Електронни четци - XVIII

• 80 759
  • 813
  •   1
Отговори
# 465
...
Моля за подробно обяснение...
Ти дори не си си направила труда да отделиш малко време и да прочетеш какъв формат чете Киндъл, но пък искаш някой друг да отдели от своето и да ти обяснява подробно.
И не е вярно, че Вистата ти пречи на конвертора. Просто свали по-стара версия. 

# 466
  • София
Просто не си си дръпнала правилната версия на клибре https://calibre-ebook.com/download_windows64

# 467
  • София
Благодаря!

# 468
Моля, някой с Kindle Voyage да ми каже дали е удобно прелистването със сензорния бутон? Бутоните са ми основно изискване, обаче не знам сензорните дали са по-удобни от физическите.

# 469
Моля, някой с Kindle Voyage да ми каже дали е удобно прелистването със сензорния бутон? Бутоните са ми основно изискване, обаче не знам сензорните дали са по-удобни от физическите.

Аз преди ползвах 3-ката (с клавиатурата) и сега го смених с Voyage. Много са ми удобни бутоните... явно съм голям индианец и не разбира какво точно им е "сензорното" и най-вече с какво са по-различни от тези на 3-ката  Laughing

# 470
Дами , вмъквам се да попитам , имате ли наблюдения дали на този черен петък има намаления на калъфчета за ел.четците??

Благодаря предварително Hug Hug

# 471
Намерих си изгоден voyage в олх-а и си го поръччах. Мерси на всички за препоръките и помощта. Първи киндъл ще ми е и съм много любопитна как ще работи, как ще го чувствам. Предполагам, че след нук и един евтинджос, ще е голям кеф.

# 472
  • София
Намерих си изгоден voyage в олх-а и си го поръччах. Мерси на всички за препоръките и помощта. Първи киндъл ще ми е и съм много любопитна как ще работи, как ще го чувствам. Предполагам, че след нук и един евтинджос, ще е голям кеф.

Втора употреба или нов?
Че гледах и аз един Воядж в продавалника тези дни  Mr. Green

# 473
  • София
Дами , вмъквам се да попитам , имате ли наблюдения дали на този черен петък има намаления на калъфчета за ел.четците??

Благодаря предварително Hug Hug
Може би, кой знае ,всакякви неща има, може и калъфи да има.
След 2 дни на 11.11 ще има намаления обаче в алиекспрес.

# 474
  • в тристайна гарсониера :)
Cassy, колко време ти издържа батерията? Helloweenka, бутоните и на мен са ми удобни Simple Smile

# 475
Cassy, колко време ти издържа батерията? Helloweenka, бутоните и на мен са ми удобни Simple Smile

Честно казано не съм засичала.... около месец някъде, може и повече, но не ползвам много надсветката

# 476
  • София
Колко ще държи батерията зависи освен от това ползва ли се подсветка и от времето, които четете на ден и съответно колко прелиствания правите.

# 477
  • Scotland
Следя цените в английския,американския Амазон и тук в Емаг. Навсякъде съм сложила в кошниците по един Воаяж и по един Оазис  Mr. Green Но ще чакам черен петък  Grinning Оазис от Америка е на цената на Воаяж тук  Close Егати и разликите. И това без промоция,все се надявам нещичко да излезе изгодно на 25-ти.

# 478
  • София
E, 290 долара, не са точно колкото 190E малко повечко са. Но по принцип цените са еднакви само валутата отзад се сменя, между европейските и щатските Wink А в БГ и надценки има, защото все пак амазон си нямаме, а трябва и да се печели Wink
Защо не следиш и немския Амазон?

# 479
  • Scotland
E, 290 долара, не са точно колкото 190E малко повечко са. Но по принцип цените са еднакви само валутата отзад се сменя, между европейските и щатските Wink А в БГ и надценки има, защото все пак амазон си нямаме, а трябва и да се печели Wink
Защо не следиш и немския Амазон?
Защото никога не съм поръчвала,не знам фирми посредници и т.н. начини за да си го доставя Sad

Общи условия

Активация на акаунт