~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~ Хазар и Енгин ~~ Демет и Фуркан

• 150 523
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ton4etyyy, добре дошла. bouquet

Днес сме на... Hug Heart Eyes

Не знам дали ще е тази серия, но и този момент ще дойде явно. Wink

... а утре... Wink Hug

Енгин с любимата си Идил Фърат и зъболекаря си.  Hug

Спокоен ден ви желая!  Hug bouquet

# 106
  Привет!!!
  днес трябва да има нова серия на "Номера",но дали заради взривовете няма да отменят излъчването?
 С такова любопитство я чакам,че от трейовете и пуснатите снимки ми минава една мисъл през главата newsm78 newsm78 Заради договора,който тя доста лекомислено подписа,държанието на Лорда-Онур към нея сякаш е сурогатна майка на бебе му и приказките,които Пелинсу ще й наприказва:Леле няма да се изплаши,да  се усъмни,че ще й отнемат бебето след раждането?
  Интересно става Thinking Thinking Thinking Thinking

Хубав ден!!!

# 107
https://m.vk.com/video-60100797_456239040

И аз го чакам сватбеният им ден, много са смешни сърдити Simple Smile

# 108
Мариолче, Сарда, bouquet bouquet

Най-обсъжданите сериали в социалните мрежи в понеделник и вторник - и двата ни са в класацията.  Party Wink

Озет на ВО. Hug

Цитат
Сможет ли Керем завоеать Джансу?

Выгнанная с работы в результате ссоры с клиенткой, Джансу прощается с «Оливой». Но от плана о новой жизни, упавшего в воду, она не собирается отказываться. Для того,чтобы защитить «Оливу» и чтобы завоевать Джансу, Керем начинает действовать. Керема и Джансу сводит одно удивительное имя. Ишил, которая сделала сюрприз, придя на место работы Сюрейи со своим ребёнком, тем самым начала войну с ней. Мерт же, дабы помириться с Эдже, делает разные развлекательные методы и подходы к ней.

# 109

Снеже Heart Eyes bouquet

Радвам се ,че нашия сериал  ВО е в гледаемите Laughing

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 19:18 от sebilMM

# 110
  • Плевен / София
Здравейте момичета
днес ще има ли епизод.....нали обявиха траур в Турция.... newsm78

# 111
gostenka68,  Hug не са го отменили, озетът започна.  Peace Иначе Фуркан, Демет и Пелин (Нергиз) са реагирали в профилите си в социалните мрежи във връзка с терора в Истанбул. Sad ooooh!

# 112
 И аз съм на линия за гледане на серията Hug Hug Hug Heart Eyes

# 113

А , аз ще догледам втора серия  на ВО за да съм в час   утре.

# 114
Тук превеждат 309 на руски онлайн. Hug

https://vk.com/dizimaniano?fixed=1

Ще лъже Куртулуш братовчеда с тоя маскарад - надуши го, ама не може да се сети откъде му е познат.  Laughing Laughing Laughing

# 115
Снежи, благодаря за руския он-лайн превод!

Гости,  добре дошла! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 116
  • Плевен / София
Снежи, благодаря за руския он-лайн превод!

Гости,  добре дошла! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
  Деси, Heart Eyes добре заварила...                           

# 117
  • Дубай
Привет  Hug Hug Hug
Себи, и аз довършвам обществото и ще се изкажа,радвам се за рейтинга има какво да покаже серияла.
За атентата мир на душите на всички загинали.Не знам какво да кажа, бог да дава сили на близките на загиналите.
Гости радвам се да те видя

# 118
  • Плевен / София
Привет  Hug Hug Hug
Себи, и аз довършвам обществото и ще се изкажа,радвам се за рейтинга има какво да покаже серияла.
За атентата мир на душите на всички загинали.Не знам какво да кажа, бог да дава сили на близките на загиналите.
Гости радвам се да те видя
Ивве Hug не разбрах защо Лале върна пръстена на Онур......Пелин си изля отровата....нашичкия май вече е влюбен.... Whistling
при мен руския превод не го виждам... Embarassed

# 119
ГостенкаHug те спряха да превеждат и какво й каза Пелинсу не ми стана ясно. ooooh! Може би, че знае истината докога ще са женени, щото те на нея й казаха, че след като се роди бебето ще се разделят. Peace Sad Но момичетата написаха, че утре ще я има серията с руски субтитри. Wink

Общи условия

Активация на акаунт