Електронни четци - XVIII

• 79 901
  • 813
  •   1
Отговори
# 750
  • Scotland
Аз получих нов телефон, ама пък съм нахална и чакам промоция на Воядж  Mr. Green
Понеже и аз получих нов телефон,спрях да се оглеждам за Оазис,но те пък и не пуснаха промоция на него. Ще го чакам някъде догодина примерно  Mr. Green А междувременно си поръчах онзи за 50 евро - базовия. Мисля да дам на децата да ползват старата ми 3ка, а аз този базовия,докато се появи Оазисче на хоризонта  Laughing

# 751
  • София
Може ли да ми кажете как да видя колко процента е батерията на Киндъл Пейпъруайт? И също дали може да се настрои да " заспива" след определено време без да е затворен калъфа, тъй като не открих такава опция?
Няколко пъти ми се случва като го отворя при включена подсветка да не свети. Тогава отивам на регулирането на подсветката и щом чукна някъде веднага светва. На някой друг случвало ли се е? Чудя се дали това е дефект някакъв и дали да пиша на Амазон.

# 752
  • София
И също дали може да се настрои да " заспива" след определено време без да е затворен калъфа, тъй като не открих такава опция?
Има си такава автоматична настройка. Не съм мерила, но е между 5 и 10 минути без активност.

# 753
Няколко пъти ми се случва като го отворя при включена подсветка да не свети. Тогава отивам на регулирането на подсветката и щом чукна някъде веднага светва. На някой друг случвало ли се е? Чудя се дали това е дефект някакъв и дали да пиша на Амазон.

На мен, в началото доста ме смути, но понеже напоследък не се е случвало, бях забравила дори.

# 754
Здравейте, исках да питам в кои магазини мога да намеря калъфи за ел.четци освен може би в техномаркет и технополис?

# 755
  • София

На мен, в началото доста ме смути, но понеже напоследък не се е случвало, бях забравила дори.
Ами май аз така ще оставя нещата- надявам се да не е сериозен проблем.
Mrs. Jan, виждам го, че заспива, но не мога да настроя времето. Освен това като е "заспал" сам не иска да се събуди, трябва да затворя калъфа и да го отворя и тогава става. Това нормално ли е или е проблем на моя?

# 756
  • София
Освен това като е "заспал" сам не иска да се събуди, трябва да затворя калъфа и да го отворя и тогава става. Това нормално ли е или е проблем на моя?
"Събуждането" става с натискане на копчето отдолу, както се прави и когато е без калъф.

# 757
  • София
Благодаря, Mrs. Jan bouquet

# 758
  • Scotland
Здравейте, исках да питам в кои магазини мога да намеря калъфи за ел.четци освен може би в техномаркет и технополис?
При братята китайците има богат избор,на достъпни цени. Разгледай в Алиекспрес. Вярно,чака се,ама са на супер цени.

# 759
При братята китайците има богат избор,на достъпни цени. Разгледай в Алиекспрес. Вярно,чака се,ама са на супер цени.

След като чаках 1 месец да ми дойде калъф от ибей и не дойде, си купих от олх.

# 760
Аз поръчвам от Ebay всякакви калъфчета, кабели, предпазители за екран и т.н. от години, до сега нямам загубена поръчка.

# 761
  • София
Здравейте, купих си refurbished Kindle Paperwhite /миналогодишния модел/ и ми прави впечатление, че подсветката е леко неравномерна в долния край на екрана. Не пречи на четенето, но ми прилича на дефект. При някой друг да е така?
Аз един нов PW3 върнах заради този дефект /имаше две изразени сенки между лампите/, при някои е по-слабо, други е по-изразено...новия ми дойде почти без забележки, но на Кобо съм виждал безупречни... Амазон ми възстановиха и пътните разходи.

Има ли значение зарядното колко ампера е? Ще взимам и за телефона.

# 762
  • София
Аз един нов PW3 върнах заради този дефект /имаше две изразени сенки между лампите/, при някои е по-слабо, други е по-изразено...новия ми дойде почти без забележки, но на Кобо съм виждал безупречни... Амазон ми възстановиха и пътните разходи.

Благодаря ти. Писах на Амазон и ми казаха да се свържа с тях за да уточним как да стане замяната. Ще си помисля дали да се занимавам. Четох в коментарите, че доста са с подобен дефект, та може да получа и нещо по-лошо.

# 763
  • Кърджали

И на мен ми се е случвало няколко пъти. Треперя му по принцип защото е купуван от магазин в чужбина и ако се стигне до гаранция не знам какво мога да направя

# 764
  • София
Пробвай...но за такъв тип нормално е да е с проблем...защо не си доплатиш за неразпечатан? Сега е 99Е? Едва ли ще ти пратят от тази "партида" отново...

Общи условия

Активация на акаунт