Електронни четци - XVIII

• 80 845
  • 813
  •   1
Отговори
# 300
  • ... рееща се.
Бе, личи си да ти кажа Laughing Готин е – одобрявам, дано бързо да пристигне всичко и дълго да ти служи. Кой превозвач използваш?
@cvEval, моя пенсионер издъхна преди 2-3 месеца, екранът му сдаде багажа. Пуснах го на майтап в олх и едно момче взе, че го купи. Ама беше много здрав, служи ми 5 години без никакви забележки.

# 301
  • Ænima/Albuquerque
Искам и аз копчета. cvEval, радвай му се, че алтернативите не са хубави.  Crossing Arms
Пух, купуват ги, да, за части, ала-бала. Достраша ме да купувам втора ръка. Интересно е, че никой не си продава работещия Киндъл.  hahaha

# 302
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
То малко като колата на баща ми - баба астра - на 23-24 години, купена втора ръка, ама върви, харчи малко, носи много и на никой не му и идва на ума да я продава. Ние като си търсехме, много искахме подобна, ама цък  - не се продават бре... Joy

Още щом ми се породи идеята за електронна книга и като видя какво продават - 2013 май беше, този ми хвана окото и за седмица си намерих, и за 130лв го взех нов (от Продавалника де Wink) от някакво момче. Жив и здрав да е и продавача и книжока... Praynig Praynig Praynig

# 303
  • Ænima/Albuquerque
То малко като колата на баща ми - баба астра - на 23-24 години, купена втора ръка, ама върви, харчи малко, носи много и на никой не му и идва на ума да я продава. Ние като си търсехме, много искахме подобна, ама цък  - не се продават бре... Joy

Кат старата ми Корса.  smile3532

# 304
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Скрит текст:

Кат старата ми Корса.  smile3532

То стана рекламна кампания на Опел  Joy

Ние у нас сме за френските колици, затова вече 4-5 години наливаме парици в един Пижу.
То лъвчето на капака, нали знаеш защо е на два крака и се оглежда?!?
Търси Сервиз!!! Wink Joy hahaha

# 305
  • Ænima/Albuquerque
Ахааххаахахаха, стига вече, стига!  hahaha

Сега, така като ме набутахте в чуждите сайтове, ще ме изкушите и някакви аксесоарчета да си купя за Киндъла. Ей, ужасни хора, бе!  Mr. Green

# 306
Да се похваля и аз с калъфче за 10 лв за Пейпъруайта  Grinning

Много държах калъфчето да не е с пластмасов гръб и да може Киндъла да се вади лесно, въпреки че е малко по-обемисто, но ми харесва. Има магнит и четецът се изключва и включва при отваряне
Ето линк, ако му хареса на някой, пристигна много бързо, за около седмица

# 307
Имам нук ,дето се побърка милия и така седи и хваща прах ,купих киндъла.Та сериозно ли в ОЛХ ,се продаде неработещия киндъл?На каква цена го обяви?Да взема да пласирам и моя Нук ,да заживее втори живот  Hug

# 308
  • ... рееща се.
Майка ми, както съфорумките, ме посъветва да го засилвам към коша, аз обаче й викам ще го продавам и 5 лв да му взема все ще е нещо Mr. Green Пуснах го за 20лв. и веднага ми звънна едно момче, видяхме се, хареса го. Каза, че имал друг счупен, на който дисплея му работел, та от двата щял да сглоби един работещ. Майка ми после 2 дена ме одумваше, че съм можела поне 40 да му взема Laughing

# 309
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да се похваля и аз с калъфче за 10 лв за Пейпъруайта  Grinning
Скрит текст:

Много държах калъфчето да не е с пластмасов гръб и да може Киндъла да се вади лесно, въпреки че е малко по-обемисто, но ми харесва. Има магнит и четецът се изключва и включва при отваряне
Ето линк, ако му хареса на някой, пристигна много бързо, за около седмица

Моето калъфче е такова, само че червено. Страшно ми е удобно, обаче от прегъване назад /дъщеря ми никак не ми го пази  Confused/, отстрани се е напукала кожата и ми се иска да го сменя.

# 310
  • Ænima/Albuquerque
Като се познавам, подозирам че няма да ползвам калъфа изобщо. Ще седи да събира прах, както събират прах петте ми кейса за телефона. Една приятелка ми даде да ползвам нейния Киндъл, с калъф, и винаги го махам като чета, адски ме дразни.  Tired

# 311
Ха ха и аз съм с 5 кейса на телефона! bouquet

# 312
  • Ænima/Albuquerque
Ако събират и те прах, си от мойта партия.  hahaha
Едно е сигурно - ще държа Киндъла в кейса, ако го транспортирам я в чанта, я на някъде с багаж.  Mr. Green

# 313
И аз го взех, за да може да се носи в чанта безопасно иначе предпочитам да държа само Киндъла когато чета вкъщи

# 314
Здравейте момичета,нахлувам със спешен въпрос-малките ми натиснаха екрана на киндъла и май са го счупили.Голям рев падна/от мен/
Стои изместен и отсрани се вижда част от заключен екран.Оф ,не знам дали го обясих добре ,ще се  опитам да кача снимка по късно.Въпроса ми е поправимо ли е или да се оглеждам за нов.
Ето го екрана

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 12:40 от kalina_malina

Общи условия

Активация на акаунт