Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 226

• 108 495
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Привет, момичета!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено!  bouquet
Линка  Hug да те поздравя и аз, ЧИД на ника ти, да си жива и здрава и все така добре осведомена за всичко  bouquet Марги  Heart Eyes я поздравих вече в темата ни  Laughing
Божеее, колко ми хареса в това видео Туба ... благодаря, Лина  bouquet А, не, взимаме си я за наше момиче, не ме интересува  hahaha Нали, Айре  Heart Eyes ? Аз все още тая надежди, че дизи ще има  Praynig Дано не ми ги попарят ...
Момичета  Hug ама заповядайте и вие в нашата тема, надяваме се да харесате и нашето момче  Peace А то, само ние ви се моткаме тук  Laughing
Хубава вечер!  bouquet

# 721

Наздраве за Марги и Линка! love001 love001 Здраве и късмет им пожелавам!  Hug Hug

То и без това си живеем наполовина във виртуала, колко му е да празнуваме и никовете си Joy Joy Joy Аз съм се минала с две имена в един ден, но пък няма Св. Канти и Св. Баги например, така че има и по-зле от мен Wink

Фенка, споко Stop за писане не ме търси, но няколко пъти четох в темата ви. Къванч не ми е непознат. Симпатичен ми е, и съм започвала минимум три сериала с него. Няма да казвам защо не съм ги довършила, само ще кажа, че не е заради него  Wink За "Перла" имам извинение, когато е вървял по ТВ, съм била извън България. Но пък първия ми турски сериал е "Дъждовно време", така че косвена връзка с него имам от раз чрез Езра Ерол. Joy Joy Бая снимки на двамата изгледах тогава:roll:

# 722
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Пожелание за всички, ама най-вече за именничките ни (  Wink истинска и никова  Simple Smile) - много здрави и щастливи да сте!  bouquet bouquet bouquet

И днес добре сте ни заредили тук - има интересни неща за гледане и четене  bouquet

Да си призная аз също се притеснявах дали ще имаме сериал, но след като други са започнали, а и имаме инфо от АЙ ЯПИМ, че... ''ще продължават да работят'', съм малко по-спокойна. Дори и да закъснее повече или да променят отново нещо в сценария (  Praynig дано не прекалят точно с това  Praynig), то все пак може би ще си имаме ЧБ.  Peace

А тази стара снимка на Туба  Wink - макар и да ни е позната, просто не мога да подмина.  Simple Smile

# 723
Фенче  Hug Надин  Hug Цвети  Hug  Вичи  Hug благодаря за поздравите!  Hug
Никът ми неочаквано за мен се сдоби с имен ден!  Laughing
Трябва да проверя, кога се включих в бг мама и си измислих ник нейма, че  да празнувам и рожден ден!  Laughing
Защото е хубаво да те поздравяват, и да ти пращат прегръдки!   Laughing Mr. Green Wink
За писането във вашата тема, Фенче  Hug, аз още не ви чета редовно, а пък до писане - по-нататък.  Rolling Eyes Сега ще си сложа вашата тема в следените и ще започна редовно да ви чета, а вероятно, като ме провокирате  Mr. Green и ще пиша.  Peace
Прочетох един туит, а и рускините са го превели

Duyduguma gore Ay yapim yeni sezonda atv ye 4 tane dizi yapacakmis...
https://twitter.com/dedikoducucocuk/status/756507348919779328

В соответствии с тем, что я слышал, Ай япым для АТВ в новом сезоне будет снимать четыре сериала.

Отидох веднага във ФБ на Ay yapim https://www.facebook.com/ayyapim/?fref=ts и видях, че има обявени досега  3 сериала
KARA SEVDA
#KadirDoğulu, #SedaBakan ve #MustafaÜstündağ (не разбрах името на сериала)
ÇAĞATAY ULUSOY VE ARAS BULUT

Явно и трите са по АТВ. Нашият нали по Стар щеше да е?  newsm78
Много сериали тази година снима КЧ. Ще му стигнат ли парите?   Mr. Green
https://twitter.com/GzmGkm/status/756571119407271936

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 00:06 от Lina_4

# 724
 Запленени! wavey  Hug

Марги, Лина Hug Hug bouquet bouquet

Празнични поздрави и от мен и пожелания за здраве! newsm51

На фона на ужасните новини, които ни заливат /днес и от Германия/ един лъч на нещо приятно-сериалът ни ще го бъде май. Praynig
И аз си мисля, как ли ще повлияе обстановката в южната ни съседка върху сценария, стайлинга на героите и куп други неща около заснемането. newsm78

Приятна и спокойна вечер! Simple Smile Hug

# 725
  • Сливен
                      Привет в полунощ! Hug

Момичета,  Hug само лоши новини -сега и от Мюнхен. Преди две години/ на път за Париж/ бях там. Хубав град, подреден. И в музия на BMW ходих.   А тази вечер и там терор! Лудост! Светът се побърка! Направо не ми се пише.

Марги и на Лина - честит празник!

Лина,  Hug  благодаря за всичко, което си сложила.  bouquet

Рали,  Hug отворих лични. Благодаря! Стискам ти палци! Peace

Канти,  Hug някъде загубих теста. Embarassed

Спокойна нощ!  Peace

# 726
Среднощен привет, дружки

И на мен случващото се в реалността ме подтиска - Боби  Peace Но добре, че е къщичката ни, където можем да си споделяме за случващото се около нас и света, както и да намираме начин да избягаме  за малко от реалността   yes

Ето и Рали  Hug е наминала и ни е заредила прекрасни вечерни снимки

Линка  bouquet независимо ,че имаше празник си ни информирала за всичко, което касае евентуалния бъдещ проект на момичето ни.  Може би има шанс да го бъде проекта - ЦветиPeace  Ник, ник ама си имаш имен ден, нали Wink  Също като Надин Flutter и повечето момичета. Наистина к'во да правим  сега с Баги Wink - останахме си без ников имен ден Mr. Green

Много ми хареса фенския клип за ЧБ, който си ни предоставила на вниманието thumbsup

Айра, Фенче Hug Hug радвам се, че Туба започва да ви харесва. А вашето момче си го харесвам отдавна Peace Мисля, че двамата  ще направят добър тандем, ако проекта ЧБ се осъществи. Благодаря ви за поканата за вашата тема. Понеже за сега времето ми е малко кът - може би след време и това ще стане Peace

Вичи  newsm10 за Силните жени

Сабинка Hug като гледам на какви хубави места си била + гастрономически фиести, започнах да се притеснявам да не получиш разширение на стомаха, ако продължиш в същия дух Wink  Heart Eyes

Като добавка към сутрешното кафе на Вичи и компания ви Hug ви  предлагам едни прекрасни сентенции на един актьор, когото много харесвам, и който уви си тръгна от този свят само на 63 години - Робин Уилямс  Peace

"Човешкият дух е по-силен от всеки наркотики, това е което трябва да подхранваме -  с работа, игра, приятелство, семейство...." от филма "Пробуждане"

http://webstage.bg/li-ri-chni-otkloneniya/1863-koe-e-pravilno-to … obin-uilyams.html

И нещо за разсънване  Whistling
Скрит текст:

Лека нощ

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 02:38 от kanti

# 727
  • Русе
Добро утро!  Hug

Да започнем и днес с настроение, нали казват ''утрото е по-добро от вечерта''  Peace

Няма как да не ни порази случващото се в Европа, било то по-близо до нас или по-далеч, най-вече защото страдат хора. От каквито и националности да са жертвите, те са все хора. Тази лудост вече тръгна и по по-необичайни места - там, където християни и мюсюлмани от много години живеят заедно ( а понеже имам опит, била съм в доста немски и австрийски градове и зная колко много чужденци живеят там и се моля и надявам все пак разумът да надделее пред разните религии и неразбирателства или сляпото подчинение на нечии болни идеи  ooooh!)

Ето нещо и за случващото се в Австрия - https://utroruse.com/article/717997/

Не мисля обаче, сега  да отделям повече време и думи за такива събития, нали това е и желанието на вършещите такива неща - много да се говори за тях, за да усетят повече силата си  Mr. Green

Аз си минавам на моето занимание  Peace
Сериалът, който очаквам с интерес и се надявам да се получи добър и завладяващ, особено пък гледайки такива фенски видеокомпилации  Simple Smile

https://twitter.com/GzmGkm/status/756571119407271936

# 728
Здравейте Hug
Жестоко ежедневие-Мюнхен, до кога ще бъде всичко това. newsm78

Момичета HugБлагодаря ви за всичко което споделяте,тук е един малък оазис.
Айра, HugФенка HugРадвам се,че ни посещавате и откривате нашето момиче и идвайте по често.
Рали HugБоби HugЦвети :hug:Канти newsm10 за Роби Уйлямс.

Животът не е състезание, а пътуване, на което трябва да се наслаждаваш във всеки един миг...
Весел, прекрасен, щастлив и слънчев ден.

Тази седмица СС имат годишнина от сватбата си,дано отскочат до някоя любима дестинация и да се зарадваме на някоя снимка.
За ЧБ ,както пишат ,че ще го има,но може би в прекроен вариант,КЧ,а също така и ГГ ще решават дали да правят компромиси,само и само на всяка цена да има сериал . Ще видим,времето ще ни покаже.

Цвети Hug Hug

"Смирението е най-трудно постижимата човешка добродетел: да свалиш от себе си излишната човешка гордост, излишните амбиции и кроежи; да надмогнеш обременителните желания за власт и забогатяване; да задушиш ненаситния ламтеж, да приемеш света около себе си, ако не с обич - със спокойствие."
Николай Хайтов

# 729
Добро утро! Hug

Фенче HugАйра HugЛинка HugБоби HugРали HugКанти Hug

Цвети HugВичи Hug

Тъй като внучката е вече при мен,а днес се поуспа,та успях да ви изчета! Laughing Благодаря ви за всичко споделено! bouquet Лошо е случващото се всеки ден по света! ooooh!

Приятен ден на всички! bouquet

# 730
Добро утро!  Hug

Мечтая да се събудя в утро, когато няма да има новини за атентати, загинали и ужаси...
Дали вече не е само мечта?  newsm78
Пожелавам ви усмихнат съботен ден, без лоши новини и пълен с красота!  Hug

Дано денят ви премине както деня на Ферзан бей, на подобно красиво място!

https://www.instagram.com/p/BILpKjfj5La/

Не мога да пропусна и този позитивен клип.
https://twitter.com/PEOPLEroyals/status/756554435598352384
Децата са си деца. Един бъдещ крал в еуфория за партито на своя 3-ти рожден ден.  Heart Eyes
Макар и събота, може пък да получим някоя новина. Притеснявам се, че нищо не идва от снимачната площадка на "Още". Може пък днес да ни зарадват.  Praynig Иначе човек се чуди - снимат ли, не снимат ли...
Хубав ден ви желая!  Hug

# 731

Една майка на три дъщери от турски сериал, казваше: "Двете са в наличност, третата ми се губи ...Mr. Green Mr. Green"
Та и аз, днес ми се губи и кучето и внучето Grinning, и почвам по ред сериалите, на които имам пропуснати епизоди Rolling Eyes Добавям си и музика, тема и спорт Peace  От новините само чета заглавията в новинарските сайтове. Ако допусна страх или хленчене, значи са постигнали целта си някои, не бих нарекла хора Naughty

Хубав ден и на вас!

# 732
Здравейте Hug
Тези дни нещо нямам желание да пиша, по-скоро предпочитам да не пиша, защото ми напира да  #Cussing out по отношение на събитията и познати лица, които се кипрят на първа линия. Няма смисъл. Първо си е тяхна работа, второ съм ги зачеркнала по това, което чета и виждам - много ми са ми далеч от ценностната система и вижданията ми, трето все пак съм наблюдател.
А и реалът е толкова нереален, сякаш гледаме политически трилър с продължение. Сериалите бледнеят, а желанието да ги очаквам и гледам го няма.
Макар че по ирония днес, след клипчето на Надин(другите фенски клипчета честно ги прескачах Peace) Туба и Киво ми се сториха не толкова несъвместими. Дори си мислех,  че е приятно да гледам двойка, при която и двамата актьори излъчват аристократизъм и финес. Досега само един път ми се е случвало. С известно разочарование  Embarassed
Та покрай тези ми мисли и този партньор, реших да сложа едно анимационно филмче, номинирано за Оскар с поука "не съди по външния вид". За вкараните от сериалите, бих я перефразирала "не съди по ролята" Peace

http://www.obekti.bg/chovek/eto-zashcho-ne-tryabva-da-sdite-horata-po-vnshniya-im-vid

Чудех се защо тези дни SiS Prodüksiyon се е активирала newsm78 Ще дават Аси по TV2.

На патерица честито на имениците - реални и виртуални! Марги, Линка newsm51
Канти, не се тюхкай, имаме богат избор за ник ден - 365 дни. Винаги можем да почерпим и да кажем

Airra, Фенка Hug Нямам предварителни предрасъци и непоносимост към играта на евентуалните партньори. Но точно за двойката в ЧБ имам някои съмнения, макар че и двамата ги харесвам. Туба естествено я познавам и от изявите й извън екрана. Къвънч, за съжаление - не. Ако освен клипчета, споделите и някоя и друга, характерна за него проява или интервю, ще ви бъда благодарна Praynig А мисля, че не само аз. По други теми много рядко ходя, не поради интерес към партньорите - времето все не стига Embarassed Но ако почне проектът, се надявам и заедно да объждаме героите на любимците си.

# 733
Привет, момичета bouquet
благодаря за вниманието и благоразположението Hug
на няколко пъти писахте, че сега с Фенчето откриваме Туба Simple Smile
аз съм я открила отдавна, както бях споменала, с първия за мен(неин сериал) Под липите, май го даваха по бг. тв. след Аси newsm78 и само знаех името й. Много я харесах там, много ми хареса любовта им с Йълмаз! Heart Eyes
след това повториха Аси по ДФ и го изгледах и него, там също беше много добра заедно с Мурат! Peace
във Пленителката и КПА не успя да ме завладее така, както първите два, защото не ми допаднаха нито историите, нито партньорите й  Rolling Eyes Whistling

Баги Simple Smile Hug това  аристократизъм и финес много ми хареса!!

щом проявяваш такъв интерес към Киво ще постна някои нещица Wink
Едже Йоренч за него
Скрит текст:
От енергията, която той излъчва, можеш да ослепееш.
Едже Йоренч, сценарист

1 За първи път се събрахме с Къванч през 2006 г. заради работата над проекта "Менекше и Халил". Когато писах сценария аз вече си представях Халил като Къванч. Работата над сценария беше завършена и ние за пръв път се срещнахме, за да обсъдим Халил. При нас се получи любов от пръв поглед / смее се / Когато влезе в стаята и аз го видях за първи път, наистина разбрах какво е това "светлината на звездите " Енергията, която той излъчва може да те ослепи. Срещайки се с него, аз очаквах, че той ще е високомерен човек, но се оказа, че  е много възпитан и желае да прави само най-доброто, така да се каже, човек от хубав, добър  материал.Когато започнахме да работим заедно, аз се уверих, че това не е само ефект от първата среща и го обикнах още по-силно.
2 През изминалите години Къванч Татлъту показа на всички, че той не е само красиво лице, той показа, че е обсебен от актьорското майсторство, той се трудеше над своите роли, очарован и увлечен от персонажа на героя си, а не от това как ще изглежда на екрана. Халил, Бехлюл, Кузей изобщо не приличат един на друг, Къванч ги изигра без изобщо да се повтаря. Изменяше се неговия стил, разговор, глас, стойка, походка, смях, усмивка ... В " Кузей Гюней " той за един месец успя да изиграе и безгрижната 17 годишна младост на Кузей и неговата подрастваща възраст и Кузей след 5 години в затвора, които получи и където преживя много рани. Той има това телосложение и външност, които дават големи възможности на режисьори и сценаристи едновременно.
3 Той е талантлив по рождение и също така много бързо се учи.Той е дисциплиниран, не проявява никакво високомерие на снимачната площадка , много трудолюбив. Той е от тези, които мислят "за нас " а не "за себе си"
4 В процеса на работа при нас понякога се получават разногласия . В такива моменти, той показва характера си на сценариста, но не е инатлив и упрям, когато вярва в теб е възможно да го преубедиш. А понякога той убеждава нас, става обратното.
5 У Къванч Татлъту има много възможности да се изкачи на върха. Ние ще аплодираме неговия талант и в международни филми с негово участие,вярвам в това. Да, нека така и  да бъде, той наистина заслужава това.

Интервютата на Киво са много, сега ги подготвяме за качване в темата ни....

това е от 2013 год Peace

https://docs.google.com/document/d/1yXWrQuk5xJItRTQW8VGBsNXb3CWv … lJl4ht2Y8BkU/edit

Къванч с деца-инициатива на Уницеф, 2013 год
https://new.vk.com/videos226662172?z=video226662172_456239042%2F … 72%2Fpl_226662172

пак инициатива на Уницеф в подкрепа на болни деца-от края на 2015
https://new.vk.com/videos179104563?section=all&z=video226662 … 63%2Fpl_179104563

https://www.youtube.com/watch?v=p5opkxEOuy0

в темата ни има и други преведени на руски клипчета от негови тв. участия, от Беяз шоу и др.!

Филиз Simple Smile

ние хубаво обменяме информация, само да не ни изненадат с нещо Whistling дано да има сериал все пак!! Wink Wink

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 16:19 от Airra

# 734
Привет, момичета! Hug Hug Hug
Благодаря за всичко споделено!  bouquet Линка  Hug дано да имаш повод да пишеш и в нашата тема  Praynig И всички, които желаят, разбира се!
Баги  Hug веднага слагам последното интервю, което преведох преди няколко дни от руски от сп. ELLE 2013 г. с Къванч . Това е най-дългото интервю, което е давал, но ще можеш да прецениш до някъде що за  човек е Peace Дано ви е интересно  Praynig да не досаждам ...
Скрит текст:

"Вие имате нещо общо с Робърт Де Ниро" - казвам аз.
"Да, добре..." - отговаря Kъванч ( все едно, хайде да видим какво ще излезе)
И все пак, аз продължавам да говоря "Де Ниро не обича да дава интервюта - Аз съм актьор, вие и така постоянно ме виждате, защо ви е да знаете повече"
Kъванч се смее: "Ех, аз говоря абсолютно същото..." Независимо от това, разговорът ни продължи два часа и половина. Единственото нещо, което бих искала да добавя за Къванч Татлъту, който влюби в себе си всички нас с актьорската си игра, с когото се срещахме във фотосесия в течение на два дни и на края проведохме  това интервю, въз основа на чутото, той не умее  да "играе роля", той просто  изразява това, което идва от вътре. Вижда се!

ELLE: Когато за първи път поискаха да играете в киното, още повече в главна роля, защо настоявахте да играете във второстепенна роля ?
Къванч Татлъту: Първоначално и с  моделството, и с актьорската кариера аз започнах да се занимавам единствено, за да си заработя пари. Искаше ми се да печеля собствени пари и да поема отговорност за себе си тогава, когато пораснах. Животът ме срещна с моделството, но аз не обичах особено много тази работа.Възможно е отстрани да изглежда много красиво, но това не е сфера, в която ще мога да се разкрия до края. Всъщност, аз и за актьорска кариера не съм мислил. Ирфан Шахин ми  каза: "Ние искаме да станеш актьор. Има един сериал, нарича се" Гюмюш ", прочети сценария. Ако ти хареса ...." Аз възразих: "Чакай малко, аз никога не съм се снимал в киното! Вие вярвате, че ще се справя ? Възможно е, сериалът  да излети от ефира след две серии или да ми кажете " Ти си толкова бездарен " - продължавах аз, но той ми каза, че вярва в мен, че вижда в мен потенциал и ми предложи две роли - тази на Мехмет и неговия братовчед . " Коя роля искаш ? Едната е главна, другата е второстепенна " - каза ми той.
ELLE: Какво се случи след това?
KT:. Той ме помоли да прегледам сценария и няколко дни по-късно да кажа мнението си. Прибрах се вкъщи, започнах да чета сценария ... прелиствах страниците... навсякъде Мехмет, Мехмет, Мехмет ... Мехмет  има много сцени. Казах си: "Как ще направя това, я да видя ролята на братовчеда Берк. Той имаше максимум 10 сцени за две серии. " Ето, с това ще се заема" - помислих си - Ще започна с една малка роля, като в същото време ще се уча от хората с опит в снимането на сериали ... Още повече, че в този именно сериал играе такава легенда като незаменимия  Екрем Бора, Царство му небесно ... Аз реших, че ако имам способности за актьорска игра, от тук ще започне моя път, а ако не - след 3 серии ще  благодаря на всички и ще забравя за актьорството. Отидох при Ирфан Шахин и му казах: "Много  ми хареса ролята на Берк, искам да играя него" Той каза: "Не, не,ти ще играеш Мехмет." Аз продължих  да  настоявам за ролята на Берк. Спорехме дали Берк - Мехмет, Берк - Мехмет, г-н Ирфан ми каза: "Много хора биха искали да бъдат на твоето място точно сега, 99% от получилите такова предложение веднага биха избрали главната роля. Именно заради това главната роля трябва да я изпълниш ти" Но аз искам да върша всяка работа много добре. Ако почувствам, че не се справям, със сигурност ще се почувствам много неудобно и ще се откажа.Никога няма да забравя първата си сцена, бях много развълнуван.
ELLE: Кога премина вълнението ?
KT:. Вълнението си остава и до този момент, то никъде не си е отивало.
ELLE: А ако премине, какво ще се случи?
KT:. Ако вълнението премине, аз ще се откажа да се занимавам с това. Не съм човек, който живее  по план, по график, не съм човек  , който може някой да накара на сила да върши нещо. Аз задължително трябва да обичам това, което върша. Нито пари, нито изгода могат да ме накарат да правя нещо, което не обичам, каквото и да ми предлагат, ще  откажа. Единствената причина, която може да ме свързва с нещо, е - любов.
ELLE: Вие сте известен с това качество.
KT: Не зная доколко е известно, но аз съм такъв от дете. Никога не съм придавал значение на материалните блага. Парите са необходими само за това, за да можеш да живееш добре и са преимущество при въпроса за здравето. Аз искам да пътешествам, да видя места, където не съм бил, да опозная различните култури... За това аз имам достатъчно пари и няма по-щастлив от мен. Друг смисъл в парите за мен няма"

ELLE: Казват, че човек или има актьорски  талант, или не . Въпреки това, някои хора твърдят, че актьорското майсторство  може да се научи. Какво мислите?
KT: Аз се старая да предам всичко, което мисля за актьорството не с разговори, а с игра. Всъщност, по този повод нямам какво особено да кажа. Много обичам да съм актьор. Актьорството, като не считам  семейството и близкото ми обкръжение, ме прави щастлив, и в него аз мога да се реализирам.
ELLE: Всички говорят, дори и великите майстори, че вие блестящо изпълнихте ролята си в "Кузей Гюней". Всъщност, какво се случи, неизвестно за нас, благодарение на което вие  развихте актьорските си способности до такава степен?
KT: Аз съзрях. Съдя по това, че никой вече не ми дъвче основите на актьорското майсторство... От снимките на първия ми сериал  до последната моя работа минаха 9 години. Мен ме правят щастлив много обикновени неща. Не мога да търпя да разказвам за себе си, тъй като смятам, че няма какво толкова да разкажа. Аз работя, без да вдигна глава и  получавам удоволствие от работата, останалото време се старая  да прекарвам у дома със семейството си и техните любими приятели. Аз имам куче. Даже говоря за кучето си, че си имам дете. Името му е Парс.
ELLE: Невъзможно беше да не забележим в деня на снимките вашата връзка с Парс. А когато бяхте малък, имахте ли вкъщи  животни ?
KT: Вие знаете, че аз съм от Адана. Ние живеехме в квартира, но след училище аз ходех  до едно огромно  поле на обратната страна от къщи, с часове повдигах камъни и разглеждах насекоми. Аз много обичам животните и всички живи същества, ние винаги сме имали у дома някое животно. В един дъждовен ден моят  баща даже се прибра с новородено агне. Той го видял в ръцете на продавача на пазара. Мъжът крещял  "продавам, продавам." Все едно е нещо като памук. Виждайки това, баща ми не могъл  да се въздържи  и го купил. Отваряме както винаги вратата и - влиза татко с малко агънце на ръце. Беше толкова малко, че се хранеше от бутилка. Татко каза: " Ще поживее с нас, докато не поотрасне, а после ще го дадем във фермата на един наш приятел, с условието да не го колят." Толкова много обичаме всички в нашето семейство животните.
ELLE: Парс  също много красиво позира. Може би той ви подражава ?
KT: Парс е дресирано куче.Взех го  паленце . Много умно животно. Ние общуваме с него с очи, той ме разбира, когато го погледна. Стопанинът на кучето на име Макс, което спечели проекта  "Талантът това сте вие " Али Йещилмарк ми е много добър приятел и треньор на Парс. Познавах  Али преди проекта. Отделно от това, хиляди благодарности на кучешкия киноложки  Petworld Kennel Club и неговия собственик Джан Пакс. Те много добре се грижат за Парс. Моето дете е в много добра форма. Парс заема централно място в живота ми. Вкъщи всичко изглежда така - аз се протягам в креслото и гледам телевизия, а Парс лежи в краката ми. Ние започваме да се безпокоим, ако не се виждаме един друг."

ELLE: С кого споделяте, когато се чувствате тъжен или ви се случва нещо хубаво?
KT:. Споделям всичко с всички членове на семейството си. Аз имам с майка си, баща си, братята и сестрите си  много приятни, топли и искрени отношения. Ако ние дори един ден не разговаряме един с друг по телефона,започваме да се притесняваме. Всички мои братя и сестри имат семейства. Станах чичо и на децата на братята ми и на децата на сестрите ми ... (говорейки за това, за първи път така тайнствено,притворно се смее)
ELLE: Какъв е най-големият плюс да живееш в  голямо семейство?
KT:. Най-голямото богатство в света - това е семейството. Хубаво е, че аз израснах в многодетно семейство. Ако се оженя някой ден, аз също ще искам да си имам няколко деца. Имам много приятели, които са едно дете в семейството. Всеки път, когато  дойдат у нас, те стават най-щастливите хора в света. Вкъщи обстановката е такава - от всяка стая се чуват гласове. Смях, приятни разговори, спорове - има от всичко. Всеки квадратен сантиметър на къщата е жива. Имам по-малка сестра, по- големи братя, по- голяма сестра ... ако позвъня на братята или сестрите си или почукам на вратите им посред нощ, те няма да кажат " За какво дойде, ние спим "
ELLE: Как така се получи, че вашето положение, успех, слава, всеобщ интерес, не са ви променили?
KT: Всичко зависи от възпитанието. Ако докато гледаме филм с мое участие, сме доволни и ми кажат : "Ах ти, свършил си отлична  работа" - това за мен е най-голямата ценност. Аз от детството ми се задоволявах с малко, на мен не ми е важно изобилието, с пари няма да ме съблазниш. Ако аз обичам нещо, следвам го като дете. Не си задавам въпроси. В крайна сметка, ще стане, каквото трябва да стане, достатъчно е просто да обичам. Това чувство възниква в най-малката социална среда, в която човек живее, а именно семейството.Аз до ден днешен понякога не мога да повярвам в моето положение, в това, че хората говорят  за мен. Защото за нищо такова не съм и мечтал.
ELLE: Какво можете да ни кажете относно Кузей, в ролята на когото вие очаровахте всички ? Кузей е друг човек ...
KT:. Всъщност Kузей не е  друг човек ... Такъв мачо, момче, такъв ... не зная как още да го нарека ... но в същото време толкова наистина смел мъж, който може да си позволи да заплаче.Той е много обикновен човек. Аз много обичам Кузей. Щастлив съм, че вложих в него толкова много труд. И до сега се опитвам да го разбера. Когато играя Кузей  всяка секунда ужасно се вълнувам."

ELLE: Нека поговорим за "Сънят на пеперудата" ...
KT: Потресаващ актьорски състав ... Мерт Фърат. Белчин Билгин, Фарах Зейнеп Абдулах, Ахмет Тайлан Мюмтаз, Танер Бирсел, всеки, целия състав беше великолепен.  ... Йълмаз Ердоган ни подари  такъв страхотен сценарий . Той излезе и като автор на сценария, и като режисьор и като актьор. Много ме мотивира липсата на егоцентризъм, позитивността и усмивката на Мерт Фърат. По време на снимките цял Зонгулдак, неговите жители, даже растенията, животните, птиците, пеперудите, насекомите, делфините - всички, може да се каже, ни помагаха. На всички хиляди благодарности. Зад кадър имаше толкова много очарователни неща ... Филмът престана да бъде наш, той започна да принадлежи и на природата и на хората. Аз много години не се бях снимал във филм ...
ELLE: Какво чакахте?
KT:. Не ме разбирайте погрешно, предложения, разбира се, съм получавал. Въпреки това, аз не мога да се посветя на 100% на филма, когато в същото време снимам сериал. Но аз наистина много обикнах тази история. Благодарен съм за това на Йълмаз Ердоган. Следя литературата, понякога чета поезия, едно време дори пишех стихове, макар и любителски. Въпреки това, малко се срамувам, че аз не знаех, не бях чувал  до този ден за Руштю Онур и Музафер Тайип, тези двама поети от световен мащаб по мое мнение. И много се радвам, че  научих за тях чрез филма. Техният  живот  наистина  е урок. Как на тези хора им се е удавало  да бъдат такива щастливи в такава бедност, във време, когато не  е имало нито технологии, нито  телефони ?
ELLE: Вие не обичате технологията?
KT:. Аз наистина не получавам никакво удоволствие от мобилния  телефон или компютъра. Мисля, че те само нарушават личното ми пространство. Това са само електронни уреди и  нищо повече. Хората, които изобретяват всичко това,силно им парят ушите, когато ги споменавам.
ELLE: Вие бихте искали да живеете  в друго време, когато не ги е имало тези технологии?
KT: Бих искал да бъда в това време, когато са се писали писма, и то много ... В миналото съм писал много писма и получавах много писма. Най-голямото ми желание е - в края на снимките да изключа мобилния си телефон, да го захвърля възможно най-далече и да отида там, където никой не би могъл да ми досажда.
ELLE: Да се говори е лесно,но вие наистина ли можете да си изключите телефона ? Ние всички мечтаем за това от време на време, но не можем да го направим ...
KT: Аз съм щастлив, че мога да осъществявам това, за което мечтая.
ELLE: Вярвате ли на интуицията си?
KT: И още как! Безусловно, това е моето най-голямо съкровище. Аз съм Скорпион. Не съм такъв, който се интересува от хороскопи, но от това, което чувам и знам от вестниците, аз имам качество, което рязко ме характеризира ясно: у Скорпионите е силно развита интуицията. Това е много точно за мен. Помните ли, когато Спайдърмен  чувства опасност, около него настъпва пълен мрак ... Ако аз предчувствам  неприятни обстоятелства, присъствието на човек, когото не харесвам, или ако възникне някакъв проблем, около мен точно така притъмнява, такова става моето  състояние. Аз  също разбирам много неща,гледайки човек в очите. Очите не лъжат."

ELLE: Вие и хората в агенцията се отнасяте помежду си като семейство ...
KT:. Да. Моят мениджър Гайе Сьокмен, ПР ми Зерин Ерсой, Емре Сонгюл , целият състав, всички присъстващи тук - са мое семейство. Ние вече 9 години сме заедно. Споделихме много неща помежду си: добри и лоши, радости и несгоди. Освен семейството ми, мястото, където ми е най-спокойно, това е моята агенция.
ELLE: Вие не криете, че не обичате много да разговаряте. Каква е причината?
KT:. Днес аз даже много говорих. Обикновено  наистина не съм разговорлив. Нямам какво да кажа. Вместо разговори, аз достатъчно много неща правя. Понякога това може да бъде  изтълкувано погрешно от хората.
ELLE: Неправилно възприемат мълчанието ви?
KT:. Разбира се. От момента, в който започнах тази работа, какъвто и да съм станал, аз съм си все същия срамежлив човек ... Заради тази популярност, която аз изобщо не обичам, към мен могат да подхождат   колебливо хората, да ме мислят за нещо друго. Сякаш имам три ръце или съм паднал от друг свят. Не, извинете, аз също след работа се прибирам у дома. Но, аз съм свободен да правя това, което искам. През живота си, пред никого, освен пред семейството си, не съм се отчитал и няма.
ELLE: Вие наистина ли може да сте дотолкова свободен, колкото ви иска ? Всички ви знаят, всички се интересуват от вас, дори и по време на тези снимки всички се фотографираха с вас ?
KT: В началото това ми причиняваше  дискомфорт. Аз разбира се, също не съм паднал от небето, изобщо не съм ангел. У мен има черти, с които много се боря, които ненавиждам и си казвам, че наистина трябва да ги променя. Много бързо ми става скучно, аз даже за минута не мога да остана на място, което ми е скучно. Не се подчинявам на никого още от ученическите години. Сега ние говорим за период от 8-9 години. И  ако ви кажа, колко много пъти през тези години ми е било трудно и болно , няма да ми повярвате. При това, през цялото време  трябва да се стараеш да показваш безупречност. Заради това, че на теб през цялото време ти се говори, че си "отличен човек " и това здраво засяда в главата ти, ти се стремиш да живееш съответно като такъв. Не зная как изглеждам отстрани, но аз не съм привикнал към поп-културата. Аз само мога да проявя емпатия. Не съм обидил никого, който е дошъл при мен и е помолил да се снимаме заедно. Защото е напълно възможно  с този човек да не се видим никога повече. Този човек ме цени, може да няма друга такава възможност. Но, знаете ли, преди 3-4 години такива молби наистина ме дразнеха. Някакъв съвършено непознат  идва при мен, когато аз си общувам с приятели и иска да се снимаме заедно, той отнема от моето лично време. Разбира се, аз се снимам с него, но от вътре се гневя. После  разбрах, че е безполезно да се гневя на самия себе си. Тези хора също са прави, на тяхно място аз също бих искал да се снимам с някого.
ELLE: Вие  в миналото имали ли сте случаи, когато сте се снимали с  човек, на който сте се възхищавал ?
KT:. Това никога не се е случвало. Само през 1997 г. за първи път в живота си видях знаменитост, когато дойдохме в Истанбул. Това беше Екрем Бора. Когато бях в 8-ми клас, брат ми Екрем, Царство му небесно, доведе внука си в училище. Пред мен такъв човек ... Именно с това животът ни изпитва през цялото време. Няма свобода, за това пък има разкош. Аз, на свой ред правя всичко, което зависи от мен, за да бъда свободен. Ако заради това се налага понякога да изключвам телефона си, изключвам го. Когато е нужно, дори моето семейство не ми звъни по половин месец. Ако съм в отпуск или съм много зает, аз даже на приятелите си не давам да знаят къде съм. За мен това е най-голямата свобода. Ти не можеш да направиш всички щастливи. Ако обаче разбереш, как самия ти можеш да станеш щастлив, това е достатъчно. Аз например последните 2- 3 години се опитвам да направя това.
ELLE: Доколко сте успели в това ?
KT:. По-рано бях много избухлив. Когато се случеше нещо лошо, се ядосвах много на самия себе си, наказвах себе си. Сам себе си разрушавах емоционално, измъчвах. Но, от това няма полза, вече го разбрах. Сега вече зная къде да натисна, кога да забавя оборотите, къде да не зациклям. Сега този гняв го няма. Вече не излизам така от кожата си, ако не се е случило нещо екстремално  и важно. Най-много да се разстроя, но осъзнах, че не е нужно да нервнича за несъществени неща, за които в бъдеще няма и да си спомням."

" ELLE: Вие така лесно можете да разсмеете обкръжаващите ви. Благодарение сега на тези снимки, ние открихме вашата остроумна страна, за която не сме и подозирали. Бихте ли се снимали в комедия ?
KT: Гайе иска да се снимам в комедия в рамките на следващите няколко години. Аз показвам това свое  качество само пред  близки хора. Впрочем, това не е и качество, това е в кръвта ми. В действителност, колкото и да го криеш, то все някога се проявява . Моето близко обкръжение все ми говорят: "Ти задължително трябва да се снимаш в комедия" Аз действително бих искал да пробвам да се снимам в такъв  проект. Може би в един ще се снимам.
ELLE: Смятате ли някога да преминете от другата страна на камерата ?
KT: Работата зад камера изглежда доста привлекателна. Аз съм актьор, но на мен ми е интересна цялата "кухня " Аз искам да знам каква бленда използва операторът на улицата. Непременно отивам и питам. Аз си общувам с приятелите от бригадата на осветителите. Какво искаш да покажеш от този план ? Какъв е езика на изражението ? Много ми е интересен монтажа. Много се въодушевявам от зад снимачните процеси. Мисля, че ако съм максимално осведомен, ще мога да изпълня на най-високо ниво очакванията към мен като актьор, така няма да изморявам никого излишно. Старая се винаги да правя това. Макар и актьор, аз съм длъжен да познавам камерата. Придавам значение на такива неща. Не мисля, че отивайки   на снимачната площадка, просто ще си изиграя своята сцена и ще си отида.
ELLE: Имате ли още някакви  проекти, свързани с киното ?
KT:. Разбира се, имам много прекрасни идеи и желания, свързани с киното. За около 2 години съм написал 3 сценария, въз основа на реални събития. Един от тях все още не е напълно завършен. Ако в бъдеще ми се предостави такава възможност, аз, разбира се, бих искал да снимам филми по тях.
ELLE: Какво ви отблъсква, за да ви накара да изстинете към някой човек ?
KT: Лъжата.
ELLE: Вие говорите ли за това с човека, който ви е излъгал ?
KT:  Ако при мен възникне някакъв проблем с хора, скъпи за мен, аз ще говоря непременно с тях. Приятел, другар, който и да се появи в живота ми , не желая да строя отношения с никого, основани на лъжа. Говоря на човека направо " Можеш да ми говориш  всичко откровено " Защото, когато чуя лъжи, вече не мога да се отнасям към този човек с предишната искреност.
ELLE: Какво ви харесва най-много в жените, какво цените ?
KT: Харесвам жени, които не се боядисват, много обикновени, които, ако е възможно, не носят огромни  токчета, естествени, истински, които не изглеждат така, все едно всеки ден са с прическа и сякаш в 8 ч. сутринта са излезли от фризьорския салон. Не обичам, когато и мъжете и жените са прекалено много заети със себе си. Уважавам всички, но това е моята гледна точка. Струва ми се привлекателно и красиво, истинското, обикновено лице с почти незабележим грим.
ELLE: Какво още не ви харесва?
KT: Изглежда ми странна и дори смешна манията по марките. Започвам да се чудя, когато видя някой, облечен от главата до петите с маркови дрехи.Аз например много обичам да купувам дрехи от Европейските секънд хендове. Не купувам обувки, но много обичам носени дрехи. Обсебен съм от обувки и кожени якета. Дрехите не е необходимо да са маркови или прекалено скъпи, ти определяш цената им. Тя става ценна на теб. "

ELLE: Обезателно ли трябва да има любов във вашия живот, за да бъдете щастлив ?

KT:. Всъщност, аз ставам щастлив, когато около мен са хората, които обичам. За да съм щастлив, на мен ми е достатъчно да бъда близо до хората, които обичам, приятелите и семейството ми. Ако прибирайки се вкъщи, видя, че Парс е болен или не се чувства добре, ще бъда нещастен. Ако се окажа далеч от това, за което цял живот съм влагал много труд, това ще ме направи нещастен. Но, и самотата много обичам.

ELLE: Медиите много искат да ви оженят. Вашето семейство, майка ви, говорят ли ви нещо по този повод ?

KT: Моето семейство, родителите ми в това отношение са много разбрани, любезни хора. От тяхна страна,  няма такова налагане, въпреки, че сигурно и те имат някакви такива очаквания. Но те, тъй като са много тактични, дори и не споменават и дума за това. Ние никога не сме говорили за това. Въпреки,че и те, разбира се, много искат да се оженя, да си свия гнездо и да имам деца. Дай Боже, един ден ще стане и това . Все пак, това не е същото, както да си купиш 2 кг. домати от пазара, такива неща не стават по заявка. Всички ние ще живеем така, както ни е написано от съдбата.

ELLE: Вярвате ли в съдбата?

KT: Ако не греша, тялото ни е три четвърти вода. Да дам един пример. Страхът от морето, който изпитва човек, не умеещ да плува, само го дърпа към дъното, потапя го. Тоест, човек, който не умее да плува, потъва, защото заради страхът от морето, отива да се къпе с нагласата, че ще потъне. Колкото повече се съпротивлява, толкова повече потъва. Преставаш да се съпротивляваш и започваш да се носиш по течението. Ако продължиш да се съпротивляваш , каквото и да опитваш да направиш, опитвайки се да завиеш на тази или друга страна, вълната ще те залее, ще започне да те блъска от двете страни и ти ще си разбиеш челото. Когато си дадеш воля, ти много по спокойно ще отидеш там, където отиваш. Убедих се в това завинаги.

ELLE: Вие през цялото време ли сте знаели това ?

KT: Не, разбира се, от къде бих могъл да знам? Аз също го научих сега, след лутането по целия път до тук. Гледам, боя се от всичко, ръцете ми посиняват, подуват се, винаги съм губещ. Реката е много бурна ... В същото време дестинацията е известна, запази спокойствие, след три спирки ще бъдеш там. Някаква сила така или иначе те води към това място.

ELLE: Много говорят за вас " Него трябва да го знаят зад граница, чака го голям успех в Холивуд" Имате ли някакви планове в това отношение? Или си казвате " предложенията сами ще ме намерят " ?

KT: Във всички части на света, представителите на този сектор прилагат много усилия, за да създадат нещо. Много хора са отдали сърцето си на кинематографията, изпитвам уважение към всички тях. Но аз съм убеден, че светът не се ограничава с един Холивуд. В Европа има много режисьори, които създават прекрасни неща. Холивуд ви изглежда много грандиозен, но аз съм щастлив да бъда там, където съм в дадения момент. Получих едно предложение от Холивуд. Е, и ... харесва ли ми това предложение ? Какво ще ми даде то ? Ако не ми хареса, аз няма да играя. Холивуд, Европа, Балканите -  абсолютно не е важно  къде, в тази работа има само един език - сценария. И режисьорът, който го прави жив, заедно с актьорите, които е избрал. Именно това трябва да бъде главния ориентир.

ELLE: Смятате ли, че сте човек с много късмет ?

KT: Да, аз съм човек с много късмет. Късметлия съм, защото в никакъв случай не губя вяра в живота.

Интервю : Сузан Юрдаджан

Ето за тази фотосесия е взето интервюто

И още едно видео в което говори за филма си "Сънят на пеперудата " На английски е, но с превод от рускините.
https://new.vk.com/videos179104563?section=all&z=video179104 … 63%2Fpl_179104563 И още едно негово участие, изключително любимо ми е
https://new.vk.com/kivancoyku?z=video226662172_171367009%2F5de5f … pl_wall_-62215399
Много ми хареса клипа за ЧБ в ТТ, ще им се получи спойката, поне според мен Peace
Хубав следобед!  Hug
ПП Айрето  Heart Eyes ме е изпреварила  Laughing Тя поне е дала повече материал, че интервюто ни се дублира  Mr. Green Айре  Heart Eyes не бъди песимист, моля те! Искам много да ги гледам заедно  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 17:11 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт