Електронни четци - XVIII

• 79 920
  • 813
  •   1
Отговори
# 90
Записвам се в темата , вече като собственик на Pocketbook Touch Lux 3.Имам го от около седмица , доста полезна джаджа се оказа Blush Blush Blush

# 91
  • ... рееща се.
Момичета, това му беше, нали? Има ли оправия и заслужава ли си инвестицията? Опитах с рестарт, но това горе не се мърда, не пресветва – нищо. Всичко друго работи, разпознава се от компютъра, страниците се превключват и т.н. Моделът е Киндъл 3.

# 92
  • София
Бог да го прости се казва.
Мятай в кофата и отваряй сайтовете за нов.
Оправията е нов дисплей, който струва 90-100 лева. Отделно ще ти вземат пари и за работа.
Аз лично не ги дадох. Купих си направо нов.
А мъжът ми отвори счупения киндъл и каза, че така е направено, че направо за еднократна употреба. Вътре било лепено, ама лепено яко и като се отвори един път, после не може да се затвори както е чисто ново.

# 93
  • ... рееща се.
Лека му пръст тогава Mr. Green Аз миналата година го смених с пейпъруайт и този го пратих при мама. Явно съм била права, че няма да живее още дълго.

# 94
Някой поръчвал ли е интересен калъф за нука със светлина ама не белия а този модел преди него ?От али експрес поръчах за киндъла на дъщерята ,такъв избор имаше  newsm78 а за моя нук все еднообразни..... едноцветни и никъкво въображение !!!

# 95
  • Пловдив
Момичета има ли такова животно като детски ел. четец с българско меню?
Дъщеря ми след 10-на дни ще стане на 8г и исках това да е подаръка, но не намерих в нашите магазини. Из нет-а попаднах на статии за някакви  с чуждоезични менюта, но все пак ще е втори клас и предпочитам българско, ако има. Ще съм благодарна много, ако ме насочите къде да търся bouquet

# 96
  • София
За първи път чувам изобщо за детски четец.
Не виждам и логика да съществува подобно нещо. Може би на запад има евентуално по-цветни - примерно розов или син?! Но като функции няма как да има детски четец. Четецът си е четец.
Когато е за дете просто отдели по-малко пари и не купувай Пейпъруайт за 250 лева. Достатъчен ще е някакъв нискобюджетен четец за 120-140 лв.

# 97
  • ... рееща се.
Мисля, че единствено Покетбук има българско меню, но не мога да кажа точен модел. Дано някой притежател се включи.

# 98
  • София
Kindle имаха по едно време четец, който водеха детски, но май разликата с обикновения тъч беше само в цветния капак. Както и да е в момента го нямат и пише, че не знаят кога и дали ще го има отново.
Дъщеря ми е на 8 г. и в момента чете на стария ми четец. Въобще не и пречи, това че няма българско меню.

# 99
Мисля, че единствено Покетбук има българско меню, но не мога да кажа точен модел. Дано някой притежател се включи.
Pocketbook Touch Lux 3 е със българско меню Blush

# 100
Не разбирам каква е идеята от българското меню, но аз не виждам смисъл. Тъкмо ще научи няколко думички на англйиски. То в тези дни, ако не можеш с един четец да се оправиш на английски.... А и за елементарно отваряне и четене на книги на един обикновен Киндъл, дори не е нужно меню. На моето дете като нямаше и 4, като му показах няколко пъти и се научи почти само да си отваря книгите.

# 101
Здравейте, някой купувал ли си е допълнително кабел за Киндъл и откъде?

# 102
  • София
Той не е някакъв специален кабел за киндъл. Отиваш в първия техно магазин, с кабелчето, казваш - искам такова и си готова.

# 103
Той не е някакъв специален кабел за киндъл. Отиваш в първия техно магазин, с кабелчето, казваш - искам такова и си готова.
т.е. нормално зарядно като за смартфон?

# 104
Всъщност на мен ми изчезна кабелът покрай разнасянето на едни багажи и не мога да го открия. Някой ден може и да се появи, но не знам кога. Пробвах с един кабел за смартфон, точно влиза, но не разпознава. Опасявам се, че и тези в магазина ще са такива, щом не са изрично за Киндъл.

Общи условия

Активация на акаунт