Електронни четци - XVIII

• 79 973
  • 813
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Лека му пръст тогава Mr. Green Аз миналата година го смених с пейпъруайт и този го пратих при мама. Явно съм била права, че няма да живее още дълго.
[/quote

Лесно се сменя екрана, аз съм поправила  3 такива, от китай си купих екран за около 36 лв.

# 226
  • UK
Здравейте!
Някой има ли проблем с качването на книги на Киндъл?
Преди две седмици качих няколко книги без никакви проблеми, преди няколко дни исках да кача четири книги , всички сваляни от Читанка, качи се само една и от тогава немога нищо да кача.
Някакви съвети?

# 227
  • София
Може би зависи какъв формат сваляш и съответно опитваш да качиш, все пак трябва да е подходящия или конвентиран в подходящия.
Проблем до сега не съм имала.

# 228
  • UK
Винаги досега съм ги сваляла e-pub и ги качвам с Calibre , като ги конвентира в моби.
Много странна работа  newsm78

# 229
Как ги качваш - с drag and drop или send to kindle

# 230
  • UK
email to *********@kindle.com

# 231
Опитай да сваляш директно на четеца от bb.bulexpo-bg.com . Натискаш за сваляне иконата за ЕПЪБ, но всъщност сваля в МОБИ. Малко по-рано го коментирахме в темата. Аз направо се родих така.  Peace

Аз съм си надраскала леко екрана. Търся си протектор, вие от къде купувате? Не ми се поръчва онлайн, предпочитам да си го взема веднага.

# 232
Или с кабел пробвай

# 233
  • UK
Благодаря за съветите , ще пробвам и ще пиша.

# 234
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми помогне
Не мога да регистрирам kindle 3  и kindle2

# 235
Здравейте, може ли някой да обясни каква е разликата между Kindle Paperwhite второ и трето поколение. Трето поколение ли е последното? Във външния вид имат ли някаква разлика?

И още нещо в amazon.fr Kindle Paperwhite е 99 евро, а в немския и американския е по 119 евро/USD
https://www.amazon.fr/gp/product/B00QJDO0QC/ref=fs_musc
Аз ли нещо не разбирам или само тук има намаление?
Доставка от Франция с посредник има ли?

Много въпроси, но ще съм благодарна, ако някой може да отговори.

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 10:13 от bwbwbw

# 236
На външен вид нямат разлика. Разликата е само в софтуера, но не я знам, защото съм ползвала само едни. Едва ли за един обикновен потребител има някакво значение. Иначе последното поколение е 7-мо, май, ако вече няма 8-мо.

# 237
  • София
Защото във франския има някаква промоция просто.
Когато си отвориш описанието на  киндъла https://www.amazon.co.uk/dp/B00QJDO0QC/ref=nav_shopall_k_km ще прочетеш точно какви са разликите, това, което пише NEW го е нямало при стария.

https://www.reddit.com/r/kindle/comments/3c2vxs/paperwhite_3_vs_2_a_quick_review/ и накратко казано от потребител, тук когато излизаше новия също се изписаха  разликите им, но предполагам не ти се търси.

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 10:23 от Angel_Dust

# 238
  • МАРС
Моят Киндъл 4 умря след три години употреба, гледам, че новия вече не е 50 евро, а 70 с реклами и 80-без. Та въпроса ми е: Нямаше ли някакъв трик да не се показват? И защо е тази отметка: Това е подарък? newsm78

# 239
Рекламите по никакъв начин не пречат на четенето. Те се показват само когато не четеш.

Общи условия

Активация на акаунт