Какво ще стане след Brexit? Как мислите, че ще ни се отрази на нас и на ЕС?

• 280 584
  • 3 540
  •   1
Отговори
# 2 565
Работя умствен труд и изминавам на ден по 10 км. Не мога без движение, крака ми се схващат и полудявам. Не използвам нито кола,  нито градски, само двата си крака.

ясно, Хубавото Ане няма деца или са и пораснали децата и не се занимава със спедиция на деца по обекти ! или пък си има някой, който да и помага в това. Е не вси4ки сме в това положение. Даже идеята е да се поглижим да олекотим живота на хората в положение да се грижат за някого  Peace Та ако Хубавото Ане има време да скитори по улиците, то може поне да наминава с мрежи4ката през супермаркета и да понапазарува на някого , който е понатоварен и няма възможност да се разтовари с хойкане . Или пък да вземе ве4ер на съседката децата за 1 4ас да им помогне да напишат домашните , та майка им да мръдне краци за здраве. То не може толкова егоисти4ни проповеди тук и поу4ения и пр. .. и виж ме мен. Ами виждаме те.

# 2 566
Работя умствен труд и изминавам на ден по 10 км. Не мога без движение, крака ми се схващат и полудявам. Не използвам нито кола,  нито градски, само двата си крака.

ясно, Хубавото Ане няма деца или са и пораснали децата и не се занимава със спедиция на деца по обекти ! или пък си има някой, който да и помага в това. Е не вси4ки сме в това положение. Даже идеята е да се поглижим да олекотим живота на хората в положение да се грижат за някого  Peace Та ако Хубавото Ане има време да скитори по улиците, то може поне да наминава с мрежи4ката през супермаркета и да понапазарува на някого , който е понатоварен и няма възможност да се разтовари с хойкане . Или пък да вземе ве4ер на съседката децата за 1 4ас да им помогне да напишат домашните , та майка им да мръдне краци за здраве. То не може толкова егоисти4ни проповеди тук и поу4ения и пр. .. и виж ме мен. Ами виждаме те.

Хубавото Ане си има две деца, от които едното в градинска възраст, даже. Води го и го взема от градина, основно тя. Само че...детето кара колело и като го хване Ането с колелото по велоалеята и айде пеша до вкъщи, или до градината (на 5 км. от вкъщи). А в обедната почивка, която е един час, Ането си скитори необезпокоявано по централните улици на София. Та така с ходенето. Laughing

# 2 567

Хубавото Ане си има две деца, от които едното в градинска възраст, даже. Води го и го взема от градина, основно тя. Само че...детето кара колело и като го хване Ането с колелото по велоалеята и айде пеша до вкъщи, или до градината (на 5 км. от вкъщи). А в обедната почивка, която е един час, Ането си скитори необезпокоявано по централните улици на София. Та така с ходенето. Laughing

Е, къде е Герито да каже на Ането, 4е работи и живее в бетер социализъм. Такова хойкане вместо демократи4ен 4естен труд за пръв път ми описват. Това никъде го няма ... Я опиши сега и работния ти ден?

# 2 568

Е, къде е Герито да каже на Ането, 4е работи и живее в бетер социализъм. Такова хойкане вместо демократи4ен 4естен труд за пръв път ми описват. Това никъде го няма ... Я опиши сега и работния ти ден?

Амма моля ти се... LaughingАз си построих комунизма.

# 2 569
  • The QC to be!!!
Скрит текст:

или по точно го запази  Mr. Green

# 2 570

Спомням си, че и през 2008 се изтрепаха да коментират, че Лемън няма да ни засегне. Мдам...
ако под "ни" имаш предвид България, мисля, че ни засегна доста по малко отколкото възхода на Ирена Кръстева например. Съвсем в тори ред на мисли, при положение, че човек като Мавродиев е шеф на КФН, защо да не интервюират Хърсев в ролята му на експерт по ТВ. Второто е поне безобидно.

Ами тук не пише точно това: през 2009 има спад на БВП с около 6 %, после през 2010 спад с 2,5 %,  после скок и се закрепва. А цените на имотите паднаха между 2009 и 2012 с около 20%. А за фондовата ни борса пък съвсем да не отварям дума, направо се срина. Не ми се вижда да е малко засягането.

http://www.tradingeconomics.com/bulgaria/gdp-growth

# 2 571
Joy и понеже мацката обича да ѝ е гадно стои в Лондон..., че и детето си е взела...

И на мен честно казано ми беше много гадно в Лондон, хем бях на екскурзия, а не да търся работя. Една седмица стоях и още на втория ден исках да се върна в България, но нямаше как, резервацията за самолета ми беше за след седмица, а и в хотела казаха, че стоя не стоя, те ще си дръпнат парите за цяла седмица от картата ми. За да си направиш резервация, си даваш номера на картата. Колкото щете се смейте, но ми приличаше много на СССР, не на Русия, а именно на СССР, само че по-гадно. И всичко им е сбъркано, нищо нормално няма. Разбира се, хубаво е да се види Тауър, Британския музей, Трафалгар, Биг Бен, Парламента, даже вътре влизах и слушах заседание на Камарата на лордовете - свободно е, всеки може да влезе и да ги гледа. Обстановката, в която заседават лордовете, е много по-скромна и семпла не само от Народното събрание, ами и от офиса на средна фирма в България. Изобщо нямам желание да ходя пак, а да живея там - изключено. Освен ако някой не ми даде 100 К паунда годишно, тогава може да се прежаля;)))

В Германия е милион пъти по-хубаво, по-чисто, по-нормално, хората хиляда пъти по-приятни и дори и малките градчета е много много по-хубаво от Англия. Във Франция не съм бил и не мога да кажа.

# 2 572
Скрит текст:

или по точно го запази  Mr. Green

Mr. Green Дааа

# 2 573

smile3501 Адмирации! Колко и да ми се сърди Ана-Бел, но от поста ти мед ми капна на сърцето. Hug

# 2 574

smile3501 Адмирации! Колко и да ми се сърди Ана-Бел, но от поста ти мед ми капна на сърцето. Hug

Е, ти па? Няма да ти се сърдя, моля ти се. Grinning

# 2 575
Мецане, мен ако ме питаш, причината да не ти хареса Лондон може би е, че си бил сам. Ние ходихме с ММ по ергенски (да са живи и здрави бабите!) и да ти кажа, едни от най-хубавите ни спомени са точно от Лондон. Разбира се, за работа е различно, защото това е много скъп град, а и е голям, което веднага правил логистиката из него трудна и скъпа (наеми, придвижване, удобства). Иначе в културно отношение Лондон е сред топ-градовете в Европа, но всичко това - театри, мюзикъли, изложби, галерии, концерти, опера, е хем скъпо, хем трудно да вземеш билети.  Но някой на добра позиция в Ситито надали ще споделя мнението на танцьорката.  

Сега ще видим как ще се развива градът - ще зависи от Брекзита и неговата форма. Интересно, че никой световен анализатор не се наема все още да каже (именно защото много зависи), но Каролев вече знае Simple Smile

Оф, стига с това ходене вече. Който както си иска, така да си подрежда ежедневието.

# 2 576
Цъ, не съм бил сам:) с жена ми бяхме. Но хора различни, на нея й хареса всъщност.

Каролев и Хърсев всъщност точно това казаха, че никой нищо не знае, но Каролев беше категоричен, че финансовият център не само на Европа, но даже, както каза той, и на света, ще си остане в Лондон, както и за английския език каза, че ще остане най-важния и ще стане даже още по-важен.

# 2 577
Цъ, не съм бил сам:) с жена ми бяхме. Но хора различни, на нея й хареса всъщност.

Каролев и Хърсев всъщност точно това казаха, че никой нищо не знае, но Каролев беше категоричен, че финансовият център не само на Европа, но даже, както каза той, и на света, ще си остане в Лондон, както и за английския език каза, че ще остане най-важния и ще стане даже още по-важен.

Е, тогава не знам Simple Smile - ако жена ти е залетяла в Хародс, може и това  да ти е стъжнило престоя  Joy

Лондон не е и не е бил финансов център на света, а само на Европа - световният е Ню Йорк. А позицията му ще зависи от това дали ОК ще запазят паспортното си право да търгуват в ЕС. Така че Каролев няма как да знае отсега. Виж, английският ще си остане най-малкото защото в ЕС остават Ирландия и Малта, където английският е официален език. За света още повече важи - САЩ, Канада, Австралия.

Изобщо Брекзитът е идеалната възможност всякакви "звезди" да се изявяват. Като има кой да ги слуша...

# 2 578
Е, ти па? Няма да ти се сърдя, моля ти се. Grinning

Аз наистина си го мисля понякога за туашните съседки, които масово си остават денем в къщи и нищо не правят, но нито една не привика детето след у4илище да седне при нея да напише домашно. Но като им се развали компютъра или интернета увисват на нашата врата. Или ако има да им се напазарува нещо по-тежко и трябва кола ... Не е пробле, даже е разнообразие да помогне 4овек с нещо малко. Само защо никой не се сети , 4е и за него би могло да бъде разнообразие да помогне, да се поинтересува от другия ...
Но пу4ения от сорта - избягвай стрес, храни се здравословно, спортувай редовно , разхождай се и пр ... се приказват без много разсъждения .
Попеа. Какво зна4ение има дали Англия е в съюза или не за Лондон? Толкова много хора отиват да разгледат града сам по себе си, без да се поинтересуват от останалата 4аст от държавата. Т.е. има гледни то4ки спрямо които той е безнационален .

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 22:45 от Bandiera rossa

# 2 579

Попеа. Какво зна4ение има дали Англия е в съюза или не за Лондон? Толкова много хора отиват да разгледат града сам по себе си, без да се поинтересуват от останалата 4аст от държавата. Т.е. има гледни то4ки спрямо които той е безнационален .

Мисля, че говорим за различни неща - ти говориш за туристически Лондон, а Каролев, Мецан и аз коментираме финансов Лондон. Мисля, че разликата е очевидна - за който се интересува от финансови пазари, разбира се. 

Общи условия

Активация на акаунт