Електронни четци - XVIII

• 80 733
  • 813
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ами не знам от англия кои посредници ползваш, но има такива, с които можеш и от двете държави. Аз си ползвам и за двете Габко. Въпреки, че спец. Оазисът си го поръчах директно до БГ, без посредници, реших, че ако има нещо и искам връщания и замени ще ми е по-лесна разправията, ако е дошъл до вратата ми.
За мен дори и с падналия в момента паунд при немците е по-изгодно и имат по-добри намаления някак от англичаните(когато има). Иначе той нали акаунта ти е един и същи за всички амазони, за немския си има дори бутонче да ти се преведе сайта на англ. ако не разбираш...

# 481
  • Scotland
Проверих в немския иначе,засега американските цени са най-ниски. Иначе имам роднини в Германия и ако изпадне цена,ще ги моля за услуга Simple Smile Решила съм да е един от двата Киндъла и който успея да взема на цена,той ще е Simple Smile Оазиса повече ми допада на дизайн,на Воаяжа гръбчето не ми харесва  Mr. Green Може да е странен критерий това,но аз като една рибка обичам предметите да ми радват окото,а характеристиките обикновено не ги гледам много много. Разбира се,обратното е нормалното поведение,ама ей на,такава съм си Simple Smile

# 482
  • Scotland
Аз ползвам Гъбко също,но не знаех,че и от Германия доставят,благодаря за информацията  Heart Eyes Ще следя и в немския тогава.

# 483
  • София
Ами... не бих казала, че е странно, в крейна сметка точно този дизайн играе роля и в удобството, не е само радост за окото.

За Гъбите, от години, аз първо за германия ги ползвах май... една идея е по-скъпо на кг от там... май лев, но това да е грижата.

Аз все пак имам някакви съмнения, че Оазис ще го намаляват изобщо тази година, но все пак - стискам палци Wink

# 484
  • Scotland
Ами... не бих казала, че е странно, в крейна сметка точно този дизайн играе роля и в удобството, не е само радост за окото.

За Гъбите, от години, аз първо за германия ги ползвах май... една идея е по-скъпо на кг от там... май лев, но това да е грижата.

Аз все пак имам някакви съмнения, че Оазис ще го намаляват изобщо тази година, но все пак - стискам палци Wink
Малко остава до петъка,ще го изчакам и ще преценя тогава. Ще си купувам и телефон по същото време,та и от това колко изгодно го взема него,ще стане ясно кой от двата Киндъла ще ме огрее  Mr. Green

# 485
Записвам се да следя темата, че скоро трябва да взимам такова нещо..... Hug

# 486
  • в тристайна гарсониера :)
Колко ще държи батерията зависи освен от това ползва ли се подсветка и от времето, които четете на ден и съответно колко прелиствания правите.
Моята държи по три дена. Ползвам надсветката (автоматина) и чета по два часа на ден минимум. Дори и да не чета пак си пада батерията за тоолкова време, да не би да му има нещо на моя киндъл?!

# 487
  • София
Скрит текст:
Колко ще държи батерията зависи освен от това ползва ли се подсветка и от времето, които четете на ден и съответно колко прелиствания правите.
Моята държи по три дена. Ползвам надсветката (автоматина) и чета по два часа на ден минимум. Дори и да не чета пак си пада батерията за тоолкова време, да не би да му има нещо на моя киндъл?!
Включен WiFi? Не е нормално батерията да пада толкова бързо.

# 488
Mrs Jan, не! Включвам го само когато свалям книги от пощата. Почвам да се замислям да им пиша на амазонци  newsm78

# 489
  • София
Писах го, защото спец. амазон пишат:
A single charge lasts up to six weeks, based on half an hour of reading per day with wireless off and the light setting at 10
Аз също съм успявала да стопя батерия за 4-5 дни без wifi и без подсветка, но с по 8-10 часа четене на денонощие Wink
Освен това батерията се хаби от цъкане. Т.е. ако си си направила опресняване на всяка страница и ако много цъкаш напред назад, препратки, записки, по менюта  и т.н. ще свършва батерията по-бързо.

# 490
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

И на мен ми се струва странно толкова бързо да ти пада батерията.  Thinking  Чета всеки ден минимум по два-три часа и батерията ми държи по 20-тина дни, като подсветка използвам само вечер и то на степен 2 или 3, не повече. Като е изключен, батерията не мърда видимо.

# 491
Благодаря ви за отговорите! Ще пиша на Амазон, не цъкам нищо, само си чета. Не е направен да се опреснява на всяка страница, прелиствам със сензорните бутони. Странното е, че дори да не чета пак пада батерията.

# 492
  • София
с кои бутони прелистваш няма значение. Но да ако не четеш и пада така бързо е повече от странно.

# 493
  • Пловдив
Здравейте, от около месец имам Kindle Voyage и още се уча да работя с него. Понаучих някои неща (като например къде, да му се невиди, се слагат файловете, за да ги виждам и чета съответно doh doh doh), но други изобщо не са ми ясни. Как да спра интернета? Намерих в настройките меню за интернета. Като цъкна върху източника, към който съм се прикачила, ми излизат опциите Forget и Cancel. Това Forget малко ме обърква. Само ще се дискънектна от източника или и нещо друго ще стане? Простете ми за аматьорския въпрос Blush Blush Blush

# 494
  • София
Цъкни on  на airplane mode

Общи условия

Активация на акаунт