Електронни четци - XVIII

• 79 967
  • 813
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Благодаря ви момичета, тоест да го взимам и ако не работи - им го връщам за тяхна сметка, защото според описанието има лека драскотина на задната страна на киндъла.
Относно гаранцията, аз оставам с убеждението, че амазон поемат едно годишна гаранция на този киндъл и евентуално ако се наложи сервиз, то ще е сервиз на амазон.  newsm78
Офф започнах да се чудя за тия 50-60 лв дето ще ги спестя дали си заслужава ......

# 196
dioni, според мен изчакай промоциите. Сравнително чести и редовни са Wink

# 197
  • София
dioni, според мен изчакай промоциите. Сравнително чести и редовни са Wink
Имаш предвид по-големи промоции от сегашната ли ? -10, -20 Евро ... сега киндъла от 119 евро е за 99 евро  newsm78  по принцип мога да изчакам .......

# 198
  • София
Срещат се и по-големи намаления от сегашните, но пък тази година вече имаше 2-3 пъти, дали пак ще има - кой знае.

# 199
Днес ходих в един магазин исках на живо да видя Pocketbook touch lux 3, че се чудя между него и едно Кобо Гло HD, еми сложихме го да се зарежда, включихме го и зацикли, не ще да стартира нито да се изключи дори... и момчето каза, че всичките четци в магазина им ги връщали за рекламация скоро след закупуването и киндълите дори... та се разочаровах незнам дали и какво да си взема вече...

# 200
  • Стара Загора
 ние имахме 3 киндъла и нук. Единия  киндъл се развали  миналия месец. 5г и 4,5месеца го ползвахме.   Другия   ни киндъл  е на повече от 4 години. Нука и той няколко  години направи за около 70лв го купих.  Няма какво да искам за толкова години ползване, сега съм на косъм да поръчам още  един voyage. Спирам се само, защото децата имат доста книги на хартия и един четец им стига.

# 201
Сеха зареждам киндъла за пръв път - батерията не мърда, светна зелена лампичка, дали е готов вече?

# 202
  • София
светна зелена лампичка, дали е готов вече?
Да

# 203
А дали трябваше да изчакам напълно да му падне батерията преди първото зареждане? Като почнаха да се появяват съобщенията за батерията и го включих.

# 204
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Хора, извинявам се за тъпият въпрос, ама много отдавна за последно качвах книги на Kindle-а. Embarassed В кой формат да ги сваля от Читанка-та на компа?!? Модела е този с клавиатурата под дисплея, но не знам точно кой....

# 205
Форматът да е "mobi", а книгите ги копираш в папка Documents.

# 206
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Форматът да е "mobi", а книгите ги копираш в папка Documents.

Супер много благодаря!!! Hug bouquet

# 207
  • Златна Добруджа
Здравейте, пред дилема съм дали да не подменя моят Kindle Paperwhite, на който му изгоряха няколко пиксела на екрана. Не ми пречи да чета, но ме дразни че стана така и погледът ми е все там. Сега се чудя между новият Kindle Paperwhite и Kindle Voyage. В момента в немския амазон и двата модела са с някакво намаление. Видях какви са разликите им, но не знам дали Voyage си струва по-високата цена? Моля за мнение  bouquet

Аз в края на краищата се свързах с Customer Service на Amazon.de, откъдето е закупен Киндъла ми. Отначало ми казаха, че е изтекла едногодишната му гаранция и могат само да ме компенсират предлагайки ми модели на намалена цена. Но аз настоях, че би трябвало да важи двугодишната гаранция за стоки от ЕС. Провериха и се оказа, че това наистина е така. Изпратиха ми нов, безплатно, който очаквам. Генерираха ми и етикет за безплатно връщане на стария Киндъл към тях, който днес показах в нашата поща и се оказа валиден.

# 208
И аз поръчах Kindle Paperwhite от намалението в немския амазон. Simple Smile Ще дойде чак на 26ти обаче, белият не беше наличен. Нямам търпение. Simple Smile

# 209
  • София

mentina
 - то ясно че ще е валиден етикета, но какво се случва с онзи проблем, че бг пощи не приемат у-ва с батерии в тях?

Общи условия

Активация на акаунт