Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 489
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

Всеки има своят избор как да започне и как да продължи денят си, та... - направете и вие верния избор!  Peace

Днес, поне има и повод за някои да празнуват  Simple Smile

А за други...  Praynig да се надяваме и вярваме, че са добре и ще бъдат още по-добре.  Peace

Канти  Hug за протокола  Wink преди пропуснах да си кажа, че и аз съм от гениалните  Grinning, та сега с палеца си съм... В, ама... като чета и трите варианта - все хубави неща бе  newsm78 Явно на този свят лоши хора по природа няма  Thinking,  нали се раждаме с такива пръсти.

Хубав да е денят за всички!  Peace

# 706
Добро утро! Hug

Баги HugНадин HugМарги HugЛинка Hug Канти Hug,за споделеното от вчера! bouquet bouquet

Вичи Hug Цвети Hug

По теста като Цвети Hug,палец-В! Laughing

Вече започнаха да дават сериалите в Т-я!Снощи гледах Висше общество! Peace

От днес и аз ще бъда с внучката си за 10 дни!Отначало при мен в Бургас,после при тях! Peace

Приятен ден на всички! bouquet

# 707
Добро утро!  Hug

Честно казано, тази сутрин нямам много настроение за писане и коментиране на случващото се. Особено след като видях това

Цитат
Знаменитости Гёксел Дюмющдаг, Аджун Илыджалы, Рыдван Дильмен, Арда Туран, Феттах Джан, Хакан Урал, Хатисе и Мурат Йылдырым присоединились к демократической вахте перед домом Эрдогана в Ускудар, Кысыклы.Призывы "Нет другой Турции!", "Нет перевороту" звучали на митинге.
Много разочароващо е да видиш един от актьорите, които харесваш, на такава трибуна и да отстоява такава позиция. Харесвах като актьор МЙ, но не го уважавах особено. Сега хептен ми падна в очите. Жалко. Вече не ме интересуват проектите му.  Sick Няма и да ги гледам. Нали и аз имам право на протест!  Joy
Не че го осъждам. Може да не е имал избор. Но може и да е имал. 
Скрит текст:
Какво ще стане със СС, с проектите им, с живота им...
Аз бих им препоръчала да се спасяват в чужбина както направиха семейството на ХЕ и БК. Но мен кой ме пита.

Хубав ден ви желая!  Hug

# 708

Дали ще видим СС така, не знам Naughty Но, че сериали ще има- знам Grinning По- лесно се управлява народ, на който му са дадени хляб и зрелища.

Крилатата фраза "Хляб и зрелища" е употребен за първи път от римския поет Ювенал /проверих го в Уикито, щото за малко щях да напиша друг автор ooooh!/

Злати, и аз гледам "Висше общество", но си чакам превода  Grinning
Марги, в "Лудогорец" ми е надеждата вече да гледаме български отбор в лигите Peace Сутринта ми докараха бебо в зелен екип на "Найк", та го приех като знак Mr. Green Mr. Green

Хубав ден на всички! Peace

# 709
Линка Hug
Цитат
Злати, и аз гледам "Висше общество", но си чакам превода  Grinning
Надин Hug,още сутринта излезе руския превод! Laughing
5 серия Высшее общество рус суб
https://youtu.be/Se628958gZs

Марги Hugи аз гледам Лудогорец,но Левски-не! Laughing

# 710
Току-що прочетох в туитър, че скоро в Турция започва повторението на Аси по канал ТV2. #Asi sevilen bölümleriyle yakında TV2'de! На какво ли се дължи?  newsm78 Станах много подозрителна към всичко напоследък...  ooooh!

http://www.asi-dizi.com/?Syf=26&Syz=516054&/Asi-TV2de

# 711
Здравейте! Grinning

Надин, Злати,  Hug
Надежда има, нашите са добри, малко не им се получават лесно головете, че и дузпа изпусна Моци,  ooooh!
но аз вярвам, че ще продължат напред. Peace
Билети за мача във вторник вече са в продажба, има ограничения до 3, че е голям интереса. Но при нас футболните срещи са си представление и празник, а не "мероприятие за подивели фенове".  Wink Peace
Злати,  Heart Eyes ние у дома сме си цесекари, но когато след името на отбора следва името на страната ни,
остават на заден план пристрастията ни. А и снощи Левски играха наистина добре, заслужаваха победата,
но уви...размина им се.
И за да съм по темата на темата  Wink две спортни сцени от ЗС...и много хубави спомени от тях! Two Hearts

Да почерпя, че имам повод... Grinning

Скрит текст:
Никът ми е подвеждащ,  Wink името ми има празник днес. Grinning
Почерпете се за здраве! Hug

bouquet Hug

# 712
Здравейте, момичета и от мен в петък по обедно време

Честит празник на всички с имената  Магда, Магдалена, Мадлен, Мариана , Лина newsm51

Скрит текст:

На 22 юли Църквата почита паметта на Св. равноапостолна мироносица Мария Магдалeна.
В нейното житие се разказва, че когато Иисус Христос ходел по Галилея и извършвал чудеса, към него пристъпила жена на има Мария Магдалена и го помолила за помощ. Господ изгонил из нея седем бесове и напълно я изцерил от болестта. Оттогава благодарната Мария служила непрестанно на Господа, слушала неговото учение и вървяла след него до самата Негова кръстна смърт.

Света равноапостолна мироносица Мария Магдалeна народът тачи  като сестра на свети Илия. На нея се приписва първия възглас "Христос воскресе!".

В православната и католическата църкви почитането на Мария Магдалена има известни разлики: православната я тачи предимно като мироноска-изцелителка от бесовете, която се появява епизодично в няколко от Евангелията, докато в Католическата църква дълго време нейният образ легендарно се идентифицира с каещата се блудница от Марта и Мария. Естеството на връзката между Иисус Христос и Мария Магдалена е предмет на многобройни конспиративни теории, догадки и предположения, които понякога се разглеждат от вярващите като светотатство.

На 22 юли имен ден празнуват Мария, Мариана, Марийка, Мара, Маруда, Манда, Маруша, Магдалена, Магда, Миглена, Лина.

Е, Линка и никът ти си има имен ден  newsm47  Пожелавам ти да си го разхождаш дълги години из форума със здраве! Наздраве!

Гледам, че постепенно Е.си постига целите и все повече хора, дори и такива известни имена като Мурат  Й го подкрепят Sad.  За съжаление приказката, че една лъжа повторена n-брой пъти става истина Peace А и болшинството от хората там са заслепени от пропагандата. Не бива да забравяме и страха, който си е нормално човешко чувство. Но тези на трибуната са отишли там с убеждението, че така трябва
Линка Hug артистите са хора и всеки притежава ценностна система, която се формира от много фактори. Така, че това, че Мурат е там е резултат на семейните традиции, в които е израстнал + други фактори.  А те са много далеч от моите разбирания. Радвам се, че Туба е отраснала в друга семейна среда, която й е дала съвсем друга визия за живота, която е много по-светски ориентирана. Но как ще успее да  съхрани тези ценности  и ги предаде на момичетата в тази обстановка, която в момента превалира? Rolling Eyes Thinking
Линка Peace и аз се притеснявам за СС и за проектите им. Предполагам, че в името на децата надали ще останат там, ако видят че нещата излизат от контрол. Но Туба е и ПДВ на Уницеф за Турция. Може би има някаква клауза и там newsm78
Не знаех, че ХЕ и БК са напуснали Турция Embarassed
Изглежда, че живота в Турция влиза в някакъв ритъм щом са започнали излъчването на сериали по ТВ
Злати, Надин Hug Hug хубаво е, че сериала който следите са го давали по ТВ. Значи за сега няма да има спирания на сериали Гледам, че ще имате по-добър и зареждащ начин да си прекарвате времето Heart Eyes
Вичи,Цвети Hug Hug харесава ми, че днешния ден сте го започнали с положителни мисли и пожелания.
И аз ви предлагам нещо , което много ми хареса ПЪТЯТ КЪМ СЕБЕ СИ Peace Защото е казано: Красотата и Любовта ще спасят света!

Скрит текст:

Уча се да оставям нещата да се случват. Да им позволя да се пренаредят така, както е най-добре за мен. Така, както ги насочва Вселената.

Защото разбрах, че ако тичаш след нещо, значи то не иска да стои при теб, значи не иска да бъде уловено, значи не иска да спре на твоя праг.

Вярвам, че това, което е писано да бъде за мен, ще ме намери, където и да съм. Няма да стоя пасивно, но и вече няма да се боря за изгубени каузи.

Уча се да оставя любовта сама да ме намери. Уча да се спра с декодирането на неясни сигнали и разчитането на скрити смисли. Уча се да чакам ясния знак, знака, който не те кара да си задаваш въпроси и да поставяш под съмнение всичко. Знака, който наистина чакаш. И който чака теб.

Уча се да позволя на тези, които не ме искат в живота си, да си тръгнат от моя. Дори ще им държа вратата отворена, защото вече не искам временни посетители в живота си. Не искам да споделям леглото си с някой, който не иска да споделя всяка нощ с мен. Не искам да давам сърцето си на някой, който не иска да го пази.

Уча се да оставя любовта да ме намери. Онази, ясната. Споделената. Истинската.

Уча се да бъда търпелива със себе си. Уча се да не пришпорвам плановете си.
Уча се да бъда готова да си дам време, за да сбъдна мечтите си.

Уча се как да си простя за грешките и да им позволява да се превръщат в спомени, а не в етикети. Уча се да позволя на тези грешки да ми напомнят, че съм се опитвала да се преборя за неща, които не са били за мен, че съм преследвала цели, които не са били моите цели. Че съм искала неща, за които сърцето ми, дълбоко в себе си, не е било сигурно.

Уча се да използвам натрупаната мъдрост, която ми показва, че най-често допускаме грешки, когато насилваме нещо, което не е за нас, когато се опитваме да вземем нещо, което вероятно не трябва да бъде част от живота ни.

Уча се да спра с опитите да контролирам живота си. Уча се да приемам, че понякога няма да знам всички отговори. Или че не съм там, където искам да бъда. Уча се да позволя на живота да поеме своята посока, вместо отчаяно да се опитвам да го насочвам натам, накъдето си мисля, че е правилно.

Уча се да осъзная факта, че невинаги ще получавам това, което искам, но че животът винаги ще ми дава това, от което се нуждая.

Уча се да се отнасям към живота като към свой приятел. Да се опитвам да го разбера, да се го обичам, дори когато е труден за обичане, да го приемам, дори когато ме обърква. Да оценявам това, което ми е дал. И което ми дава. Да оценявам спомените, с които ме е дарил и с които ще ме дари. Да благодаря за смеха и за тъгата, която ми е помогнала да израстна.

Уча се да приемам нещата такива, каквито са. Уча се да оставям силата на живота да ме движи напред, вместо с всички сили да се опитвам да я спра.

Уча се да живея.

Автор: Рания Найм

Малко усмивки от Елиф за добро настроение Heart Eyes

Хубав слеобед!

ПП. Марги
Да ти е живо и здраво името, да имаш добър късмет във всички начинания и да сбъднеш мечтите си! Peace Благодаря за почерпката Heart Eyes

# 713
Линка Hug,честит имен ден на ника ти! Wink
Пожелавам ти много здраве,щастие и още много години да си с него! newsm51
Скрит текст:

Марги Hug,честит имен ден!
Пожелавам ти много здраве,щастие и професионални успехи! newsm51
Скрит текст:
И аз съм цесекарка! Wink

Канти Hug,благодаря за четивото! newsm51

# 714
Канти  Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Как щях да изпусна именния ден на ника си!  Laughing
Честит имен ден на всички именници!  Hug
Маргита  Hug Честит имен ден!  Hug
А за моя ник, разбира се, ще почерпя!  Simple Smile
Скрит текст:

Злати  Hug благодаря!  Hug
За хубавия празник и една добра новина!  Hug
От време на време влизам във ФБ на Ay Yapım, като очаквам новини за ЧБ. Но няма. Но пък днес има обнадеждаваща новина...

ние ще продължим да работим.https://www.facebook.com/ayyapim/photos/a.253917024793757.107374 … ype=3&theater
Все е нещо, нали... ooooh!

Не е ново, но много ми харесва!  Hug

# 715
Момичета привет bouquet
ЧИД на празнуващите!!

Лина Hug, и аз отразих изявлениято на Япъма в нашата тема Peace
но сега забелязах, че Сема и Ейлем са го постнали в ИГ Peace

https://www.instagram.com/p/BIKVNK_DfBx/?taken-by=eylemmmc
https://www.instagram.com/p/BIKUyrpg9Q0/?taken-by=semaergenekon

надеждите са живи!!  thumbsup Praynig

преди няколко месеца гледах едно интервю с Туба за чужда ТВ, беше с къса коса, говореха май на английски, но не съм сигурна newsm78
имаше и лични въпроси, от рода какво обича най-много...
сещате ли се, къде да го намеря?

Grinning

хубав ден!! Hug

# 716
Airra Hug благодаря за поздравите.
Това интервю ли имаш в предвид?

За съжаление не съм запазила превода, ама може някой друг да го има и намери.  Peace
А някой (може би феновете  newsm78), е направил сайт на нашето общо дизи - ЧБ
http://siyahbeyazizle.com/
Дано да го има, дизито, де.  Laughing

Ще потърся превод на руски.  Peace
Дано съм била полезна!  Hug

ПП Намерих го на руски.

Добрый вечер! Добро пожаловать к Ниде - голосу всех арабских женщин и мужчин, которые заботяться о благе своих вторых половинок. Широко известный феномен на данный момент в арабских семьях - турецкие сериалы. И сегодня мы счастливы встретить одну из самых популярных звезд. давайте встретим ее вместе, номинантка премии Эмми, актриса Туба Бюйюкюстюн, давайте посмотрим.Туба Б. - милое сердце (милашка, очаровашка) турецких сериалов. ПОзже она сыграла Эллен (?) в успешном сериале "Грязные деньги и любовь". ЕЕ роль описывалась как сильная, независимая и превзошла все ожидания. Фанаты сошли с ума, когда она влюбилась в актера Онура Сайлака и вышла замуж за него в Париже в 2011 году. В следующем году Туба родила 2 дочек. Туба живет своей мечтой и сейчас она посол доброй воли Юнисеф - это ее новое приключение. "Несмотря на то, что количество образованных детей Сирии выросло, необходимых потребностей все еще очень много. Образование это приоритет для этих детей. Они вернутся домой, когда война закончится. Они мечтают о том, что они будут делать тогда, когда вернуться."
Давайте встретим прекрасную и любимую актрису Тубу!

У меня есть много чего сказать тебе, но сейчас я чувствую
, как я хочу отбросить все и сказать кааак же я счастлива видеть твои волосы такими чудесно короткими!
- Спасибо!
- Что толкнуло тебя на этот шаг?
- И так, не знаю.Это было спонтанно. Я была в НЙ пошла в парикмахерскую и обстригла их.
- Мне очень понравилось!
- Спасибо большое!
- Какой ты себя чувствовала?
_- Очень любимой ( ну в смысле что многим нравилась) , супер-любимой.
- На твой взгляд почему ты так популярна?
- Я не знаю, я просто люблю свою работу и то, что я делаю. Думаю, что это чувствуют люди, это передается через экран.Я думаю, это есть причина.
- Да, я тоже так думаю.
- Так же ваша популярность обусловлена не только вашими популярными ролями , что есть тоже очень важным, а кроме того ваше влияние представлено новым понятием о красоте,понятием красоты для женщин, приветствие естественной красоты.
- Да, я правда рада! ПОтому что это прекрасно. Я думаю, что красота это.. Это нечто интересное, на самом деле не просто КРАСИВОЕ, то, что заставляет людей смотреть.
- Мне нравится это, нравится! Вот как у меня большой нос например! И я говорю, что хочу убрать мой большой нос! Он не идеальный!
- Нормальный! ( итс окей  Grinning )
- Но он большой (смеются) Ну я хочу сказать то, что вы имеете в виду, что красивое - это не обязательно идеальное.
- Да. Или же предстанет перед нами, например, красивая девушка или красивый парень, и они прекрасны, они очень красивы и вы смотрите на них как на картинку, вам не на что смотреть. А когда есть какой-то недостаток, вы пытаетесь рассмотреть его, тоесть вам надо уже смотреть, надо разглядеть,чтобы понять это.
- Супер,я в восторге! То есть, красота в неидеальности - это то что вы хотите сказать?
- Да.
- Прекрасно. Окей. И так, когда все в арабском мире узнали, что вы вышли замуж за вашего красивого мужа, прекрасного мужа Онура Сайлака, они просто сошли с ума (сказились) Crazy . Вы красивая и романтичная женщина, а он известен как прекрасный романтичный мужчина. Расскажите мне о вашем романе. Вы на данный момент женаты уже несколько лет.
- да. Он всегда старался делать какие-то сюрпризы и красивые вещи, которые мне нравятся.. не знаю....Он очень хороший отец, что не менее важно для меня, как и для многих женщин, я думаю.
- Да. Я слышала, когда вы родили своих близняшек, вы оба взяли перерыв на несколько месяцев (типа как отдалились ото всех) и заботились только о своих детках сами. Одни, без какой-либо поддержки?
- Да, даже без моей мамы.
- Воооу, вообще ничего? (никакой помощи в смысле)
- Ничего, мы просто хотели быть одни.
- И как же это было?
- Это было не просто. могу признаться сейчас,чтоб это было непросто. Но это было правда хорошо.
- делать абсолютно все? Готовка, уборка, глажка и вы?
- Да да.
- Как ваша охрана охраняет вашу личную жизнь? потому что вы оба публичные люди.
- Ну у нас свои аппартаменты, есть своя собака.Мы с детьми ходим на рынок и все абсолютно нормально.
- Прекрасно, очень очень прекрасно.
- И люди вокруг тоже нормальны .
- И ваши друзья и семья также поддерживают и охраняют вашу личную жизнь, чтоб обеспечить нормальную жизнь?
- Да.
- КОгда в последний раз была война здесь , в этом регионе в Сирии, вы пришли как Туба, как мать и вы посол доброй воли. Каково ваше сообщение надежды ко всем женщинам этого региона?
- Я встречалась со многими женщинами в лагерях. В них очень много силы, как в дереве. И я думаю, что это как... не знаю..как.я даже не могу это объяснить.. я была впечатлена..Женщины любили жить, они рождали детей, создавали очаг. Мы не можем сделать ничего, ничего, что мы хотим. Что бы ни случилось, чтоб мы стояли как дерево.
- Ваша роль как посла доброй воли Юнисеф, в чем цель? Повысить уровень поддержки?
- На самом деле у нас есть проект под названием "Потерянное поколение", например для детей, которые не могут ходить в школу и так далее. У большинства детей нету матери или отца , или же братьев и сестер. Мы пытаемся сделать так, чтоб они почувствовали себя в безопасности и комфорте, снова пойти в школу и жить нормальной (ординарной) жизнью.
-Я думаю, лично на мой взгляд, вы вдохновляете многих женщин в этом регионе потому что они видят прекрасную, красивую мусульманскую женщину, которая говорит : "Я сильная, я красивая, я мать, я жена, я актриса". Вы можете делать это все, вот поэтому , из-за того, что вы являетесь такой, какая вы есть , вы вдохновляете других женщин.
- Спасибо большое.
- Правда, правда. И вопросы от фанатов. Какое ваше самое любимое место на планете?
- Париж, я думаю.
- Прекрасно. Любимый период вашей жизни?
- Данный момент, сейчас.
- Мне нравится это, нравится, нравится, фантастика) Бесценный момент или воспоминание?
-Сон с моими детками, я думаю.
- Бьютифул, очень бьютифул) Кто вдохновляет вас больше всего?
- КТо? Одри Хепберн.
- Одри Хепберн? О, бьютифул) Фантастика! Любимое блюдо?
- Манты.
- Манты? Я тоже люблю манты. ОЧень вкусно. Любимая вещь в себе?Что вы любите больше всего конкретно в себе?
- Честность.
- О , быть честной, бьютифул) Самая прекрасная вещь в влюбленности?
- Чувство, словно ты можешь дышать.
- Любимое виновное наслаждение (типа как грешок) ?
- Когда я кушаю жирную еду). Embarassed
- Любимая цитата?
- В турецкой песне, в ней говорится "Ты либо в кругу, либо же нет".
- Прекрасно. Я надеюсь, вы пришли к нам и поняли как вы любима всеми.
- Спасибо большое!
- Сейчас я могу понять почему) Спасибо! Тешеккюр)

http://tubabuyukustun.tforums.org/viewtopic.php?f=8&t=14

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 16:33 от Lina_4

# 717
Честит имен ден на именничките - в реала и виртуала. bouquet Весело да си изкарат именния ден. Laughing

Понеже идват почивни дни - за отмора и туризъм. Peace Предлагам ви изпитани места за кулинарен туризъм.  Hug Миналата неделя подувах лебедово коремче у македонско. Blush

Скрит текст:

Това са телефонни снимки от Комплекс парк Гиновци - на 10 км. от Крива паланка.
Друго хубаво заведение е "Воденицата" в някакво село в Осоговска планина, но аз не усетих, че сме излезли от Кр.паланка. Там в деветия стомах имахме място само за кафе. Снимките са понатоварени с преяли туристи и само мога да сложа един арт шезлонг от вила"Ана" Blush

https://bg-bg.facebook.com/Vodenica3/

Наблизо бе Осоговския манастир и като едни преяли миряни, само умихме лица със светена вода. Blush

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%81%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0% … D1%82%D0%B8%D1%80

И през почивните дни да сте рахат като Елмери на Сапанджъ:

# 718
Здравейте Hug

Нещо интересно Ние ще продължим да работим Надеждата крепи човека.

Линка HugЧестит празник,жива и здрава  да си и все  така да си вестоносец №1 newsm51 newsm51
Скрит текст:
Марги HugЧестит Имен Ден.Пожелавам ти много здраве и само положителни емоции за теб
и всички около теб. smile3525 smile3525
Скрит текст:

Сабинка Hug Hug

За всички силни жени
Ако се срещаш със силна жена, тя ще очаква от теб това...
Силната жена не е пресметлива. Тя дава и се раздава. Знае какво заслужава и знае как иска да се отнасят към нея – както тя се отнася към останалите.
Ако се срещаш съм силна жена, ти също трябва да си силен.
Скрит текст:
Силната жена иска да бъде уважавана. Не е нужно да й подаряваш рози на Св. Валентин. Не е нужно да й пишеш любовни стихове. Не е нужно да я водиш в скъпи ресторанти. Нужно е само да й показваш, че е важна за теб. И да си сигурен, че го разбира. Да си сигурен, че знае, че не е сама. Дори когато не си до нея.
Ако се срещаш със силна жена, трябва да си готов да се бориш за нея. Дори със самата нея.
Понякога тя ще издига стени между вас. Но само за да провери колко силни са чувствата и волята ти. Само за да се убеди дали наистина искаш да си с нея.
Силната жена е понесла много болка. Именно тя я е направила силна. Тя знае, че може да се справи с много неща. Но иска да не й се налага да го прави. Сърцето й е в белези от рани, но тя иска да ги излекува. Да ги излекуваш.
Ако се срещаш със силна жена, трябва да поискаш да чуеш историята й.
Да се разкрие пред теб. Да я накараш да ти повярва. Да й позволиш да бъде слаба. Да й покажеш, че вече ти ще бъдеш нейната сила. И нейната опора.
Силната жена няма нужда от красиви думи. Тя има нужда от силни и искрени жестове. Има нужда да знае, да усеща, че е обичана силно. Желана силно. Чакана силно.
Ако се срещаш със силна жена, покажи й, покажи на целия свят, че се гордееш с нея, че вярваш в нея, че си до нея.
Подкрепяй я, когато се бори за мечтите си. Насърчавай я, когато е обезсърчена. Вдъхвай й кураж, когато е обезверена.
Просто бъди до нея.
Силната жена знае плюсовете си. И своите минуси. Тя се бори за своето израстване. Бори се да бъде още по-добра, още по-истинска, още по-себе си. Но има нужда да знае, че за теб е напълно достатъчна такава, каквато е. Има нужда да знае, че я харесваш и приемаш такава, каквато е. Има нужда да усеща, че я обичаш такава, каквато е.
Ако се срещаш със силна жена, трябва да забравиш за егото си.
Да забравиш за страховете си. И да се впуснеш в това лудо приключение, наречено Истинска Любов. Пламтяща Любов. Вечна Любов.
АКО СЕ СРЕЩАШ СЪС СИЛНА ЖЕНА, ТРЯБВА ДА СИ СПОСОБЕН ДА ОБИЧАШ СИЛНО.

# 719
Airra Hug благодаря за поздравите.
Това интервю ли имаш в предвид?

За съжаление не съм запазила превода, ама може някой друг да го има и намери.  Peace
А някой (може би феновете  newsm78), е направил сайт на нашето общо дизи - ЧБ
http://siyahbeyazizle.com/
Дано да го има, дизито, де.  Laughing

Скрит текст:

Ще потърся превод на руски.  Peace
Дано съм била полезна!  Hug

ПП Намерих го на руски.

Добрый вечер! Добро пожаловать к Ниде - голосу всех арабских женщин и мужчин, которые заботяться о благе своих вторых половинок. Широко известный феномен на данный момент в арабских семьях - турецкие сериалы. И сегодня мы счастливы встретить одну из самых популярных звезд. давайте встретим ее вместе, номинантка премии Эмми, актриса Туба Бюйюкюстюн, давайте посмотрим.Туба Б. - милое сердце (милашка, очаровашка) турецких сериалов. ПОзже она сыграла Эллен (?) в успешном сериале "Грязные деньги и любовь". ЕЕ роль описывалась как сильная, независимая и превзошла все ожидания. Фанаты сошли с ума, когда она влюбилась в актера Онура Сайлака и вышла замуж за него в Париже в 2011 году. В следующем году Туба родила 2 дочек. Туба живет своей мечтой и сейчас она посол доброй воли Юнисеф - это ее новое приключение. "Несмотря на то, что количество образованных детей Сирии выросло, необходимых потребностей все еще очень много. Образование это приоритет для этих детей. Они вернутся домой, когда война закончится. Они мечтают о том, что они будут делать тогда, когда вернуться."
Давайте встретим прекрасную и любимую актрису Тубу!

У меня есть много чего сказать тебе, но сейчас я чувствую
, как я хочу отбросить все и сказать кааак же я счастлива видеть твои волосы такими чудесно короткими!
- Спасибо!
- Что толкнуло тебя на этот шаг?
- И так, не знаю.Это было спонтанно. Я была в НЙ пошла в парикмахерскую и обстригла их.
- Мне очень понравилось!
- Спасибо большое!
- Какой ты себя чувствовала?
_- Очень любимой ( ну в смысле что многим нравилась) , супер-любимой.
- На твой взгляд почему ты так популярна?
- Я не знаю, я просто люблю свою работу и то, что я делаю. Думаю, что это чувствуют люди, это передается через экран.Я думаю, это есть причина.
- Да, я тоже так думаю.
- Так же ваша популярность обусловлена не только вашими популярными ролями , что есть тоже очень важным, а кроме того ваше влияние представлено новым понятием о красоте,понятием красоты для женщин, приветствие естественной красоты.
- Да, я правда рада! ПОтому что это прекрасно. Я думаю, что красота это.. Это нечто интересное, на самом деле не просто КРАСИВОЕ, то, что заставляет людей смотреть.
- Мне нравится это, нравится! Вот как у меня большой нос например! И я говорю, что хочу убрать мой большой нос! Он не идеальный!
- Нормальный! ( итс окей  Grinning )
- Но он большой (смеются) Ну я хочу сказать то, что вы имеете в виду, что красивое - это не обязательно идеальное.
- Да. Или же предстанет перед нами, например, красивая девушка или красивый парень, и они прекрасны, они очень красивы и вы смотрите на них как на картинку, вам не на что смотреть. А когда есть какой-то недостаток, вы пытаетесь рассмотреть его, тоесть вам надо уже смотреть, надо разглядеть,чтобы понять это.
- Супер,я в восторге! То есть, красота в неидеальности - это то что вы хотите сказать?
- Да.
- Прекрасно. Окей. И так, когда все в арабском мире узнали, что вы вышли замуж за вашего красивого мужа, прекрасного мужа Онура Сайлака, они просто сошли с ума (сказились) Crazy . Вы красивая и романтичная женщина, а он известен как прекрасный романтичный мужчина. Расскажите мне о вашем романе. Вы на данный момент женаты уже несколько лет.
- да. Он всегда старался делать какие-то сюрпризы и красивые вещи, которые мне нравятся.. не знаю....Он очень хороший отец, что не менее важно для меня, как и для многих женщин, я думаю.
- Да. Я слышала, когда вы родили своих близняшек, вы оба взяли перерыв на несколько месяцев (типа как отдалились ото всех) и заботились только о своих детках сами. Одни, без какой-либо поддержки?
- Да, даже без моей мамы.
- Воооу, вообще ничего? (никакой помощи в смысле)
- Ничего, мы просто хотели быть одни.
- И как же это было?
- Это было не просто. могу признаться сейчас,чтоб это было непросто. Но это было правда хорошо.
- делать абсолютно все? Готовка, уборка, глажка и вы?
- Да да.
- Как ваша охрана охраняет вашу личную жизнь? потому что вы оба публичные люди.
- Ну у нас свои аппартаменты, есть своя собака.Мы с детьми ходим на рынок и все абсолютно нормально.
- Прекрасно, очень очень прекрасно.
- И люди вокруг тоже нормальны .
- И ваши друзья и семья также поддерживают и охраняют вашу личную жизнь, чтоб обеспечить нормальную жизнь?
- Да.
- КОгда в последний раз была война здесь , в этом регионе в Сирии, вы пришли как Туба, как мать и вы посол доброй воли. Каково ваше сообщение надежды ко всем женщинам этого региона?
- Я встречалась со многими женщинами в лагерях. В них очень много силы, как в дереве. И я думаю, что это как... не знаю..как.я даже не могу это объяснить.. я была впечатлена..Женщины любили жить, они рождали детей, создавали очаг. Мы не можем сделать ничего, ничего, что мы хотим. Что бы ни случилось, чтоб мы стояли как дерево.
- Ваша роль как посла доброй воли Юнисеф, в чем цель? Повысить уровень поддержки?
- На самом деле у нас есть проект под названием "Потерянное поколение", например для детей, которые не могут ходить в школу и так далее. У большинства детей нету матери или отца , или же братьев и сестер. Мы пытаемся сделать так, чтоб они почувствовали себя в безопасности и комфорте, снова пойти в школу и жить нормальной (ординарной) жизнью.
-Я думаю, лично на мой взгляд, вы вдохновляете многих женщин в этом регионе потому что они видят прекрасную, красивую мусульманскую женщину, которая говорит : "Я сильная, я красивая, я мать, я жена, я актриса". Вы можете делать это все, вот поэтому , из-за того, что вы являетесь такой, какая вы есть , вы вдохновляете других женщин.
- Спасибо большое.
- Правда, правда. И вопросы от фанатов. Какое ваше самое любимое место на планете?
- Париж, я думаю.
- Прекрасно. Любимый период вашей жизни?
- Данный момент, сейчас.
- Мне нравится это, нравится, нравится, фантастика) Бесценный момент или воспоминание?
-Сон с моими детками, я думаю.
- Бьютифул, очень бьютифул) Кто вдохновляет вас больше всего?
- КТо? Одри Хепберн.
- Одри Хепберн? О, бьютифул) Фантастика! Любимое блюдо?
- Манты.
- Манты? Я тоже люблю манты. ОЧень вкусно. Любимая вещь в себе?Что вы любите больше всего конкретно в себе?
- Честность.
- О , быть честной, бьютифул) Самая прекрасная вещь в влюбленности?
- Чувство, словно ты можешь дышать.
- Любимое виновное наслаждение (типа как грешок) ?
- Когда я кушаю жирную еду). Embarassed
- Любимая цитата?
- В турецкой песне, в ней говорится "Ты либо в кругу, либо же нет".
- Прекрасно. Я надеюсь, вы пришли к нам и поняли как вы любима всеми.
- Спасибо большое!
- Сейчас я могу понять почему) Спасибо! Тешеккюр)

http://tubabuyukustun.tforums.org/viewtopic.php?f=8&t=14

мда точно това, мерси bouquet
Туба тук  много ми хареса, толкова нежна и витална Peace
и отговорите на въпросите, много ми допаднаха!!
превод не ми трябва, разбирам какво си говорят Wink но ти благодаря за труда да намериш руския превод!!

аууу феновете нямат търпение Crazy

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 19:01 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт