Електронни четци - XVIII

• 80 783
  • 813
  •   2
Отговори
# 390
Според мен, базовият киндл без подсветка не си заслужава. Приятелка го има и дори в малко по-облачен ден, не се чете нищо...

# 391
  • София
 Laughing айде, айде... чак пък толкова Stop не е много по-различно от хартиена книга. Все пак такива сме чели и в облачни дни, преди да се появят  четци с подсветки Wink
Аз лично години наред чудесно се справях и без подсветка. Сега като имам, пак предпочитам да чета максимално без нея.
Между другото в напълно тъмна стая подсветката на книгата свети и пречи на спящите не по-малко от дискретна нощна лампа.  Laughing Wink

Не казвам, че в дадени моменти не е голямо удобство. Обаче не е и световна драма при липсата на подсветка. Peace

# 392
  • София
Аз съм без подсветка - Киндъл 5 - никакъв проблем. Вечер чета на нощна лампа. Съпружието ми няма проблем със светлината.
Ама чак пък да не се виждало, тц.

# 393
  • София
Базовият киндъл е с много слаба резолюция...

# 394
  • МАРС
Глупости на търкалета.

# 395
  • Стара Загора
Нищо им няма на киндълите без подсветка, имаме Kindle 3 и Киндъл тъч ( първият модел) от 5-6 г ги ползваме активно, чели сме и в кола и на басейн. Сега не намирам с каква резолюция са, но едва ли е по - голяма от на базовия модел киндъл в момента.
Изрових си историята на поръчките и намерих за Kindle 3
Amazon's 6" diagonal electronic paper display, optimised with proprietary waveform and font technology, 600 x 800 pixel resolution at 167 ppi, 16-level grey scale

Видях, че киндъл 5 е с 167 ppi както и базовият , свекър ми ползва такъв, чете си без проблем.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 20:06 от tanya_p

# 396
  • Ænima/Albuquerque
Всичко си се вижда, на облачно, на светло, на лампа. Чак пък нищо да не се вижда.

# 397
Аз го зарязах моя четец с подсветката и започнах да чета на таблета, а вие спорите за подсветката.  Laughing
При мен на таблета се чете идеално. Няма отблясъци, няма отражение на светлината...перфектен е!  Grinning

# 398
Вижда се добре, но натоварва очите много повече от е-инк дисплея.

# 399
Малко помощ? Моят Нук умря. Жалко, много ми беше удобен... После си взех един евтинджос, за което горчиво съжалявам, дадох си парите на вятъра. Сега искам да си взема нещо свястно. Искам нещо с подсветка и бутони, не искам да е само тъч, така че киндълът автоматично отпада. Донякъде съм харесала Pocketbook Touch Lux 3, обаче бутоните са му ниско долу, а на мен ми се иска да са странично. Някакви предложения? От какво сте доволни? Какво да избягвам? Някой да има мнение за Illumite?

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 23:23 от Helloweenka

# 400
  • София
Искам нещо с подсветка и бутони, не искам да е само тъч, така че киндълът автоматично отпада.

Защо?
Киндъл Воядж е точно с подсветка, бутони и тъч.

# 401
Да, вярно, че този модел е с бутони, не съм видяла. Хубав модел е. Дали да не поизчакам малко, за да видя за някое коледно намаление?

# 402
Близките месеци ще има намаления със сигурност, ако не ти е спешно - изчакай

# 403
  • Варна
Включвам се и аз в групата ви, да следя намаленията, че за Коледа съм си намислила да си самоподаря един Киндъл Simple Smile

# 404
  • София
Да, вярно, че този модел е с бутони, не съм видяла. Хубав модел е. Дали да не поизчакам малко, за да видя за някое коледно намаление?
Оasis също е и с копчета (и то физически) и с тъч. И е разкошничък Simple Smile

Поизчакай, черен петък, сайбър мъндей(или каквато там чудесия беше), коледа има мегдан за намаления.

Общи условия

Активация на акаунт