PrettyBox & Pinks Beauty Box & Good Box - 8

• 128 498
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Единствената българска кутия, която съм поръчвала (и бе една от първите) е Prettybox. За съжаление, спряха я. Обосноваха се с нелоялна конкуренция, но е факт, че от тях съм получавала невероятни маркови продукти на изгодни цени, а не като описваните тук душ гелове и солети. Следя темата от любопитство и нищо от предлаганото не успява да ме изкуши до степен дори да направя компромис за продукт(и) за сметка на други.

# 601
Преглеждам понякога shop the best и забелязах, че пускат месечна кутия с биопродукти 5 пълноразмерни+5 тестера. Вярно, скъпичка, на база на повечето показвани в темата, но ще ги прегледам след края на месеца да видя какви продукти са присъствали.
https://shopthebest.eu/category/474/bio-box.html

# 602
Здравейте Simple Smile Аз също се абонирах за BelleBox и съм много доволна от продуктите в кутията ми. Тя е същата като в горния отговор. Проверих каква е цената на продуктите в интернет и не съм съгласна, че продуктите струват 30 лева. Ето какви са цените ако си ги вземете онлайн поотделно

1. Eylure Fleur de Force Brow Palette, Medium - 22 лева https://www.eylure.com/product/fleur-de-force-brow-palette-medium/
2. L'oreal Color Riche Gold Obsession Lipstick Rouge Gold Obsession - 17,10 от enzo.bg
3. Maybeline Master Precise Curvy Eyliner, o1 black 13.50 от enzo.bg
4. Max Factor Excess Shimmer Eyeshadow, 30 Onix 21 лева от enzo.bg
5. Sinful Colors by Kylie Jenner Nail Polish 14 USD от https://www.amazon.com/Sinful-Colors-Denim-Jenner-Polish/dp/B01M … 35AT63B69NT7NB8GG

Това прави около повече от 80 лв, така че си е много добра оферта. Плюс това доставката е безплатна. Нямам търпение за другата кутия

# 603
Данке, регистрира се само за това?!

# 604
За подобни продукти, които мога да си купя отвсякъде, въобще не бих си направила труда да си поръчвам абонаментна кутия, по-добре да отида да си избера и тествам на място. Аз не съм доволна от голяма част от продуктите на Лореал, МаксФактор и Мейбълин, а тези продукти преобладават. А този лак на Кайли дали е оригинален?

Показвам последните 3 кутии на LipBalm:

Април:

Скрит текст:

Като цяло не съм доволна от тази кутия, може би е кутията, която най-малко ми допада от поръчваните техни кутии до момента. Балсамът го използвах само веднъж, не останах очарована, останалата част не успях да я изстискам от тубичката - прекалено гъста консистенция и неудобна опаковка, наложи се да го изхвърля. Сянката не ми е любим цвят (тъмносиня е), макар че в бюти профила си съм посочила всякакви цветове, но цветът не е проблема, не ми хареса как се нанася, много трудно и я подарих. Казах си забележките на екипа и те ме увериха, че повече няма да ми изпращат продукти на тази марка, както казах, не съм ѝ фен. Отношението към клиентите им е чудесно! Олио за душ не бях чувала/използвала досега, много интересен продукт. Ружът ми хареса много.

Май:

Скрит текст:

Тук доста се колебаех дали да я поръчам кутията, защото съм препълнена с душ-гелове и червила, а точно това бяха разкритите продукти. В крайна сметка реших, че дори и да имам твърде много и от двете, харесвам марките и останах доволна както от разкритите продукти, така и от останалите, особено от водата. Използвала съм розова, борова и от лайка до момента, такава не бях виждала, много приятно и свежо усещане оставя. Не съжалявам, че поръчах!

Юни:

Скрит текст:

Това ми е най-любимата кутия до момента! Досега не съм си правила веждите, понеже са ми светли, но сетът е страхотен, с обяснения и всичко. Лакът за коса е в страхотна опаковка. Базите за лице и за устни са чудесни също. А за натурален дезодорант под формата на балсам не бях чувала досега, мирише страхотно, нямам търпение да го пробвам, тъкмо почти ми свърши рол-онът.

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 21:39 от H0uSse_Baby

# 605
  • Berlin
Олиото за душ хидратира ли, омекотява ли кожата?

# 606
Не съм го ползвала още, но тези дни ще стигна до него и ще споделя след това.

# 607
Аз ползвам душ олио през зимата, за да не ми изсушава кожата от всекидневния душ. През лятото ми идва тежък и не то ползвам.

# 608
  • Berlin
Моята кожа стана много суха, направо сърбяща понякога и търся нещо силно хидратиращо.

# 609
И аз зимата използвам душ олио. Много приятана става кожата.

# 610
  • София
Направи ми впечатление ,че в страницана на Good Box , под постта с новия разкрит продукт имаше коментари , по скоро негативни , които гласяха недоволство от еднообразието на продукти и ,че хората не искан душ гелове , но сега ми изписва ,че има 5 коментара , но когато отворя ми изилза само 1 положителен
Дали ги трият и за това имат само суперлативни коментари в страницата си, а тук не примерно?

# 611
  • somewhere over the rainbow
Естествено, че трият. Всички го правят Simple Smile

# 612

Разкритата марка на Good Box за юни месец.
Ако е душ гел или лосион за тяло / шампоан, се отказвам от кутията.

А използвала ли си някой от тези продукти ?
Има ли доволни?

# 613
Скоро потребителка беше писала за едноеврови кутии от френски сайтове и аз се абонирах за известия. Днес имам имейл за юнска кутия Birchbox за 1 евро с код HAPPYDAY. Обаче пък в темата за доставки от Франция, пишат че превозвача е прекратил дейност.

# 614
Някоя получи ли Full Box?

Общи условия

Активация на акаунт