С "ВЪТРЕ" се завръща ЧААТАЙ, и пак настава УЛУСОЙски рай - ТЕМА 214

• 55 689
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
Потвърдена е информацията за Арас и сценаристите.  Peace

естествено!  Joy Joy

Еличко,  Heart Eyes Heart Eyes    само с теб ще си харесваме и братчетата  Crazy    hahaha hahaha  Предусещам чуден сезон  Laughing Laughing Joy

# 76
Да, потвърдено е за октомври, за Арас и за двамата сценаристи + режисьора.  Peace Името на сериала не било уточнено.
Историята е за двама братя, които се търсят. Отгледани са в различни семейства.  Peace

От братовчеда адвокат, един сънен Чачи  Joy Joy

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 18:44 от Ани (Aniska)

# 77

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy 

разкарах оня мазньоч  Sick Sick     Laughing

# 78

нЕма да обиждаш родата  Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy

# 79

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Много го харесвам Чачко, ей такъв небрежен, рошав, нелустросан  Crazy Crazy Crazy Crazy
Не че, когато е нагласен не го харесвам  Crazy Crazy Crazy Crazy но така ми е най-истински  Crazy Crazy Crazy

# 80
# 81
  • Яко в Матрицата...
Иве Heart Eyes, Ани Heart Eyes Още не съм се завърнала, зяпам по летищата ooooh!  hahaha Ама нещо не са ми на сърце новините. Нищо против Арас, аз го харесвам, но къде остана ченгето под прикритие?  Thinking

# 82
Иве Heart Eyes, Ани Heart Eyes Още не съм се завърнала, зяпам по летищата ooooh!  hahaha Ама нещо не са ми на сърце новините. Нищо против Арас, аз го харесвам, но къде остана ченгето под прикритие?  Thinking

От доста време се загатваше,ч е няма да е римейк на онзи филм.  Peace И вече явно окончателно са решили да не е. Така че няма да има ченге под прикритие вероятно.  Joy Joy Joy Никъде не се споменава вече да е римейк.  Peace

Ади, идвай си яяяяяяяяяяяяяяя  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 83
  • Sofia, Bulgaria

Добър вечер на всички! Simple Smile Hug

Потвърдена е информацията за Арас и сценаристите.  Peace

Гледам интересни новинки сте наредили Naughty Flutter
  Най сетне оф.информация Peace
 На мен двете братчета ми харесват Crazy Crazy Crazy

# 84
АРТ клуба се увеличава  Joy Joy Joy

# 85
  • Яко в Матрицата...
Иве Heart Eyes, Ани Heart Eyes Още не съм се завърнала, зяпам по летищата ooooh!  hahaha Ама нещо не са ми на сърце новините. Нищо против Арас, аз го харесвам, но къде остана ченгето под прикритие?  Thinking

От доста време се загатваше,ч е няма да е римейк на онзи филм.  Peace И вече явно окончателно са решили да не е. Така че няма да има ченге под прикритие вероятно.  Joy Joy Joy Никъде не се споменава вече да е римейк.  Peace

Ади, идвай си яяяяяяяяяяяяяяя  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Идвам си, с полета нощеска Joy Joy Joy
Айде да оставим полицая, ама колко сериали с разделени братя и сестри вече има Rolling Eyes Ай дано да знае какво прави Клунито hahaha  И защо пък един път не му измислят някоя готина сестра на наЩУ Crossing Arms hahaha

# 86
аз като не съм гледала много сериали и не знам колко има с разделени сестри и братя  Joy Joy Joy ама за сестрата си права.  Peace Брат или самичък  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms някоя готина сестра можеше да му метнат  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 20:27 от Ани (Aniska)

# 87
Здрасти,

Последният Колинс ми харесва, нащУ в полет...  Crazy няколко пъти...  Hug , държи Мелека за бедрото  Naughty , ама водата прозрачна и ние виждаме...  hahaha , мърда табанчета в бял халат, но с фишу... абе, готин... Heart Eyes  да го из.. хрускаш...  Blush  Crazy Crazy Crazy

Мерт и Серт също са сладки...   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   особено единия   Joy Joy Hug Hug

# 88
 Crazy Crazy Crazy

И още зад камера от Колинс в тубето  Peace

# 89

И още зад камера от Колинс в тубето  Peace

Ехааа, събрано на едно място!  Joy Joy Joy + Пончика  Heart Eyes Heart Eyes

Ани Hug

Общи условия

Активация на акаунт