~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~ Хазар и Енгин ~~ Демет и Фуркан

• 150 396
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
От няколко седмици не мога да гледам фокс,не знам защо и езика не знам ,за да си поясня написаното  Sad,Благодаря все пак. Simple Smile

# 646
  • Varna
Аз ето тук гледам-
https://www.kolaytv.com/fox-turkiye/

Приятно гледане!

# 647
Аз ето тук гледам-
https://www.kolaytv.com/fox-turkiye/

Приятно гледане!
Благодаря

# 648
  • Плевен / София
не вярвам на вечно разбиращите и влизащи в положение "годеници" като Пелин Су... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 649
Добър вечер и от мен!  Hug

Пфу, сем. на Лале се държат като диви селянки - злато невидяли! Stop ooooh!

не вярвам на вечно разбиращите и влизащи в положение "годеници" като Пелин Су... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Те са най-опасните. ooooh! Peace

# 650
Курти не се предава лесно - ама скъпо му се видя златото. Joy Joy Joy

# 651
  • Плевен / София
засега нищо особено не се случи Sad

# 652
Заради Филиз всички са на диета май, ама Ерол трябва тайно да му сервират, щото само диета му липсва.  hahaha hahaha hahaha

Ама Курти чок романтик, бе. Mr. Green

# 653
  • Плевен / София
за ЛНД -на Мурат му тежка короната....Дидем си е змия.....с Пелин Су са си лика прилика ooooh!

# 654

Ами като правят по близо 3 часа серии, изчерпват се и сценаристите.  Peace На мен ми беше интересно и чакам превода, но това е ненормална продължителност на епизод. Peace Час и 30 минути максимум си е ок, какво е това чудо!? ooooh!

# 655
  • Varna

Ами като правят по близо 3 часа серии, изчерпват се и сценаристите.  Peace На мен ми беше интересно и чакам превода, но това е ненормална продължителност на епизод. Peace Час и 30 минути максимум си е ок, какво е това чудо!? ooooh!
Абсолютно съм съгласна. Колкото и да ми е интересен един филм понякога тази продължителност ми идва в повече. Но все пак имам обяснение за това явление, предполагам , че отново става дума за пари. Повечето договори са подписани за заплащане на епизод и с тази продължителност на продуцента му е по изгодно да направят 10 серии по 2 часа и нещо, а не 15 по час и половина. Освен това при по-голяма продължителност се обхваща повече рекламно време. Аз поне така си обяснявам нещата.

# 656
http://www.fragmanlarim.com/ Ето двата трейлъра- "Любовта..." и "№ 309".

# 657
Добро утро от мен!
Фрага на руски на ЛНД

# 658
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Тигаса, Деси, благодаря ви. bouquet bouquet

kralimiHug bouquet

Супер, сватбата в 309 наближава, щом ще правят нощта на къната.  Party Wink Мислех, че мъже не се допускат, особено женихът, Онур какво прави там? newsm78

Тази вечер трябва да се разкриват истини във ВО!  Wink Ха, дано! Praynig

Хубав ден! bouquet

# 659
Привет!! Hug Hug Hug
  снощи ми заби сайта на серията ,на Номера и се отказах да гледам.Голямо влачене,голямо.Май сватба чак в 12 серия ooooh! ooooh!.Толкова мудно ooooh! ooooh!
 Като гледам снимките от фрагмана Joy JoyМай Онур никак ФлИбено не гледа Лалето.Много изсмукано и нереалистични са ми отношенията/взаимоотношенията ooooh! ooooh!
  Приятна серия довечера!!!

Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт