Имена за близначки

• 28 874
  • 343
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
А защо трябва да се съчетават? Това са две отделни личности, няма да стоят залепени цял живот една за друга. Simple Smile
Важното е на родителите да им харесват имената и после и децата да си ги харесват.

# 286
Какво значи не стои добре едно лично име до друго?Ами дайте и да се женим тогава за този,с който ни стои добре името.Аз бих посъветвала майката да държи на името,което и харесва!Чувала съм много пъти жени да се оплакват,че детето им е с име,което трябвало да сложат,за да не се обидят роднини...пък те колко искали друго.В днешно време не се раждат по 5-6деца в семейство.Кръщавайте ги както на вас майки, ви харесва.

# 287
  • София - Рим и обратно
Беатрис не ми харесва изобщо. Ирина е много хубаво.
Ясмина е хубаво, според мен.
Ребека е доста добро предложение, на мен също ми е стояло в списъка.

# 288
Ясмина и Ирина са ми много близки по звучене, за това се спрях на Беатрис, освен това Бети ми харесва повече. А галено Яси, нещо не ми както трябва. Иначе цялото име е красиво, Беатрис ми е по царствено и тежко, освен това не звучи зле в комбинация с бащино и фамилно.

# 289
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На нашите приказки не се обръщай толкова внимание.Все пак децата са твои и ти ще се обръщаш към тях с дадените имена. Peace

# 290
  • Най-красивата страна
Ясмина е типично мюсюлманско име.
Беатрис не е лошо.

# 291
Беатрис ми харесва много, а Ирина - не. Предложение - Ирма

# 292
Беатрис ми харесва много, а Ирина - не. Предложение - Ирма
Ирина е изборът на мъжа ми, ако го успоря, ще се върнем в изходна позиция, той ще успори моя за Беатеис и пак на ново, лутане, дискусии, караници на моменти, тегав се оказа за нас, този процес.

# 293
  • София
Аз ако имах близначки бих избрала такива имена,че или и двете да имат имен ден или и двете да нямат,а не само едното.И на мен не ми допада Беатрис в комбинация с Ирина но това са си вашите бебета,вие си решавате. Simple Smile

# 294
  • Бургас
И на мен Беатрис не ми допада, както и Ребека - студено ми звучат.
Но ваш си е избора, леко раждане!

# 295
  • Blondeville
Важното е вие да си харесвате и двете имена, и да си ги усещате като точните  Hug Иначе Бетина също не е лошо, Бела също, Божидара (Дара), Елиза„ Каталина, Косара (тук вече се поотклоних от буквата Б, нещо ми идва музата за имена  Laughing )

# 296
Не съм се зачитала назад, трябва ли имената да започват с И и Б.

Ирина и Беатрис - лично не ми стоят добре едно до друго

Ирен и Беатрис    или
Ирина и Бориса   примерно.

# 297
Аз ако имах близначки бих избрала такива имена,че или и двете да имат имен ден или и двете да нямат,а не само едното.И на мен не ми допада Беатрис в комбинация с Ирина но това са си вашите бебета,вие си решавате. Simple Smile
И аз мисля, че добре би било и двете деца да имат имен ден, а не само едното.

# 298
  • София
Не бяхте ли харесали също и Елеонора?

# 299
Не бяхте ли харесали също и Елеонора?
Да , но ако има име с буквата Е, задължително трябва другото да е със С, за да няма сърдити баби. За това тези две букви просто отпаднаха. Име със С харесах само София, но е много експлоатирано и честно казано не ме грабва, до толкова, че да кръстя някое от бебетата. Варианта с Бетина на мен ми харесва, но ме и на ММ.

Общи условия

Активация на акаунт