Електронни четци - XVIII

• 80 740
  • 813
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз също чакам коледните промоции да видя цената на Оейзиса.

# 451
  • София
Киндъл от Америка може да се поръча само до американски адрес и ако имаш познат, който да ти го донесе е най - изгодно.

Аз май ще купя оазис, само чакам да се появи в писмото до дядо Коледа.
Това от кога е, по принцип точно от америка съвсем официално може да си поръчаш всеки киндъл до старните, в които няма местен амазон, вкл. България, но доставката преди беше солена.

# 452
  • Scotland
Аз имам на кого да го поръчам принципно и да ми го донесе. Но още го обмислям. Ще почакам за промоции Simple Smile Въпреки желанието ми за Киндъл,отворена съм и за предложения за други марки,с бутони Simple Smile на добра цена Simple Smile

# 453
  • София
Ако може някой да ти го донесе чудесно, тогава няма да те тревожат митници и т.н.

# 454
  • Scotland
Моето Киндълче в момента е на ремонт,изчезна му всичката информация.Правих каквото правих,успях да възстановя само закупеното съдържание,другото не става. Пратих го да го погледнат и да ми кажат колко ще е ремонта,но ако сумата е висока няма да го ремонтирам.Аз вече веднъж се ръсих 120 лева за счупен екран,не смятам да наливам повече едри суми в него.

# 455
  • Scotland
Ако може някой да ти го донесе чудесно, тогава няма да те тревожат митници и т.н.
Да,американски адрес за доставка и после да ми го донесат има как.Остава да избера модела само. А то,откакто съм купила моя преди 100 години, са излезли много нови и наистина се ошашквам при избора  Confused

# 456
"Черния петък" е на 25.11 тази година. На този ден се оглеждайте за намаления в Amazon и Ebay.

# 457
  • Вестерос
Мерси  Hug

# 458
До колко процента са падали преди на черен петък ? И бави ли се много доставката?

# 459
  • София
Не много повече, отколкото са им редовнитее намаления. Май само базовия беше миналата година  паднал до 50 Е.
Те в последно време киндълите все в някой от сайтовете са в някакво намаление.
Не са ми се бавили повече от ЧП покупките, дори и по Коледа сме имали късмета да не се бавят.

bunny jinx - чак толкова нови да са излязли. Щом си си свикнала и си харесваш киндъл, и voyage ти допада - грабвай го и не го мисли толкова... В момента разликата в цената при американците и англ. е 20 лв, така че може и направо с посредник от англия, ако не искаш да товариш хора и да ги чакаш да ти го носят.

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 09:51 от Angel_Dust

# 460
Няма смисъл да преригистрираш.Книги се качват само с кабел.Чете и др формати ,отвори модела на гугъл и ще ти излезе какви са форматите.Пдф съм качвала ,чете и тхт мисля но епъб ми е най лесно.Чете и епъб с дрм защита.Купувам си книги и си ги свалям няма проблем.Даже от една от онлайн книжарниците бяха любезни по телефона човека ми даде указания как да сваля и да кача книгата.После ми изпрати указанията и писменно на мейла да ги имам.Моя нук е със светлина от тъмните не от белите.На 3 години е батерията кара по 1 месец.Чета всяка мечер ро 2 часа минимум на светлина.Интернета одавна не съм го пускала.Имам таблет и телефон за тази работа bouquet
Благодаря ти  Hug txt не чете, бях си свалила такава книга, а в PDF май не съм срещала книга, но както и да е, свалих си тази програма Calibre и се справих да си променя формата Simple Smile Какво значи от тъмните - отвън пластмасата ли - ако да, и моят е такъв, не е бял. Не съм гледала каква е разликата между двата  Rolling Eyes
Забравих да питам - как мога да си "подчертая" някаква част от текста? Опитвах да маркирам и да го запиша в Note, но нещо не ми се получава  newsm78

# 461
  • София
Здравейте,
много моля за съдействие. Преди четях на таблета, но от няколко дни съм с Kindle Amazon, не разбирам как да си кача книги. Опитах да сваля calibre, но съм с виста на компютъра и не става. Свалих на компютъра от читанка, опитах с кабела да прехвърля формата е fb2, но не ги намирам на киндъла.
Моля за подробно обяснение, може и на лично, за да не преча на разговора тук.
Благодаря на отзовалите се  bouquet

# 462
Би трябвало да работи и на Виста

# 463
  • МАРС
Аз съм с Виста и нямам проблем с Калибрето. Peace

# 464
  • София
This applicationis only spported on windows vista, or higher.
Това изписва и не мога да го инсталирам, свалям го и после не позволява да го инсталиарам.

Общи условия

Активация на акаунт