Част от мен - тема 5

• 31 846
  • 189
  •   1
Отговори
  • Варна
Част от мен -
 Денят, в който е написана съдбата ми-Kaderimin Yazıldığı Gün

Резюме
Това е историята за борбата на една сурогатна майка да запази бебето си, когато чрез обрат на съдбата тя открива, че то е собственото й биологично дете. Историята става все по-сложна, защото тя е влюбена в бащата на бебето си, а и той се влюбва в нея, при това толкова силно, че не може да си представи живота без нея.
Заможно семейство очаква единия от синовете им да има наследник. Когато съпругата му не може да забременее, те намират сурогатна майка в лицето на Елиф. Младото момиче има отчаяна нужда от пари и бива лесно измамено от семейството. Когато  открива, че всъщност е биологичната майка на бебето, тя се бори, за да остане при нея. Нещата допълнително се усложняват от любовта, която се заражда между Елиф и Кахраман. Ще успеят ли двамата влюбени да запазят любовта и детето си? Какво е отредила съдбата за могъщата фамилия Йорукхан? Ще тържествува ли доброто над злото?
Гледайте всеки делничен ден по бтв!

Всеки делничен ден от 20.00 часа по бтв
newsm68
Информация за сериала  можете  да намерите тук:

Денят,в който е написана съдбата ми-Бг суб.

love001

С участието на :

Продукция на: ОЗ Turkey Medya  
Режисьор: Sadullah Şentürk, Ulaş İnaç  
Сценаристи: Muharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan, Bektaş Topaloğlu  
Изп.продуцент: Aynur Sayar
Музика: Aytekin Ataş, Erdem Doğan  

Новият филм на Йозджан Дениз "Всичко от любов" можете да гледате с български субтитри
тук

# 1
Хоп, цоп и в новата тема! Сменихме къщата!
Винаги красива! Благодаря на Морски бриз за хубавата тема и нейното оформление!
 newsm51 smile3525 love001 newsm44 smile3521 newsm10 txtloves txtloves txtloves

# 2
  • София !
Хооп и аз тук  newsm68  Heart Eyes
Страхотна темичка!  bouquet
Благодарим за труда, Морски бриз  Hug  newsm51

# 3
  • Варна
Добре дошли!

И на ЛУ Hug и на Бъни Hug  и на всички, които харесват сериала!

# 4
  • София !
Добре дошли!

И на ЛУ Hug и на Бъни Hug  и на всички, които харесват сериала!

Hug Hug Hug

# 5
За МОРСКИ БРИЗ bouquet

# 6
Много е приятно в темичката ви bouquet С интерес следя филма,макар че не го гледам отначало. С нетърпение очаквам откриването на телефона на Зия.

# 7
Хайде и аз да се запиша в темата Simple Smile.
И на мен ми харесва и го следя с интерес Simple Smile.

# 8
И от мен благодарности за темата.
Чакам с нетърпение серията довечера.

# 9
Хайде и аз в новата тема!  bouquet
Напоследък събитията някак съвсем като на филм станаха...толкова борба, време, усилия, лъжи и т.н. преодоляха Елиф и Кахраман, а сега той просто не и вярва! Как е възможно това? При положение, че знае на какво е способна Дефне. Не не...наистина не разбирам. А уж само един епизод изтървах и изобщо не ми е ясно кой е този Сонер.  Embarassed

# 10
  • София
Хайде и аз в новата тема!  bouquet
Напоследък събитията някак съвсем като на филм станаха...толкова борба, време, усилия, лъжи и т.н. преодоляха Елиф и Кахраман, а сега той просто не и вярва! Как е възможно това? При положение, че знае на какво е способна Дефне. Не не...наистина не разбирам. А уж само един епизод изтървах и изобщо не ми е ясно кой е този Сонер.  Embarassed

Бризче , и аз да поблагодаря за новата тема Hug
И това при положение, че когато Дафа им спретна оная гадост, като отиде и каза на Елиф, че детето си е нейно, и Кахраман я лъже - спомняте ли си как той я заклеваше, че трябва да му вярва, че трябва да си вярват един на друг и само това е важно? А сега освен дето не й повярва изобщо, дори не седна да се замисли! Ей така просто на него Дафата си му беше абсолютно достойна за доверие, а Елиф му беше станала досадна дори с подозренията си! А голямата му обич? Явно с няколко размера по-малка, отколкото я показваше. И трябваше да се появи Сонер и да отвлече Елиф, та Кахраман отново да се сети колко пък много я обича, и да се самопришпори. Абе много белеят конците на места.

# 11
  • Варна

Гюнайдън,къзларки Hug Hug Hug

Бъни,има чок интересантни сериали,ако искаш ще ти ги пратя на лични Wink

# 12
  • София !

Гюнайдън,къзларки Hug Hug Hug

Бъни,има чок интересантни сериали,ако искаш ще ти ги пратя на лични Wink

Хехе супер, дай на лично, може да ми допадне нещо.  Hug

Иначе аз съм си така. Като ми хареса филм и си свикна с него, като свърши ми е някакво "празно". Пък този наистина много ме грабна  Heart Eyes

# 13
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

айде и аз да се цопна тук  Laughing

Бризче благодарности за новата къщичка

С нетърпение чакам серията довечера  Crazy
да го намират този телефон вече, да разбере Кахраман че и грам истина не излиза то устата й и да се свършват мъките на Дефа  Mr. Green

# 14
О, добри новини! Телефонът ще бъде открит! Аз мислех, че след няколко месеца може би, едва ли не и това ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт