Имена за близначки

• 28 873
  • 343
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Към мои познати Александра/Александрина съм чувала обръщенията Лекси, Акси, Анди, Саня. Не е задължително да е Алекс. Стига, естествено, цялото име да ти допада.

# 16
Стефания и Калояна

# 17
  • София
Познавам близначки - Марина и Теодора,мисля че комбинацията ще ви хареса,затова ги давам за пример.Също така:
Беатрис и Алексия/Алексис
Джулия и Емануела
Елеонора и Анастасия
Кристиана и Фелина
Катерина и Андреа

# 18
Марина е кумата ни, ММ не иска да са кръстени на някой със същото име в обкръжението ни. Аз съм Теодора, но Елеонора, отива в списъка на мен ми харесва, а реакцията на моя мъж като го питах беше:" Хъм, интересно!". Това си е направо напредък слес всички Не-та.

# 19
Алина и Кристина
Елеонора и Ахинора
Зарина и Калина
Дарина и Полина
Радост и Слава /шегувам се/ и Нина

# 20
  • Най-красивата страна
Елеонора и Алексия

# 21
Елеонора и Вероника (Ели и Рони)

# 22
Александра и Виктория  Peace Това са две много ,,силни,, имена!
Вики и Алекс

# 23
Здравейте, и ние очакваме близначки и имената които ми харесват са: Виктория, Божидара, Любомира, Мариана Simple Smile

# 24
Емилия и Алексия

# 25
  • athina
Христина/Християна и Емануела

Боряна и Калина

Елеонора и Велизара

Имах колежки-Владимира и Владислава,като малки не можели да си казват имената и си казвали една на друга Ира и Ава -така им казвахме и ние.

# 26
  • София
Марина е кумата ни, ММ не иска да са кръстени на някой със същото име в обкръжението ни. Аз съм Теодора, но Елеонора, отива в списъка на мен ми харесва, а реакцията на моя мъж като го питах беше:" Хъм, интересно!". Това си е направо напредък слес всички Не-та.
Елеонора е прекрасно име и някой ден,ако имам дъщеря така ще я кръстя.Щом сте го сложили в списъка,давам още предложения с него:
Елеонора и Габриела
Елеонора и Вероника
Елеонора и Дария
Елеонора и Александра
Елеонора и Виктория
Елеонора и Ванеса
Елеонора и Валерия

# 27
Елеонора и Михаела  Peace

# 28
Александра и Виктория  Peace Това са две много ,,силни,, имена!
Вики и Алекс
Моя баща починал и ако кръстя едно от бебетата така ще решат, че е на него. Не че съм много суеверна но не ми се иска такава асоциация. А Александра е племенницата ми, която е кръстена на баща си Александър. Малко множко ще стане във фамилията толкова Алексчета и Алита. Моя мъж каза, че я никакъв случай няма да кръщаваме на фолк певици и на анимационни герои ( една дама, ми писа на лично и предложи Анна и Елза).  Емилиана много ми допадна, но не и на моя мъж Sad 

# 29
Охх като кажат Елза и се сещам,за най-популярния травестит Елза Парини... ooooh! ooooh! ooooh!
А двойните букви в името /Анна/отежняват вибрацията на името,от там и съдбата на човека...
Елеонора и Виктория е също добро съчетание,на галено Нора и Вики.. Peace
Или Елеонора и Габриела - Нора и Габи Peace
Лора и Калина - ще празнуват и двете на цветница  Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт