Електронни четци - XVIII

• 79 927
  • 813
  •   1
Отговори
# 105
Кабелите са универсални. Ако не ги разпознава компютърът, има друг проблем.

# 106
  • София
Съвсем нормален usb to micro  кабел трябва за киндъла.

# 107
Дано да е така, ще купувам нов, няма начин. Hug

# 108
Някои евтини китайски кабели правят проблем, иначе аз ползвам кабели от смартфон Сони и Нокия, който хвана, и винаги ги разпознава

# 109
Здравейте, може ли преминаването към нова страница или връщането към предишната да се настрои по различен начин?  Thinking За Киндъл Пейпъруайт става въпрос. Сега, при докосване на екрана в по-дясната му част, страниците се преместват с една напред, а в по-лявата с една назад. Когато чета и го държа с една ръка, пръстите ми не достигат навсякъде и често вместо да преминавам на следваща страница, връщам предишната.

ПП: Убедих се, че за този тип устройство не ми е удобен тъч скрийн. Мисля си, че с копчета за прелистване на страниците щеше да ми е по-добре.  Peace Но каквото - такова. Иначе машинката засега е супер (да чукна на дърво  Blush)

ППП: Нямам проблем с каквито и да било кабели. Но аз ги ползвам само за зареждане. Свалям книги директно на четеца или ползвам wifi за трансфер на файлове от компютъра.

# 110
  • София
И аз проблеми с кабели нямам, но и не си купуваме някакви най-евтини...

# 111
  • София
И аз не съм имала проблем с кабели, но и не съм купувала допълнително. Всички телефони и таблети в къщи са купувани с кабел, и почти всички са с разглобяващ се. Зареждам четците през компютър, когато качвам книги или с кабела директно от мрежата.

# 112
Дай идея откъде да купя, защото и аз не мисля да взема нещо евтино, да не ми върши работа и в крайна сметка пак да купя скъпото.  Praynig

# 113
  • София
Последно купувахме такива - ок бяха, иначе в къщи от разни у-ва кабели да искаш, а и той мм се занимава с такива покупки.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01AUHB81M/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 114
Мерси! Hug

# 115
Кабели има в Плесио, Технополис и Техномаркет, както и във всички магазини за черна техника, телефони и компютри. Кажи, че искаш оригинални, качествени.

# 116
Благодаря и на теб! Аз питах в един от тези магазини, но ми показаха стандартни кабели, които ставали на всичко, но не знаех дали изрично трябва да пише за Киндъл и не взех.

# 117
  • София
няма защо да пише киндъл, просто си вземи един кабел.

# 118
Нов ъпдейт за Kindle Paperwhite и Voyage - 5.8.2. Grinning

# 119
Нов ъпдейт за Kindle Paperwhite и Voyage - 5.8.2. Grinning

Но не за всички версии

Important: Devices that do not require an update are:
Kindle (7th Generation)
Kindle Voyage (7th Generation)
Kindle Paperwhite (7th Generation)
Kindle Oasis (8th Generation)
Kindle (8th Generation)
Fire tablets (any generation)