и изгледах 4 - те серии наведнъж.
оказа се, че с 4-та филмът не свършва, а има още . когато изгледах 5-та се издразних, че цяла серия разтягат някакви никакви действия. в общи линии - нищо по същество.
по 5 минути минимум си държат ръцете и се гледат в очите.
ахкат и охкат, размотават се в странния си магазин / има повече персонал, отколкото купувачи

иначе актьорите са симпатични, гледките приятни, показват ни как живее елита - коли, накити, листа от рози, бутикови вечери и разни богати кокошки, които си играят на благотворителност

на фона на последните събития, които от седмица ни държат в напрежение, всичко това, което ни показват във филма изглежда адски повърхностно и лековато, лицемерно и лъжовно.
един имидж на бизнес класата, който няма никакво покритие ...
приятелката на Джансу е адски дразнеща , не знам какво това момче Мерт толкова се вторачи в нея. ограничено и повърхностно същество с дразнещи маниери, само като я чуя как вряка или се вайка като дива селянка ми иде да се откажа да гледам филма.
иначе двойката Хазар - Енгин е симпатична, не съм гледала досега това момче, визуално напомня Къванч - висок, синеок блондин , може би е търсено сходството, след като Хазар толкова добре си подхождаше с Къванч в Кузей - Гюней.
в общи линии, след 5 серии филмът започна да изтъпява от разтягане на действието. нещата са предвидими.
предполагам не са предвидени драми и трагедии в този формат, който се очертава, така че вероятно ще се леят шербети и ще разтягат локуми в типично сладникавия комедийно-мелодраматичен стил на комшийската дизи - продукция.
въпросът е в колко серии ще продължи всичко това. къде - къде по - смислени филми ги спираха на по 13*15 серии поради нисък рейтинг, ако тук мислят с тези блудкажи да изкарат 40 серии сезон, на мен лично няма да ми издържат нервите

Много кратко, точно и с премерена доза хумор си описала 5-те серии. Съгласна съм с теб, само в частта че няма да има драми - не съм съгласна.
НЕ МОЖЕ турски сериал без драма. Комшиите с лекота превръщат романтична комедия в драма. Аз си оставам на първоначалното ми предположение, че бащата не е биологичния на Джансу /мама със сигурност е кръшнала на младини
/. 
, за теб