Нашите кухни - 64

• 125 680
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • In the shadows of my mind
Прекрасна нова кухня!
Браво на майстора, и много вкусни манджи на домакинята!

# 496
Страхотна кухня Simple Smile Плота и пода от къде са ти и какви са ?

# 497
  • ПЛОВДИВ
Благодаря Ви. Плота и гръбчето си ги харесах при майстора и не знам точно какви са,  а гранитогреса е този- http://www.home-max.bg/granitogres-arin-oak-20h60-sm/

# 498
Здравейте, ще имаме остров в кухнята и се чудя как се захващат към пода? Подът ни е с ламинат.

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 11:24 от cvetinkka

# 499
Не се захваща. Обикновено е толкова тежък, че няма начин някой да го помести, ако това е притеснението. Имам остров от 8 години и до сега колко пъти сме се удряли ние или нещо друго в него, не е мръднал.

# 500
Здравейте, чета Ви от година и ми бяхте страшно полезни както с идеи , така и в откриването на нашия майстор! Ето, че вече мога да покажа готовата наша кухня.  Heart Eyes  Благодаря на shadowman, че надмина очакванията ни!!! Hug

Страхотна е ! А какъв е материала на вратите ? 

И аз ще си поръчвам бяла кухня,  но незнам какъв да е материала., измислила съм схема на шкафовете, но като отида в магазина започват да ми задават 1000 въпроси и аз гледам тъпо и немога да се ориентирам още какви да са с МДФ или ПДЧ, с боя ли с лак с фолио ли съм искала,  аз само на картинки им показвам  ....  Crazy Crazy

И тези лед ленти осветяват ли добре? изглеждат много хубаво!

# 501
  • ПЛОВДИВ

Благодаря Rali*. Материала за кухнята е МДФ.
Лед осветлението осветява страхотно  Peace Все още не съм свикнала , че ги има и забравям да ги светна и се мъча Crazy, докато не мине приятеля ми и не ми ги светне. Разликата е огромна, когато са загасени и пуснати.

# 502
  • Бургас
Нашата кухня ще е почти същата като цвят, материали и разположение с разлика, че хладилника е в дясно и ще е вграден.
Моята кухня ще я монтират другата седмица.

# 503
  • Казанлък

Благодаря ти много!!!  Hug

jully20 Честита нова кухня! Много е хубава. Браво на майстора  thumbsup

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 20:22 от valpan

# 504
Не се захваща. Обикновено е толкова тежък, че няма начин някой да го помести, ако това е притеснението. Имам остров от 8 години и до сега колко пъти сме се удряли ние или нещо друго в него, не е мръднал.
Благодаря Simple Smile

# 505
Може ли да ми препоръчат мивка от която сте доволни ?

# 506
jully20, много ми хареса кухнята, има хармония и изглежда удобно!

Ние също сме на вълна кухня.

По въпроса на tileva.baldjieva87 - нашата мивка и батерия са pyramis, засега сме доволни.

# 507
  • Бургас
И нашата мивка е Пирамис, също съм доволна и много си я харесвам.

# 508

jully20  кухнята е супер! Много ми хареса, плота и гърба супер я отварят! Поздравления!!!

# 509
jully20 , честита да ти е красивата нова придобивка! Със здраве да си я ползуваш Имам един въпрос, ЛЕД осветлението ленти ли са или неонови тръби и защо предпочетохте да ги монтирате по средата на шкафовете?

Общи условия

Активация на акаунт