СЕДМИцата преди първо КЛАСиране - 10 - Успех!/20.06 - 26.06.2016 г./

• 78 240
  • 599
  •   1
Отговори
# 465
А резултатите не се ли проверяват на сайта на РИО newsm78

# 466
Защо ме нападате? Аз просто съм любезна и искам да съм полезна. Моля проверете на сайта на МОН и след това ми говорете че лъжа

# 467
  • I want it all and I want it now.
 Joy Представих си каква би била срещата  Joy

# 468
  • Някъде там
Защо ме нападате? Аз просто съм любезна и искам да съм полезна. Моля проверете на сайта на МОН и след това ми говорете че лъжа
Защото на момичетата тук от любезни тролове им е дошло до гуша.Ако обичаш дай линка на който ти проверяваш, за да проверим на този който ние проверяваме няма нищо. Grinning

# 469
  • най-шареното място
Всичко на този свят се връща. Нищо лично. Но да си знаеш Simple Smile
ПП Любезните хора дават линк на второто напомняне, ако имат проблеми със слуха/зрението. Тези дето искат да са полезни - преди да ги питат.

# 470
  • Бургас
Линк и скрийншот, моля Crazy

Шарки, нашето класиране е уж 90% ясно, но яко си ме човърка да не се е объркало нещо Embarassed Та, минах на траминер аз Sunglasses

# 471
  • София
Народът е казал: "Победи глупака с мълчание". Не се връзвайте, дами! Понеделник след 9 часа на познатия ни сайт. Лека вечер и приятен уикенд Simple Smile

# 472
Не знам как става това с линка съжалявам. И какво по точно ще ми се върне? Че ще ме базикат тролове ли. Аз не съм трол. Просто проверете МОН

# 473
  • Варна
а може ли да престанеш да ни ходиш по нервите и да дадеш прословутия линк?!
Или такъв просто няма...просто гавра с труп #2gunfire

# 474
Спокойно, момичета! Просто не им се връзвайте. Няма ли всяка година такива шеги?

# 475
Извинявам се но....резултатите аз знам че излизат на сайта на РИО. Така ли е?

# 476
Да но резултатите от изпитите си излязоха на сайта на МОН

# 477
  • Някъде там
Не знам как става това с линка съжалявам. И какво по точно ще ми се върне? Че ще ме базикат тролове ли. Аз не съм трол. Просто проверете МОН
А знаеш как да се регистрираш Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 478
Да но резултатите от изпитите си излязоха на сайта на МОН
за резултатите от изпитите знам newsm78 Проверих и на двата сайта и резултати от класирането няма ако това ще оправдае нещо Confused

# 479
Не разбрахте ли, че женичката не знае какво е линк. Мисля, че не прави разлика и между резултати и класиране.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт