Любители на кучета - 65 тема

• 55 781
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Честит празник на всички кучета и техните стопани!  Hug

Тази сутрин хапна малко гранула с месо и след 10 мин повърна всичко Sad

Нали не сменяш храната от раз?

Vali-s , дано да е добре животинката! И дано да имате на кой да раздадете кученцата!

Free Agent , бързо възстановяване!

морско свинче , вече са ти казали. Ако тепърва ще се учи на хигиена - колкото е възможно повече извеждане, ако трябва и през час. Ако си има хигиенни навици, 2-3 разходки на ден са достатъчни. Първо пробвайте с 3!

# 541
Не,Utro,но повръща въпреки това.Е,беше еднократно де.Аз май съм много шашната.Ще трябва да се успокоя.Надявам се да не се повтори.
Vali-s ,трябваше да я научите по-рано.Сега,ще роди на дивана.Не я насилвайте да стои в кошарата за раждане.Вече е късно,само ще я стресирате.После,като преместите там малките,тя сама ще ходи.Не я оставяйте сама,ако не е родила до тогава,през нощта ставайте и я наблюдавайте.Започне ли да копае ,не заспивайте повече. Peace

# 542
  • Sofia
Честит празник на всички кучовци и стопани!  newsm51

Днес моето бебе си дойде у дома Simple Smile Гледаме се подозрително, гушкаме се и от време на време се караме, надявам се бързо да свикне и да е щастлив. Ето го младежа, вече с уши  hahaha

# 543
  • София
Много е сладък.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 544
Много хубави ушаци. Hug

# 545
Ой, какъв малък сладур, жив и здрав! Моята Криси хапна малко консерва, не е повръщала повече. Напираше много да излезе, така че се разходихме за кратко и купих нов термометър Laughing да съм сигурна! Преместих леглото и на дивана, ровила го е докато готвих,  но сега си е там и май се опитва да спи! Температурата показва 36.8 ! Та да видим ще се случва ли нещо тази нощ или не, стискайте палци!

# 546
  • София
Температурата спада, значи наближава раждането. Обади се на вет да е в готовност, ако се наложи!

# 547
  • UK
Честит празник на всички кучовци и техните стопани.  animal037 animal037

Vali-s, успех и да ни покажеш снимки на малките кучовци после!

cutesmallcat, голям е сладур, и ушацитеееее!!!  Heart Eyes

# 548
Vali-s, тази нощ, ще имате бебета Simple Smile Да не забравиш да се отчетеш после Wink  Само не я оставяйте сама, стискам палци Simple Smile Наблюдавай за контракции. Кучето запчва да се напъва, става неспокойно. Ако до час след това не е излезнало кученце-лекар!

# 549
Здравейте  Hug

Ако си спомняте бях ви питала, какво е нужно за кученце за да пътува в чужбина..
Мислехме да пътуваме с автобус, но в последният момент вземахме билети за самолет.
Днес се прибрахме. Нямаше никакви проблеми и спънки, а сменяхме два самолета. Даже в автобуса Велико Търново-София шофьорът ми разреши да бъде при мен  Simple Smile

Ето го и Спарки, в новото му легло  Party

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 00:06 от alex.viki

# 550
Добро утро! Нямаме бебета, Криси спа спокойно, трябва ли да се притеснявам? Термометъра показва 36.9, а снощи към 12.30 беше 36.7.

# 551
Не мисля, че има за какво да се притесняваш, щом кучето е спокойно. Ушатка два дни по-рано започна да отказва ядене и да ме гледа адски жално, но се справи геройски. Успех! Следи температурата.

# 552
Възможно е часове преди раждането температурата да започне леко да се покачва.Изтича слуз от вулвата,до час-два идва първото кутре.

# 553
  • Sofia
Vali-s, стискам палци и аз всичко да мине гладко  Praynig Преди години и моето кученце роди, два дни преди раждането пиеше само вода, отказваше всякаква храна, дори и най-най-любимата. Дано мине леко и бързо Simple Smile

alex.viki, Спарки е голям сладур Simple Smile Напълнихме последните странички с уши!  hahaha Mr. Green

Някаква идея как по-успешно да подскажа на младежа, ако има зор извън разходките да ходи на пелената в банята? newsm78 Карам се с категорично "Не!" няколко пъти до белята, после го водя в банята и му говоря мило и го галя и поощрявам, ама дали въобще схваща за какво става дума... Днес се изака навън, давах наградки, галих, виках "Браво"...побъркана работа изглеждам отстрани сигурно хахахах

А да се посъветвам и с вас все пак, има сложени две ваксини, ветеринарката, която досега го е следила твърди убедено, че мога да го извеждам, ама мен все ме гложди за третата, имам спомен, че трябваше задължително да са три. Ама пък преди 20 години със сигурност са били различни и ваксините...

# 554
  • Euskal Herria
Когато купихме нашия кокер - беше на 3 месеца. Дотогава в магазина надали някой го е учил на навици. За около седмица свикна да се изхожда върху пелена, поставена в душ кабината. Три-четири пъти е правил бели из апартамента, докато изгради навиците. После премахнахме пелената. Сега, ако е сам в апартамента, ходи в душ кабината.
При нас има друг проблем - лае, ако минава някой по стълбите. А съседът над нас има 3 кучета и още щом се чуе тракането на вратата им, почва едно лудо джафкане, лаене... Караме се, тупвала съм го - но това е положението.
Интересното е, че това е само ако ние сме си вкъщи. Ако някой звънне  -  пак същото - лай, лай, лай. Обаче ако е самичък - звук не се чува. Няма проблем да остава сам. Много е смешен, когато се прибираме - скрил се под стол или под спалнята и само наблюдава. Чак когато влезем навътре се измъква и тогава почва цирковото представление - целувки, премятания, търчане, търкаляне...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт