Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 456
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Добро утро!  Hug

Виждаме и усещаме, че нещата при комшиите ни скоро няма да се оправят, да се надяваме все пак да няма драстични последици за обикновените хора или тези, които познаваме от екран, а и някои от тях много харесваме.

Ама... нека бъдем и позитивни - да се надяваме и очакваме по-добри новини и събития  Peace

Защо да продължаваме и ние да повтаряме и коментираме все лошите неща, да намерим други по-добри ( нали това какво мислим и вършим влияе и на случващото се, та... ) Нека не си затваряме очите и за лошото, но... да търсим и повтаряме друго  Peace

Вичи, Линка  Hug

Хубав ден на всички  Hug и... нека всеки да намери поне една добра новина или случка.  Peace

# 691
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка Hug Канти Hug,още снощи сте съобщили новината! bouquet bouquet

Фенче Hug,благодаря за  обръщението на Киво!  newsm10

Баги Hug,за коментара ти! newsm10

Вичи Hug Линка Hug Цвети Hug

Харесаха ми и двете обръщения-на Туба и Къванч,имат собствено мнение за случващото се в момента при тях! newsm10 newsm10

Настъпват тежки времена и не се знае до кога!Е. може и да удължи извънредното положение!Да видим кои сериали ще се снимат? Peace
Чуждите футболисти масово напускат турските отбори!Страх ги и си заминават със семействата си! Peace

Хубав ден,момичета! bouquet

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 09:52 от Zlatina3

# 692
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Проверявах,но нищо ново не открих!Продължават коментарите за извънредното положение! Peace

Какво е казала Елиф Шафак:
-За една нощ Турция се върна двадесет години назад!
http://www.dnevnik.bg/analizi/2016/07/21/2798583_elif_shafak_za_ … e_vurna_dvadeset/

-Опитът за преврат е пирон в ковчега на демокрацията!
https://www.24chasa.bg/novini/article/5661365

-Последното нещо, от което се нуждае Турция е военна диктатура!
http://topnovini.bg/node/719465

# 693
Здравейте Hug

Днес, като няма новини, си направих от моите тестове по снимки. 3 направих и трите звучат правдоподобно. Не за мене, за снимките Wink

Очарованието на красиво цвете ни е събрало в темата, а някои толкова силно са замаяни от аромата, та още живеят в своите приказки Wink

За естествената красота също знаем. И Туба като София Лорен твърдо е против всякакви намеси. Приемат се такива, каквито ги е създала природата и живеят в хармония със себе си. София Лорен е минала през годините с достойство и затова красиво, надявам се и Туба да го направи. Засега е така.

За избора на Туба знаем - не плакатната красота и хашлашкото заиграване могат да привлекат вниманието й, нито преходната слава, а личността.  

Повтарям колажа, ама ми харесва Peace

ПП

Проверявах,но нищо ново не открих!Продължават коментарите за извънредното положение! Peace

http://www.dnevnik.bg/analizi/2016/07/21/2798583_elif_shafak_za_ … e_vurna_dvadeset/

# 694
Здравейте  Hug

Не струва да бягаме от болката,благодарение на нея ставаме по силни

Просто трудно ще стигат новините от съседите,при тези мерки ,които се вземат.

Цитат
Право да бъдат контролирани, ограничавани или забранявани статии, декларации, снимки, филми, плочи, аудио и видео записи.

Право всички театрални постановки и филми, чието излизане по кината престои, да бъдат подложени на проверка, да бъдат спирани или забранени.

От  темата  Изменник на родината Варна HugБлагодаря ти .

И  в турският СЕМ са настъпили промени-зо души са уволнени и се очаква бройката до късно вечерта да нарастне,като на уволнените им е отнето правото да упражняват професията си.

Нещо по позитивно.

Дано нещо ново се появи. newsm78

# 695

Наистина Елеф Шафак се обади първа. Каза, че за една нощ Турция се е върнала двадесет години назад. Предвиди  „увеличаване на национализма, религиозността, нетолерантността, параноята и, разбира се, мъжествеността.“ Мъжествеността в оня смисъл, в който я разбира невежият патриотизъм. Браво на Елиф Шафак! Само че тя се оказва нещо като снаха на Фетуллах Гюлен, информира ме добронамерено приятелка. Омъжена е за журналиста Ейюп Джан Саалък, към когото Гюлен се отнася като със син. Въпреки това Елиф Шафак се изказва отрицателно за привържениците на Гюлен в този момент, все пак това е писателката, която се осмели да признае арменския геноцид. Да, но пък имало сведения, че Гюлен има арменска жилка в корените си. Как да се ориентира в такъв момент човек кое е истината, кой е правият, кои са почтените? Как да си сигурен – такива въпроси си задават сега нормалните хора, атакувани от всички страни и бомбардирани по всички сетива с разнопосочна информация. На нас отстрани ни е по-лесно. Но ако си в Истанбул и си учител, лекар, юрист?

http://reduta.bg/v2/article/%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D1%80 … D1%86%D0%B8%D1%8F

Привет!  Grinning Hug Днес и утре ще гледам бебо и затова ще съм повече читател

Като нормален човек и аз не мога да се ориентирам, загубих се в декларации, мнения и анализи. Необяснимо ми е , че точно в декларацията , която не подписаха нашите, се мъдри Орхан Памук Rolling Eyes Sad Ами и той си беше мой Thinking

Една сладка Туба с любима музика от филма "Шоколад"  Grinning

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 17:25 от nadine1111

# 696
Здравейте следобедно!  Hug
Прибрах се от едно недълго пътешествие и право в социалните мрежи, да потърся новини. Sunglasses
Това, което видях никак не ми хареса...  ooooh!
Цитат
Като нормален човек и аз не мога да се ориентирам, загубих се в декларации, мнения и анализи. Необяснимо ми е , че точно в декларацията , която не подписаха нашите, се мъдри Орхан Памук Rolling Eyes Sad Ами и той си беше мой Thinking
Надин  Hug може би причината е същата, която накара турските фенове, които следя в туитър и които слагаха мисли и портрети на Ататюрк, днес или хич да  ги няма в туитър, или да слагат знамена и снимки на Ердоган...  ooooh!
Останахме чуждестранните фенове, вкл. и араби, да постваме снимки...
Прочетох Елиф Шафак и мисля, че е права...
Лошо беше да победи преврата (не са привърженици на Ататюрк), но явно сега се отвори път на Е. да си прокара политиката, която иска. Crossing Arms
Защо ли всичко това - площадите и скандиранията, разправите с неудобните и т.н. ми напомня Хитлер?  newsm78
Знаете, какво сполетя съседите на Германия по времето на Хитлер...
Дали да не се замислим какво ни чака...
Историята е учител, от тези, най-строгите и лошите, да вземем да се поучим, а... Sick

Защо ми се струва, че няма да имаме дизи?...  Sick Но колажи - колкото щеш!

Този филм

вероятно няма да го видим в Турция, ако изобщо излезе на бял свят...  #Cussing out

Хубава вечер ви желая!  Hug

# 697

Tuba Büyüküstün Guess Timeless Beauty 2004

Може и да съм го виждала, но забравила този клип. Затова сега си го изгледах като нов...кеф, имам си нещо новичко, макар и  старичко Grinning

Хубава вечер желая на всички! Hug Аз ще стискам палци за "Левски" срещу "Марибор" след малко.  Пожелавам му успех в реванша! Не е мой отбор, но пък съм българка Wink Да видите колко съм добричка.. Joy Joy

# 698
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Днес сме малко вяли, а  Wink

Е, поне няма лоши новини, а и ние знаем как да си направим раздумка.  Peace 

Прочетох всичко, което сте ни предложили, ама... вече и не ми се коментира - ядосвам се и се чувствам безсилна да променя нещо, а разбирам и какво изпитват инако-мислещите и страдащи заради случващото се в Турция.

Затова... минавам на другите неща за отразяване.  Peace

Надин  Hug тези дни гледахме подобен клип, но беше по-дълъг, та...  Wink значи този не сме  Peace

А аз и тогава се изненадах, защото не бях виждала Туба в това розово  Simple Smile

Или пък, ако съм може би е била в лошо качество, та не ми е останал спомен.

Линка  Hug права си да се притесняваш за това дали ще имаме дизи  ooooh!
Точно, когато нещата ставаха все по-ясни и очаквани, сега...  ooooh! сме в огромна дупка и сме си отново в неизвестността. Но... да видим все пак какво ще стане ( дано само събитията не се задълбават  Praynig), може само да отложат проектите за известно време.  Peace

А тази снимка виждали ли сме?  newsm78 Аз май помня подобни, но с по-малко хора на тях, та... съм си в чуденка  Wink

# 699

Жал ми е за Йомерко Sad Така и не дочака Миранда Кер Wink "Момата" взе, че се сгоди за най-младия милиардер в света Еван Шпигел Sad Ама не е честно, бееее! Хем милиардер, хем и млад Sunglasses Променя се света и тук...едно време какви милиардери имаше, под седемдесет години не падаха Joy Joy

Бях се притеснила, но все си изкачат нови клипчета с Туба Grinning

# 700
Здравейте! Hug

Надин,  Heart Eyes
Май не стискахме достатъчно силно палци,  newsm78 Joy Левски отпадна,  ooooh!
а играха добре момчетата... Sad Не са моят отбор, ама и аз съм българка. Peace
Берое и те отпаднаха,  Crossing Arms надеждите ни остават за Лудогорец!  yes thumbsup

С една любима сцена от любим сериал... Two Hearts пожелавам на всички...спокойна вечер! Hug

# 701
Здравейте , момичета и от мен

Благодаря на всички вас споделили информация в къщичката ни  bouquet

Днес постепенно обстановката при комшиите влиза в някакво русло. Сега пък извънредното положение щяло да продължи 45 дни. Ама така ли ще е наистина? newsm78 А за нововто дизи и мен ме налагат едни съмнения дали ще го бъде. Ако да- дали двамата ни ГА ще се съгласят да играят според условията , които им наложат? newsm78 И дали СЦ-рият  ще  бъде такъв какъвто е замислен или ще се приспособява според условията на цензурата newsm78 Затова се чудя дали Туба и Киво биха се съгласили да участват при такива условия? Thinking Rolling Eyes Вичи  Peace

Линка  Peace преди няколко дни прочетох подобен анализ на ситуацията в Турция и случилото се преди 70 години в Германия, и сходството на липсата на реакция от Европейските държави Sick  Но дано всички вече са понаучили нещо от миналото, за да не се повтарят  грешките Praynig

Баги  Hug тези тестове много точно определят черти от характера на Туба Peace

Надин, Цвети Peace този клип Вики  Hug го сложи в темата на 15.07 в ранните часове на нощта. Мисля, че е еднакъв с този сложен от Надин

Злати  Hug и аз бях си подготвила да сложа изказването на Елиф Шефак, ама ме изпревари Heart Eyes

Ето още един кратък тест Какво разкрива палецът за характера на човека

Така, че на Туба палецът е.А, В или С....?? Wink

Хубава  и спокойна вечер!

ПП. Марги Hug и ти си наминала и си ни припомнила любимата сцена от танца на Мурат и Хасрет
ПП.2 Надин  Hug то едно време милиардерите бяха със свещ да ги търсиш . Хем над 70-така, хем рядко се срещаха. Не е като днес Wink
Жалко за неуспеха на Левски. Ще стискаме палци на Лудогорец Peace

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 23:25 от kanti

# 702

Канти  Hug линка не ти работи, вика ми, че е грешка 404  Mr. Green
Понеже тези дни стана въпрос за "Баща ми и синът ми", а аз съм гледала само началото, където играе Туба, реших да го погледна и хоп, в руския форум сложиха линк за филма на руски.
Който иска да го види - моля!
http://turkcinema.tv/turkey-serials/moy-otec-i-moy-syn-babam-ve-olum.html

Имаме и български превод на писанието на Туба в ИГ(благодарение на българския фейс на Туба  Hug)

Тъкмо се ядосвах, че в туитър сложиха този текст на много езици, но не и на български. Embarassed Нещата са оправени, вече.  Laughing Peace

Винаги, когато поискаш, можеш да намериш сходство!  Grinning (Мелек и Туба) Simple Smile

# 703
Линка  Hug като си пуснах поста и реших да видя линка и видях, че нещо не става. Затова го коригирах  Peace

Ето още един кратък тест Какво разкрива палецът за характера на човека

Така, че на Туба палецът е.А, В или С....?? Wink

Понеже тези дни стана въпрос за "Баща ми и синът ми", а аз съм гледала само началото, където играе Туба, реших да го погледна и хоп, в руския форум сложиха линк за филма на руски.
Който иска да го види - моля!
http://turkcinema.tv/turkey-serials/moy-otec-i-moy-syn-babam-ve-olum.html

Мерси за линка за филма. Но толкова бях впечатлена като гледах този филм преди 2 г, че надали ще го гледам сега Peace

Слагам ви и един друг линк да се насладите на едни прекрасни къщи в гората. И така човек може да избяга от стреса на големия град. Стига да може да си го позволи Whistling

http://www.glas.bg/243383/30-neveroyatni-kshi-v-gorata-sled-kato … -she-ti-se-i.html

/Да се надявам линка да работи. Че нещо тази вечер ме бойкотират Wink/

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 00:52 от kanti

# 704
Здравейте Hug
Мили дами  Hugот нощната смяна,благодаря ви за всичко споделено.
Канти HugЛинка HugБлагодаря ви за предоставените линкове.

Желая ви свежо и ласкаво утро в обичания петък. Нека той върне към нас
всичко добро и желано, което пропуснахме в предишните дни!

Като ,че ли при съседите нещата влизат в някакъв режим,за повечето интелектуалци,а и за по
голяма част от населението е почти неприемлив,но това са обстоятелствата за съжаление.

Дали Туба ще снима,зависи от ситуациите, това  дали ще я устройва, времето ще покаже.
ОС продължава ли да снима и какво ще стане с филма,никаква информация не се прокрадва.

Канти Hug по теста за палците А

Трябва да се радваш на всеки ден. Винаги се обграждай с хора, които харесваш, хора, с които можеш да си говориш и с които ти е приятно. Хора, които ти помагат да мислиш позитивно. – София Лорен

Общи условия

Активация на акаунт