Електронни четци - XVIII

• 79 982
  • 813
  •   1
Отговори
# 240
Ето тук се виждат много добре всички модели https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_bc_n … ;nodeId=200529680 Поне на мен ми помогна да се ориентирам. Търсих да си купя от olx и исках да разбера по какво може да се познае още на пръв поглед дали е най-новият модел paperwhite. Може би от Device info, Firmware version?
Защото във франския има някаква промоция просто.
Когато си отвориш описанието на  киндъла https://www.amazon.co.uk/dp/B00QJDO0QC/ref=nav_shopall_k_km ще прочетеш точно какви са разликите, това, което пише NEW го е нямало при стария.

https://www.reddit.com/r/kindle/comments/3c2vxs/paperwhite_3_vs_2_a_quick_review/ и накратко казано от потребител, тук когато излизаше новия също се изписаха  разликите им, но предполагам не ти се търси.
Благодаря за линка, прочетох мненията. Относно това дали ми се търси - търси ми се, но NEW съм го пропуснала. Благодаря, че ми го посочи.

# 241
  • София
Да се похваля, днес пристигна и моят киндъл Пейпър уайт- това е първият който имам. Много му се радвам. Веднага го включих да се зарежда и нямам търпение да си го ползвам. Но .... нещо не мога да се ориентирам как да си отварям книгите и как да си ги кача. Видях в темата обяснения за качването с кабел, но искам с wi-fi то да се справя.

Ако е наличeн WI FI достъп, при Киндъл може да се сваля директно на четеца от тук като се избира иконката за EPUB формат:
Скрит текст:
bb.bulexpo-bg.com

Страхотно, много благодаря! Точно това исках, директно, без кабели, лаптопи и други спомагателни устройства!
Аз това не го разбрах ....  newsm78 как става newsm78, на мен ми отваря форум към читанка и до там.
И от къде сваляте книги - освен читанка и спирала?

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 01:10 от dioni

# 242
Киндълът има браузър. В адрес бара на браузъра пишеш bb.bulexpo-bg.com и го отваряш. Както на компютъра. Това може с WiFi, но да си копираш директно книга от компютъра, моче само чрез кабел.

# 243
  • София
Киндълът има браузър. В адрес бара на браузъра пишеш bb.bulexpo-bg.com и го отваряш. Както на компютъра. Това може с WiFi, но да си копираш директно книга от компютъра, моче само чрез кабел.

Това снощи го открих откъде става, но не зарежда страницата - премигва и изписва че не няма такава страница. Отворих абв и амазон без проблеми  newsm78
накрая свалих на компа и от там с кабел, но не е това идеята нали

# 244
Написа ли www ? Изписваш ли правилно адреса?
При мен  показа страницата за части от секундата.Презаредих и бях доста бърза. Crazy

# 245
  • София
При мен  показа страницата за части от секундата.Презаредих и бях доста бърза. Crazy
писах адреса 5 пъти, накрая в гугъл пуснах да го търси и намери форум към страницата , но самата страница с книгите не иска да я отвори

# 246
Адресът е точно така, както е изписан тук. Ако нещо не работи, то е от бразура на киндъла. Аз не съм пробвала.

# 247
  • София
А какви калъфчета ползвате? Този тип ли са http://ru.aliexpress.com/item/Famous-painting-styel-Ultra-slim-P … 0ec973b&tpp=1

# 248
Да, такъв ползвам аз.

# 249
# 250
Здравейте! Имам проблем с моя киндъл - зареден е , а стои с тъмната страница с надпис киндъл и нито мога да вляза в книгите, нито мога да прехвърля книга с кабел или да изтрия, не реагира изобщо. Някой да е имал такъв проблем и идея какво може да се е случило?  Sad

# 251
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Рестартирай го.  Peace

# 252
писах адреса 5 пъти, накрая в гугъл пуснах да го търси и намери форум към страницата , но самата страница с книгите не иска да я отвори
Пробвай пак, но според мен трябва добър нет. Аз почти се бях отказала, но се получи в крайна сметка, със същия модел съм. Веднъж успееш ли, после няма да имаш проблем и ще зарежда бързо  Simple Smile Напиши си адреса, не през гугъл.

# 253

Това снощи го открих откъде става, но не зарежда страницата - премигва и изписва че не няма такава страница. Отворих абв и амазон без проблеми  newsm78
накрая свалих на компа и от там с кабел, но не е това идеята нали
"

И аз бях писала, че имам подобен проблем, някой неща не иска да ми зарежда..примерно читанката не ми зарежда, никой не ми отговори и просто се отказах, моят четец е pocketbook обаче, според мен проблема си е в четеца, не знам, но както казах четенето всичко си е шест, а мен това ме е интересува, просто няма да ползвам интернета и това е Simple Smile

# 254
  • UK
 И аз започнах да свалям директно на Киндъла , явно имам проблем с Calibre -не ми ги конвентира правилно. Понякога ми дава съобщение , че такъв адрес не съществува , но като рефрешна ми се отваря Читанката.

Общи условия

Активация на акаунт