Какво ще стане след Brexit? Как мислите, че ще ни се отрази на нас и на ЕС?

• 280 510
  • 3 540
  •   1
Отговори
# 2 790
Рокси твое мнение е , но не и мое. Съвсем очеизвадно е че достъп до социала имат групи от хора. И те знаят как да го правят. Пенсионера с ниската пенсия може да се оплаква, но няма д аполучи нищо отгоре , защо ли? Нали тук твсрденията са , че е достатъчно сам о да се появиш олят в сълзи на бял кон и ти изсипват торбата с парите. Глупости и половина. Това си е за мен мафиотски бизнес, също както всеки нелегален бизнес. И според мен си е организирано. Справка нашата любима родина като тест и пример как можем да сложим коренното население на колене. Ами с права и свободи на разни граждани. 

# 2 791

Мисля, че не е много резонно да се твърди, че статистиката няма общо с реализма, напротив. Много хора пишат или преразказват небивалици, в крайна сметка ще е доста наивно ако вярваме безкритично на всичко и се люшкаме меджу конспиративни теории и крайни настроения.  
Освен това всички в по малка илии в по голяма степен си прчупват конкретните истории през личната призма. .. но трябва и да гледаме малко по надалеч от собствената чиния.

Естествено, че е така! Но не всеки го осъзнава Simple Smile

И според мен си е организирано. Справка нашата любима родина като тест и пример как можем да сложим коренното население на колене. Ами с права и свободи на разни граждани. 

Аз тебе искам да те питам - ти в държавна болница в БГ стъпвала ли си? Имаш ли представа каква част от санитарите и обслужващия персонал са "коренно население" (да използвам евфемизма ти)? А в "Чистотата" (тоест, боклукчиите)? А в Паркове и градини? А при таксиметровите услуги?

# 2 792

Мисля, че не е много резонно да се твърди, че статистиката няма общо с реализма, напротив. Много хора пишат или преразказват небивалици, в крайна сметка ще е доста наивно ако вярваме безкритично на всичко и се люшкаме меджу конспиративни теории и крайни настроения.   
Освен това всички в по малка илии в по голяма степен си прчупват конкретните истории през личната призма. .. но трябва и да гледаме малко по надалеч от собствената чиния.

Естествено, че е така! Но не всеки го осъзнава Simple Smile

еле Попеа Simple Smile 

# 2 793
  • Bristol
Цитирам ти bbc - ваша собствена медия, която твърди, че към януари 2016 никой няма право на бенефити за безработни и помощ за жилище в ОК, ако преди това не е работил в ОК 3 години.
Popea, не мога да разбера защо си все в нападателна позиция. Вметката ми, че линкът е със стара информация и моят линк ги пуснах, защото ти твърдеше цитираното по-горе. За статистиката не споря, даже казах, че аз лично проблем с бенефитите нямам, точно те не са най-големите пера в бюджета.
Моля те, не ме вкарвай в безсмислени и тъпи спорове, аз се включих, за да коригирам информация, която ти даде. Хубаво е поне фактите, на които базирате прогнозите и спекулациите си да са верни.

# 2 794
Бандиера, не те разбирам май. Аз не съм казвала никога, че се изсипват торби с пари, напротив. Много ми е тъпо винаги, като се почне гледане в канчето с помощите, все едно не знам каква манна небесна дават, при положение, че дори и някой да ги получи, са мизерни за стандарта на съответната страна, и в повечето случаи са му се завряли незнамкъде преди това с проверки и бюрокрация.

Това с коренното население на колене не знам как да го коментирам, няма смисъл от такива емоционални обобщения или оценки на едро.

Бтв аз прочетох линка на Мери, но не ми стана ясно примерно любимите ми детски, за които пише, че ще се напасват към местоживеенето на децата, а не на родителя, дали са за всички, или само за УК? Защото австрийския министър също ги спряга, и аз останах с впечатление, че е за всички.

# 2 795
Цитирам ти bbc - ваша собствена медия, която твърди, че към януари 2016 никой няма право на бенефити за безработни и помощ за жилище в ОК, ако преди това не е работил в ОК 3 години.
Popea, не мога да разбера защо си все в нападателна позиция. Вметката ми, че линкът е със стара информация и моят линк ги пуснах, защото ти твърдеше цитираното по-горе. За статистиката не споря, даже казах, че аз лично проблем с бенефитите нямам, точно те не са най-големите пера в бюджета.
Моля те, не ме вкарвай в безсмислени и тъпи спорове, аз се включих, за да коригирам информация, която ти даде. Хубаво е поне фактите, на които базирате прогнозите и спекулациите си да са верни.

Това вече го разбрах  Peace И то вече не важи - така че няма как да се базира нищо на него. На Камерън са направили компромис, който на друг не са правили. Това, че и този компромис е бил малко на британците само показва колко са нагли в исканията си.

Аз те питам теб, защото ти каза, че ги разбираш британците - а как така ги разбираш. когато позицията им е основана на кампания срещу ЕС гражданите, основана на лъжи и манипулации? Защото както бяха "туристи за бенефити" и "бреме за социалната и здрвна система", изведнъж стана ясно след 23 юни, че ЕС имигрантите са жизненоважни за икономиката на ОК и правата им трябва да бъдат гарантирани.

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 11:04 от Анонимен

# 2 796
Не се вълнувам от брекзита,какво са решили ''великите''това ще стане.Само се чудя защо някои са се заинатили и не искат да напуснат болният ЕС,а самият съюз ги подканва да се пръждосват?Тук някакви адвокати се пънат.http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-brekzit/1000-advokati-b … avna-sila-6056186
Склонна съм да вярвам на теорията,че мишките първи напускат потъващият кораб.

# 2 797
Добре, Рокси, къде живееш в момента , с какви доходи?
Попеа да, стъпвала съм много много пъти. Преди 25 години  Twisted Evil Дядо ми беше лекар също така. Та вси4ко си беше наред. Какво искаш да ми кажеш?

# 2 798
Аз пък си спомням много назад в тази тема как българо-британки ми обяняваха, че те в ОК винаги  като гласували, знаели кой ще е прайм-министър и за него гласували, и как това било демокрацията, за разлика от ЕС.

Е, сега да питам тези българо-британки- знаехте ли миналата година, че гласувате за Тереза Мей? И къде отиде демокрацията?

# 2 799

И като е пределно ясно, защо ТОЧНО ТЕ, а не тази "друга група", бяха използвани от лийвърите за кампанията им? С бобмастичните заглавия от Дейли мейл за "нашествието на българи и румънци", и със статии как гърци и испанци крадат работата на англичаните.  

Явно само на теб не ти е ясно защо - в кампания за излизане от ЕС.......Или може би според теб в тази кампания трябваше да се гонят азиатци и африканци  newsm78

# 2 800
Попеа да, стъпвала съм много много пъти. Преди 25 години  Twisted Evil Дядо ми беше лекар също така. Та вси4ко си беше наред. Какво искаш да ми кажеш?

Преди 25 години аз не съм, но сега (почти) целият обслужващ песронал е от ромски произход. В Чистотата - също.

Ти намекваш, че има заговор срещу "коренното население" (предполагам визираш етно-българите срещу ромите, макар че ромите също са коренно население по тези земи) да бъде поставено "на колене" (предполагам, искаш да кажеш - подчинено на ромите). А аз ти казвам, че най-неблагодарните, ниско платени и нежелани от никого дейности се работят точно от роми.

# 2 801

Преди 25 години аз не съм, но сега (почти) целият обслужващ песронал е от ромски произход. В Чистотата - също.

Ти намекваш, че има заговор срещу "коренното население" (предполагам визираш етно-българите срещу ромите, макар че ромите също са коренно население по тези земи) да бъде поставено "на колене" (предполагам, искаш да кажеш - подчинено на ромите). А аз ти казвам, че най-неблагодарните, ниско платени и нежелани от никого дейности се работят точно от роми.

Не, не намеквам това и не искам да кажа това , но взех да разбирам пове4ето в темата, които питат какво искаш да кажеш и разбираш ли се какво пишеш и разбираш мли какво ти пишат  Twisted Evil

Та спирам да споря с радиостанцията ПопиУтопи . Толкова плитки отговори. Нямам думи.

# 2 802

И като е пределно ясно, защо ТОЧНО ТЕ, а не тази "друга група", бяха използвани от лийвърите за кампанията им? С бобмастичните заглавия от Дейли мейл за "нашествието на българи и румънци", и със статии как гърци и испанци крадат работата на англичаните.  

Явно само на теб не ти е ясно защо - в кампания за излизане от ЕС.......Или може би според теб в тази кампания трябваше да се гонят азиатци и африканци  newsm78

Това е върхът на софизма  Mr. Green  Ами след като те НЕ СА бреме и НЕ лежат на помощи,  и допринасят за икономиката на ОК, значи, искането да се ограничи точно тяхната имиграция е глупаво и не допринася за самото ОК. Тоест, тази кампания за излизане от ЕС е глупава и не допринася за самото ОК. Тогава защо 52 % от британците й повярваха?

# 2 803
Не, не намеквам това, но взех да разбирам пове4ето в темата, които питат какво искаш да кажеш и разбираш ли се какво пишеш и разбираш мли какво ти пишат  Twisted Evil

Та спирам да споря с радиостанцията ПопиУтопи

Е, тогава и аз не разбирам какво казваш и спирам да ти обръщам внимание  Peace

# 2 804
Е, тогава и аз не разбирам какво казваш и спирам да ти обръщам внимание  Peace
мени тенкс

Общи условия

Активация на акаунт