9 ФЕГ - 2

• 83 833
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Сиси, моето момче е с английски. И аз разбрах, че може при записването да се помоли да се запишат познати деца в един клас. От класа на моя син има още няколко деца приети във ФЕГ и се надявам да са пак в един клас.

# 466
Супер! Може да пробваме!

Мисля, че ФЕГ ще имат страхотен нов випуск! Wink

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 16:56 от Сиси ♥♥

# 467
  • София
И аз гордо и доволно, ще се намърдам при вас! Grinning Мойта девойка е в паралелка с английски, по първо желание. Честито на всички приети във 9 ФЕГ!

Сега, ще чакаме да обявят датата за заешкия лагер. Grinning Някой да знае приблизително датите за провеждане? Че ние сме на море от 2 септември и май ще го изпуснем?

# 468
  • София
Много се радвам, че има толкова нови попълнения този година. Миналата  беше скромно.
Относно лагера синът ми не пожела и от неговия клас бяха малко, така че не мога за това да бъда полезна. Като се запишете ще ви дадат бележка за лагера, май още на вратата го даваха.

# 469
  • София
Много се радвам, че има толкова нови попълнения този година. Миналата  беше скромно.
Относно лагера синът ми не пожела и от неговия клас бяха малко, така че не мога за това да бъда полезна. Като се запишете ще ви дадат бележка за лагера, май още на вратата го даваха.

Благодаря! Утре, ще се записваме и ще получиме инфо за лагера.

# 470
Дъщеря ми е ЗА лагера! Чакаме подробности от първите записали се. Ние в понеделник ще отидем.

# 471
  • София
Здравейте мами на франкофончета,

Синът ми е от миналата година във ФЕГ с испански, но до сега не съм се включвала в групата.  Неговите впечатления от първата година са чудесни, дори и от взискателната учителка по физическо (е не е всичко само цветя и рози, но къде ли е...).  По френски също извади късмет с много ентусиазирана и амбициозна класна, която въпреки високите си изисквания успя да създаде у децата чудесно чувство към езика. За заешкото училище не се колебайте - най-добрият начин да се запознаят децата и помежду си и с френския език.  Миналата година си изкараха страхотно и не им се връщаше.

# 472

Благодаря! Утре, ще се записваме и ще получиме инфо за лагера.
Ние ще ходим в понеделник, така че чакаме от вас първи впечатления и информация Simple Smile

# 473
Препоръчвам лагера, но не е фатално ако се пропусне. Той е малко да се поопознаят децата, за да са по-спокойни на първия учебен ден
Моята дъщеря пък ще е последна година във ФЕГ, неусетно отлетя времето, чак ви завиждам за емоциите Simple Smile Тя е много щастлива в това училище, обожава френския език, съучениците си и изобщо...Simple Smile пожелавам на всички безоблачни 5 години Simple Smile

# 474
И моето хлапе френски с испански, тя е щастлива, аз свиквам с идеята.
До понеделник ще решим дали ще се запишем, но групата която откривам тук много ми харесва.
От ФЕГ бяхме писали само ФЕ +ИЕ.

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 10:04 от galia_mi

# 475
  • София
Честито на всички зайчета франкофончета! С някои мами си писахме през годината и много се радвам, че децата са приети. Наистина се очертава страхотен випуск.

На нашата кака това ще е последна година. Все така вдъхновена е, както беше и в началото. Моята седмокласничка не пожела ФЕГ, а и аз смятам, че това не е най-подходящото за нея училище. Приеха я по първото и желание в НТБГ и се надявам да се чувства добре там.

# 476
  • София
Честито на всички зайчета франкофончета! С някои мами си писахме през годината и много се радвам, че децата са приети. Наистина се очертава страхотен випуск.

На нашата кака това ще е последна година. Все така вдъхновена е, както беше и в началото. Моята седмокласничка не пожела ФЕГ, а и аз смятам, че това не е най-подходящото за нея училище. Приеха я по първото и желание в НТБГ и се надявам да се чувства добре там.
Дъщеря ми завърши НТБГ преди 5 години с испански бизнес администрация. С добри впечатления съм. Научи и испански и английски.

# 477
Май ще ви тормозя с мнения, защото и аз обмислям НТБГ за малкия Simple Smile
Може би в съответна тема  или лично Simple Smile

# 478
  • София
Май ще ви тормозя с мнения, защото и аз обмислям НТБГ за малкия Simple Smile
Може би в съответна тема  или лично Simple Smile
Аз с удоволствие ще помогна,но не преглеждам темата за НТБГ.

# 479
Мерси, Хепи!

Ние се решихме, записваме се на първо класиране, това, което преди ни беше второ желание, а след много кратък размисъл, че синчето е на ниво В1 по английски език, се превърна в първото му желание. Тръгнала съм, след 1 час ще се похваля окончателно. Много се вълнувам!

Личното ми мнение е, че е добре първият език да му е немски или френски. Категоричен беше, че немски няма да е. На практика реши в полза на моето първо желание Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт