СЕДМИцата преди първо КЛАСиране - 10 - Успех!/20.06 - 26.06.2016 г./

• 78 247
  • 599
  •   1
Отговори
# 435
  • София
пенсионирана русалка, ето затова си струваше да прочета последните постове! Браво!
Иначе по реда на гатанките - Дидева, Ганис и Дънди. Ох, много готино, мнооооого!

# 436
  • София
Имаше, Елл, но не помня в кой момент..... hahaha Жегата е размекнала мозъка ми и не мога да си спомня.

# 437
За първи път чакам с нетърпение сайт да блокира  Rolling Eyes

# 438
Наистина вече е късно. И аз чакам, но просто не виждам кога. Отдавна е свършило работното време.

# 439
  • най-шареното място
Не би трябвало да има каквато и да е връзка с работно време. Освен да изчакат да свърши за да не ги тормозят, но това стана, а действие няма.
Минута две ще да е да заменят информацията  на линка, които чакаме /след като отдавна са я качили/.

# 440
Все пак има ли възможност да излязат днес, въпреки че все още не са.

# 441
  • София
Все пак има ли възможност да излязат днес, въпреки че все още не са.

Ще бъда радикална, с риск да съм груба. Иринка, преброй колко поста се изписаха, в полза на 27.06. Извинявай, че не мога да ти отговоря, но си загубих кристалната топка.. Twisted Evil

# 442
Да, извинявай. Много съм развълнувана.

# 443
МОМИЧЕТА, РЕЗУЛТАТИТЕ ИЗЛЯЗОХА!!!!

# 444
С риск и аз да съм груба, но тазгодишната седмокласна тема е най-безполезната през годините, пълна с много неточна информация, написана от разни потребители, но пък със самочувствието на последна инстанция. Дано следващите седмокласни родители умеят да четат и да извличат информация, че ако попаднат на тази тема, със сигурност ще се си направят грешни изводи за протичането на приемната кампания.
Благодаря за търпението и компетентните отговори на Дидева, Ганис, Русалката и някои други потребители, но май е време да спрете да отговаряте на едни и същи безсмислени въпроси (зададени, с малки изключения, от едни и същи потребители).

Успех на децата!

# 445
Тц, проверих, но не са излязли. Къде ги видя?  newsm78

# 446
  • най-шареното място

Иде ми да повторя посления пост /за безаопелационната информация, която не е информация изобщо/.
Резултатите от изпита? Да, там са.

# 447

Иде ми да повторя посления пост /за безаопелационната информация, която не е информация изобщо/.
Резултатите от изпита? Да, там са.

Laughing

# 448
Мразя инфантилни шегички!

# 449
  • София

Класирането ли? Не виждам нищо в РИО

Мразя инфантилни шегички!

Мисля, че не е етично. Особено в този момент.

Общи условия

Активация на акаунт