Част от мен - тема 5

• 31 842
  • 189
  •   1
Отговори
# 15

АРМИН МЕНТЕШ в ролята на Едже

# 16
# 17
  • Бургас
От самото начало голяма обич между Елиф и Кахраман не виждам.Като се съберат и им мине тръпката,им давам най-много 6 месеца.Елиф е тъпа и голям инат,а Кахраман е самовлюбен и не вижда по-далеч от носа си.Най-много ме потресе,когато нареди да и занесат продукти.Елиф не ми е първа любимка,но е права жената,че мъжът ако те обича,ще се бори и ще е до теб,а не да праща зарзавати като Социален патронаж.

Ще ми липсва филма като свърши,явно че ще е скоро.Ще ми липсва и групичката тук. Sad

# 18
Да  Laughing  Хубаво ги нареди Славка, ама тъй си е. Якуб и Шукран са много по- сплотени, наистина семейство и обич. Макар, да са простовати.

# 19
Честит ден на бащата!

# 20
# 21
  • Бургас
Сладури! Heart Eyes

# 22
Много ми харесват снимките на екипа които публикувате.
Благодаря ви.
Наистина са сладури всички.

# 23
Благодаря за новата тема. newsm51 newsm51

# 24
  • ... да усещаш мириса на море ...

Şebnem Ferah - Sil Baştan

# 25
  • София
Да  Laughing  Хубаво ги нареди Славка, ама тъй си е. Якуб и Шукран са много по- сплотени, наистина семейство и обич. Макар, да са простовати.

Ами на мен точно с това са ми симпатични Шюкран и Якуб, с обичта си и задружността си. Не със селското хитреене на Шюкран, не с тайните им планове как да завладеят компанията на семейството, а с връзката си, която се вижда колко е дълбока и истинска. И точно това им помогна да преодолеят кризата, която им се случи преди време. За което, пак да припомня, заслугата беше изцяло на Шюкран, че и в миговете на най-голямо отчяние не предаде мъжа си. Според мен такива трябва да бъдат отношенията между мъжа и жената, или както се казва при венчавка: заедно и в добро, и в лошо. Но и двамата да са така, не само единия. Да, компромисът е ключът на доброто семейство, защото на всеки му се случва да греши. Именно да сгреши, а не да греши системно. Защото тогава компромисът от страна на другия вече става глупост. Да виждаш, че грешките се повтарят, и да прощаваш, вече означава да подложиш глава, за да се качат на нея. 

# 26
Шукран ми е симпатична отдавна. Много ме развеселява(ше). Особено имаше едни серии, само заради нея гледах.

С много яка песен избухнаха снощи, не очаквах. От години ми е супер любима тази балада на Шебнем Ферах.

# 27
Този Сонер явявал ли се е досега във филма..че нещо съм го изпуснала и не го помня newsm78

# 28
  • Бургас
Шукран и Якуб вече два пъти споменават за две дъщери.Показвано ли е другото им дете досега?

# 29
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug

Шукран и Якуб вече два пъти споменават за две дъщери.Показвано ли е другото им дете досега?

Да, в началните епизоди я имаше, ама май замина за някъде  newsm78 не си спомням какво точно се случи  Whistling. Ама беше една проклетия, все се дрънкаха със сестрата на Елиф  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт