~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~ Хазар и Енгин ~~ Демет и Фуркан

• 150 538
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Привет  Hug Hug Hug
Себи, и аз довършвам обществото и ще се изкажа,радвам се за рейтинга има какво да покаже серияла.
За атентата мир на душите на всички загинали.Не знам какво да кажа, бог да дава сили на близките на загиналите.
Гости радвам се да те видя
Ивве Hug не разбрах защо Лале върна пръстена на Онур......Пелин си изля отровата....нашичкия май вече е влюбен.... Whistling
при мен руския превод не го виждам... Embarassed

Гости, тук рускините не превеждат подробно и аз си правя разказ по картинки ...
Дано някое от момичетата да каже защо Лале върна пръстен newsm78 newsm78 newsm78 newsm78а

# 121
  • Плевен / София
ГостенкаHug те спряха да превеждат и какво й каза Пелинсу не ми стана ясно. ooooh! Може би, че знае истината докога ще са женени, щото те на нея й казаха, че след като се роди бебето ще се разделят. Peace Sad Но момичетата написаха, че утре ще я има серията с руски субтитри. Wink
Снеже Hug благодаря Party

# 122
Пелинсу...  #2gunfire Не знам дали е целият диалог. Thinking

П: Здравей! Може ли да поговорим?
Л: Разбира се, седни.
П: Не е необходимо. Той е с теб само заради детето.
Л: Изчезвай!
П: Той ще бъде само с мен. Не си прави илюзии, тъй като любимата жена и жената, за която ще се ожени Онур - съм аз.
Л: Напусни казах.

Скрит текст:
П: ЗДРАСТВУЙ! МЫ МОЖЕМ ПОГОВОРИТЬ?
Л: КОНЕЧНО САДИСЬ
П: НЕ НУЖНО! ОН С ТОБОЙ ТОЛЬКО ИЗА РЕБЕНКА.
Л: УБИРАЙСЯ
П: ОН БУДЕТ ТОЛЬКО СО МНОЙ. Не строй мечты, т.к. любимая женщина и женшина на которой женится Онур - я.
Л: УХОДИ СКАЗАЛА.

Лека нощ! Hug Heart Eyes Hug

# 123
 Добро утро!! Hug Heart Eyes
  Серията снощи ми хареса!Това,което показаха с действията си героите, за мен е  много логично.Дали ми се иска да е така-разбира се,че не.С превода мога да си променя мнението  Grinning newsm78
  Рускините са превели серията,но не мога да я гледам,защото като се помъчих да си я пусна-страницата ме отхвърля #2gunfire #2gunfire #2gunfire
  Интересно какви им бяха късметчетата от бисквитките  newsm78 newsm78На братовчеда се оказа празно,а жена му си го изяде  Joy Joy Joy Joy
  Хубав ден!!!

# 124
Добро утро! Hug Hug Hug

МариолчеHeart Eyes мерси за кафето.  bouquet И на мен ми хареса серията, въпреки че не разбрах много, но с помощта на рускините съм в час долу горе. Wink bouquet имаше и много хубави моменти между тях - ревността на Онур, вечерята с японците, помръдването на бебето... с двата крака е вече лорда, че и тя.  Mr. Green А д-ра беше много интересен като видя тялото на Онур - ще започва да тренира май, че...  Laughing Laughing Laughing Куртулуш няма да го коментирам - намери начин да печели пари, само не се знае докога.  Joy Joy Joy Много искам да разберат за подлата прислужница, дето постоянно ги дъни пред сем. на Ерол - много ме дразни мизерницата. ooooh!

Пробвай тук - http://my.mail.ru/mail/ptktesti/video/dizimaniano

Много бързи тия момичета - кога го преведоха и сложиха субките - изумена съм. Shocked bouquet

Тази вечер другите сладури. Wink

Приятен ден. bouquet

# 125
Добро утро! Hug Hug Hug

МариолчеHeart Eyes мерси за кафето.  bouquet И на мен ми хареса серията, въпреки че не разбрах много, но с помощта на рускините съм в час долу горе. Wink bouquet имаше и много хубави моменти между тях - ревността на Онур, вечерята с японците, помръдването на бебето... с двата крака е вече лорда, че и тя.  Mr. Green А д-ра беше много интересен като видя тялото на Онур - ще започва да тренира май, че...  Laughing Laughing Laughing Куртулуш няма да го коментирам - намери начин да печели пари, само не се знае докога.  Joy Joy Joy Много искам да разберат за подлата прислужница, дето постоянно ги дъни пред сем. на Ерол - много ме дразни мизерницата. ooooh!

Пробвай тук - http://my.mail.ru/mail/ptktesti/video/dizimaniano

Много бързи тия момичета - кога го преведоха и сложиха субките - изумена съм. Shocked bouquet

Тази вечер другите сладури. Wink

Приятен ден. bouquet

Благодаря на Снежка за 5-та серия с руски субтитири на № 309! smile3525 smile3525 smile3525

# 126
  Снежи!! love001 love001 smile3534 smile3534
  благодаря за линка Hug Heart Eyes Ще пробвам!!!
  И мен прислужницата ме дразни #2gunfire #2gunfireЖал ми е за Леле.Лорда доста бързо трябва да преодолее снобизма си,високомерието и социалните си предразсъдъци.Ах, ах....Куртулуш Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet

# 127
  • Дубай
Добро утро на всички  Hug Hug Hug
Днеска съм онлайн с вас.
Докато чакаме да сложа аз севгилито.

И накъде без Керем

Много му ходи синичко  Peace

# 128
Рейтингът на 309 се е вдигнал като мина сезон финалито на "Кара Севда", даже сме на 1 място в Тотала и АВС.  Party  Party Party Дано е още по-висок следващия път. Praynig Praynig Praynig

Скрит текст:

Sad

# 129

Хей ... момичета добър вечер Hug

Прекрасният Керем се развихря #Crazy
Аз такова целуване на ръка с чувство и неподправеност не съм гледала ;
Прекрасен Енгин.

Колкото до Ишил - любовницата едва я издържам Mr. Green Mr. Green

# 130
Себи, Hug bouquet

И аз тук със закъснение, но си гледам на евростар, там са по-назад. Wink

# 131
  • Плевен / София
Момичета, вие сте на вълна ВО, но аз да си кажа за №309....яд ме е на Онур... #2gunfire не трябваше да дава коз в ръцете на Пелинсу....какво значи, че ще продължават да поддържат отношения двамата....Лале да не е крава за разплод....извинявам се за израза, но те вече я унижиха с договора, а сега излиза, че и детето ще и вземат....и аз бих си тръгнала... Peace в крайна сметка и лале и Онур в онази вечер е трябвало да се срещнат с други хора....но той нали е мъж обвини само Лале...много бяха интересни във фитнеса....уж не се интересуват един от друг, а не откъсват очи един от друг.... Naughty вечерята с японците ми хареса....Онур остана с отворена уста... Joy Лале върна пръстена ....да видим какво ще последва....а той ще бъде явно от информираните татковци.....току виж и памперс се научи да сменя.....знае ли човек....може  Пелинсу да си остане тя с мечтите.... Whistling

# 132
Снеже Heart Eyes Hug гледам картинки но ми е приятно.
Чакам с български субтитри  3 -та серия за да си кажа мнението .

Не разбрах какво си казаха на женското парти Сурея  /майката / и Ишил /любовницата  но дамата си дама .....държа се достойно  и дори се усмихваше макар , че сърцето и сигурно плачеше.

Тежко е на нейните години с отраснали деца  ,мъжът ти развратник да ти сервира бебе от любовницата си.

Двете двойки са страхотни , но моите симпатии са за  Джансу/Керем

# 133
Привет  Hug Hug Hug
Себи, и аз довършвам обществото и ще се изкажа,радвам се за рейтинга има какво да покаже серияла.
За атентата мир на душите на всички загинали.Не знам какво да кажа, бог да дава сили на близките на загиналите.
Гости радвам се да те видя
Ивве Hug не разбрах защо Лале върна пръстена на Онур......Пелин си изля отровата....нашичкия май вече е влюбен.... Whistling
при мен руския превод не го виждам... Embarassed

Гости, тук рускините не превеждат подробно и аз си правя разказ по картинки ...
Дано някое от момичетата да каже защо Лале върна пръстен newsm78 newsm78 newsm78 newsm78а

малко нахлувам в темата,но Мераба  Hug

тя Пелинсу я нарани много с думите си  Peace каза й,че малко остава и след като роди няма да види детето си никога вече и че те с Онур щели да се грижат много за него  ooooh! да не си правела илюзии през тези месеци,защото Онур обичал само нея и щели да се оженят  Peace

явно заради това му върна пръстена,докато го чакаше говореше на бебето си,че никога няма да го остави,ако трябва и сама да го гледа  Peace и като дойде Онур тя си изля яда на него и му каза,че няма да се ожени за него и никога няма да види нито нея,нито бебето повече и си тръгна.

това е общо взето  Peace

# 134
Добро утро!!!
 и аз да си кажа за Номер 309  Hug Hug Hug На мен серията с превод още повече ми хареса Hug Hug
  Като гледах по картинки ме хвана яд на Онур,но според мен той почтено и честно постъпи,  и с двете момичета като им разказа каква точно е ситуацията. Друг е въпроса,че Пелинсу е водена единствено от егоизъм,алчност и желание да запази соц. статус.По-лошото е,че родителите на Онур демонстрират пред майката на Пелинсу,че тя е най-желаната снаха за тях.
 Мен  ме е яд донякъде на Лале,че крие от семейството си истинската ситуация.Това още повече я напряга и й създава затруднения,а майка й изглежда много глупава в желанието и мечтите си,дъщеря й да има престижен брак.
  Според мен интересно ни показват как предизвикван от Леле,Онур чупи ледовете в себе си.
  Оказа се,че и двамата имат един и същи късмет от бисквитките Joy Joy Joy
  Струва ми се,че за в бъдеще,благодарение характера на Лале ще станат приятелки с Филиз и няма да воюват като старите снахи в семейството newsm78 newsm78

Фрагман и новини скоро няма да има,защото заради байрама другата сряда серия няма да излъчват #2gunfire #2gunfireЖалко и дано продължат с по-масираната си реклама както беше за 5 серия,което се отрази и на рейтингите Praynig Praynig Praynig

Hug Hug Hug Hug Hug

да ви е сладко:

Хубав ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт