Къде в Пловдив? - 65 тема

• 83 827
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Няма смисъл да се търси конспирация в различните стоки и колекции на една марка в различните магазини. Всеки магазин има байър, чиято задача е да следи какво се търси, продава и да определя какво и по колко да има. Затова когато на един магазин му е първи сезон, особено в нов град/регион, първата разпродажба е с голямо разнообразие. След това байърът /добър ако е/ прави така, че да си поръча следващата колекция спрямо търсенето. Затова в един и същи град /много голям, разбира се/ различните магазини имат различна стока, защото това върви спрямо пазаруващите. И обем и разнообразие се определят от покупателната сила на клиентите.
Големите ритейлъри са превърнали това в наука, сложна почти колкото астрологията.
Конспирацията е тип защо праховете от Турция са по-добри, но и там има дълга и широка история, която е описана детайлно в нета и обяснява защо различните почистващи препарати в различните страни са с различна структура.

На който му е интересно може да прочете тази книга - The art of retail buying:
http://www.regal.bg/konsult/2008/06/04/505609_bibliotekata_na_regal/

# 571
  • В царството на мечтите
 chef

# 572
Аз с малко странен въпрос-някъде виждали ли сте тези чаши за кафе? Преди имам чувството, че ги имаше във всеки магазин, но сега не съм ги виждала никъде, а една баба й е много мъка и си иска същото сервизче.

http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=arx1470301557l.jpg

# 573
  • Пловдив
в левчетата има Simple Smile
Виждала съм такива в това на 1 блок в Тракия, но е било преди време - сега не знам дали има същите

# 574

Мъниче, дай жокер, че в тези левчета в които аз влизах ги няма. Няма значение в коя част на града. Grinning

# 575
  • Пловдив
Ако не ти е спешно, в понеделник мога да проверя, за да не се разхождаш напразно

# 576
Къде в Пловдив може да се намери напитка HIPP ORS с моркови и ориз - рехидриращ разтвор?

# 577
Фадо дали имат намаление в момента?

В магазин Хит съм виждала сервизи за кафе.

# 578
Тази напитка на Хип навремето я купувах от аптеките, може би я има в добре заредените.

# 579
Аз с малко странен въпрос-някъде виждали ли сте тези чаши за кафе? Преди имам чувството, че ги имаше във всеки магазин, но сега не съм ги виждала никъде, а една баба й е много мъка и си иска същото сервизче.

http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=arx1470301557l.jpg

Джъмбо, но десенът с надписа е различен.

# 580
  • в сърцата на децата <3
Момичета, някой има ли мнение за д-р Пенко Кацарски (ортопед) ДКЦ 1? Вчера бях при него и препоръча операция, но не намирам пациентски отзиви за него...

# 581
Някой празнувал ли е рожден ден на дете в кафе Марина Кършияка на ул Неофит Рилски.Децата ще са от 2 до 6 години, а гледам че имат някакви проходилки ,колела за бутане.Ако някой е бил там  ще се радвам да споделите мнения

# 582
  • Пловдив
и аз с въпрос за детски РД...
Търся помещение, в които може да се съберем 10-15 6-годишни и родителите 😂
Детските центрове не са ми вариант - организацията, менюто, украсата и игрите са изцяло организирани.
Беседките на Лаута, въпреки че парка е идеален за темата на РД, също отпадат - няма как в едната да се съберем 20-30 души, а не искам гостите да са разделени...

Та - приемам всякакви предложения и идеи за всяка част на града (макар че Тракия ми е най-удобна)

# 583
На закрито или открито?

Детската зала на хотел Санкт Петербург не те ограничава нищо освен меню - на закрито.
На открито - ако е заведение има много варианти.

# 584
  • Пловдив
Няма значение, дали ще е на открито или закрито (освен, ако не вали hahaha)
Проблемът е менюто - искам всичко да е със състав, в който съм сигурна, а практиката ме е научила, че освен на себе си, доверие не мога да имам на никого

Ерин, благодаря!  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт