Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Злати,  Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 17:16 от margita9

# 676
Здравейте  Hug
Мили дами Hug Hug,Благодаря ви за всичко споделено,много информация,много снимки,
просто се връщам  назад да ви чета по подробно.

Туба ,както винаги с изявена позиция,това е нейното усещане за живота изпълнен със смисъл и голямо значение.Може би именно това е начина  да харесва сама себе си  като личност и най вече като Човек.
Браво Туба newsm10Човек достоен за уважение.

Честит празник на всички именници. bouquet

Скрит текст:
След като доставчика  #2gunfire #2gunfire почти два дни ни успокояваше ,че ще имаме проблеми по трасето, а на практика  проблема беше липсата на нет.

# 677

Един път на руски и два пъти на български прочетох написаното от Туба. Rolling Eyes Много хубаво написано, но по никакъв начин не усетих позиция свързана с управлението в Турция. Всичко е някакси глобално.Харесаха ми думите на един журналист, който написа: Истината за преврата не е толкова проста, затова и толкова много различни мнения има за него. И аз не мога да се ориентирам, макар да следя случващото се. Даже на най-прост въпрос , защо партиите, които до преди няколко дни открито се обявяваха против политиката на Ердоган, днес го подкрепиха, не знам отговора. Ако е от страх, то страха си го имаше и преди Thinking

За мен е лошо това, че няма един нов клип с Туба днес. Показателно е... Sad
И понеже аз избирам да слушам музика, вместо да слушам разнопосочни мнения, ви поздравявам с една песен на Владо Димов в компанията на бял лебед Grinning

Скрит текст:
След няколко часа ще го гледам на живо момчето Grinning Ще пее руски романси, хасретски и военни песни.

Боянка да си погледне личните съобщения.  Wink Чака я една любовна история Grinning

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 16:50 от nadine1111

# 678
Вичи  Hug хубаво, че вече всичко с техниката е зад гърба ти.  Hug

Наистина хората реагират различно, както и всяка от нас има право да избере, коя реакция заслужава нейното уважение.  Peace
Аз адмирирам реакцията именно на Туба!  Peace
Нейната индивидуална, специфична и нестандартна реакция!
Майка й се гордее с нея Моя доченька с красивым сердцем... с пълно право.  newsm10
То дори аз, като неин фен се гордея с любимката си!  thumbsup
Невероятна е!  Peace
Надин  Hug предостатъчно се разбира от писмото. Чете се между редовете, да, пучистите не са прави, но и последващите репресии на участниците и неучастниците в пуча, жестокостта и отмъстителността, с която се потушава той, също са отвратителни!  Peace
Както знаеш, тя е идеалист. Както се изрази една фенка, след като я е срещнала в самолета: "Никога не съм виждала толкова наивен човек..." Peace

Дали ще имаме ново дизи?  newsm78

Дали Онур ще си доснеме филма?  newsm78
Постер от новия филм на Онур

Не съм  забравила, че днес е сряда - деня на КРА. Една шега от руските фенки!  Laughing

Е, поне него  не могат да ни отнемат!  Peace

# 679
  • Сливен
                    Привет, дружки! Hug

Честит празник на всички именници днес! Дано св. Илия закриля всички!  Peace

Надин, Hug отворих си съобщенията. Огромно благодаря! Hug bouquet

Имаме послание от Туба

https://www.instagram.com/p/BIE2PmtBNJa/?taken-by=tubabustun.official. Не зная какво пише. Дано го преведат. Моля следете за превод. Благодаря.

Има го и в http://www.gecce.com/haber-tuba-buyukustun-niye-mi-hicbir-sey-yazmadim

Но превод не намерих.  Cry

Имаме превод!
Инстаграм Тубы.
Перевод Анастасии Новак. Благодаря!  bouquet bouquet bouquet

Цитат
Если бы любить было для человечества проще, чем ненавидеть. Хвалить было бы проще, чем оскорблять. Если бы протягивать руку было более принято, чем поворачиваться спиной. Прежде, чем осуждать других, сначала на себя бы смотрели. Все мы пришли в этот мир одинаковым способом, не зная, в какой стране будем жить, на каком языке будем говорить. Даже само рождение мы не выбираем. Если бы мы заслужили воздух, солнце, воду, землю этого мира, в котором мы находимся. Если бы мы держались за руки, осознавая то, что мы разные - абсолютно нормально. Если бы мы не отвергали друг друга, а пытались понять. Если бы мы выбирали жизнь вместо того, чтоб убить, не моргнув глазом. Почему я ничего не писала, ничего не комментировала? У меня все внутри настолько болит, я настолько этого не понимаю, что у меня чувство, что что бы я ни написала- будет мало. Сегодня я молилась за всех нас. Пусть Всевышний Аллах простит людей.
http://vk.com/tuba_bustun

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дали това е достатъчно... Не заклеймява нееднозначно враговете на Е. Ще й позволят ли да снима?  newsm78

Преведох го. Не ми намирайте косури, моля. Първо прочетете руския превод.  Peace

Само ако  за човечеството беше по-лесно да обича, от колкото да мрази... Да хвали, по-просто, отколкото да обижда... Ако беше по-прието да протегнеш ръка, отколкото да обърнеш гръб... Преди да осъдиш другите, да погледнеш себе си... Всички ние сме дошли на този свят по един и същи начин, без да знаем в коя страна ще живеем, на какъв език ще говорим. Даже самото си раждане не избираме. Ако само заслужавахме въздуха, слънцето, водата, земята на този свят, в който се намираме... Ако не се отхвърляхме един друг и се опитвахме да се разберем... Ако само избирахме живота, вместо да убиваме без да ни мигне окото... Защо аз нищо не писах, нищо не коментирах? Вътрешно толкова ме боли, толкова не разбирам, че имах чувството, че каквото и да напиша, все ще е малко... Днес се молих за всички нас. Нека Всевишният Аллах да прости на хората.

Лина:hug: благодаря за инфото и превода, който си сложила. Четох го в оригинал и с превод.

Горда съм , че имам такава любимка- винаги взима отношение по важни теми. С красиво сърце, не само с красиво лице!

Новините отново са лоши. Дано скоро се променят!  Peace Peace Peace

Дано имаме скоро хубавата и дългочакана новина за сериал!

Канти,   Hug довечера ще гледам да направя теста.

# 680
И Къванч е пуснал съобщение в туитър

Цитат
Резкий выпад Кыванча Татлытуга против критики

Кыванч Татлытуг, подвергшийся тяжелой критике в социальных сетях, дал такой же жесткий ответ. Известный актер заявил, что покидает социальные сети и никогда больше не поделится ничем в социальных сетях.
Кыванч Татлытуг попал под шквал критики в социальных сетях за то, что не сделал заявления по поводу попытки переворота. Красивый актер выдал жесткий ответ на критику. Свое сообщение в инстаграм Татлытуг закончил такими словами: "Хочу сообщить, что пока эта среда не станет более демократичной, я больше не поставлю ни одного поста".
Верящие в прекрасные солнечные дни, люди, прилагающие усилия, чтобы не разорвать друг друга под нашим флагом, дни, когда мы в мире будем жить под нашим флагом, сразу придет желание..."
https://vk.com/eatb_haber
Смело и интелигентно. Peace

Една нова статия за ЧБ
http://www.tvaktuel.com/siyah-beyaz-dizisi-kivanc-tatlitug-tuba- … star-tv-102524-2/

Дали ще имаме дизи с тия нашите бунтари?  newsm78

# 681
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Днес продължава отзвука от случилото се преди дни и най-вече думите на нашите двама очаквани в ЧБ партньори.

Благодаря ви за това инфо и особено за превода му, защото така отново осъзнах колко точно съм усетила любимката си, а и ненапразно точно Туба съм си избрала за такава. Тя живее така, както и работи - винаги според усещанията на сърцето си. Затова толкова вярваме в изиграните от нея образи.
Ето и сега, реакцията и пак излиза дълбоко от душата и.

Права си Линка  Hug и аз усетих нещата между редовете, не критикува директно, но и не хвали, а упреква всички в това, че не намира''-ме'' общ език, че не вижда''-ме'' собствените си грешки, но обвинява''-ме'' и наказва''-ме''  Peace

БРАВО на Туба!  smile3501

И Къванч е пуснал съобщение в туитър

Цитат
Резкий выпад Кыванча Татлытуга против критики

Кыванч Татлытуг, подвергшийся тяжелой критике в социальных сетях, дал такой же жесткий ответ. Известный актер заявил, что покидает социальные сети и никогда больше не поделится ничем в социальных сетях.
Кыванч Татлытуг попал под шквал критики в социальных сетях за то, что не сделал заявления по поводу попытки переворота. Красивый актер выдал жесткий ответ на критику. Свое сообщение в инстаграм Татлытуг закончил такими словами: "Хочу сообщить, что пока эта среда не станет более демократичной, я больше не поставлю ни одного поста".
Верящие в прекрасные солнечные дни, люди, прилагающие усилия, чтобы не разорвать друг друга под нашим флагом, дни, когда мы в мире будем жить под нашим флагом, сразу придет желание..."
https://vk.com/eatb_haber
Смело и интелигентно. Peace

Една нова статия за ЧБ
http://www.tvaktuel.com/siyah-beyaz-dizisi-kivanc-tatlitug-tuba- … star-tv-102524-2/

Дали ще имаме дизи с тия нашите бунтари?  newsm78

БРАВО и на Къванч!  smile3501

Така и двамата с Туба доказват и че ненапразно са им гласували доверието да са ПОСЛАНИЦИ на ДОБРА ВОЛЯ, това не е само титла, а трябва да си ЧОВЕК - да виждаш и чувстваш чуждата болка, да не си затваряш очите за престъпленията и обидите. Отново БРАВО и на двамата  Peace

Сега... да видим ще посмее ли някой да упрекне точно тези ПДВ за УНИЦЕФ, ще посмеят ли да ги накажат по някакъв начин и то след посланията им.

Нали уж преврата е срещу демокрацията и е неуспешен, защо тогава е нужно всички единодушно и задължително да се изказват в подкрепа на властта? Нима имат нужда от такива думи, дори и да са фалшиви и от страх, но пък да са от всички?  newsm78

Странна демокрация, ама...  ooooh! щом това им е толкова важно.

А пък Линка, ако няма скоро дизи...  ooooh! няма да сме доволни, но... и не мисля, че Туба и Киво ще направят компромис със себе си само за да снимат. Ще преживеят някак  Wink, а с популярността, която имат могат да успеят навсякъде по света ( а дали биха ги пуснали навън, обаче  newsm78)

# 682
Привет, мили момичета!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено!  bouquet
Дано Линка  Hug да не ми се разсърди, че постнах изявлението на Туба и в нашата тема  Praynig Да ви призная, колкото повече научавам за Туба, толкова повече започнах да харесвам вашето момиче  - явно двамата с Киво споделят еднаква ценностна система и отношение към хората, когато ги чета какво казват в някои интервюта, толкова повече се убеждавам в това. Дано да имат заедно проект, ще бъдат страхотни, убедена съм  Praynig Но, и аз като Цвети  Hug смятам, че няма да се съгласят да снимат, ако трябва да направят компромис със себе си.
А ето ви и превод на изявлението на Киво
Скрит текст:
Изявлението на Къванч

Това са дни, през които трябва да преминаваме заедно, единни и помирени. Но виждам, че една част от хората се разкъсват взаимно във виртуалното пространство, което е далеч от реалността. Само защото човек не е сложил някаква снимка  псуват майка му, баща му, нероденото му дете.
За мен да обичаш родината си, народа си, знамето на отечеството си няма нищо общо с поставянето на снимки и снимането на клипове.

В туитър профила си споделих подписана от мен декларация, която отразява отношението ми към подлия опит за преврат. Всички добре знаят колко рядко използвам социалните медии.

Явно като народ още не сме се научили да използваме социалните медии подобаващо. Искам да стане ясно, че  оттук нататък няма да споделям нищо в профилите си, докато тези платформи не се превърнат в истинско демократично пространство.

Вярвам, че ще настъпят слънчеви и хубави дни. Пожелавам бързо да дойде времето, в което ще се стараем да не се нараняваме взаимно, в което ще живеем спокойно под националния флаг.

Бог да ви пази!
Хубава вечер!  Hug Hug Hug

# 683
Фенче  Hug благодаря за превода!  Hug Винаги можеш да взимаш всичко, което е в темата, няма никакви проблеми нито от моя страна, нито от страна на другите пишещи тук.  Peace
Надявам се в бъдеще да си разменяме много инфо за нашите хора!  Praynig
Стига да имаме дизи, де, защото в сегашните несигурни времена нищо не може да се прогнозира. Sad
Както Цвети  Hug каза, нашите двама посланика на добра воля не останаха безучастни и се появиха със самостоятелни изявления, както се полага на специални личности като тях. Браво и на двамата!  Peace
Дано само имаме дизи.  Praynig

Рядко се срещат неща от Аси зад кадър, които да не съм виждала или дори гледала многократно (Имаше период, в който бях по-луднала по Аси, отколкото сега по КРА, колкото да не ви се вярва!  hahaha) Затова с голяма почуда (че не съм го срещала до сега  ooooh!) изгледах един сладък клип, в който Туба и малката Чагла Чакар (Асия) си играят заедно зад кадър!  Heart Eyes

https://twitter.com/TubaBykstArabfp/status/755840269103292416

Не съм забравила, че днес е сряда - денят на настоящата  ми мания, КРА.  Simple Smile Малко колажи за лека нощ.

В туитър казват, че тази снимка от  прощалното парти  не е слагана до сега, но аз мисля, че съм я виждала.  Peace

И накрая снимка за лека нощ! Hug

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 22:56 от Lina_4

# 684
Здравейте Hug
Днес е имало интересни изяви в ефира в трудни времена за комшиите, нищо че има среднощни фиести на емблематичния за свободомислещите площад Таксим. "Пир по време  чума".
Благодаря ви момичета, че хващате новостите Hug Линка, както винаги, си вестоносец Nо 1

Фенка и на тебе Hug Радвам се за мирното съвместно опознаване и очакване на съвместния проект Grinning Не знам каква двойка ще се получи на екрана - чакам Peace, но съм доволна, че и двамата имат позиции и не са подписали ердогански угодна декларация. Харесвам хора, които имат отношение към ставащото в света около тях и не го крият, нито тичат след събитията thumbsup

По повод на позициите.
Един път на руски и два пъти на български прочетох написаното от Туба. Rolling Eyes Много хубаво написано, но по никакъв начин не усетих позиция свързана с управлението в Турция. Всичко е някакси глобално.Харесаха ми думите на един журналист, който написа: Истината за преврата не е толкова проста, затова и толкова много различни мнения има за него. И аз не мога да се ориентирам, макар да следя случващото се. Даже на най-прост въпрос , защо партиите, които до преди няколко дни открито се обявяваха против политиката на Ердоган, днес го подкрепиха, не знам отговора. Ако е от страх, то страха си го имаше и преди Thinking
Надин, аз я четох и на английски Wink Линка и Цвети са писали по въпроса, ама и аз Peace Да, на пръв поглед няма "аз съм против" или "аз съм за".  Но ти сама си написала едно обяснение, цитирайки журналист (предполага се като такъв да анализира и заключава) Едва ли на много хора е ясно какво точно е станало на 15ти през нощта. Едва ли някой може да вземе еднозначна позиция при "алтернативата": преврат или едноличната диктарура на един непредвидим, но въздесъщ човек. И Туба, като журналиста, твърди, че не знае. Не знае подробностите - да, но за да я боли, вижда ставащото, усеща омразата, желанието за мъст, жестокостта, несправедливостта.
Днешното й изказване, думите й, цитирани в Сабах "Всички са синове на тази родина. Момент, когато думите нямат значение..." и липсата на подписа й под казионната декларация, ако не позиция, са разграничаване или поне посочване на нееднозначността на събитията. А това за мене е позиция, не подминаване или страх.
Написаното от Туба звучи романтично и идеалистично. Но това си е нейният начин на човек на изкуството да повлияе в/у хората. В това й е силата. И пак ми напомня за думите от Идиот "красотата ще спаси света"...(не случайно цитирам източника)
Изказването й ми напомня и на прочутата фраза на представителя на ранния Романизъм и вдъхновител на дейците на Френската революция Ж. Ж. Русо "Ако бях богат..."

Цвети, слагам направо колажа, няма да те цитирам Peace

ПП Линка, снимката от прощалното парти, наистина не е нова.

За Аси Hug

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 00:03 от Bagi

# 685
Аз пък тази стара снимка не съм виждала newsm78

# 686

Аз пък тази стара снимка не съм виждала newsm78

Сега чух, че в Турция е обявено извънредно положение за 3 месеца!  Cry Cry Cry
Ужас!  #Cussing out
Как ще си снимат нощем сериалите и филмите... ooooh!
Край на туризма тази година, май...
Дали ще ги пускат да излизат извън страната?  newsm78
Поне тези, които са в чужбина, хич да не се връщат тези 3 месеца.  ooooh!

Пишат, че това са майка й и леля й на Туба.
Наистина вече лека нощ.  Hug

# 687
Здравейте по вечерному wavey

Вече е обявено извънредно военно положение за 3 месеца в Турция  smile3518 smile3516

Какво ли ще последва от това? Както за обикновените граждани, така и за Туба и СС, както и за Киво и другите известни актьори? newsm78 Как ли ще се отрази на живота на всички? Дано обстановката да се понормализира все пак  Praynig  Ама надали? Thinking

Фенче Hug благодаря ти за сложеното обръщение на Къванч при нас.  Харесва ми, когато някой има собствено мнение и го споделя Peace
Мисля, че ако имаобщ проект с двамата Туба и Киво двамата ще си паснат много добре Peace

Баги Hug  харесаха ми размислите ти Хеле пък това Peace
Цитат
Написаното от Туба звучи романтично и идеалистично. Но това си е нейният начин на човек на изкуството да повлияе в/у хората. В това й е силата. И пак ми напомня за думите от Идиот "красотата ще спаси света"...(не случайно цитирам източника)
Изказването й ми напомня и на прочутата фраза на представителя на ранния Романизъм и вдъхновител на дейците на Френската революция Ж. Ж. Русо "Ако бях богат..."
thumbsup

Линка Hug мерси за клипчето на Чала и Туба зад кадър.

Сега се отеглям и ви пожелавам лека нощ с любимите ни Елмер /нали е все пак сряда Heart Eyes/!

ПП. Линка  Peace  дублираме се по отношение на новината

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 00:43 от kanti

# 688
Здравейте Hug Hug
Момичета Hugот нощната смяна Благодаря ви за всичко.
Фенка  Hug Благодаря ти за обръщението на Къванч-харесва ми неговото собствено мнение и това ,че го споделя.

Добро и свежо утро , Приятели !:)
Радвайте се на дребните неща, бъдете уверени и
позитивни, вярвайте в себе си и мечтите си!

Трудни дни и месеци настават при съседите.Това извънредно положение с хилядите ограничения и нещо от последните минути,интелектуалците нямат право да напущат страната.
Какво ще става  и как ще продължи живота на хората,Туба ,СС ,както и за всички известни хора.След тези събития едва ли обстановката ще се нормализира,почти невъзможно.

Цитат

Баги newsm10 newsm10

Какво ще стане ,ще си партнират ли ,дано да стане,но времето ще покаже,но мое мнение,че и Туба и Кавънч няма да правят компромиси със своите позиции.

Хубав и спокоен ден,дами  bouquet bouquet,дано има по позитивни новини.

# 689
Добро утро!  Hug

Дано не си останем само с колажите... Naughty
Един от черните СЦ за реала в Турция се сбъдва постепенно. За жалост. Странно ми е, че има хора, които не смятат за смелост да изкажеш мнение, а критикуват, че нещата не се казват директно. Ами ако искаш да запазиш живота си няма как да ги кажеш. Peace

Цитат
Днешното й изказване, думите й, цитирани в Сабах "Всички са синове на тази родина. Момент, когато думите нямат значение..." и липсата на подписа й под казионната декларация, ако не е позиция, са разграничаване или поне посочване на нееднозначността на събитията. А това за мене е позиция, не подминаване или страх.
Баги  Hug абсолютно се присъединявам към това мнение.  Peace Много добре си го казала.  thumbsup

Истината е, че принудиха почти всички познати ми лица от турското кино, да реагират по някакъв начин. Наистина е гадно да си длъжен да кажеш, че подкрепяш някого, когото мразиш. Трудно е на всеки да реши да откаже подкрепата на "казионната декларация",  трябва смелост и дух.  Peace Доволна съм, че Туба, Онур и Киво са от тези, чиито имена не фигурират в огромния списък.  Peace Дори само това е достатъчно да ги уважавам!  Peace Между другото и имената на Джансел и Илкер ги няма!  Peace

Днес ще липсвам, така че ловете новините, следете туитър, който може. Не че очаквам някакви положителни новини, де...  Sick Но надежда винаги има!  Peace

Хубав ден на всички!  Hug

ПП Вичи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт