Електронни четци - XVIII

• 79 931
  • 813
  •   1
Отговори
# 120
Моля за мнение за PocketBook Lux 3.
Благодаря

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 11:43 от caramellche

# 121
Моля за мнение за PocketBook Lux 3.
Благодаря
Здравей
Със такъв покетбук съм от почти две седмици
ПОдсветката е готина , можеш да си регулираш колко да ти е осветен екрана
Тъчскрийна е доста бърз
Имаш слот за карта памет
Хваща си без проблем wifi
Каквото се сетиш друго питай Hug

# 122
Аз ще се включа с мнение за Pocketbook, но с изричната уговорка, че само предавам това, което съм чула - имам братовчедка, която работи в голяма фирма за компютри, обаждах й се на нея за мнение какво да си избера. Това, което тя каза е, че сервизът им е пълен с тази марка за ремонт. Техниците са й казали в никакъв случай Pocketbook. Всяка седмица приемали дефектирали за ремонт. Аз сзщо много се чудех за такъв, защото имат голямо разнообразие от модели и различни варианти.

Всеки момент очаквам да пристигне един сладък, беличък Kindle Paperwhite III.

Пожелавам на всички безаварийно четене, независимо от марката!  newsm10

# 123
Аз ще се включа с мнение за Pocketbook, но с изричната уговорка, че само предавам това, което съм чула - имам братовчедка, която работи в голяма фирма за компютри, обаждах й се на нея за мнение какво да си избера. Това, което тя каза е, че сервизът им е пълен с тази марка за ремонт. Техниците са й казали в никакъв случай Pocketbook. Всяка седмица приемали дефектирали за ремонт. Аз сзщо много се чудех за такъв, защото имат голямо разнообразие от модели и различни варианти.

Всеки момент очаквам да пристигне един сладък, беличък Kindle Paperwhite III.

Пожелавам на всички безаварийно четене, независимо от марката!  newsm10
Ще го видим колко ще издържи този
Едва от две седмици е при мен
Но ми е интересно , дали са в сервиза заради изпускане , счупаване повече или заради фабрична грешка повече newsm78

# 124
Благодаря за информацията!

# 125
Мдааа, киндълчето дойде, но аз като типичен рак, който не знае какво иска, не мога да му се зарадвам..... защото се чудех - бял, черен, бял, черен и избрах бял, даже по-скъп ми излезна.... Е да, ама калъфа е с черен борд и стана голяма грозотия... черно, бяло... много съм загубена!

# 126
  • София
Хъм... аз като типичен рак съм съвсем наясно какво искам и много се радвам като го получа Wink
Честито киндълче - смени калъфа и си го ползвай със здраве Simple Smile

# 127
ей сега станах за смях - как да си кача книги на четеца?

# 128
  • София
Свързваш четеца с компютър и копираш книгите, които искаш в папка Documents.
Kindle чете формати mobi, txt, pdf. Като pdf не е добър за никакъв четец, а txt е гол текст без форматиране, така че си търси книги в mobi или конвертирай в този формат от epub или fb2. Можеш да използваш и онлайн конвертор например този http://ebook.online-convert.com/convert-to-mobi

# 129
Аз си качвам на лаптопа и оттам със usbкабела на четеца
ама трябва да проверяваш във какъв формат сваляш

# 130
Мерси!!!

# 131
  • София
Аз си качвам и у правлявам книгите за киндъл през калибрето.
http://calibre-ebook.com/

# 132
Ако е наличeн WI FI достъп, при Киндъл може да се сваля директно на четеца от тук като се избира иконката за EPUB формат:
Скрит текст:
bb.bulexpo-bg.com

# 133
Здравейте, ще съм благодарна за мнения кой от двата да избера. По-горе четох мнение за сервиза пълен с покетбук и малко се разколебах, но иначе много удобен ми се вижда с бутоните.
Колебая се между този и този Основно държа на подсветката, понеже чета предимно вечер и тази на Кобо ми се видя с най-мека светлина и най-равномерна от останалите четци с подсветка. На Покетбука както казах ми харесва, че мога да прелиствам и с копчетата долу. Като цяло нямам нужда от интернет, тъчскрийн и всички останали екстри, но не намерих четец с подсветка, който да ги няма и да е по-евтин по-обикновен..Ако вие имате други предложения с удоволствие ще ги разгледам, тъй като аз нямам никакъв опит. Благодаря!

# 134
Креми ,аз съм с покетбука touch lux 3
Готин е , че можеш да си регулираш светлината на подсветката

Общи условия

Активация на акаунт