С "ВЪТРЕ" се завръща ЧААТАЙ, и пак настава УЛУСОЙски рай - ТЕМА 214

• 56 964
  • 717
  •   1
Отговори
# 300
Hug Hug Hug Добър ден  Flutter Flutter Голяма суша, голямо нещо  Joy Joy

Лу, не мога да ти помогна за гледането.  Joy Joy Нито филма за който говориш съм гледала, нито цял сериал с Киво.  Peace

Ани, кой беше Киво??  Joy Joy Не съм питала за него  Peace Peace А филма го гледай...  Hug

# 301
Hug Hug Hug Добър ден  Flutter Flutter Голяма суша, голямо нещо  Joy Joy

Лу, не мога да ти помогна за гледането.  Joy Joy Нито филма за който говориш съм гледала, нито цял сериал с Киво.  Peace

Ани, кой беше Киво??  Joy Joy Не съм питала за него  Peace Peace А филма го гледай...  Hug

Тц  Laughing няма да го гледам.  Joy Знам за какво става въпрос и не ми се гледат такива филми.  Joy Joy

# 302
Мераба................ Hug Hug Hug Hug Hug 

Голяма суша..........  Mr. Green и скука............ Crossing Arms

И аз не съм гледала Киво като пеперуд........... ooooh!  не ми достигна смелост........... Blush

# 303
Здравейте  Hug Hug

Как ще си легна..., не можах да заспя до зори... гоол!-яма емоция  Joy Joy ... тюх... ooooh! ooooh!

Ели, Рени  Hug Hug

на зазоряване гледах "Сънят на пеперудата"...  Е, шапо!  Peace Peace Heart Eyes Видях и мертовския вариант с размазването на физиономията по джама...   Grinning hahaha hahaha  ... Мерт Фърат  Heart Eyes ... какво друго да гледам с него?  newsm78 Grinning

Grinning Grinning  Heart Eyes Heart Eyes

ПП още нещо за "Съня на Пеперудата"  Grinning Grinning Hug

Скрит текст:
Музиката към филма е взела всички награди по света - Милано, Брюксел, Америка, Турция през 2014... на Рахман Алтън е, композитор и автор на няколко кратки филма... живее... в ЛА ... не може да бъде.... но интересното започва сега  hahaha hahaha   разказва за процеса на композирането, подхода... и което ме гръмна  #Crazy  ... като видял халатите от санаториума за туберкулозни нещо му прищракало, потърсил семейни снимки и се оказало, че чичо му /ще да е бил дядо- чичо/ бил пациент там и е починал същата година, в която тези двама сладури са били на лечение... представятели си???? е, как да не настръхнешш.. и такааа,,, всичко се променило... т.е. станало съвсем лично за Рахман Алтън, а за нас удоволствието от 70 мин авторска музика, написана с любов... за лентата да не говорим, казах вече- шапка им свалих... Такива ми ти работи, къзларки... чао  Heart Eyes  Кой ще ни е музикантинито на сериала, питам се аз...

https://vimeo.com/81527511

http://vbox7.com/play:d0175a3c49 - Любов на друг език /дава ли са го по ТВ 7/  Peace
http://vbox7.com/play:c86321c24e - Имало едно време

# 304
  • Sofia, Bulgaria

Здравейте момичета Simple Smile Hug

Новини йок Flutter ами ще чакаме Crossing Arms Whistling

Привет Party Party Party

Ели Hug Hug, аз реших да си легна след гола на Германия. Реших, че те ще бият, не знам защо. То било голяма драма след това ooooh!

Италианците са в траур newsm17 newsm45

# 305
....напълних очите и аз с Буфон накрая  Sad много ме беше яд  Crossing Arms

и аз  ooooh! ooooh!   #Cussing out

ДжадЪ............ smile3534 тебе нека те хапят там комарите по морето........... Joy Joy Joy Joy

Shocked Shocked hahaha  Я си носих спрей  smile3534  и кормчията пръсках......  често  hahaha hahaha

Мерабаааа  Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

# 306
  • София
Скрит текст:
....напълних очите и аз с Буфон накрая  Sad много ме беше яд  Crossing Arms

и аз  ooooh! ooooh!   #Cussing out

ДжадЪ............ smile3534 тебе нека те хапят там комарите по морето........... Joy Joy Joy Joy

Shocked Shocked hahaha  Я си носих спрей  smile3534  и кормчията пръсках......  често  hahaha hahaha

Мерабаааа  Party Party

Heart Eyes Heart Eyes
Всичко е организирано, казваш  Laughing Laughing да не се притесняваме  Hug Heart Eyes

Лу  Hug Heart Eyes каквото успях да намеря на бг с Фърат го изгледах, много е готин
Поздравче

Благодаря ти за любопитните новинки, няма нищо случайно.
Скрит текст:
По повод на случайностите винаги се сещам за една книжка "Buen Camino! Пътят на Сантяго
Момчил Савов - на края на пътя разбира защо са се случили някои случайности  Peace

# 307
Добро утро  Hug Hug Hug

# 308
 Hug Hug Добро утрооо Hug Hug

Crazy Crazy И болен пак красив, бе  Crazy Heart Eyes

Shocked Shocked hahaha  Я си носих спрей  smile3534  и кормчията пръсках......  често  hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чак тук мирише на Аутан  Flutter Joy Joy По- добре да беше наблегнала на ''а''  Blush Laughing Laughing

love001 love001

# 309
Чак тук мирише на Аутан  Flutter Joy Joy По- добре да беше наблегнала на ''а''  Blush Laughing Laughing

love001 love001

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

щИ разкажа на ЛС  Blush Blush hahaha

нови две Убавици се мяткат в Т около Чачи  Mr. Green  едната колкото сладка, другата толкова.... нИква  Joy

Мерабаааа  Party Party  Heart Eyes Heart Eyes

тази седмица сушата свършва  Joy       Party Party   дано е за добро  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes

# 310
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Hug Hug Hug

Иве Heart Eyes, кои са тези двете? То не че има значение ... Ти вече си избрала някоя, сигурна съм Joy Joy Joy Joy

Сладур Heart Eyes Heart Eyes

# 311
Оя Доан е писала за проекта на Чачо.
Сценариста Ертан Курталан бил писал сценария на Пойраз ... и сериала бил взаимствал от Кьостебека.  Peace Затова тя се чуди, ако е римейк, кка ще представят пак същата история.  Thinking
Тя споменава двете партньорки  Peace Пише, че се споменавала Фарах, но можело да бъде и някоя от тези двете Damla Colbay и Leyla Feray.  Peace (отговарят на описанието на онзи от видеото no name)
все повече се говорело за SHOW TV. Клунито не бил работил с тях след Езел (не знаех,ч е са го излъчвали по този канал.) и на Чачо звездата била изгряла по тази ТВ, та можело и да е вярно.  Joy Joy Joy

# 312
  • Яко в Матрицата...
Ани Heart Eyes, Езел е започнал по Show TV, ама после го местят по ATV и там има доста по-голям успех... Не знам Thinking

На мен и двете девойки ми харесват Rolling Eyes Дамла съм я гледала в КПА, добре се справяше. Ай да видим Joy

# 313
Ани Heart Eyes, Езел е започнал по Show TV, ама после го местят по ATV и там има доста по-голям успех... Не знам Thinking

На мен и двете девойки ми харесват Rolling Eyes Дамла съм я гледала в КПА, добре се справяше. Ай да видим Joy

Тази Дамла е Sick Sick на външен вид Joy Joy Не я знам как играе. В Т онзи ден точно коментираха, че е хубаво да е някоя неизвестна, че и без това от сега се нервят с феновете на Ямур и Арас  hahaha hahaha hahaha

Eто я Дамла

Ето я и Лейля

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 12:13 от Ани (Aniska)

# 314
Здравейте  Hug Hug Hug

Благодаря за инфото  Hug Hug Grinning Grinning  Едната- Лейля ми напомня Бергюзар...  Peace Peace  Grinning  Другата, Дамла, има и по- сполучливи снимки  Grinning Grinning Peace

Как още не са наредили колажи с новите претендентки  newsm78 newsm78  hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 13:21 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт