~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~ Хазар и Енгин ~~ Демет и Фуркан

• 150 418
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Систър, ама виж какъв хубавец беше в "Листопад"-а:

А не е толкова стар, 1979г. т.е. няма още 37 г.

А за музиката сте прави. На Бурай обаче песните (харесвам го Stop) ги пускаха в "Ягодките", пускаха ги в "Селската г-жа", айде сега и в "309". Голд филм само с него ли работят?! И не е проблема, че на неговите изпълнения са се спрели, а в това че се пускат "емблематични песни". Дадена песен аз си я свързвам с една конкретна тв двойка, а същата я пускат в друг техен сериал. Че много бедно музикално творчество тогава..... Thinking

# 631
 Озети на "Любовта..." не пишат ли. Никъде по тия сайтове не можах да открия.

# 632
Систър, ама виж какъв хубавец беше в "Листопад"-а:

А не е толкова стар, 1979г. т.е. няма още 37 г.

smile3521 smile3521 smile3521

Хич не е стар даже, явно кахъри си има човекът, или генът му е такъв.  Thinking

Озети на "Любовта..." не пишат ли. Никъде по тия сайтове не можах да открия.

Здравейте, момичета!
Озета на 8 - ма серия на Любовта не разбира от думи

Скрит текст:
Хаят после услышанного решения о свадьбе Мурата и Дидем побежит к Аслы. Отныне она не знает, что делать.
Она хотела все забыть и начать сначала, но вдруг получила эту весть.
Девочки захотят найти денег и спасти Хаят от Мурата.
Но Хаят не хочет этого.
Эмине, которая подумает, что нашла для Хаят хорошую партию, попросит помощи у Ипек. Отныне все дела должны остаться в тайне.
И тот факт, что Керем будет знать об этом, всё перевернёт с ног на голову. Да и никому нет интереса до Хаят. Мурат скажет своей семье насчёт свадьбы. Это самое правильное решение. Дидем тоже оповестит свою семью.
Хаят, несмотря на всё это, придёт, чтобы поговорить с Муратом, и столкнётся с совсем неожиданной его реакцией.

# 633
Е, Снеже, а така. Благодаря!

# 634
  • София
             Привет мили дами!
             Много рядко пиша, но ви чета постоянно. Следа "Висше общество", харесва ми и благодаря на момичетата, които превеждат и ни създават хубави преживявания. Сага се провокирах да ви напиша за Нихат. Последната му визия наистина не е от най-запленяващите, изглежда по възрастен от колкото е в действителност, но това може да изисква ролята му.
              Миналата година  го видях на живо в Бодрум.  Идваше на частния плаж на нашия хотел  "Аска". Не зная къде беше отседнал. В близост имаше доста частни вили и още два петзвездни хотела. Идваше рано на плажа. Ние с мъжа ми ходихме към 9 часа, а той беше вече там /почти други плажуващи нямаше/. Винаги  беше плувал и започваше да чете. След 10 часа се приготвяше да си тръгва. Това беше почти една седмица. Тръгна си няколко дни преди нас. Много съжалявам, че не постъпих папарашки и не го заснех. Изглеждаше много, много добре. Лек загар, страхотно тяло, само лека тридневна брада и излъчване на приятен и интелигентен мъж. Приятелите ни /турци/, казаха, че ще участва в техния "Сървайвър", но дали се е получило не знам.

# 635
Озета и на епизода но ВО.  Wink

В «Высшем обществе» время признаний.

Керем пытается рассказать о всей реальности Джансу, но несчастный случай с Мертом помешает этому. Мерт находится между жизнью и смертью, в то время Керем раскаивается, а Эдже борется со страхом потери любви, но сможет ли она все преодолеть?
Настает время, которого долго ждали Керем и Джансу и они, не скрываясь от кого-либо, пойдут на первое свидание. Но и в ту ночь их будут ждать незабываемые моменты и большие признания. С другой стороны, Левент знакомит Сюрейю с миром, которого она еще не видела. Этот новый мир напомнит Сюрейе о смелости.

Нина, привет!  bouquet Може и заради ролята да е, не знам.  Peace Той вече участва в "Сървайвър", ама още през 2012-а, ако не се лъжа даже беше победителят.  Peace Може в някакво Ол старс издание да е бил миналата година. Peace Hug

# 636
  • Дубай
Здравейте  Hug Hug Hug
Еве Благодаря за фрага  bouquet bouquet bouquet
Не вярвам  Керем да каже истината някой ще ги прекъсне, каката голяма злобарека,  ма кво се чудя на мама метната.
Относно Нихат верно много застарял а какъв сладур беше.Мисля че със Сюреа ще се получат нещата

# 637
 А,момичета Wink Wink Winkизгоряхте за Нихат Wink Wink
той човека явно отдавна е бракуван и си е завъдил и деца:
Скрит текст:

с  жената

има две принцеси вече
добре,че погледнах и да ви заблудя ooooh! ooooh! мислех си,че тази зима е играл в едно Güldür Güldür-театрално шоу по Шоу-тв,но съм объркала муцуните ooooh!
  Хубаво остарява този мъж Wink Wink Wink Wink

# 638
  • Плевен / София
А,момичета Wink Wink Winkизгоряхте за Нихат Wink Wink
той човека явно отдавна е бракуван и си е завъдил и деца:
Скрит текст:

с  жената

има две принцеси вече
добре,че погледнах и да ви заблудя ooooh! ooooh! мислех си,че тази зима е играл в едно Güldür Güldür-театрално шоу по Шоу-тв,но съм объркала муцуните ooooh!
  Хубаво остарява този мъж Wink Wink Wink Wink
тц....за това може да поспорим.... Wink

# 639
Енгин и Хазар са отговаряли на въпроси на фенове във фейсбук:

https://www.youtube.com/watch?v=i1WjyN0hCqs

# 640
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

СистърHug благодаря.  bouquet Големи са сладури! Heart Eyes

Мариолче,   Heart Eyes не сме толкова изгорели вече, не е така хубав като преди. Laughing Mr. Green

Гости, Hug

Да не забравяме днес сме на 309 и ЛНД. Wink

Успешен ден! bouquet

# 641
  • Плевен / София
Добро утро! Hug Hug Hug

Да не забравяме днес сме на 309 и ЛНД. Wink

Успешен ден! bouquet
Снеже ще хвърлям ези тура кой сериал да гледам тази вечер... Joy Joy Joy

# 642
  Момичета!!! Wink Heart Eyes
 пускам хаштаговете за тази вечер:
 този е за Номера:
#ilkgördüğüman #моментпервойвстречи
 този е за сериала по Шоу Aşk Laftan Anlamaz:

#hayatbirsarkiolsa

хубава вечер Hug Hug Hug

# 643
Някой гледа ли Номер 309 онлайн ? Ако може линк?!

# 644
Някой гледа ли Номер 309 онлайн ? Ако може линк?!

http://www.fox.com.tr/canli-yayin

Общи условия

Активация на акаунт