С "ВЪТРЕ" се завръща ЧААТАЙ, и пак настава УЛУСОЙски рай - ТЕМА 214

• 55 682
  • 717
  •   1
Отговори
# 435

Убави сме  Crazy Crazy Party Party

но и той тук е сладък въздухчо  Heart Eyes  още не е затънал в мега-проекта   Mr. Green Mr. Green

Той винаги е сладък и прекрасен  Naughty Naughty Naughtyпонякога повече, понякога по-малко, но винаги!  Crazy Crazy Crazy Crazy

На мен винаги ми е много прекрасен............... Crazy Crazy Crazy Crazy

Добра вечер................. Hug Hug Hug Hug

Рени.............. Hug Heart Eyes Hug  и от мен хубаво изкарване.............. Hug

a, Бойче, кажи и на джадъ  Naughty Naughty Naughty Joy Joy че тя понякога не разбира  hahaha hahaha
  Остави ги бе............ Crossing Arms  добре че не четеш  у нейната тема............ ooooh!  ти да видиш колко е прекрасен ОркунЧ............... Sick Sick Sick

ooooh! ooooh! пак ли му се прави на фенка бе?  hahaha hahaha hahaha не чета аз там, даже не влизам, че ... ади да не казвам...  Joy Joy Joy
Аз чета и влизам......и заради тях почнах 2 сезон наново................  Blush  тази серия онази.........и айде.............. ooooh!  ма много хубав Яман бе.............. Crazy Crazy Crazy  и чист като сълза........... Party Party Party

ДжадЪ не е смешно............. Crossing Arms  ощИ не ми е минало за заглавията............... Mr. Green  Пролича си наши и ваши.............. Whistling Joy Joy Joy Joy Joy

# 436
не му се правя на фенка бе, нали си признаФ  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha  Лу му се радва, бил идеален  hahaha hahaha hahaha  и някоя му хареса опашката  Sick Joy Joy

aбе знам ли  Joy Joy аз онзи ден влезнах и за пореден път се убедих, че аз явно съм гледала друг сериал  Joy Joy Joy
а такаааа.... признай си и ти  hahaha hahaha hahaha

не й било минало за заглавията  rotfImbo rotfImbo rotfImbo  я си трай там, че ръката още ме боли  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy

# 437
не му се правя на фенка бе, нали си признаФ  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha  Лу му се радва, бил идеален  hahaha hahaha hahaha  и някоя му хареса опашката  Sick Joy Joy
  hahaha hahaha hahaha Че и Баръшко бил копирал от него...............причОса............ Joy Joy Joy Joy

# 438
  hahaha hahaha hahaha Че и Баръшко бил копирал от него...............причОса............ Joy Joy Joy Joy

да, харесало му   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 439
не му се правя на фенка бе, нали си признаФ  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha  Лу му се радва, бил идеален  hahaha hahaha hahaha  и някоя му хареса опашката  Sick Joy Joy

aбе знам ли  Joy Joy аз онзи ден влезнах и за пореден път се убедих, че аз явно съм гледала друг сериал  Joy Joy Joy
а такаааа.... признай си и ти  hahaha hahaha hahaha

не й било минало за заглавията  rotfImbo rotfImbo rotfImbo  я си трай там, че ръката още ме боли  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy

Toва пък не спря да рИве  hahaha hahaha hahaha

Бойче, хич да не ти пука за заглавията  Party Party Party

наши и ваши  hahaha hahaha hahaha

да, харесало му   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

даа, харесала му бозавата и рехава козина на гнусния .. сигурно  hahaha hahaha

# 440

aбе знам ли  Joy Joy аз онзи ден влезнах и за пореден път се убедих, че аз явно съм гледала друг сериал  Joy Joy Joy

не й било минало за заглавията  rotfImbo rotfImbo rotfImbo  я си трай там, че ръката още ме боли  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy

Toва пък не спря да рИве  hahaha hahaha hahaha

Бойче, хич да не ти пука за заглавията  Party Party Party

hahaha hahaha hahaha  боли бе    Joy Joy

може да измисля ново   Whistling   ако ми хареса женския род  hahaha hahaha

# 441

то женския род в ПО е все един и същ бе  Mr. Green може ли да ти Ареса повече от това?  hahaha hahaha hahaha

# 442

то женския род в ПО е все един и същ бе  Mr. Green може ли да ти Ареса повече от това?  hahaha hahaha hahaha

не  hahaha hahaha hahaha
за това заглавие идеше реч  Joy

# 443

не  hahaha hahaha hahaha

чакай да кажат коя е и тогава.  Joy Joy Joy абе само Чачи и това е  Crossing Arms Crossing Arms никоя не заслужава да е в името на темата  Naughty Naughty Naughty Joy Joy

# 444

не  hahaha hahaha hahaha

чакай да кажат коя е и тогава.  Joy Joy Joy абе само Чачи и това е  Crossing Arms Crossing Arms никоя не заслужава да е в името на темата  Naughty Naughty Naughty Joy Joy
е, ако дразни някого - може  hahaha hahaha

# 445

Щи хареса......нЪцки................. Party  нема да е лукче......... Mr. Green  нали чу глезена.......... smile3534

Ква ръка бе............ Rolling Eyes  пак не вдявам.............. Blush  ooooh! Crossing Arms

Скрит текст:
Отидоха на Трайков пържените тиквички................. ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 446

то женския род в ПО е все един и същ бе  Mr. Green може ли да ти Ареса повече от това?  hahaha hahaha hahaha

не  hahaha hahaha hahaha
за това заглавие идеше реч  Joy

чакай да кажат коя е и тогава.  Joy Joy Joy абе само Чачи и това е  Crossing Arms Crossing Arms никоя не заслужава да е в името на темата  Naughty Naughty Naughty Joy Joy
е, ако дразни някого - може  hahaha hahaha

ааа, не  Naughty Naughty някаква си да се мотае в името  Naughty Naughty Joy Joy

Бойчеееееееее  Hug Hug Hug гледай тиквичките бе  Joy Joy Joy Joy Трайков горкия  Joy Joy не стига, че свършиха троновете, ами и без тиквички остана  Joy Joy Joy

джадъ рИве, че много тежало списанието  hahaha hahaha ще рече човек, че тежи 100 кила  hahaha hahaha

# 447
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo да си имам реотана яяяяяяяяя...... Joy Joy Joy Joy

ДжадЪ ..............аз бих го носила километри у цЕл ръст бе..........  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  само да ми падне........... Blush  а ти за 3-4 странички мрънкаш............... ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 448

Пак Лу  Grinning Grinning

Ани, що не влизаш там?  newsm78 newsm78 кажи си

А Чачи е въздухарче по звездите под които се е родил, нЕма как иначе да е толкова прекрасен...  Peace

Абе вие така ме обсъждате, като че ли никога няма да вляза у тази тема... още ли не сте ми научили маниерите, бе...  много насериозно ме взехте... яя по- айляк... и как от Чачи стигнахте до Оркун   hahaha hahaha hahaha 

Айде целувки, и отивам да гледам мач, после съм ви поканила на червено вино

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 21:58 от Анонимен

# 449
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo да си имам реотана яяяяяяяяя...... Joy Joy Joy Joy

ДжадЪ ..............аз бих го носила километри у цЕл ръст бе..........  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  само да ми падне........... Blush  а ти за 3-4 странички мрънкаш............... ooooh! Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha абе глези се  hahaha hahaha hahaha ама ако е в цял ръст, няма да рИве да ти кажа  hahaha hahaha hahaha

Лу, не искам да гледам Сера бе  Sick Радвайте и се и не ме занимавайте мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт