите от своите мокасини, преди да съдиш някой друг.

Родината е там, където ти е хубаво.

Гарванът грачи не защото предвещава буря, а защото в храстите се крият врагове.

Помни, че човек също е животно, само, че умно.

Невинаги врагът е враг, а приятелят – приятел.

Всичко в света си има своя песен.

Над мен – красота, под мен – красота. И когато напусна това тяло аз също ще тръгна по пътеката на красотата.

Детето е – гостенин в твоята къща – нахрани го, изучи го и го пусни.

Правилно изречената дума е много по-добра от точно хвърлената томахавка.

Дори мъртвата риба може да плува по течението.

Животът тече от вътре на вън. Следвайки тази истина и ти самият ще станеш истината.

В душата не ще има дъга, ако в очите не е имало сълзи.

Задай въпрос от сърце и ще получиш отговор от сърце.

Смъртта не съществува, има само преход между световете.

Разговаряй с децата, когато се хранят, и казаното от теб ще остане, дори когато вече те няма.

Когато виждаш, че гърмящата змия се готви да напада – бий първи.

Не притеснявай хората за техните религии.

Човек е длъжен сам да направи своите стрели.

Тези, които си лягат с кучетата – се събуждат с бълхи.

Във всеки човек тече борба между злия и добрия вълк. Винаги побеждава вълка, когото храниш.

Преди да обичаш, се научи да ходиш по снега, без да оставяш следи.

Когато връзвате коня си към стълб, нима очаквате, че ще се сдобие със сила.

О Велики Дух, чийто глас чувам във ветровете.
Аз идвам при теб, като един от множеството твои чада.
Нужна ми е твоята сила и мъдрост.
Направи ме силен, не за да доминирам над своите братя,
а за победа над моя най-страшен враг – самият себе си.

Ако говориш с животните, те също ще говорят с теб, и ще научите много един за друг. Ако не говориш с тях, ти няма да ги познаваш, а от този, когото не познаваш, само ще се страхуваш. Човек разрушава това, от което се бои.

Всички на земята имат своя цел, всяка болест – лекарство, което я лекува, а всеки човек – предназначение.

Аз бях на края на света.
Аз бях на края на водите.
Аз бях на края на небесата.
Аз бях на края на горите.
Аз не намерих никого, който да не е бил мой приятел.

Колко ловък трябва де е езика на белите, ако могат да направят от вярното невярно, и от невярното вярно.

Жабата не напуска гьола, в който живее.

Кажи ми – и ще забравя, покажи ми – и не ще запомня, привлечи ме към участие – и ще разбера.

Вятърът, даващ на нашите отци първото дихание, получава и тяхното последно, тогава вятърът е длъжен да даде духа на живота и на нашите деца.

http://allatra.bg/articles/the-wisdom-of-the-indians/

Лека нощ!  Sleeping

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 01:29 от kanti

# 639
Здравейте Hug
Момичета Hugот нощната смяна,Благодаря ви за всичко споделено.
Цвети, Злати, Линка, Дива, Марги, Баги, Боби, Сабинка,Канти Hug Hug Hug

Какво е настроение ли? Може би това е възможността да допуснеш слънцето в душата си, усмивката в очите, песен в сърцето си и вълшебството и радостта в новия ден. Време е за добро утро....
Дано ,новият ден ни донесе нещо по оптимистично.

Сега ,ще има много "услужливи достойни"граждани,които ще припомнят много неща на  властта, за хилядите интелектуалци участвали в събития,които са изразявали по някакъв начин своите граждански позиции  например-за защита на парка Гизи,където бяха събрани много голяма част от интелектуалците,а  и за много други събития.Винаги има" достойни и услужливи",които могат да навлекат неприятности на много хора,а и момента е много подходящ да се смажат хората  с различно мислене. .За съжаление.

Защо ми се струва,че този сценарий нещо ми е познат,дано е подвеждащ и наистина СЦ ни предложат нещо различно от това ,което се появява в пространството.И защо трябва Туба да играе нещо ,което е много познато ,дано всичко това е подвеждащо.

Живота те кара да изпиташ най – различни трудности някой сполучливи и мъдри ,а други болезнени със големи щети. Болезнените колкото и да те боли и да е тъжно точно те ни отправят към живота и ставаме по – добри , защото се опитваме да не ги повтаряме а точно обратното да ги поправяме.

# 640
  • Русе
Добро утро!  Hug

Надявам се най-после наистина да се получи един невероятен ден  Peace

Че... последните си бяха тежки и мрачни със случващото се по света, а и конкретно в моя реал ( когато страдат близки хора, дори и да не виждаме, все пак чувстваме болката им, та... затова и не съм много адекватна), но и това ще премине  Peace

Момичета, колкото до допълнението към инфото за ЧБ не виждам какво ви притеснява - все пак това са само едно две изречения и в тях прилика може да се открие с хиляди други истории, защо да е точно с НИЛМЕТ  newsm78 В подобни любовни истории приликите са много, но... сериите се получават точно с различията между тях - как започва тази връзка, околна среда и събития, характери на самите участници, кой какво чувства и преживява и как ще се развие всичко, та...  Naughty '' не слагайте тигана, преди да сме уловили рибата''  Wink

Да дадем шанс на СЦ и екип да ни покажат нещо и тогава ще го мислим  Peace

Повторения е имало и ще има, ама по-важното е как се правят - имаше и ги в Пленителката, и в КПА, но... си ни бяха любими сериали, нали  Peace

# 641
Добро утро! Hug

Линка Hug Дива Hug Саби Hug Канти Hug,за споделеното от снощи! bouquet

Вичи Hug,Цвети Hug,за уточнението на снимката от снощи! Wink

И аз мисля като Цвети,относно допълнението към инфото за ЧБ!Предполагам след последните събития може да има още изменения! Peace

Приятен летен ден! bouquet

# 642

Привет, привет! Hug
Виждам, че геройнята на Туба за един ден се е превърнала от работеща в кафене , в негов собственик Wink Днес може да стане притежателка на верига кафенета.. а до ноември кафенето да стане ресторант  Mr. Green
Относно предварителните нагласи, подкрепям Цвети Peace Понякога гледам римейк на филм, където и думите са еднакви, но с други актьори и друг режисьорски поглед, вече е нещо друго.
Сабинката ви е препоръчала Аз преди теб
Скрит текст:
Гледах го преди да замина и ми е пресен пример, как не трябва да се настройвам предварително. Отлагах го няколко дни с нагласата, че номера с болногледачката съм го гледала десетки пъти. Казвах си, че Емили Кларк ще ми се прави на Джулия Робърдс и няма да спечели от това. Да си храни драконите в "Троновете", те поне са сладурчета Mr. Green И всичко ми се преобърна след като изгледах филма Sad Rolling Eyes Ако все още не сте го гледали, препоръчвам и аз Grinning

Красив слънчев ден, желая на всички! Hug

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 09:51 от nadine1111

# 643
Здравейте!  Hug

Когато имаш търпение, все някой превежда... Laughing

Цитат
Известные лица кроме шоу бизнеса занимаются ещё другим бизнесом. Селебрити занимаюся дизайнерством, строительством, продуктовой деятельностью. Бюлент Эрсой и Ибрагим Татлысес в течении долгого времени вкладывают инвестиции. Бизнесом занимаются такие лица как: Кенан Имирзалыоглу, Туба Буйукустун, Бергюзар Корель, Озан Гювен, Эмре Алтуг. Туба Буйукустун имеет две технологические компании. Эркан Петеккая в разных районах Стамбула имеет сеть магазинов. Бергузар Корель в Джихангире имеет кафе. Кенан Догулу в Лосанжелесе имеет магазины под названием "love yourself" и кроме этого у него в Анкаре ночной клуб.
Перевод: Sali Sali

Една новина за наша партньорка, след толкова сватби тази година и нашата Селин и Бахар

Цитат
Свадьба в воскресенье

Актриса Дильшад Челеби ( "Gonulcelen") выходит замуж за солиста группы "Фрапан" Самета Наджи в воскресенье. Брак парыа заключит в Кадыкёйском ЗАГСе. Молодожёны предпочли не делать свадьбу. После подписей они сделают празднование в кругу семьи и близких друзей

Още малко преса. Може да се сетите какво пишат!  Laughing

http://www.gecce.com/fotogaleri-siyah-beyaz-dizisinin-surpriz-de … g-tuba-buyukustun

И един колаж, който ми хареса, защото актьорите са със актуалната си визия. Както и да се променят - така ще изглеждат един до друг.

КТ доста е пораснал и  възмъжал, различен от рекламните снимки, които съм виждала. Баги  Hug тук много повече си вървят един до друг, нали? Или свикнах... newsm78

Желая ви щастлив ден!  Hug

# 644
  • Сливен
                           Добър ден, Запленени! Hug

Различни писания разпространяват известното нам за ЧБ. Дано излезе и официалното инфо за сериала.

Докато чакаме новите герои да оживеят пред очите ни, можем да се насладим на вече познатите ни.

Лина,  Hug благодаря!

Здравейте!  Hug

Когато имаш търпение, все някой превежда... Laughing

Цитат
Известные лица кроме шоу бизнеса занимаются ещё другим бизнесом. Селебрити занимаюся дизайнерством, строительством, продуктовой деятельностью. Бюлент Эрсой и Ибрагим Татлысес в течении долгого времени вкладывают инвестиции. Бизнесом занимаются такие лица как: Кенан Имирзалыоглу, Туба Буйукустун, Бергюзар Корель, Озан Гювен, Эмре Алтуг. Туба Буйукустун имеет две технологические компании. Эркан Петеккая в разных районах Стамбула имеет сеть магазинов. Бергузар Корель в Джихангире имеет кафе. Кенан Догулу в Лосанжелесе имеет магазины под названием "love yourself" и кроме этого у него в Анкаре ночной клуб.
Перевод: Sali Sali

Една новина за наша партньорка, след толкова сватби тази година и нашата Селин и Бахар

Цитат
Свадьба в воскресенье

Актриса Дильшад Челеби ( "Gonulcelen") выходит замуж за солиста группы "Фрапан" Самета Наджи в воскресенье. Брак парыа заключит в Кадыкёйском ЗАГСе. Молодожёны предпочли не делать свадьбу. После подписей они сделают празднование в кругу семьи и близких друзей

Още малко преса. Може да се сетите какво пишат!  Laughing

http://www.gecce.com/fotogaleri-siyah-beyaz-dizisinin-surpriz-de … g-tuba-buyukustun

И един колаж, който ми хареса, защото актьорите са със актуалната си визия. Както и да се променят - така ще изглеждат един до друг.

КТ доста е пораснал и  възмъжал, различен от рекламните снимки, които съм виждала. Баги  Hug тук много повече си вървят един до друг, нали? Или свикнах... newsm78

Желая ви щастлив ден!  Hug

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 12:06 от boyana05

Общи условия

Активация на акаунт